Bajnokok Ligája
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bajnokok Ligája
Olvastam egy cikket az egykori oldalnál ahol cikkíró voltam es a főszerkesztő elemezte ki a kétes szitukat. Azt írja, hogy Casemiro szabálytalansága Robben ellen teljesen jogos es ki kellett volna akkor azonnal állítani, Lewa lese nem les, Vidal kiállítása jogtalan mert teljesen szabályos be csúszás volt... es eddig olvastam, de volt tovább. Elképesztő, hogy egy azon dolgot nem ugyanúgy látunk, félre a szunjektivitassal es a gyűlölködéssel, de hihetetlen hogy egy dologba, hogy bele tudják magyarázni megannyi hülyeséget es ezt teszik ki az asztalra az olvasóknak, akiket a legkönnyebb manipulálni, mert elhiszik, hogy az aki cikket ír egy oldalnál vagy műsorvezető egy tv-nel az milyen nemes szakember. Vicc...
- BlancoMark
Komolyan erthetetlen szamomra hogy hogy a francba folyhat a vita Vidal pirosarol.
Lathato volt az 50. percben hogy megmondta neki Kassai hogyha ezt folytatja le lesz zavarva a palyarol. Erre utana meg nyomta tovabb az orult jatekat, osszevissza csuszkalt mint egy idegbeteg aztan HATULROL racsuszott Asensiora, hat bacca meg mar eleve a szandek buntetendo, nem hogy meg elerte a labat is. Komolytalan es meddo a vita, teljesen egyertelmu piros.
Amugy is ha ez a Bayern tovabbmegy akkor az Atleti vagy a Juve kuldte volna oket homokozni, Ancelotti teljesen leepitette oket.
Lathato volt az 50. percben hogy megmondta neki Kassai hogyha ezt folytatja le lesz zavarva a palyarol. Erre utana meg nyomta tovabb az orult jatekat, osszevissza csuszkalt mint egy idegbeteg aztan HATULROL racsuszott Asensiora, hat bacca meg mar eleve a szandek buntetendo, nem hogy meg elerte a labat is. Komolytalan es meddo a vita, teljesen egyertelmu piros.
Amugy is ha ez a Bayern tovabbmegy akkor az Atleti vagy a Juve kuldte volna oket homokozni, Ancelotti teljesen leepitette oket.
- RealMadridFanatic
Köszönöm!Hát így visszanézve az esetet, az ott sárga nálam...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Hát így visszanézve az esetet, az ott sárga nálam...RealMadridFanatic írta:Szépen össze van szedve, igazából a Vidal-témán rugózó peto.isti-től kérdezném, hogy a 48. perctől mennyire jogos egy tízes skálán, hogy Vidal még pályán volt?krikett
És persze, lehet, hogy utána megtáltosodik a Bayern és emberhátrányban bedarál minket, de valahogy nem ez az érzésem a müncheni meccs után.
Úgyhogy nyugodtam el lehet fogadni, hogy itt bizony nem elcsalt meccs volt, szimplán a jobb csapat ment tovább gyenge bíráskodás mellett.
Mia san mia
- RealMadridFanatic
Szépen össze van szedve, igazából a Vidal-témán rugózó peto.isti-től kérdezném, hogy a 48. perctől mennyire jogos egy tízes skálán, hogy Vidal még pályán volt?krikett
És persze, lehet, hogy utána megtáltosodik a Bayern és emberhátrányban bedarál minket, de valahogy nem ez az érzésem a müncheni meccs után.
Úgyhogy nyugodtam el lehet fogadni, hogy itt bizony nem elcsalt meccs volt, szimplán a jobb csapat ment tovább gyenge bíráskodás mellett.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Leírtam korábban.Még egy utolsó kérdés: Vidal ugye becsúszott és minimálisan érintette a játékos lábfejét, s a labdát elrúgta előle egyértelműen. Te ezt egyből sárgának láttad vagy szuperlassítva, kikockázva láttad a kontaktot?
Nem neked, hanem általánosságban.Ha ez nekem (is) szólt, akkor nem igazán értem. Úgy gondolom, sikerült normális hangnemben értékelnem, a vitát pedig civil módon lefolytatni. Ha zavar a jelenlétem, nyugodtan jelezd, és már itt se vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Még egy utolsó kérdés: Vidal ugye becsúszott és minimálisan érintette a játékos lábfejét, s a labdát elrúgta előle egyértelműen. Te ezt egyből sárgának láttad vagy szuperlassítva, kikockázva láttad a kontaktot?Realista24 írta:Kassai szólt neki, hogy fejezze be az ámokfutást. Erre rácsúszik így, szerinted jogtalan volt? Tudom a választ, igen. Engedjük el. Én új érveket írok, meg a többiek is, neked meg csak be kell másolnod a korábbi hszed.Volt kontakt, de nálam ez akkor sem éri meg a második sárgát még egy figyelmeztetett játékosnál sem.
Ezt is leírtuk, hogy valószínű szidnánk a bírót, de kérlek a Realos fórumon nézd el ezt nekünk. A gond azzal van, hogy idejöttök és meg akarjátok magyarázni a nyilvánvalót. A jobb csapat jutott tovább, de kapaszkodtok a semmibe Kassai hülyeségének köszönhetően.Mondjuk arra kíváncsi lennék, ha ugyanezen körülmények között búcsúzni a következő körben a Real akkor milyen gondolatok születnének itt.
Mia san mia
-
Ha ez nekem (is) szólt, akkor nem igazán értem. Úgy gondolom, sikerült normális hangnemben értékelnem, a vitát pedig civil módon lefolytatni. Ha zavar a jelenlétem, nyugodtan jelezd, és már itt se vagyok.Realista24 írta:A gond azzal van, hogy idejöttök és meg akarjátok magyarázni a nyilvánvalót. A jobb csapat jutott tovább, de kapaszkodtok a semmibe Kassai hülyeségének köszönhetően.
- ikarus93
Már így is a világ összes csapata utál minket a sikereink miatt, mi lesz itt mikor majd behúzzuk a 12.et?
Bármelyik fórumon járok mindenhol hatalmas nagy gyűlölettel beszélnek a Madrid felé.
Savanyú a szölő.
Bármelyik fórumon járok mindenhol hatalmas nagy gyűlölettel beszélnek a Madrid felé.
Savanyú a szölő.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Megpróbáltam összeszedni a dolgokat, mert elég nagy a kapkodás mindenfelé és ilyen-olyan okokból mindig kimarad valami.
48. perc:
Vidal 2. sárga elmaradt https://video.twimg.com/tweet_video/C9uEfW0WsAAAsQw.mp4
HIBA a Bayern javára
53. perc:
Nem volt kontakt, jogtalan 11-es https://youtu.be/3iCwwlw88KM?t=263
A második lassításból látszik, hogy nincs kontakt, Robben térde keresi Casemiro-ét, aki még időben visszahúzza. Maximum taposásról lehetne szó, ez nem látszik a felvételen, de az látszik, hogy Robben már felemeli a lábfejét, mire Casemironak leér a talpa.
HIBA a Bayern javára
66. perc:
Lewandowski megállítása les miatt http://kephost.com/image/wL72
Ezen kép alapján inkább egyvonal, de látni kellene a következő képkockát is hogy el lehessen dönteni. Mert ha csak egyetlen tizedmásodperccel később is még Thiagonál van a labda, akkor egyértelmű les, mivel Lewa nagy sebességgel befelé mozog, Marcelo meg állva "orrotfúj".
78. perc:
A lesen lévő, kapura törő Lewandowski lába elől pöcköli el a labdát Nacho, ami Ramos lábáról becsorog. Egyértelmű les, és nem a passzív fajtából. https://youtu.be/3iCwwlw88KM?t=456
HIBA a Bayern javára
80. perc:
Casemiro 2. sárga elmaradt https://twitter.com/i/videos/tweet/854450991365840896?
HIBA a Real javára
84. perc:
Vidal sárga teljesen jogos https://gfycat.com/DependentSilkyGrassh ... speed=0.25
Kontránál, hátulról becsúszva lábat talál. Taktikai fault, lap. Teljesen ugyanaz az eset, mint Martinez az előző meccsen.
NEM HIBA
105.perc:
Ronaldo gólja les
HIBA a Real javára
110.perc
Ronaldo gólja les
HIBA a Real javára
+Casemiro ellen elkövetett szabálytalanság a 16-oson belül. Erről nem találtam videót, de élőben is nyilvánvaló volt, hogy ott volt kontakt bőven. Én nem fújtam volna be ezt sem és Robbenét sem, de ha az be lett fújva kontakt nélkül, akkor ezt méginkább illett volna.
Szóval itt vannak a kétes szituk, lehet osztani-szorozni, de hogy az jöjjön ki a végén hogy a Real javára lett elcsalva a meccs az elég meredek.
48. perc:
Vidal 2. sárga elmaradt https://video.twimg.com/tweet_video/C9uEfW0WsAAAsQw.mp4
HIBA a Bayern javára
53. perc:
Nem volt kontakt, jogtalan 11-es https://youtu.be/3iCwwlw88KM?t=263
A második lassításból látszik, hogy nincs kontakt, Robben térde keresi Casemiro-ét, aki még időben visszahúzza. Maximum taposásról lehetne szó, ez nem látszik a felvételen, de az látszik, hogy Robben már felemeli a lábfejét, mire Casemironak leér a talpa.
HIBA a Bayern javára
66. perc:
Lewandowski megállítása les miatt http://kephost.com/image/wL72
Ezen kép alapján inkább egyvonal, de látni kellene a következő képkockát is hogy el lehessen dönteni. Mert ha csak egyetlen tizedmásodperccel később is még Thiagonál van a labda, akkor egyértelmű les, mivel Lewa nagy sebességgel befelé mozog, Marcelo meg állva "orrotfúj".
78. perc:
A lesen lévő, kapura törő Lewandowski lába elől pöcköli el a labdát Nacho, ami Ramos lábáról becsorog. Egyértelmű les, és nem a passzív fajtából. https://youtu.be/3iCwwlw88KM?t=456
HIBA a Bayern javára
80. perc:
Casemiro 2. sárga elmaradt https://twitter.com/i/videos/tweet/854450991365840896?
HIBA a Real javára
84. perc:
Vidal sárga teljesen jogos https://gfycat.com/DependentSilkyGrassh ... speed=0.25
Kontránál, hátulról becsúszva lábat talál. Taktikai fault, lap. Teljesen ugyanaz az eset, mint Martinez az előző meccsen.
NEM HIBA
105.perc:
Ronaldo gólja les
HIBA a Real javára
110.perc
Ronaldo gólja les
HIBA a Real javára
+Casemiro ellen elkövetett szabálytalanság a 16-oson belül. Erről nem találtam videót, de élőben is nyilvánvaló volt, hogy ott volt kontakt bőven. Én nem fújtam volna be ezt sem és Robbenét sem, de ha az be lett fújva kontakt nélkül, akkor ezt méginkább illett volna.
Szóval itt vannak a kétes szituk, lehet osztani-szorozni, de hogy az jöjjön ki a végén hogy a Real javára lett elcsalva a meccs az elég meredek.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
A normálisak mindig objektíven ítélnek. Aki nem elfogult, az elfogadja és látja, ha a csapata valamelyik téves ítéletnek köszönhetően előnyben részesült, illetve azt is, ha amiatt hátrány érte.Mondjuk arra kíváncsi lennék, ha ugyanezen körülmények között búcsúzni a következő körben a Real akkor milyen gondolatok születnének itt.
Ha ugyanígy búcsúzna a Real, azt mondanám, hogy nulla akciógóllal és a két mérkőzést egészét nézve joggal esnénk ki.
Sőt, így is szidjuk, hogy tovább mentünk, mert teljesen vakon volt, és csak a szerencsén múlott, hogy jól jöttünk kibelőle.Ezt is leírtuk, hogy valószínű szidnánk a bírót, de kérlek a Realos fórumon nézd el ezt nekünk. A gond azzal van, hogy idejöttök és meg akarjátok magyarázni a nyilvánvalót. A jobb csapat jutott tovább, de kapaszkodtok a semmibe Kassai hülyeségének köszönhetően.
-
Félreértesz, ez a meccs semmit nem változtat. Nem utálok egy csapatot sem, jobban örülnék egy Dortmund vagy Juve BL győzelemnek, ennyi az egész. Az öcsém pont Real szurkoló, jól kijövünk. Tavaly pont a Realnak drukkoltam, mert az Atletico alattuk helyezkedik el a virtuális ranglistámon. Egy Juve-Real, vagy Dortmund-Realon viszont az ellenfélnek drukkolnék.L.Miki írta:Látjátok itt a baj. Tehát nem a bírót utaljak, hanem a real Madridot. Csak azért nem szurkolnak nekünk a továbbiakban, mert a bíró béna volt de csalásról szó sincs. Ezt nem bírom megérteni. A Bayern fórumán is írják, hogy na most utaltam meg a Madridot. De miért?misafeco írta: Jogodban áll örülni. Én kifejtettem a véleményemet, többet nem tennék hozzá. További jó szurkolást minden Madridistának, hazudnék, ha azt írnám, hogy nektek drukkolok a továbbiakban.
Mert kassai fogalmatlan, Vidal gyökér volt es mert mi több akció gólt tudtunk szerezni?
Ahogy érzitek...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kassai szólt neki, hogy fejezze be az ámokfutást. Erre rácsúszik így, szerinted jogtalan volt? Tudom a választ, igen. Engedjük el. Én új érveket írok, meg a többiek is, neked meg csak be kell másolnod a korábbi hszed.Volt kontakt, de nálam ez akkor sem éri meg a második sárgát még egy figyelmeztetett játékosnál sem.
Ezt is leírtuk, hogy valószínű szidnánk a bírót, de kérlek a Realos fórumon nézd el ezt nekünk. A gond azzal van, hogy idejöttök és meg akarjátok magyarázni a nyilvánvalót. A jobb csapat jutott tovább, de kapaszkodtok a semmibe Kassai hülyeségének köszönhetően.Mondjuk arra kíváncsi lennék, ha ugyanezen körülmények között búcsúzni a következő körben a Real akkor milyen gondolatok születnének itt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Én ezt egy szóval nem mondtam soha hogy elcsalták volna a meccset.Realista24 írta:Nálatok jó teljesítmény, nálunk csalás, hogy mindig ott vagyunk. Ma így áll a világ a dolgokhoz. Ez a szomorú. Legalábbis az itteni kommentek alapján, mert én nem vetemedem nso és társairaEz nekem nem kifutott kategória, hanem konstans jó teljesítmény.
Mia san mia
-
Volt kontakt, de nálam ez akkor sem éri meg a második sárgát még egy figyelmeztetett játékosnál sem. Ha fordítva van a szitu, akkor sem állítanék ki erre realost. Nem alszok jobban tőle! Azt nem mondtam egy szóval se, s nem is mondom hogy elcsalta volna a meccset, csak annyit mondtam, hogy ezek a meccset eldöntő hibák voltak. De még ha ki is állítja, akkor is van 30 perc, és lehet bekkelni 10 emberrel. Neuer védhet úgy mint Münchenben, lehet világi nagy szerencse, lőhet akár 20 kapufát is a Real. Bármi megtörténhet, de ott még ráhúzni a fél méteres lesgólt. Az már sok volt.Realista24 írta:Tehát az sem mindegy, hogy hol rúgod meg az ellenfelet. Ha a lábfejét találod el, nem sárga, de ha a bokáját, akkor igen. Kezdem azt hinni, hogy a Barcával játszottunk tegnap, Piqué meg tud magyarul.2. Vidal egy elég alattomos játékos, buta cigánygyerek, de ezen a pillanaton egyrészt nekem nem tűnik annak, hogy bokán rúgta volna. A lábfejének a végét találta el. Ha bokán rúgja akkor jogos a második sárga.
Egyébként meg egy felvetés volt, mivel a becsúszás pillanatában nem lehetett tudni, hogy eltalálja-e a bokáját vagy sem. Ha elismered, hogy volt kontakt, akkor az bizony szabálytalanság volt, és a sorozatos faultok miatt jogos volt a sárga. Akár második, akár első. Persze ha ettől nyugodtabban alszol, akkor legyen, elcsalta Kassai a meccset. Az a Kassai aki köztudottan német szimpatizáns és utálja a Realt.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, ha ugyanezen körülmények között búcsúzni a következő körben a Real akkor milyen gondolatok születnének itt.
Mia san mia
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Látjátok itt a baj. Tehát nem a bírót utaljak, hanem a real Madridot. Csak azért nem szurkolnak nekünk a továbbiakban, mert a bíró béna volt de csalásról szó sincs. Ezt nem bírom megérteni. A Bayern fórumán is írják, hogy na most utaltam meg a Madridot. De miért?misafeco írta: Jogodban áll örülni. Én kifejtettem a véleményemet, többet nem tennék hozzá. További jó szurkolást minden Madridistának, hazudnék, ha azt írnám, hogy nektek drukkolok a továbbiakban.
Mert kassai fogalmatlan, Vidal gyökér volt es mert mi több akció gólt tudtunk szerezni?
Ahogy érzitek...
-
Jogodban áll örülni. Én kifejtettem a véleményemet, többet nem tennék hozzá. További jó szurkolást minden Madridistának, hazudnék, ha azt írnám, hogy nektek drukkolok a továbbiakban.Yazid írta:én leszarom kassait meg a bayernt is, nagyon is örülök, hogy mi jutottunk tovább, az elmúlt 10 évben amiket fújtak ellenünk meg amilyen balszerencsénk volt, megérdemeljük. akik a bíróról beszélnek ilyen szinten és módon nem lehet őket komolyan venni, nem is olvasok most netes vagy bármilyen más információs felületet, facem sincs hál isten. a jobb csapat jutott tovább ennyi.gondolom ti se nagyon örültök, hogy a Real továbbjutás helyett mindenki Kassairól beszél.
Persze ez igaz.___Samy___ írta:Attól még les. Egyébként meg hullamindegy miről beszélnek, a sporirol vagy a csapatról. A Real Madrid soha nem lesz elismerve, mindig mindent más körülmények együttállása miatt nyertek, nem a teljesítmény miatt.
Az én szenvedélyem meg még nagyobb a csapat iránt.
De azért amit kapnak Kassiék az is sok szerintem.
Jó elnéztek elég sok dolgot,de azért mintha ilyen nem fordult volna elő más meccsen.
Mindegy az a lényeg,hogy sikerült a 4 közé jutni.
Büszke vagyok a csapatra meg Zidanekra nagyon!!!
Szép munka volt!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen a 2013as bayern nem illik bele a kifutottba, ezt rosszul fogalmaztam.De az volt az az év ami egyszerűen úgy jött ki,hogy minden szinten top-on voltatok tavaszra, ebből a szempontból kifutott(ami nem jó megfogalmazás) azt gondolom látod,hogy az utána következő években mindig tavaszra fogytatok el (vagy csak akkor ütköztetek ellenálásba).A többit tartom.peto.isti írta:
Szerintem egy kifutott év azt jelenti, mint a Porto vagy az Inter Bl győzelme, akik nyernek egyszer, s se előtt se utána semmit nem raknak le évekig a BL-ben. Kifutott évről hogyan beszélgetünk egy olyan csapatnál akik az elmúlt 8 évben 3 Bl döntőt játszottak, s 3X voltak a legjobb 4 között. Ezt akárhogy számolom 8 év alatt 6X a világ legjobb 4 csapata között volt a Bayern. Ez nekem nem kifutott kategória, hanem konstans jó teljesítmény.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
én leszarom kassait meg a bayernt is, nagyon is örülök, hogy mi jutottunk tovább, az elmúlt 10 évben amiket fújtak ellenünk meg amilyen balszerencsénk volt, megérdemeljük. akik a bíróról beszélnek ilyen szinten és módon nem lehet őket komolyan venni, nem is olvasok most netes vagy bármilyen más információs felületet, facem sincs hál isten. a jobb csapat jutott tovább ennyi.gondolom ti se nagyon örültök, hogy a Real továbbjutás helyett mindenki Kassairól beszél.