Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 8., péntek 14:12

TheBull6 írta:
kiserik írta:
+1 a robot mellett. Robotporszívó plusz a lidls kézi bőven elég lehet.
Robotunk van, szerintem az is ilyen lidl/aldi kategória. Szülőktől kaptuk amikor beköltöztük. Elég jól teszi a dolgát amúgy, de nem merem otthon hagyni amikor elmegyek. Visszamegy a helyére meg van ilyen falérzékelő valamicsodája is, meg tényleg egész jól takarít, de többször is arra jöttünk haza hogy megpusztult valahol. :D

Legdurvább: leszedte (inkább lepusztította :D) a konyhabútor takarólemezének az oldaláról a zárót és beakasztotta magát a bútor alá, mert ugye elkezdte megenni... Az a baj, hogy nem csak a házban tud ugye kárt tenni ezek szerint, hanem magát is kinyírja. :D

Úgy hogy ki tudjam várni és felügyelni azt a 2 órát amíg körbe megy, meg hétköznap marha nehezen oldom meg, szóval általában csak hétvégén megy egyszer.
Nékünk egy Roborock s5 max van. Valami félelmetesen jó gép. Térképet készít, okosan takarít, nem megy neki semminek, folyamatosan látom telefonról, hogy merre megy, zónákat lehet beállítani, stb. Én nagyon ajánlom mindenkinek, de csak az olyanokat, amik térképeznek. Az ide oda bolyongó nekem sem jött be.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 8., péntek 13:35

kiserik írta:
Dupla D írta: Vegyél neki robotporszívót. Legjobb dolog a házban. :) De füst kommentjére +1 :mrgreen:

Telefonokhoz még annyi, hogy a Vodafone-nak tényleg jobb a lefedettsége, mint a Telenornak. Nem számottevő a különbség azért, de aki mondjuk nem városban tölti az ideje 99%-át, gyakran túrázik vagy utazik, az számolhat ezzel is.
Robotunk van, szerintem az is ilyen lidl/aldi kategória. Szülőktől kaptuk amikor beköltöztük. Elég jól teszi a dolgát amúgy, de nem merem otthon hagyni amikor elmegyek. Visszamegy a helyére meg van ilyen falérzékelő valamicsodája is, meg tényleg egész jól takarít, de többször is arra jöttünk haza hogy megpusztult valahol. :D

Legdurvább: leszedte (inkább lepusztította :D) a konyhabútor takarólemezének az oldaláról a zárót és beakasztotta magát a bútor alá, mert ugye elkezdte megenni... Az a baj, hogy nem csak a házban tud ugye kárt tenni ezek szerint, hanem magát is kinyírja. :D

Úgy hogy ki tudjam várni és felügyelni azt a 2 órát amíg körbe megy, meg hétköznap marha nehezen oldom meg, szóval általában csak hétvégén megy egyszer.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. január 8., péntek 13:20

Dupla D írta:
TheBull6 írta: Más téma, asszonynak hónap végén szülinapja lesz. Kerek, kicsit mélyebben a tárcába akarok nyúlni, de azért annyira mélyen nem, drága a lakáshitelünk. :lol:

Ilyen álló porszívókat nézegetek, azt vennék neki. Használunk most egy lidl-s vagy valamilyet, de azért nem az igazi. Persze csinálja a dolgát, de sokszor úgy érzem, hogy mintha nem is porszívóztam volna.

https://www.digitalko.hu/kezi-allo-pors ... -fej/?ak=1

Őt nézegettem, valamint kb ez lenne a felső határ is amit rászánnék. Kicsi lenne a világ ha valaki ilyet használna pont, de ki tudja. Persze ami másnál bevált és szereti az is jöhet mindenképpen. Nyitott vagyok teljesen, meg hülye is a témában. :D

Köszi! :)
Vegyél neki robotporszívót. Legjobb dolog a házban. :) De füst kommentjére +1 :mrgreen:

Telefonokhoz még annyi, hogy a Vodafone-nak tényleg jobb a lefedettsége, mint a Telenornak. Nem számottevő a különbség azért, de aki mondjuk nem városban tölti az ideje 99%-át, gyakran túrázik vagy utazik, az számolhat ezzel is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 8., péntek 13:19

Konkretan csak azert nem valtottam novemberben telekomra, mert dragabb a korlatlanjuk. Ez az egyetlen, ami visszatart.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. január 8., péntek 13:14

Faust írta:

“(Garantált sebesség 0/0 Mbit/s.)“

Hat bazzeg ennyit nagyanyam is tud garantalni ennyi penzert. :lol:

Arrol nem is beszelve, hogy az ugyfelszolgalatuk elerhetetlen miota egyesultek a upc-vel.

Nem tudom, a tobbi szolgaltato hogyan teljesit ezen a teren, de ez szerintem felhaborito, es van egy olyan erzesem, hogy az ilyesfajta mentalitast is csak a balkanon merik felvallalni.

Nekem telekom van 15 éve, én elvagyok velük.
Ügyfélszolgálat nagyon jó, pénteken küldtem hibabejelentőt, mert akadozott a tv adás, vasárnap 9kor itt volt a szerelő, hogy akkor cserélné, meg csinálná a dolgát.
Mondjuk azóta is akad, sajna ilyen jelerősítő elosztóból megy a tv-be a net, meg a boxba is, vacak sajnos. (box-ra gyanakszom, hogy 6 éves, és meghalt, de valamiért azt nem akarják cserélni)

az a garantált sebesség az szerintem telekomnál is így van.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. január 8., péntek 13:09

Nekem mobilon Telenor van, az pattent minden szempontból.

Vodafonennal azóta van dolgom, hogy egybeolvadt a UPC-vel, és az otthoni szolgáltatásokat szétcseszték. A net sokkal lassabb, míg a vodafone tv mediabox egy botrány. Sem a rögzítés, visszatekerés nem működik normálisan, de még egy csatorna lapozás is (nem csatorna váltás, csak lépegetés a listában fel-le) is 2mp. Botrány. Júliusban szerintem váltok is a T-re.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 8., péntek 13:07

Meglepő lehet sokaknak, de ilyennek fog jobban örülni. :D :lol:

Vettem neki egy új telót tavaly előtt karácsonyra, vihettem vissza a boltba, mert semmi baja a jelenleginek (5-6 éves telefon már.. kattog néha amikor hívod :D ). Azóta is az van neki... :D

Ruhák, ékszerek, táskák, telefon, utazás, semmi ilyen nem csal igazán örömöt az arcára. Sőt semennyire. Minden ilyet pénzkidobásnak gondol/érez. Tegyük hozzá, ő azért jobban vigyáz a pénzre mint én, de neki van igaza.

Bármilyen alkalomra mindig ilyen dolgokat kér mindenkitől amúgy. Nagyszülőktől ha pénzt kap azt is ezekre költi. Persze lehetne gondolni, hogy most az új ház, meg a teljes külön élet miatt változott a gondolkodása, de előtte is ilyen volt. Karikagyűrűt se hordja... :lol:

Amúgy lehet igazából nekem lenne ajándék :lol: mert én porszívózom többet. :D

De azért köszi srácok :D :salute:

Fakanál nem kell neki, bármikor olyan helyen járunk vesz kettőt magától. :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. január 8., péntek 13:03

Marky írta: Mi szar a Vodaban? Evek ota korlatlan csomagban vagyok, terero van mindenhol, ahol nem arnyekol a kornyezet, nem szakad a beszelgetes. Nehany eve megkotottem a szerzodesem, beallitottam a csoportos beszedest es azota egyszer voltam az uzletukben, amikor keszuleket valtottam :mrgreen:
Van lenyeges kulonbseg egyaltalan, leszamitva a csomagok arazasat?
Engem pl nagyon bosszant, hogy 10 eve fizetek nekik havonta, kb 5 eve nem is keveset, de az eg vilagon semmi, semmi kedvezmeny nem jar. Nem azt varom el, hogy utanamdobjanak egy 400 ezres telefont ingyen, de azert valami modon dijazhatnak. Most a szerzodeshosszabbitasnal egyedul a legdragabb redhez volt valami 32000 ft-os keszulekkedvezmeny, de kiszamoltam, es konkretan eves szinten 40 ezret rafizetsz az eggyel olcsobb csomagra, mikozben a szolgaltatasban semmi kulonbseg nincs. :lol: Es beleolvastam a szerzodesbe is, az alabbi mondat kiszurta a szememet:

“(Garantált sebesség 0/0 Mbit/s.)“

Hat bazzeg ennyit nagyanyam is tud garantalni ennyi penzert. :lol:

Arrol nem is beszelve, hogy az ugyfelszolgalatuk elerhetetlen miota egyesultek a upc-vel.

Nem tudom, a tobbi szolgaltato hogyan teljesit ezen a teren, de ez szerintem felhaborito, es van egy olyan erzesem, hogy az ilyesfajta mentalitast is csak a balkanon merik felvallalni.

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2021. január 8., péntek 12:49

Szereti a taskakat? Paromnak a Michael Korsban vasaroltunk be, brutal learazasok vannak. Nyilvan igy nem meglepi, de hatha orulne neki. Pesten van boltjuk. Na de ez mar nem elektronika topik.

Porszivot mi black fridaykor vettunk, de szulinapra szerintem nem elonyos. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. január 8., péntek 12:40

Csapj még mellé egy fakanalat is, igazad is van, tudja meg hol a helye. :mrgreen: :lol:
Nem illik.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 8., péntek 12:05

TheBull6 írta: Más téma, asszonynak hónap végén szülinapja lesz. Kerek, kicsit mélyebben a tárcába akarok nyúlni, de azért annyira mélyen nem, drága a lakáshitelünk. :lol:

Ilyen álló porszívókat nézegetek, azt vennék neki. Használunk most egy lidl-s vagy valamilyet, de azért nem az igazi. Persze csinálja a dolgát, de sokszor úgy érzem, hogy mintha nem is porszívóztam volna.

Őt nézegettem, valamint kb ez lenne a felső határ is amit rászánnék. Kicsi lenne a világ ha valaki ilyet használna pont, de ki tudja. Persze ami másnál bevált és szereti az is jöhet mindenképpen. Nyitott vagyok teljesen, meg hülye is a témában. :D

Vegyél neki robotporszívót. Legjobb dolog a házban. :) De füst kommentjére +1 :mrgreen:

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 8., péntek 12:01

Nem tudok segíteni a kérdésben, nem értek a porszívókhoz. De biztos vagyok benne, hogyha kerek az a születésnap, akkor a porszívó csapnivalóan rossz ötlet ajándéknak. :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 8., péntek 11:43

Más téma, asszonynak hónap végén szülinapja lesz. Kerek, kicsit mélyebben a tárcába akarok nyúlni, de azért annyira mélyen nem, drága a lakáshitelünk. :lol:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. január 8., péntek 11:41

Céges korlátlan net korlátlan hívás, úgyhogy gyakrolatilag átköltöztem rá (Tés). De tarcsiba fut mellette dual a régi számom, Voda kártyás, így csak a lefedettségről tudok nyilatkozni, szerintem az a Vodánál jóval stabilabb.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 8., péntek 11:29

Marky írta: Mi szar a Vodaban? Evek ota korlatlan csomagban vagyok, terero van mindenhol, ahol nem arnyekol a kornyezet, nem szakad a beszelgetes. Nehany eve megkotottem a szerzodesem, beallitottam a csoportos beszedest es azota egyszer voltam az uzletukben, amikor keszuleket valtottam :mrgreen:
Nem ma volt már, de azt tudom, hogy az olyan csomagok amik megfeleltek volna az igényeimnek, megfizethetetlen kategóriában voltak. Legalábbis az akkori helyzetemben. Most nem tudom milyen áron vannak. Más bajom nem volt vele igazából. Ha jól emlékszem. :lol:

Telenornál 4 ezret fizetek a 3 gigáért meg a 100 percért, bármilyen szolgáltatónál lévőt hívhatok. Emellett az sms meg percdíjak se durvák ha túlmennék.
Céges telómon van 8 giga, meg ingyen hívok akit akarok, szóval általában azért bőven marad a 100 percemből, meg a gigából is.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. január 8., péntek 11:12

Mi szar a Vodaban? Evek ota korlatlan csomagban vagyok, terero van mindenhol, ahol nem arnyekol a kornyezet, nem szakad a beszelgetes. Nehany eve megkotottem a szerzodesem, beallitottam a csoportos beszedest es azota egyszer voltam az uzletukben, amikor keszuleket valtottam :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. január 8., péntek 9:58

KAG írta:
Realista24 írta:

Tés vagyok régóta, minden fasza. Ügyfélszolgálat is, viszonylag sok bónusz percet/netet, stb-t adnak.

Vodafone-t régen megutáltam egy életre, de gondolom fejlődtek.

Lofaszt fejlodtek, kalap szar az egesz.
Mi is most visszuk at sok ev utan a T-hez
Naiv voltam :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 8., péntek 9:34

Én telenoros vagyok mióta az eszemet tudom. Volt egy kis kitérőm a Voda-hoz, de soha többet.

Ami tetszik a telenornál, hogy nagyon letisztult és könnyen használható az appjuk (MyTelenor). Teljesen pontosan látom a fogyasztásom, számláim, szolgáltatásokat tudok rendelni lemondani, stb. Fizetni is rettentő könnyen lehet.
Bár gondolom van a Té-nek is ilyen appja, de mivel azt nem ismerem, nálam ez a csúcs. :D

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. január 8., péntek 9:18

Realista24 írta:
Kercsó írta: srácok,
mobil szolgáltató-választás előtt állok.
tapasztalataitok alapján Telekom, Telenor vagy Vodafone a nyerő? értem itt ügyfélszolgálatra, lefedettségre, net sebességre és roaming opciókra.
(havi díjcsomaggal/szerződéssel szeretnék egy Note 10 pluszt venni. az árakkal mostmár tisztában vagyok. de nem tudom kivel jobb lepaktálni)
Tés vagyok régóta, minden fasza. Ügyfélszolgálat is, viszonylag sok bónusz percet/netet, stb-t adnak.

Vodafone-t régen megutáltam egy életre, de gondolom fejlődtek.

Lofaszt fejlodtek, kalap szar az egesz.
Mi is most visszuk at sok ev utan a T-hez
ZIDANE

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. január 8., péntek 8:54

Én telenoros vagyok lakosságin, cégesen meg vodás jelenleg. De a lakosságit kb. 3 éve váltottam vodafone-ról telenorra, mert akkor volt a telenornak a hellodata csomagja, ami korlátlan netet és 50 perc lebeszélhetőséget adott hűség nélkül 5500 Ft-ért. Ebben vagyok azóta is. Sajnos azóta már csak szarabb csomagok vannak mindenhol.

Amúgy nekem egyikkel se volt különösebb problémám azonkívül, hogy a számhordozás+csomagváltásnál valamelyik szolgáltató elbaszott valamit három éve, és ha be van kapcsolva a Facetime, akkor az apple küldözgeti nekem az aktiváló sms-eit, amit nem kéne látnom és még csak nem is kéne fizetnem (ennek ellenére beterhelik vele a számlámat). Így a facetime-ot nem tudom használni. Ezt sajnos semelyik cég nem tudta megoldani, én meg feladtam hosszú órák és napok baszakodása után.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: