Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Na jólvan ez a nap valami zseniális volt,iszonyat szórakoztató.
A juve nemet mondott a futballtörténelemre
-ennek ellenére tényleg mint ahogy írtátok ezek szinte elvárták,hogy majd kapják a tiziket meg a segítséget.Ezekre én már szavakat nem találok,elhiszem hogy vannak normálisak odaát,sőt tudok is párat nevén nevezni de nem hiszem el,hogy nem fordul ki a bele attól amit a játékosok es a klub jelenleg képvisel...
Apropó, hamár piké felhozta,beszéljünk az értékekről.Fekszik egy juvés,nem rúgják ki a közönség tapsol.Ezzel nem lenne baj,ha a szép időkben 5-0nál messi nem pacsizna kapusokkal 11es gól után meg nyomatnák az ál fair play szarságokat... ha minden szép megy a kép mutatás,de ha gebasz van az anyjukat is megtosznák...Az ilyentől hánynom kell,a sok hulye meg nem is látja...
-amikor a nagy barszelonanak háromnullás hátrányban az az adu ásza,hogy pikét felküldik támadni valami ócska kinai Ramos hamisítványként na az mindennek a vége GG
-és ez a neymar sírás a végén lehet üldözési mániás vagyok,próbálkozott szerencsétlen,de ez a műdráma tuti a tinilapoknak szólt,mintha a 90ik percben bukott volna vb döntőt.
Szép munka volt igazán szórakoztató előadás,mint csöves aki egyszer kap egy százast aztán másnap megy utánad az ezresért.
A juve nemet mondott a futballtörténelemre
-ennek ellenére tényleg mint ahogy írtátok ezek szinte elvárták,hogy majd kapják a tiziket meg a segítséget.Ezekre én már szavakat nem találok,elhiszem hogy vannak normálisak odaát,sőt tudok is párat nevén nevezni de nem hiszem el,hogy nem fordul ki a bele attól amit a játékosok es a klub jelenleg képvisel...
Apropó, hamár piké felhozta,beszéljünk az értékekről.Fekszik egy juvés,nem rúgják ki a közönség tapsol.Ezzel nem lenne baj,ha a szép időkben 5-0nál messi nem pacsizna kapusokkal 11es gól után meg nyomatnák az ál fair play szarságokat... ha minden szép megy a kép mutatás,de ha gebasz van az anyjukat is megtosznák...Az ilyentől hánynom kell,a sok hulye meg nem is látja...
-amikor a nagy barszelonanak háromnullás hátrányban az az adu ásza,hogy pikét felküldik támadni valami ócska kinai Ramos hamisítványként na az mindennek a vége GG
-és ez a neymar sírás a végén lehet üldözési mániás vagyok,próbálkozott szerencsétlen,de ez a műdráma tuti a tinilapoknak szólt,mintha a 90ik percben bukott volna vb döntőt.
Szép munka volt igazán szórakoztató előadás,mint csöves aki egyszer kap egy százast aztán másnap megy utánad az ezresért.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ki nem sz*rja le CR-t... A győzelem a lényeg, nem az, h vki Bl gólkirály..El Unico írta:Na, CR 4 golra van az ellovas Messitol, aki tobb golt mar nem szerezhet (11). CR elott van meg Lewa es Cavani (8-8), CR-nek 7 golja van, ahogyan Aubanak is. Tehat, az elenallok kozul egyedul CR van meg versenyben, mogotte Falcao, Mbappe, Griezmann 5 gollal, illetve Dybala 4 gollal.
Hajra öcsi, egyik meccsen dupla, a tobbin eleg egy-egy, es utolerted az argentint.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na, CR 4 golra van az ellovas Messitol, aki tobb golt mar nem szerezhet (11). CR elott van meg Lewa es Cavani (8-8), CR-nek 7 golja van, ahogyan Aubanak is. Tehat, az elenallok kozul egyedul CR van meg versenyben, mogotte Falcao, Mbappe, Griezmann 5 gollal, illetve Dybala 4 gollal.
Hajra öcsi, egyik meccsen dupla, a tobbin eleg egy-egy, es utolerted az argentint.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jatsszon a tokom az atletivel, mar elbucsuztunk a Calderontol, az melto unneples volt, johet a Monaco, aztan ahogy illik, egy ujabb europai klasszikus kovetkezik: Juve-Real. Nem lenne konnyu a Monaco ellen, de tovabbmennenk. A ket szutyok meg harcolja le egymast.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
90 millió eurót ér az a felesleg szóval csak óvatosan...numberone1 írta:Megneztem egy hosszabb osszefoglalot a Barsza-Juve meccsebol, Higu mozgasan lehidaltam. Hat nem kis felesleg van meg mindig rajta. Iszonyu lassu es merev mozgasa van.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Megneztem egy hosszabb osszefoglalot a Barsza-Juve meccsebol, Higu mozgasan lehidaltam. Hat nem kis felesleg van meg mindig rajta. Iszonyu lassu es merev mozgasa van.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
monaco.
döntőben atma.
döntőben atma.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Realista24 írta:180 perc
MSN nulla gól
CR (BBC ) 5 gól
Hatalmas!!!
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Tehát mindent egybevetve, a BBC hatékony.Realista24 írta:180 perc
MSN nulla gól
CR (BBC ) 5 gól
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, írhatom két meccsnek, naKarim the king írta:Realista24 írta:180 perc
MSN nulla gól
CR (BBC ) 5 gól
Ez most nem stimmel. De a lényeg érthető
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Szokasos Messi teljesitmeny amikor a csapata eg a BLben. Ezzel ki is szallt az aranylabda versenybol.Realista24 írta:180 perc
MSN nulla gól
CR (BBC ) 5 gól
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Realista24 írta:180 perc
MSN nulla gól
CR (BBC ) 5 gól
Ez most nem stimmel. De a lényeg érthető
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
180 perc
MSN nulla gól
CR (BBC ) 5 gól
MSN nulla gól
CR (BBC ) 5 gól
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A 4 között már bármi lehet. A Juvétól félek a legjobban, nagyon jól védekeznek és a Higu-Khedira tánccsoport tuti berámolna nekünk legalább 1-et, így, ha játszanunk kell velük, akkor inkább az elődöntőbe tegyük, ott több lehetőség van fordítani. Szívem szerint Matracékkal játszanék a következő fordulóban és a Monacoval a döntőben így elkerülném az olaszokat
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nem tudom, én úgy érzem, hogy 2 meccsen több esélyünk van most egy Juventus és egy Atma ellen. Az Atleticot kétszer ütöttük, de mindkétszer pokoli nehezen, ráadásul idén Navas sincs formában, nem akarnék velük ismét a döntőben találkozni. A Juve meg gyakran hazakldött már minket, 1 meccsen ez ismét megtörténhet. 2 meccsen jóval nagyobb lehetőség van a taktikázásra, az események felgöngyölítésére, de 1 meccsen úgymond vagy bejön, vagy nem. Vagy ott van a szerencse, vagy nincs. A Monaco lenne a legkönnyebb, de pont emiatt lehet, hogy őket későbbre tartogatnám.
But he is a good boy...
Atletit kérem, döntőben pedig a Monacot.