HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 15., csütörtök 22:09
Nem értek egyet a "szánalmas" jelzőkkel....semmi,hangsúlyozom semmi tudatos felépített preferencia nem volt az AM részéről meccsek óta,csak a bumfordi mázli foci,ami "bejött"....SEMMI más. Ezekben a győzelmekben semmi felépített,semmi tudatos módszer,taktika nincsen. Egy torres aki az üres kaput nem találta el éveken át,most 2ből 2őt benyom.....alig voltak támadásban,alig volt értékelhető felépített támadásuk,szinte értékelhetetlen az a játék,amit a támadó térfélen alakítanak ki..
Nem értem ezt tőletek...többször is voltam korábban olyan helyzetben hogy tudtam nyerni egy sokkal jobb csapat ellen(ezt a játék képe alapján könnyű behatárolni), ott ha győztesen mentem le a pályáról,MINDIG tisztelettel TETTEM,és magamban tudtam,hogy ez a foci része,az hogy nem mindig a jobb győz,és akkor magamba nézve próbáltam hibát javítani,de közben győztesként mindig reális tudtam maradni,és tudtam,láttam hogy maga a fociban lehet hogy a vesztes kikapott,de labdarúgásban nekem mutatott olyat amit tanulnom kellene.....ezzel azt akarom mondani,hogy ez a két meccs,minden jelzőt elbírhat,de a szánalmasat nem.
Nem.....mert mindkét meccsen EGY csapat akart focizni,és egy csapat tudott....hiába nyert a patkány alakulat......mindkettőn MI VOLTUNK GÓLOKKAL jobbak,a foci ilyen....ez van,el kell fogadni ha vesztünk,és el kell ismerni az ellenfelet is,de a szánalmas jelző,merő tulzás,az a győzelme ellenére az AM-ra MUTATAHATÓ....és ezt be kell látni nektek is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.