Ezt a flegma lekezelő stílust hagyd meg a barataidnak. A rendőr meg egy dologra jo, hogy le lehet fizetni.Mickey írta:Nem nem.Elkezdheted, foci után elolvasom.
A rendőrségnek semmi értelme és a kékek semmire nem jók.
Nekem nem tisztem senkit győzni, vagy bármi mellett érvelni.
( ki volnék én, olyan senki mint bárki más, "némi" rálátással )
Alapvető gondolkodás, látásmód kérdése az egész.
Ezt meg nem egy fórumon fogja bárki is megváltoztatni. Túlságosan közönséges hely ez ahhoz és képmutató.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Miért is lenne releváns? Egyrészről a nemzetközi jognak sem sikerült szabályoznia, másrészről az üres adathordozóra fizeted az Artijus díját ami jogdíjátalány, éppen a torretezés káros hatásait hivatott kiváltani. Másrészről a saját felhasználásra (és nem további értékesítésre) folytatott torrent nemcsak hogy nem bűncselekmény, de még szabálysértés sem, mégha az erkölcsi aggályairól polemizálnak is időről-időre.Gondolom egyikotok se torrentezik.
Másrészről az előző példában a továbbértékesítés, haszonszerzés végett apróbb különbség a magáncélú felhasználáshoz képest.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Komolyan egy szint a torrentezés meg a "feketén árulom a cégem értékeit" cucc? Ladislao, legalább ne hírdesd büszkén, hogy konkrétan lopsz. Elnézést a személyeskedésért, de kurva gáz az ilyen. Mindenki lop, csal, hazudik de rohadjon meg az egész rendszer (mondjuk én is azt mondom, hogy igen, rohadjon meg) közbe minden 10. ember ezt csinálja csak kicsibe.Solari írta:Gondolom egyikotok se torrentezik.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Egyébként is ki járna el, hivatalból?
A rendőrség nem csinál semmit.
Max. ha a munkaadója polgári úton megy perre.
Jobb híján.
De csak nem Real szurkoló, bár fene tudja.
A rendőrség nem csinál semmit.
Max. ha a munkaadója polgári úton megy perre.
Jobb híján.
De csak nem Real szurkoló, bár fene tudja.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Az pedig már csak mellékes, hogy büszke sem lennék rá és nem nyíltan újságolnám a dolgot egy fórumon példát mutatva az erre esetleg fogékony embereknek..VanillaSky írta:Csak egy javaslat, a helyedben nem reklámoznám, mivel kimerítheted a lopás alapesetét! Kell hozzá egy szabálysértési értékhatár (x<= 50 ezer ft) meg az üzletszerűség (ugyanolyan v hasonló jellegű bűncselekmények révén rendszeres haszonszerzésre törekvés) Ez 2 évig terjedő szabvesztéses vétség, ha meg 50 ezernél drágább dolgokat árulsz és valaha lebuksz minimum felfüggesztettet kapsz, az meg megy az erkölcsi bizonyítványba. Leírásod szerint az üzletszerűség áll, munkavállalóként a céged vagyontárgyainak árulása megvalósítja a birtokállapot változást, már csak az érték kérdéses, de tankönyvi eset kb.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
De ez már a legkevesebb.
-
Csak egy javaslat, a helyedben nem reklámoznám, mivel kimerítheted a lopás alapesetét! Kell hozzá egy szabálysértési értékhatár (x<= 50 ezer ft) meg az üzletszerűség (ugyanolyan v hasonló jellegű bűncselekmények révén rendszeres haszonszerzésre törekvés) Ez 2 évig terjedő szabvesztéses vétség, ha meg 50 ezernél drágább dolgokat árulsz és valaha lebuksz minimum felfüggesztettet kapsz, az meg megy az erkölcsi bizonyítványba. Leírásod szerint az üzletszerűség áll, munkavállalóként a céged vagyontárgyainak árulása megvalósítja a birtokállapot változást, már csak az érték kérdéses, de tankönyvi eset kb.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
- Steve
Sajnos nem vagyok a földitek, de még lehetek.csabi* írta:csak nem egy újabb földi?Steve írta: Cukik vagytok.
Lávcsi van.
meg ukráncigiresebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
Küldöm természetesen a fényképes önéletrajzomat a tagfelvétel reményében. Az ötezrest majd valamelyik kék kollégától kérjétek. Lehetőleg attól amelyik lehúzott egyszer gyorshajtás miatt..bár a gyorshajtás tényéről lehetne beszélgetni..
Mindenestre lávcsi.
kaptok egy ilyen szmájlit is ez passzol most
- Süti
Vett cefréből pálinkát főzni, ki ne zavarjanak egy ilyen után a megyéből, mint Frodót.sebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
Ha nem te szedted fel a földről, nem is esik olyan jól.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Ahogy mondod. Nekem lesz legalább ilyen állásom eztán is...
- ___Samy___
Nem is az, hogy neked legyen már állásod, hanem a főnöknek legyen szar....Mondjuk sok állás van még a világon, de akkor is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
csak nem egy újabb földi?Steve írta: Cukik vagytok.
Lávcsi van.
meg ukráncigiresebydani írta: Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha valaki akar még a barink lenni van tagfelvétel, pü-ben várjuk az önéletrajzokat meg az ötezrest. Cefrére kéne.Steve írta: Cukik vagytok.
Lávcsi van.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Haver már asszondja vodkát hoz a kannába, annak literén több a haszonikarus93 írta:Szabolcsba nagy üzlet még az Ukrán benzinezés ?
- Steve
Cukik vagytok.csabi* írta:én meg téged imádlak, hogy mindig jössz és idézel minden topikbansebydani írta: Imádom ahonnan jövünk Csabikám
Lávcsi van.
Ha a munkahelyem csődbe megy, örülni fogok. Jobban utálom a tulajdonost, mint amennyire szeretem a munkám.___Samy___ írta:A jó öreg komcsi mondás, a munkahelybol kell megélni. Aztán mikor emiatt meg csődbe megy a cég, akkor meg mindenki haborog.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.
Persze általánosításban ez lehet igaz.
Ez egyébként egy 400-500 főt foglalkoztató cég ami kb. 90%-ban a jelenlegi kormányunk pénzéből él illetve a sok eu-s pénzből, kb általános vélemény itt , hogy amíg nincs abban váltás a cégnek fényes jövője van. Ezen én ha 100x annyit tudnék lenyúlni se lenne másképp. Hogy a másik pár száz ember, hogy csinálja és mit csinál a cégnél az másik dolog...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
én meg téged imádlak, hogy mindig jössz és idézel minden topikbansebydani írta:Imádom ahonnan jövünk Csabikámcsabi* írta:előző témához hozzátenném még, hogy itt mifelénk az ügyesebb vámosok is megkeresik az 1 milliót. naponta
- ___Samy___
Nem akartam én megbántani senkit, de felhígult a mezőny az elmúlt években a korábbi évekhez képest. Akkoriban még egy rendőrnek volt tekintélye, most meg többnyire azok mennek rendornek, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni az életben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Az, hogy manapság a rendőrség nem bűnüldözésre van használva elsősorban, hanem inkább penzbehajtasra, arról nem ők tehetnek. És itt most nem védeni akarom őket.
Viszont a viselkedésük hagy kivetni valót, amiről csakis ők tehetnek. De nézzük már meg, hogy kik mennek rendornek, tisztelet a kivételnek. Egyre inkább adja magát a mondás, hogy mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul.
Sajnos tudnék én is sztorizni, de ezt nem itt kéne, meg nem nekem.
Viszont a viselkedésük hagy kivetni valót, amiről csakis ők tehetnek. De nézzük már meg, hogy kik mennek rendornek, tisztelet a kivételnek. Egyre inkább adja magát a mondás, hogy mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul.
Sajnos tudnék én is sztorizni, de ezt nem itt kéne, meg nem nekem.
A jó öreg komcsi mondás, a munkahelybol kell megélni. Aztán mikor emiatt meg csődbe megy a cég, akkor meg mindenki haborog.Én is feketén árulom ha van rá lehetőségem a cégemtől való értékeket. Nem részletezném mikről van szó. Miért? Mert mindenki a munkahelyéből él... és a fizetés nem elég rá. Jah persze tovább kellett volna tanulni... tudom.