Te a pink James mezed miatt már legenda vagypheco írta:Ha a BBC-ből Ronaldo megy el először a csapattól, akkor én sem jövök többet. Remélem, hogy én is ekkora legendaként leszek emlegetve akkor hosszú évekkel később
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha a BBC-ből Ronaldo megy el először a csapattól, akkor én sem jövök többet. Remélem, hogy én is ekkora legendaként leszek emlegetve akkor hosszú évekkel később
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
vki adjon a gyereknek tennivalot, mert latszik hogy unatkozik
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
legalább szavatartó ember
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Lucky hsz-t vennék jó áron!
Az a tag naggggggyooon....érdekes volt
Az a tag naggggggyooon....érdekes volt
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Fehér macika, szívecskével. Lucky bizony.Csabi írta:throwback friday. emlékeztek a madridistáról a fickóra, akinek macikás avatarja volt, és elmondta, hogy ha kirúgják az adott edzőt (del boszkét? capellót? nem emlékszem), akkor többet nem jön? kirúgták az edzőt és spoiler alert: többet nem jött. most jutott eszembe, nem tudommiért de kurva viccesnek találom.
Na ná, hogy emlékszünk
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lucky? Én ha jól emlékszem a felhígult fórum miatt nem jött többéCsabi írta:throwback friday. emlékeztek a madridistáról a fickóra, akinek macikás avatarja volt, és elmondta, hogy ha kirúgják az adott edzőt (del boszkét? capellót? nem emlékszem), akkor többet nem jön? kirúgták az edzőt és spoiler alert: többet nem jött. most jutott eszembe, nem tudommiért de kurva viccesnek találom.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van gondCsabi írta:throwback friday. emlékeztek a madridistáról a fickóra, akinek macikás avatarja volt, és elmondta, hogy ha kirúgják az adott edzőt (del boszkét? capellót? nem emlékszem), akkor többet nem jön? kirúgták az edzőt és spoiler alert: többet nem jött. most jutott eszembe, nem tudommiért de kurva viccesnek találom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
throwback friday. emlékeztek a madridistáról a fickóra, akinek macikás avatarja volt, és elmondta, hogy ha kirúgják az adott edzőt (del boszkét? capellót? nem emlékszem), akkor többet nem jön? kirúgták az edzőt és spoiler alert: többet nem jött. most jutott eszembe, nem tudommiért de kurva viccesnek találom.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Emlékszem, emlékszem. De mivel nem lett 7-0 így azt hottem, hogy megúsztam a dolgot.sebydani írta:Mész te a... Ezt még én sem gondoltam volna. Vendéged vagyok ezért egy jó helyi sörre ott nálatokA múltkori meccs alatti beszélgetésünk. A repjegyet megúsztadHa 7-0 lesz fizetem a repjegyedet is..
Viccet félretéve köszi a választ, nagyon értékelem. Nekem a pénzügyesebb/menedzsmentesebb oldal lenne a fontosabb de dobok majd egy pü-t valószínűleg holnap napközben aztán leírom mire gondoltam pontosabban. A végén te is vendégem leszel egy sörre
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mész te a... Ezt még én sem gondoltam volna. Vendéged vagyok ezért egy jó helyi sörre ott nálatok
A múltkori meccs alatti beszélgetésünk. A repjegyet megúsztadHa 7-0 lesz fizetem a repjegyedet is..
Viccet félretéve köszi a választ, nagyon értékelem. Nekem a pénzügyesebb/menedzsmentesebb oldal lenne a fontosabb de dobok majd egy pü-t valószínűleg holnap napközben aztán leírom mire gondoltam pontosabban. A végén te is vendégem leszel egy sörre
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha. Na nem tudom, hogy lettem ide keverve hogy meghívok bárkit is bármire, Hehenek is csak azért ajánlottam fel, hogy a hajókázáson fél úton a tengerbe dobjam a sok éves bosszúságért amiket okozott.sebydani írta:Srácok, valaki/ismerőse foglalkozik a gyakorlatban lean menedzsmettel és ahhoz hasonló japán módszerekkel? Nem elviccelni a kérdést, szakdolgozatomhoz lenne szükséges! Ha igen, az dobjon már nekem egy üzenetet légyszi. Steve őket is meghívja akkor finom sörökre északról, nem csak engem
Mindenesetre mi lean szerint dolgozunk story points és hasonló dolgok használásával.De én csak egy egyszerű programozó vagyok, csak erről a részéről tudnék mesélni, nem tudom az segítség-e. Ha igen írj pü-t.
Két pelenka csere között és napi x óra túlóra után igyekezni fogok válaszolni.
- sebydani
Srácok, valaki/ismerőse foglalkozik a gyakorlatban lean menedzsmettel és ahhoz hasonló japán módszerekkel? Nem elviccelni a kérdést, szakdolgozatomhoz lenne szükséges! Ha igen, az dobjon már nekem egy üzenetet légyszi. Steve őket is meghívja akkor finom sörökre északról, nem csak engem
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Van valaki aki vett közületek bitcoint? Mit érdemes tudni róla?
- sebydani
Ha rajtam múlna mennétek a zárkába mind a babával együtt és jól érezhetnétek magatokat közösen