FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
wolf15

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. június 19., csütörtök 19:19

ferni írta:ha kell segítség zsetonrendelésben tudok írni olcsó és megbízható oldalt pü-ben :)
Ó, az érdekelne, köszi!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 19., csütörtök 19:05

wolf15 írta: És hogy témába is vágjon a dolog: ez a FUT coin vásárlás mennyire legális?
hivatalosan nem az, de le se tojják kb, max ha ilyen 10milliókat rendelsz egyszerre :lol:
ha kell segítség zsetonrendelésben tudok írni olcsó és megbízható oldalt pü-ben :)

wolf15

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. június 19., csütörtök 18:52

Marci77 írta:Ospina gyenge.

Amugy egy erdekessegre felfigyeltem. Labbal a delamerikai meg afrikai kapusok jok,mig az europaiak gyengebbek. Ez miert lehet? :D
Hát jó. :(

Ja, az előbb Gervinho-t kihagytam. :D
Egyébként meg szabad a gazda.

És hogy témába is vágjon a dolog: ez a FUT coin vásárlás mennyire legális?

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 19., csütörtök 18:43

Ospina gyenge.

Amugy egy erdekessegre felfigyeltem. Labbal a delamerikai meg afrikai kapusok jok,mig az europaiak gyengebbek. Ez miert lehet? :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

wolf15

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. június 19., csütörtök 18:36

Marci77 írta:Milyen jo kis futofejeloneger csapat lenne beloluk :S :D
csak egy kapus kell
Ospina? :D

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 19., csütörtök 18:26

Milyen jo kis futofejeloneger csapat lenne beloluk :S :D
csak egy kapus kell
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

wolf15

HozzászólásSzerző: wolf15 » 2014. június 19., csütörtök 18:22

Ejj, milyen nevek most a pályán...Ibarbo, Cuadrado, Bony. Szép, szép.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 19., csütörtök 11:22

fifa world: maki188
vegyetek fel, aztán csaphatunk valamit :mrgreen: a csapatom halál béna, mert most raktam csak fel a játékot. meguntam, hogy a konzolokhoz nem férek oda, mert mindenki tévézne...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 16., hétfő 22:56

@Sonny írta:Az is lehetséges egyébként,hogy a kontrollered nem kompatibilis a játékkal és azért nem reagál semmire.
Az lehet, de a keyboard sem jó.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 16., hétfő 22:43

nmate írta:Hát nekem nem átállítani kéne, hanem az, hogy egyáltalán reagáljon bármire is :lol: Amúgy játék mappájában lévő dx-et kell telepíteni a felbontás problémára.
Az is lehetséges egyébként,hogy a kontrollered nem kompatibilis a játékkal és azért nem reagál semmire.
Gondolom új driverrel,frissítéssel már próbálkoztál.
Én egyébként fontolóra veszem egy Xbox kontroller beszerzését,mert ugyan jól működik ez a no-name is,de valahogy mégsem az igazi.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 16., hétfő 21:54

Hát nekem nem átállítani kéne, hanem az, hogy egyáltalán reagáljon bármire is :lol: Amúgy játék mappájában lévő dx-et kell telepíteni a felbontás problémára.

@Sonny

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 16., hétfő 21:53

Nekem az volt a hiba,hogy DirectX hibára hivatkozva 20%-nál megállt a telepítés.
A kontroller kiosztást sajnos nem tudom,hogy kell átállítani,bár nekem annyi a szerencsém,hogy az elmúlt 7-8 hónapban a PES-t nyomtam és abban ugyan ezt a kiosztást használtam a kontrolleren,mint itt az "alap" kiosztás.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 16., hétfő 21:16

Ja, az engem is érdekelne milyen hiba, nekem képernyő ablakos marad, ha változtatok lefagy + kontrollerre és billentyűzetre sem reagál. Laptop, win8.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. június 16., hétfő 20:54

@Sonny írta:Na sikerült megcsinálnom a FIFA World-öt. Azt kell mondjam egész szórakoztató játék. Játszottam ma néhány órát és már sikerült egy egész tűrhető alap csapatot kiépíteni.
Minden játékost a 4-1-2-1-2 felálláshoz vettem,és nagy részük portugál így sikerült a 100-as chem-et is összehozni. Most pedig gyűjtöm a pénzt tovább,hogy tudjak majd venni egy Pepét és egy Coentraot. :D
Aki jobban benne van már esetleg valami jó tanács? :roll:
Ja és ha valaki esetleg játszana egy-két meccset dobjon privátot nyugodtan.

sikerült megcsinálni alatt az irányításra gondolsz? Mert ha igen akkor érdekelne..még mindig szánalmasan gyenge vagyok az "alap" gombkiosztással (gamepad) :-@ egyszerűen nem áll rá a kezem
[FIFA WORLD]

@Sonny

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 16., hétfő 16:49

Na sikerült megcsinálnom a FIFA World-öt. Azt kell mondjam egész szórakoztató játék. Játszottam ma néhány órát és már sikerült egy egész tűrhető alap csapatot kiépíteni.
Minden játékost a 4-1-2-1-2 felálláshoz vettem,és nagy részük portugál így sikerült a 100-as chem-et is összehozni. Most pedig gyűjtöm a pénzt tovább,hogy tudjak majd venni egy Pepét és egy Coentraot. :D
Aki jobban benne van már esetleg valami jó tanács? :roll:
Ja és ha valaki esetleg játszana egy-két meccset dobjon privátot nyugodtan.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 16., hétfő 13:51

Játszottam még néhány meccset, vettem 5 csomagot. A csoportból simán továbbmentem, 0-0, 6-1, 4-0. A nyolcaddöntő 3-0, majd a negyeddöntőben kiestem 2-5-tel... Ilyen mákos ellenfelet senkinek se kívánok, 15-8 kapuralővés, 59-41 birtoklás... A kapusom konkrétan semmit sem ér, jó lenne ha végre kapnék egy európai 80+-os kapust... A keret javult rendesen:
Ospina - Joao Pereira, Acerbi, Vermaelen, Alba - De Jong, Lampard, Gündogan - Cerci, Mata, Welbeck
Padon: De Sciglio, Criscito, Perea, Uchida, Poli, Giaccherini, Isco, James Rodriguez, Maher, Eto'o

Kezd már alakulni, az a baj Isco-t nem tudom hova betenni... Szélre lassú, középpályán meg nem védekezik eléggé jól...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Becksy23
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 16., hétfő 11:40

ferni írta:
Becksy23 írta:Valaki nyomja PS3-on? Tegnap belekezdtem ebbe a VB-s csomagba, még régebbről volt zsetonom, így nyitottam 5 pakkot, plusz megnyertem egy VB-t a gép ellen (de milyen szint ez baszki, amatőr?), amiért kaptam még hármat. Most már viszonylag jö a csapat, így elkezdtem az online VB-t, eddig 1-1-0 a csoportban. A csapat: Ospina - Uchida, Vermaelen, Criscito, Alba - Lampard, Gündogan, Giaccherini - James Rodriguez, Mata, Welbeck
Valaki vegyen fel, és tolhatunk egy meccset, a nevem ugyanaz mint itt.
nem lehet a VBs csapatokkal egymás ellen tolni.

és csak európai embert használj ha lehet, mert látom abból vannak erősebbek és figyelj az összhangra, bár azért gondolom nincs sok embered még, de az összhang a legfontosabb, mindenki a saját posztján és csak EUs játékoskat próbálj berakni a csapatba.

és offline be lehet állítani az erősséget, de akármin van ugyanaz a díjazás :)
Köszi, tudom ezeket a dolgokat, csak még nincs egy normális csapatra való EU-s játékosom, a padon így is van egy Eto'o, Perea... Tele vagyok 60-as játékosokkal, jobbhátvédem meg csak Uchida van. Van most még 16k zsetonom, de nem tudom vegyek-e még pakkot, a sima csapatomat is lehetne még erősíteni, igaz azt már csak 100k feletti játékokkal.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 16., hétfő 11:14

Becksy23 írta:Valaki nyomja PS3-on? Tegnap belekezdtem ebbe a VB-s csomagba, még régebbről volt zsetonom, így nyitottam 5 pakkot, plusz megnyertem egy VB-t a gép ellen (de milyen szint ez baszki, amatőr?), amiért kaptam még hármat. Most már viszonylag jö a csapat, így elkezdtem az online VB-t, eddig 1-1-0 a csoportban. A csapat: Ospina - Uchida, Vermaelen, Criscito, Alba - Lampard, Gündogan, Giaccherini - James Rodriguez, Mata, Welbeck
nem lehet a VBs csapatokkal egymás ellen tolni.

és csak európai embert használj ha lehet, mert látom abból vannak erősebbek és figyelj az összhangra, bár azért gondolom nincs sok embered még, de az összhang a legfontosabb, mindenki a saját posztján és csak EUs játékoskat próbálj berakni a csapatba.

és offline be lehet állítani az erősséget, de akármin van ugyanaz a díjazás :)

Becksy23

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. június 16., hétfő 11:09

Valaki nyomja PS3-on? Tegnap belekezdtem ebbe a VB-s csomagba, még régebbről volt zsetonom, így nyitottam 5 pakkot, plusz megnyertem egy VB-t a gép ellen (de milyen szint ez baszki, amatőr?), amiért kaptam még hármat. Most már viszonylag jö a csapat, így elkezdtem az online VB-t, eddig 1-1-0 a csoportban. A csapat: Ospina - Uchida, Vermaelen, Criscito, Alba - Lampard, Gündogan, Giaccherini - James Rodriguez, Mata, Welbeck

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. június 15., vasárnap 22:37

értem ferni, köszi :)
.

Vissza: