Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
cart

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: cart » 2023. február 21., kedd 10:52

Azt irjak hogy a PSG elgondolkodott rajta, hogy visszahivjak Tuchelt, mert az uj edzovel meg rosszabbak az eredmenyek mint elotte :lol:

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 19., vasárnap 23:11

realistahuni írta:
Megérdemelné pedig, hogy ott rohadjon el de sajnos amilyen tragédia a felhozatal klasszisokból nem tehetjük meg, hogy nem szállunk majd újra harcba érte.
Annyira nem tudok azonosulni ezzel a felfogással, hogy az hihetetlen.
Én általában a kritikusabbak között vagyok amikor a csapat jatékáról meg a spanyol bajnokságban/kupában nyújtott teljesítményről van szó.
De vagyunk mi meg a bayern akik normálisak maradtak az elitből, legalábbis az en szememben.
Ennyire nem vagyunk győzelmi kényszerben, hogy be kelljen csicskulni a legnagyobb pénzéhes patkánynak aki focipályára lépett.
Nekem nem kell mondani én abszolút rühellem a gyereket, amikor a vb alatt szopkodták itt, hogy jajj szegény mesterhármassal sem nyert akkor is írtam, hogy ne felejtsük el, hogy arcon csulázott minket fél éve.

Viszont kelleni fog klasszis támadó, csak egy Real Madrid vagyunk, szép ez az irány, hogy 16 éves gyerekeket veszünk akik vagy beválnak vagy nem, de 1 max 2 év és se Benzema, se Modric, se Kroos. Bajban leszünk ha Vini lesz az első számú támadó vezérhím.

Nem kell becsicskulni. Ő csicskult be ezzel, hogy ott maradt, aztán azóta is lenyilatkozza, hogy azért még mindig a Real az álma meg PSG rendezvényen telón nézi a meccsünket. Egy igazi kis hülyegyerek, akire olyan politikai meg nemzeti nyomás nehezedett, amit nem tudott kezelni. 3 év múlva talán menni fog neki. Viszont úgy tud focizni ahogy senki más, nekünk meg a legjobbak kellenek. Sajnos.

Tenni kell egy ajánlatot 24 nyarán aztán ha januarban jönni akar akkor előszerződés olyan kötbérrel ami Katar GDP-je. Ha nem akkor csókolom, 30 évesen már senkinek nem fog kelleni. Utolsó lehetősége lesz a valódi futball karrierre. A bemutatásán majd kicsit öklendezünk meg egy gyengéd füttyszót is kaphatna aztán majd pár gól után megenyhülünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 19., vasárnap 22:32

En is haragszom, de nem feltetlenul ra. 24 eves, a vilag legjobbjai kozott, a plafonja pedig kitudja hol van.
Szerintem szemely szerint ot nem erdekli, hogy mennyi az a penz, sok igy is ugy is, az arabok, a vilag, de foleg a szulei aldozata az a karrier. Biztos rengeteget koszonhet a kameruni apukanak vagy az algeriai szarmazasu anyukanak, deatortenetben vegig erzodik, nem akarnak sikert a fiuknak, csak jol megszedni magukat. Aladin biztos sok dellat igert nekik is, efelol ketsegem nincs. Amikor ott ulsz, egy egesz varos, nemzet, a szuleid es meg a rohadt elnok is hiv h maradj, mit tudsz tenni? En valahol sajnalok minden fiatal sportolot akik egy szint utan fejostehenek a szulok szemeben.

Mellesleg tudok egy tobbszoros aranylabdast aki erett fejjel evente kerte a nagyobb lovet, szerintem az sokkal gazabb, de embere valogatja.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. február 19., vasárnap 21:44

Megérdemelné pedig, hogy ott rohadjon el de sajnos amilyen tragédia a felhozatal klasszisokból nem tehetjük meg, hogy nem szállunk majd újra harcba érte.
Annyira nem tudok azonosulni ezzel a felfogással, hogy az hihetetlen.
Én általában a kritikusabbak között vagyok amikor a csapat jatékáról meg a spanyol bajnokságban/kupában nyújtott teljesítményről van szó.
De vagyunk mi meg a bayern akik normálisak maradtak az elitből, legalábbis az en szememben.
Ennyire nem vagyunk győzelmi kényszerben, hogy be kelljen csicskulni a legnagyobb pénzéhes patkánynak aki focipályára lépett.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 19., vasárnap 21:06

Pad'em írta: Verrattinak is most nyilatkozta le az ügynöke, hogy nem fog már más csapatban játszani, csak a PSZSé. Leginkább a zsé meg a középszint.
Szerencsétlen védelmében...szeretett volna eltakarodni onnan, de gyorsan becsicskították és mivel nem egy MBappe kaliber, nem is francia, hogy az elnök szót emeljen érte, simán a lelátón ült volna a szerződése végéig, ha nem hosszabbít. 30 évesen meg mit csináljon, látja hová megy a világ, végülis bajnokság zsebben, bl-ben sem esélytelenek, gázsi is jó...

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. február 19., vasárnap 20:44

Verrattinak is most nyilatkozta le az ügynöke, hogy nem fog már más csapatban játszani, csak a PSZSé. Leginkább a zsé meg a középszint.

Kíváncsi vagyok Mbappének lesz e töke valaha nemet mondani nekik. Csodás szappanopera lesz 2025-ben is Tevekúróékkal, az fix. Megérdemelné pedig, hogy ott rohadjon el de sajnos amilyen tragédia a felhozatal klasszisokból nem tehetjük meg, hogy nem szállunk majd újra harcba érte.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 19., vasárnap 20:20

ziro4vr írta:
gutihaz14 írta: bappe gólja:
https://dubz.co/c/qh97hr
Istenem te pöcs, miért baszakodsz férfinőkkel és miért baszakodsz a francia bajnokságban?
már azt hittem nekem szólt aztán rájöttem hogy egyik sem igaz rám :lol: :lol: :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 19., vasárnap 20:08

ziro4vr írta:
Istenem te pöcs, miért baszakodsz férfinőkkel és miért baszakodsz a francia bajnokságban?
Ennél még az is kevésbé elbaszott idő, mikor sokadjára újrázom a F&F szériát.

Nyárig még úgy, ahogy védhető volt a maradása. Ha összejön a BL, óriási győzelem lett volna a franciáknak. De az, hogy nyáron meghúzta ezt a szart és nem jött, minden nap elbaszott idő a karrierjéből. Egyszerűen hihetetlen. Ha a barcába megy is érthetőbb lett volna az egész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 19., vasárnap 20:03

Nem illik.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 19., vasárnap 17:37

Neymar nélkül, Ekitikevel jobbak lesznek, mint kedden.

így otthon az Alianzban 3-2 a Bayernnek
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 19., vasárnap 16:53

Bapppeval más csapat ez a PSG, érdekes lesz a visszavágó a Bayern ellen.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2023. február 19., vasárnap 16:20

'shutterisland írta: psg meccsenek osszefoglalojat erdemes megnezni, ritka jo kis meccs volt, lehetett volna meg 3-4 gol is a 7-en felul.
teknoc elso golja parade.
Nagyon igazad volt, még Messi szabigól is vt jóóó sok nap után.. hát ez a vicces nevű Ekitike se rossz játékos. :agree:
Som i Serem!
6oat

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 19., vasárnap 16:00

'shutterisland írta: psg meccsenek osszefoglalojat erdemes megnezni, ritka jo kis meccs volt, lehetett volna meg 3-4 gol is a 7-en felul.
bappe gólja:

neymar bokájának meg megint annyi

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 19., vasárnap 15:57

psg meccsenek osszefoglalojat erdemes megnezni, ritka jo kis meccs volt, lehetett volna meg 3-4 gol is a 7-en felul.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 18., szombat 9:48

Megtaláltuk Atsut, de már nem volt életben. Részvétem a családnak. Jelenleg is a személyes tárgyait szedik ki a törmelék alól. Megtaláltuk a telefonját is” – nyilatkozta Atsu török ügynöke, Murat Uzunmehmet.
ra konkretan emlekszem meg a premier league-bol, baromi gyors szelso volt.
utolso megmozdulas a palyan egy 97. perces gyoztes szabigol volt.

:(

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. február 14., kedd 1:17

Pár napja valaki idézte a srác nyilatkozatát:
Rayan Cherki is THE REAL DEAL..
Ahogy írtam korábban, 24-ig van szerződése, még csak 19 éves, simán hoznám, baromi jó kis befektetés lehetne és végre a hiányposztunkra érkezhetne.
Na meg ha jól tudom, a psg is vinné, szóval már csak ezért is hoznám, mint camát.. :mrgreen:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 12., vasárnap 14:35

gutihaz14 írta:
wZoLee7 írta: Igazából így is simán nyerik a bajnokságot majd. Messinek mikor jár le? Aranylabdáig csak ott kellene maradni, hogy arabék még megvegyék neki azt is.
már megvették a jól megérdemelt aranybogyót azzal hogy a VB-t megvették neki. nem is értem miért nem volt feltétele hogy hosszabbítson
aztán ez is lehet egy marketing húzás. Bedobják, hogy öreg Leo nem akar hosszabbítani, jönnek a nagy ajánlatok, végül marad és Ő lesz a példakép amiért nem ment el az arabokhoz (mát ott van :mrgreen: ) mint CR és top szinten folytatja. Nyilván aranylabdával a kézben pózol majd psg mezben. Hozzáteszem eddig olyan nagyon komoly teljesítményt nem látok, szóval annyira vitázni sem lehet majd, Lukanal is sokat nyomott egy jó vb.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 12., vasárnap 14:22

wZoLee7 írta: Igazából így is simán nyerik a bajnokságot majd. Messinek mikor jár le? Aranylabdáig csak ott kellene maradni, hogy arabék még megvegyék neki azt is.
már megvették a jól megérdemelt aranybogyót azzal hogy a VB-t megvették neki. nem is értem miért nem volt feltétele hogy hosszabbítson

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 12., vasárnap 14:21

cart írta: Megint kikapott a PSG, most a Monacotól a bajnokságban.
Azt írják Messi nem hosszabbít, a helyére Salaht próbálják meg leigazolni nyáron.
B csapat ment ki. pihentek a BL-re.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 12., vasárnap 14:15

Igazából így is simán nyerik a bajnokságot majd. Messinek mikor jár le? Aranylabdáig csak ott kellene maradni, hogy arabék még megvegyék neki azt is.

Vissza: