De ha leteszik érte a kivásárlási árát, akkor miért Neymar vásárolja ki magát? Ugyanúgy a PSG vásárolja ki, nem? Legalábbis józan paraszti ésszel bele gondolva, nem értem, hogy ettől miért Neymar vásárolná ki magát.palesz77 írta:Mivel Neymar vasarolna ki magat
Real Madrid vs. Barcelona
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mivel Neymar vasarolna ki magat, elmeletileg nagyobb adokulcs van, mintha a ket klub egyezne meg. Igy 333 millio lenne a PSG-nek osszesen a transzfer, mert ilyen penznel mar 50%-os az adokulcs. Ezert erne meg a PSG-nek is elmeletileg, ha tobbet fizetnenek nekunk, es nem Neymarnak kene kivasarolni magat. 100%-ig hiteles forrast nem tudok rola adni sajna, de sok helyen olvastam.dannen írta:erről van valami részletesebben? nem nagyon értem ebben a formában.
-
Neymar mentálisan gyenge. A tudása, tehetsége megvan, de amíg fejben nem nő fel, sosem lesz ő a legjobb. Sokszor bohóckodik a pályán felelőtlenül.
Coutinho azért nem lenne rossz vétel. A Pool-ban neki kell mozgatnia az egész csapatot, amit lehet, hogy nem bír el egész évben. Nálunk azért lennének játszótársai is.
Dzsi! Nem mindegy. A PSG katari tulaja senkit sem engedett el hozzánk, még ha jönni is akart, mert az neki presztízs veszteség lett volna. Szóba sem állt velünk. Erre megszerzi az egyik legnagyobb nevet tőlünk.
Remélem a vezetőség egy centet sem enged az árból. Most nekünk kell mutatni a fuckot, hogy ha akartok vmit, tudjátok az összeget.
Coutinho azért nem lenne rossz vétel. A Pool-ban neki kell mozgatnia az egész csapatot, amit lehet, hogy nem bír el egész évben. Nálunk azért lennének játszótársai is.
Dzsi! Nem mindegy. A PSG katari tulaja senkit sem engedett el hozzánk, még ha jönni is akart, mert az neki presztízs veszteség lett volna. Szóba sem állt velünk. Erre megszerzi az egyik legnagyobb nevet tőlünk.
Remélem a vezetőség egy centet sem enged az árból. Most nekünk kell mutatni a fuckot, hogy ha akartok vmit, tudjátok az összeget.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem mind1 nektek,hogy hova megy? Még ez a jobbik eset,ha egy bayernt,Chelseat vagy ne adj isten minket erősítenétek akkor lenne miért aggódni.lesliejr írta:Persze nem azért lesz elengedve mert Semedo-val balhézott, hanem mert ezt ő erőszakolta ki kb a semmire. Edzést is félbeszakította és írtam, állítólag renitens késő. Menni akar, napnál is világosabb. De annyi nem volt eddig benne, hogy ezt közölje. Amúgy is az amerikai túra végéig kapott időt tőlünk, hogy eldöntse mit akar.
Hamarosan vége ennek és szégyen, hogy igy távozik. Nem tiszteli sem a klubot sem a csapattársait. Mindenkit hülyének néz, mindenki csak találgatott, hogy mit akarhat.
Én csak azt bánom, hogy pont a PSG-hez megy, ahol a katari ..... van. Verratti hiába akarna hozzánk jönni, őt ott tartják, bár nem tudom, hogy Raiola ebben tud e nekünk segíteni.
Viszont az, hogy Coutinho-t akarjuk vszínű kizárja az olasz érkezését. Persze a Pool-t sem lesz könnyű meggyőzni, pláne ha csillagászati pénzt kapunk Neymar-ért. Bárkiért megyünk az egekbe emelik az árát.
A psg-nek meg pont nem egy neymar hiányzik a sok naplopó mellé de ők tudják.
Kicsit tartok azért tőle,hogy 1-2 szezon múlva nállunk köt ki...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha Coutinho jönne Neymar helyére én örülnék. jó kis játékos Coutinho de borzalmasan ingadozó. biztos hogy meglennének a statok meg szép pillanatok de mióta európában van nem volt egy kiegyensúlyozott éve mindig csak 1-2 hónap aztán szürkeség majd megint 1-2 hónap. Neymar egy tahó de jóval magasabb szinten van mint Coutinho.
-
Persze nem azért lesz elengedve mert Semedo-val balhézott, hanem mert ezt ő erőszakolta ki kb a semmire. Edzést is félbeszakította és írtam, állítólag renitens késő. Menni akar, napnál is világosabb. De annyi nem volt eddig benne, hogy ezt közölje. Amúgy is az amerikai túra végéig kapott időt tőlünk, hogy eldöntse mit akar.
Hamarosan vége ennek és szégyen, hogy igy távozik. Nem tiszteli sem a klubot sem a csapattársait. Mindenkit hülyének néz, mindenki csak találgatott, hogy mit akarhat.
Én csak azt bánom, hogy pont a PSG-hez megy, ahol a katari ..... van. Verratti hiába akarna hozzánk jönni, őt ott tartják, bár nem tudom, hogy Raiola ebben tud e nekünk segíteni.
Viszont az, hogy Coutinho-t akarjuk vszínű kizárja az olasz érkezését. Persze a Pool-t sem lesz könnyű meggyőzni, pláne ha csillagászati pénzt kapunk Neymar-ért. Bárkiért megyünk az egekbe emelik az árát.
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Igazi sportember, ha csupán nem tetszésből nekimegy. Ráadásul tegnap Neymar rúgta fel Semedot, akkor nem volt semmi kakaskodás, Semedo szó nélkül tűrte. Óriási arca van, tanulhatna egy kis alázatot, az új srácnak segíteni kell a beilleszkedésben, nem nekimenni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak nem tetszett neki az új fijú, és helyrerakta. Biztos nem akart szimulálni
- M1Ö
Akkor sem tűnik logikusnak. Most akkor minden edzésen majd neki megy valakinek, mert kezelhetetlen lett a szitu miatt?Kerlon írta:Nem a kifogás, hanem pont az, hogy mennyire kezelhetetlen lett.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem a kifogás, hanem pont az, hogy mennyire kezelhetetlen lett.M1Ö írta:Mondjuk kifogásnak elég gyenge lesz egy olyan, hogy összebalhézott egyszer az újonccal és ezért elege van mindenből, inkább lép Párizsba.lesliejr írta:Én majdnem biztos vagyok benne, hogy ezt direkt csinálta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem kifogásnak hanem szimplán gerjeszti a feszkót és ezáltal nyomás alá helyezné a vezetést. egy ilyet még kilehet magyarázni de ha megint lesz ilyen az már kellemetlen probléma amit meg kell oldani
- M1Ö
Mondjuk kifogásnak elég gyenge lesz egy olyan, hogy összebalhézott egyszer az újonccal és ezért elege van mindenből, inkább lép Párizsba.lesliejr írta:Én majdnem biztos vagyok benne, hogy ezt direkt csinálta.
-
Neymart nagyon gyorsan el kell boltolni. Rekord összegért, ami passz, hogy mennyi vagy fizesse ki a PSG a kivásárlási árát. Én majdnem biztos vagyok benne, hogy ezt direkt csinálta. Ráadásul lelépett edzésről, onnan ahonnan késni is szokott állítólag. A kínai promócióját is lemondta már, így éri el, hogy tárgyaljunk róla. Link nagyképű brazil, akinek hamar le fog áldozni a csillaga. Már hozzánk is kétes körülmények között érkezett, a PSG-ből is úgy fog távozni. Apuci pici fia, akit fater győzköd, hogy ki kell lépned Messi árnyékából, ha aranylabdás akarsz lenni. Legalábbis szerintem ez mehet a háttérben, plusz amit kapna apuka a PSG-től, ha rábeszéli a gyerkőcöt.
Semmi szükségünk rá innentől kezdve, csak bomlasztaná az öltözőt. Úgy meg semmit se lehet nyerni.
Szép pénz esik le érte, azt Coutinho-ra meg Dybala-ra kell költeni, ha már próbálgatjuk a 4-3-1-2-őt.
Neymar meg majd csodálkozhat, ha idény közben senki se foglalkozik vele, hogy mit csinál a Nice meg a Bordeaux ellen. Az a pár BL meccs sosem csinál belőle aranylabdást.
Semmi szükségünk rá innentől kezdve, csak bomlasztaná az öltözőt. Úgy meg semmit se lehet nyerni.
Szép pénz esik le érte, azt Coutinho-ra meg Dybala-ra kell költeni, ha már próbálgatjuk a 4-3-1-2-őt.
Neymar meg majd csodálkozhat, ha idény közben senki se foglalkozik vele, hogy mit csinál a Nice meg a Bordeaux ellen. Az a pár BL meccs sosem csinál belőle aranylabdást.
- RaúlCF
van az a negatív hatás amikor már inkább szabadulni kell tőle minthogy maximális pénz legyen. ha folyamatosan veri az asztalt és csinálja a feszkót jobb elengedni minthogy egy évig ezt csinálja. ez az egész saga büdös ahogy van
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Elég dilettánsok Bartoék, de azért talán ennyire még ők se, hogy ennyiért adják el.. Mbappe 130 és 180 között, Coutinhoért elvileg 150-et kérnek, Dembélé 90 ha minden igaz, Neymar meg egy jó 130 lenne mellé. Azért elég csúnya lenne..RaúlCF írta:lehet belőle haszna. ha elkezd hisztizni hogy márpedig adják el mert menni akar akkor az a 222 milliós kivásárlás nagyon lecsökkenhet 100 és 150 közé ami nem mindegy.
Egyes hírek szerint amúgy azt szeretné a PSG, hogy ne kivásárlásin menjen, hanem kicsit többért, mert így lényegesen olcsóbb lenne nekik az adózás miatt összességében. L'Equipe meg bedobta ismét a Verratti csere ötletet, de az kamu szerintem. Bár az első is sajna szerintem, pedig lenne benne logika.
- RaúlCF
lehet belőle haszna. ha elkezd hisztizni hogy márpedig adják el mert menni akar akkor az a 222 milliós kivásárlás nagyon lecsökkenhet 100 és 150 közé ami nem mindegy. simán mondhatják neki párizsban hogy legyen kicsit kellemetlen figura és kap egy kis bónusz aláírásit amiért megsegítette a transzfert.
semmi olyan nem volt a videón amiért így kellene reagálni aztán elmenni az edzésről.
theorycraft off.
semmi olyan nem volt a videón amiért így kellene reagálni aztán elmenni az edzésről.
theorycraft off.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cr jobban járt így ,hogy csöndben maradt.Kb egy cikket nem láttam az adócsalásáról azóta.Ez meg volt faszán komponálva szerintem.+válogatott meccsen volt,szabin...semmi oka nem volt felszólalni és nem is hiszem,hogy ezt sokan komolyan vették volna.
Neymarnak viszont semmi haszna nincs abból,hogy nem beszél.Sőt...
Neymarnak viszont semmi haszna nincs abból,hogy nem beszél.Sőt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Akkor azt jelenti, hogy igazi madridista.Realista24 írta: Majd, ha jön Cé edzésre, és le akarja rúgni Bale-t, akkor kijelenthető, hogy gond van.
- RaúlCF
lehet csak megint bl-t akar nyerniRealista24 írta: Majd, ha jön Cé edzésre, és le akarja rúgni Bale-t, akkor kijelenthető, hogy gond van.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az már egy másik level lenne Kételyelhesegetés, akár szimbolikusan. Ennyi elég lett volna.Realista24 írta:Majd, ha jön Cé edzésre, és le akarja rúgni Bale-t, akkor kijelenthető, hogy gond van.
Értem, hogy utálja az újságírókat, a töke tele lehet velük, és a lapjaikkal, viszont gondolhatott volna a sokmillió rajongójára és a madridistákra is, akikből tk. él.
Na mindegy, ez a téma túl volt tárgyalva már akkor is, örülök, hogy végül marad.
A kurvaanyázást nem vettem magamra, mivel én abból kimaradtam
Merci Zizou!