Volt/van olyan szakasz az autópályán, ahol a zsaruk inkább nem mennek szabira, mert akkora kiesés nekik, és ha szabira is mennek, akkor áruba adják a napjaikat, aki a legtöbbet fizet, az helyettesíthet.csabi* írta:nyugi vágom én mi a szitu, ülnek pár évet átlagban aztán meg ott egy vagyon felhalmozva. persze vannak akik rábasznak és nem jó helyre rakják a zsetont meg olyan is van amikor a yard hiszi azt, hogy lefoglalt mindent aztán 5 év múlva arany élet van újbólBBeno írta: ideig oraig. egyszer ugyis elviszi oket a hev es bebuknak
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nyugi vágom én mi a szitu, ülnek pár évet átlagban aztán meg ott egy vagyon felhalmozva. persze vannak akik rábasznak és nem jó helyre rakják a zsetont meg olyan is van amikor a yard hiszi azt, hogy lefoglalt mindent aztán 5 év múlva arany élet van újbólBBeno írta: ideig oraig. egyszer ugyis elviszi oket a hev es bebuknak
csabi* írta:előző témához hozzátenném még, hogy itt mifelénk az ügyesebb vámosok is megkeresik az 1 milliót. naponta
ideig oraig. egyszer ugyis elviszi oket a hev es bebuknak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Várjuk ki, egyelőre csőben van csak, aztán nehogy egy újabb BMW gyár legyen belőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kire fekszik rá Remy? Ez a bosszú a sok tinifiúért, akiket kinéztél?Remy írta:Mi is azt vesszük észre, hogy egyre inkább a német nyelvtudás az értékesebb, legalábbis itt a környéken. Barátnőmnek van svéd meg angol nyelvtudása, de bármilyen melót néz itthon, inkább a németet favorizálják, úgyhogy most rá is fekszik...
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mi is azt vesszük észre, hogy egyre inkább a német nyelvtudás az értékesebb, legalábbis itt a környéken. Barátnőmnek van svéd meg angol nyelvtudása, de bármilyen melót néz itthon, inkább a németet favorizálják, úgyhogy most rá is fekszik...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Nyugat MO és a legtöbb cég német, erre gondoltam. Legalábbis mérnök allasokhoz ez kell. Gondolom a gazdasági háttérbrn inkább az angol.Pipita írta:Dehogy.Nyugaton szinte csak német kell
Amúgy meg minden nyelvtudás rohadt értékes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nyugaton szinte csak német kell, ott meg van magázódás. Mondjuk az a legegyszerűbb.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értem, csak reagáltam erre:ikarus93 írta:Más nyelven nem tudok, csak angolul, ami az IT piacon bőven elég.
Meglepő, de nem csak angolt kérő külföldi cégek vannak.Ezért szeretem azt ha külföldi cég interjúztat, ott nincs ilyen probléma hogy tegezés meg magázódás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja hogy nálad a külföld az = angol nyelvterület?ikarus93 írta:Angolba lazábban kezelik ezt a dolgot.Realista24 írta:
Biztos vagy benne?
Legalábbis a tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy ők nem ragaszkodnak annyira.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Angolba lazábban kezelik ezt a dolgot.Realista24 írta:
Biztos vagy benne?
Legalábbis a tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy ők nem ragaszkodnak annyira.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mert az egyetemek 90% lófasz. Én anno bevállaltam egy jobbat, bekerülni is nehéz volt, de túl kemény fába vágtam a fejszém (meg a szüleim sem tudták fizetni a bentlakást, és a napi 3-4 utazás + óiási lyukak az órarendben elvették a kedvem), egy év után kizúgtam. Egy rakás haverom pedig könnyebb egyetemre ment, el is végezte, most pedig problémájuk van melót találni, én meg kb két hétig keresek aktívan munkát (mondjuk akkor mindent beleadok), aztán felvesznek, mivel az interjún meggyőzöm őket, hogy engem keresnek, és valamennyi tudás is áll mögöttem.Kerlon írta:Na ez jogos, erre nem gondoltam. Pedig egyetem alatt is elég sok volt az agyhalott. Néhány embernél meglepő volt, hogy mit keres ott, illetve hogy ment át az érettségin is.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos vagy benne?ikarus93 írta:Ezért szeretem azt ha külföldi cég interjúztat, ott nincs ilyen probléma hogy tegezés meg magázódás.Realista24 írta: Tudod, hogy hányan kizúgnak az első, telefonos interjú alkalmával, mert beszélni sem tudnak? Vagy mert a HR-es magázódik, ő meg folyamatosan tegez? Vagy olyan stílusa van, amivel a kis hr asszisztenst sem tudja meggyőzni? Rengeteg, fontos az első kör, főleg, egy közép-vagy felső vezető szempontjából, akiknek nem kell a "selejttel" foglalkozni már.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Ezért szeretem azt ha külföldi cég interjúztat, ott nincs ilyen probléma hogy tegezés meg magázódás.Realista24 írta: Tudod, hogy hányan kizúgnak az első, telefonos interjú alkalmával, mert beszélni sem tudnak? Vagy mert a HR-es magázódik, ő meg folyamatosan tegez? Vagy olyan stílusa van, amivel a kis hr asszisztenst sem tudja meggyőzni? Rengeteg, fontos az első kör, főleg, egy közép-vagy felső vezető szempontjából, akiknek nem kell a "selejttel" foglalkozni már.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Na ez jogos, erre nem gondoltam. Pedig egyetem alatt is elég sok volt az agyhalott. Néhány embernél meglepő volt, hogy mit keres ott, illetve hogy ment át az érettségin is.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudod, hogy hányan kizúgnak az első, telefonos interjú alkalmával, mert beszélni sem tudnak? Vagy mert a HR-es magázódik, ő meg folyamatosan tegez? Vagy olyan stílusa van, amivel a kis hr asszisztenst sem tudja meggyőzni? Rengeteg, fontos az első kör, főleg, egy közép-vagy felső vezető szempontjából, akiknek nem kell a "selejttel" foglalkozni már.Kerlon írta:Szerintem az első két interjú felesleges. Elmúlt 6 hónapban 4-5 interjút letudtam és, amikor annyiból áll egy telefonos interjú, hogy meséld el az eddigi pályádat a szerinted lényegesebb tapasztalatokkal, akkor azért a hajam tépem. Persze sok helyen ez a kötezelező előválogató, aminek annyi értelme, hogy a HR-esek legalább foglalkoztatva vannak.
Múltkor is felhívtak, felajánlották a Skype-os interjút meg vagy személyesen. Szaros telefon beszélgetéssel szerintem a HR-s se megy sokra, hallja azt, ami le van előtte írva az önéletrajzba minimális spontán viselkedéssel. Személyesen előbb kiderülnek a személyes készségek, illetve a tapasztalatokról, nyelvtudásról meggyőződhet, aztán mehet az illető a szakmai felelős elé. Esetleg még beszúrni valahová a tesztet.
Bár nem tanultam HR témában, max egy kis üzleti kommunikációt, ahol azért ezzel kapcsolatban elhangzott pár infó, szóval inkább ez csak a véleményem.
Holnap is megyek egyre, HR csaj úgy küldött, hogy németezzek ezerrel, mert fontos lenne. Majd neki állok este. 10kor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema