Ó, az érdekelne, köszi!ferni írta:ha kell segítség zsetonrendelésben tudok írni olcsó és megbízható oldalt pü-ben
FIFA
Re: FIFA
hivatalosan nem az, de le se tojják kb, max ha ilyen 10milliókat rendelsz egyszerrewolf15 írta: És hogy témába is vágjon a dolog: ez a FUT coin vásárlás mennyire legális?
ha kell segítség zsetonrendelésben tudok írni olcsó és megbízható oldalt pü-ben
Hát jó.Marci77 írta:Ospina gyenge.
Amugy egy erdekessegre felfigyeltem. Labbal a delamerikai meg afrikai kapusok jok,mig az europaiak gyengebbek. Ez miert lehet?
Ja, az előbb Gervinho-t kihagytam.
Egyébként meg szabad a gazda.
És hogy témába is vágjon a dolog: ez a FUT coin vásárlás mennyire legális?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ospina gyenge.
Amugy egy erdekessegre felfigyeltem. Labbal a delamerikai meg afrikai kapusok jok,mig az europaiak gyengebbek. Ez miert lehet?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Ospina?Marci77 írta:Milyen jo kis futofejeloneger csapat lenne beloluk :S
csak egy kapus kell
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Milyen jo kis futofejeloneger csapat lenne beloluk :S
csak egy kapus kell
csak egy kapus kell
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Ejj, milyen nevek most a pályán...Ibarbo, Cuadrado, Bony. Szép, szép.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
fifa world: maki188
vegyetek fel, aztán csaphatunk valamit a csapatom halál béna, mert most raktam csak fel a játékot. meguntam, hogy a konzolokhoz nem férek oda, mert mindenki tévézne...
vegyetek fel, aztán csaphatunk valamit a csapatom halál béna, mert most raktam csak fel a játékot. meguntam, hogy a konzolokhoz nem férek oda, mert mindenki tévézne...
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Az is lehetséges egyébként,hogy a kontrollered nem kompatibilis a játékkal és azért nem reagál semmire.nmate írta:Hát nekem nem átállítani kéne, hanem az, hogy egyáltalán reagáljon bármire is Amúgy játék mappájában lévő dx-et kell telepíteni a felbontás problémára.
Gondolom új driverrel,frissítéssel már próbálkoztál.
Én egyébként fontolóra veszem egy Xbox kontroller beszerzését,mert ugyan jól működik ez a no-name is,de valahogy mégsem az igazi.
- @Sonny
Nekem az volt a hiba,hogy DirectX hibára hivatkozva 20%-nál megállt a telepítés.
A kontroller kiosztást sajnos nem tudom,hogy kell átállítani,bár nekem annyi a szerencsém,hogy az elmúlt 7-8 hónapban a PES-t nyomtam és abban ugyan ezt a kiosztást használtam a kontrolleren,mint itt az "alap" kiosztás.
A kontroller kiosztást sajnos nem tudom,hogy kell átállítani,bár nekem annyi a szerencsém,hogy az elmúlt 7-8 hónapban a PES-t nyomtam és abban ugyan ezt a kiosztást használtam a kontrolleren,mint itt az "alap" kiosztás.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
@Sonny írta:Na sikerült megcsinálnom a FIFA World-öt. Azt kell mondjam egész szórakoztató játék. Játszottam ma néhány órát és már sikerült egy egész tűrhető alap csapatot kiépíteni.
Minden játékost a 4-1-2-1-2 felálláshoz vettem,és nagy részük portugál így sikerült a 100-as chem-et is összehozni. Most pedig gyűjtöm a pénzt tovább,hogy tudjak majd venni egy Pepét és egy Coentraot.
Aki jobban benne van már esetleg valami jó tanács?
Ja és ha valaki esetleg játszana egy-két meccset dobjon privátot nyugodtan.
sikerült megcsinálni alatt az irányításra gondolsz? Mert ha igen akkor érdekelne..még mindig szánalmasan gyenge vagyok az "alap" gombkiosztással (gamepad) egyszerűen nem áll rá a kezem
[FIFA WORLD]
- @Sonny
Na sikerült megcsinálnom a FIFA World-öt. Azt kell mondjam egész szórakoztató játék. Játszottam ma néhány órát és már sikerült egy egész tűrhető alap csapatot kiépíteni.
Minden játékost a 4-1-2-1-2 felálláshoz vettem,és nagy részük portugál így sikerült a 100-as chem-et is összehozni. Most pedig gyűjtöm a pénzt tovább,hogy tudjak majd venni egy Pepét és egy Coentraot.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Játszottam még néhány meccset, vettem 5 csomagot. A csoportból simán továbbmentem, 0-0, 6-1, 4-0. A nyolcaddöntő 3-0, majd a negyeddöntőben kiestem 2-5-tel... Ilyen mákos ellenfelet senkinek se kívánok, 15-8 kapuralővés, 59-41 birtoklás... A kapusom konkrétan semmit sem ér, jó lenne ha végre kapnék egy európai 80+-os kapust... A keret javult rendesen:
Ospina - Joao Pereira, Acerbi, Vermaelen, Alba - De Jong, Lampard, Gündogan - Cerci, Mata, Welbeck
Padon: De Sciglio, Criscito, Perea, Uchida, Poli, Giaccherini, Isco, James Rodriguez, Maher, Eto'o
Kezd már alakulni, az a baj Isco-t nem tudom hova betenni... Szélre lassú, középpályán meg nem védekezik eléggé jól...
Ospina - Joao Pereira, Acerbi, Vermaelen, Alba - De Jong, Lampard, Gündogan - Cerci, Mata, Welbeck
Padon: De Sciglio, Criscito, Perea, Uchida, Poli, Giaccherini, Isco, James Rodriguez, Maher, Eto'o
Kezd már alakulni, az a baj Isco-t nem tudom hova betenni... Szélre lassú, középpályán meg nem védekezik eléggé jól...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Becksy23
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Köszi, tudom ezeket a dolgokat, csak még nincs egy normális csapatra való EU-s játékosom, a padon így is van egy Eto'o, Perea... Tele vagyok 60-as játékosokkal, jobbhátvédem meg csak Uchida van. Van most még 16k zsetonom, de nem tudom vegyek-e még pakkot, a sima csapatomat is lehetne még erősíteni, igaz azt már csak 100k feletti játékokkal.ferni írta:nem lehet a VBs csapatokkal egymás ellen tolni.Becksy23 írta:Valaki nyomja PS3-on? Tegnap belekezdtem ebbe a VB-s csomagba, még régebbről volt zsetonom, így nyitottam 5 pakkot, plusz megnyertem egy VB-t a gép ellen (de milyen szint ez baszki, amatőr?), amiért kaptam még hármat. Most már viszonylag jö a csapat, így elkezdtem az online VB-t, eddig 1-1-0 a csoportban. A csapat: Ospina - Uchida, Vermaelen, Criscito, Alba - Lampard, Gündogan, Giaccherini - James Rodriguez, Mata, Welbeck
Valaki vegyen fel, és tolhatunk egy meccset, a nevem ugyanaz mint itt.
és csak európai embert használj ha lehet, mert látom abból vannak erősebbek és figyelj az összhangra, bár azért gondolom nincs sok embered még, de az összhang a legfontosabb, mindenki a saját posztján és csak EUs játékoskat próbálj berakni a csapatba.
és offline be lehet állítani az erősséget, de akármin van ugyanaz a díjazás
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
nem lehet a VBs csapatokkal egymás ellen tolni.Becksy23 írta:Valaki nyomja PS3-on? Tegnap belekezdtem ebbe a VB-s csomagba, még régebbről volt zsetonom, így nyitottam 5 pakkot, plusz megnyertem egy VB-t a gép ellen (de milyen szint ez baszki, amatőr?), amiért kaptam még hármat. Most már viszonylag jö a csapat, így elkezdtem az online VB-t, eddig 1-1-0 a csoportban. A csapat: Ospina - Uchida, Vermaelen, Criscito, Alba - Lampard, Gündogan, Giaccherini - James Rodriguez, Mata, Welbeck
és csak európai embert használj ha lehet, mert látom abból vannak erősebbek és figyelj az összhangra, bár azért gondolom nincs sok embered még, de az összhang a legfontosabb, mindenki a saját posztján és csak EUs játékoskat próbálj berakni a csapatba.
és offline be lehet állítani az erősséget, de akármin van ugyanaz a díjazás
- Becksy23
Valaki nyomja PS3-on? Tegnap belekezdtem ebbe a VB-s csomagba, még régebbről volt zsetonom, így nyitottam 5 pakkot, plusz megnyertem egy VB-t a gép ellen (de milyen szint ez baszki, amatőr?), amiért kaptam még hármat. Most már viszonylag jö a csapat, így elkezdtem az online VB-t, eddig 1-1-0 a csoportban. A csapat: Ospina - Uchida, Vermaelen, Criscito, Alba - Lampard, Gündogan, Giaccherini - James Rodriguez, Mata, Welbeck