A játékos mindig könnyebben meggyőzhető. A klubbal nehéz megegyezni, ha nincs kivásárlási ár, és nem akarják eladni.wZoLee7 írta:Még mindig ugyan azt tudom leírni...ha a játékos nem akar váltani akkor az arab vagy akármilyen milliárdos kitörölheti a pénzével
Real Madrid vs. Barcelona
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Merci Zizou!
- BlancoMark
Pique: Megertenem ha Neymar tavozna azert hogy o lehessen egy masik csapat vezere.
Ha mar o is ezt mondja.
Ha mar o is ezt mondja.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Neymar esetleges távozása nem jelent semmilyen rossz jövőképet.Messit is kivásárolná bármelyik arab,Cr-t is...
Ha egy játékos lépni akar,lépni fog.Ha nem nem.
Az arab milliárdos igazából ezzel megakadályozza,higy szegény neymar láncra verve akarata ellenére viselje azt a rusnya mezt
De tényleg,feldughatja bárki a pénzét ha a játékos nem akar távozni és feldughatja bármelyik csapat ha egy játékos komolyan gondolja a távozást az lépni fogmax 2 átigazolási időszak alatt.
Ha egy játékos lépni akar,lépni fog.Ha nem nem.
Az arab milliárdos igazából ezzel megakadályozza,higy szegény neymar láncra verve akarata ellenére viselje azt a rusnya mezt
De tényleg,feldughatja bárki a pénzét ha a játékos nem akar távozni és feldughatja bármelyik csapat ha egy játékos komolyan gondolja a távozást az lépni fogmax 2 átigazolási időszak alatt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Még mindig ugyan azt tudom leírni...ha a játékos nem akar váltani akkor az arab vagy akármilyen milliárdos kitörölheti a pénzével
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Lett valami?Realista24 írta:PSG ma sajtótájékoztatót tart 23:00-kor, honlapon megerősítve.
Barca 23:30-kor a hírek szerint, ezt hivatalosan nem erősítették meg.
Amúgy sajnálnám Neymar távozását. Nem jó irányba mutat, ha egy arab milliárdos gondol egyet, és kivásárolja a szerződéséből a világ egyik legjobb játékosát. Ez nincs rendjén. Valahol csak meg kellene húzni a határokat bazdki. (ezek után pedig nem csodálkozok a Mbappés 180m eur-nál sem) Ugyan jó ha gyengül a Barca, de azért az MSN triójuk egész emberfeletti, jó kis csaták lehetnének jövőre.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a kulcsmondat. A Barca csak dobálózhat a milliókkal, mert Neymarnál jobbat úgy sem fognak találni. És ebből jön az is, hogy ha a Pool eladja Coutinhot csak gyengébb játékost tud venni, ráadásul még drágán is. Na mindegy, én nem látom egyelőre, hogy annyira jól el tudnák költeni azt a rengeteg pénzt. Legalábbis ez a Verratti-Coutinho-Eriksen vonal kb esélytelen szerintem, másra meg tőlem szórhatják a pénzt.petiamadridista írta:Ilyen volt nálunk is, 2008-ban, Robinho elment, de tudta az akkori vezetőség, hogy el is lehet engedni, mert jön jobb max 1 év így kicsit karcsú
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
M1Ö,
én az elmúét évek alapján egyértelműen azt a tendenciát látom, hogy a teljesen elszállt árak mellett mintha sokkal jobban érvényesülne a dominóeffektus mint korábban, ráadásul egyre több ún. világvállogatott épül, ahol a helyek száma is fontos tényező.
Pl nálunk:
Ment Özil nagy pénzért, jött Bale még nagyobbért, ment Di Maria nagy pénzért, jött James.
Máshol: Ment Pogba, jött Higuaín.
Van a piacon egy nagy lufi, az nagyon meg tudja kavarni a szálakat.
Sztem Morata ára is egy lufi, de nagyon druván. Ezért fog jönni iszonyatos pénzért Mbappé... szerintem.
És könnyen lehet, hogy így lesz Neymarnál is. 250 millió Euró plusz pénz, akkor Coutinho nem 80, hanem már 110, és mi tudom én.. Kanté, vagy Verratti, vagy bárki másik top kp-s meg nem 60-70, hanem megint 100.
És már jók is a Barcáék.
De ez persze csak egy egyszerű felvetés.
Vagy ha az idei évet beáldozzák, és kuka az sem baj, 1-2 jó előszerződéssel akkor majd 1 év múlva tarolnak a piacon.
Akár.(Ilyen volt nálunk is, 2008-ban, Robinho elment, de tudta az akkori vezetőség, hogy el is lehet engedni, mert jön jobb max 1 év így kicsit karcsú.)
Nekünk nyilván az lenne a jó, ha idén nyáron nem tudnák érdemben felhasználni ezt a sok pénzt, azzal sztem visszük is a ligát jövőre, ami azért jó dolog
én az elmúét évek alapján egyértelműen azt a tendenciát látom, hogy a teljesen elszállt árak mellett mintha sokkal jobban érvényesülne a dominóeffektus mint korábban, ráadásul egyre több ún. világvállogatott épül, ahol a helyek száma is fontos tényező.
Pl nálunk:
Ment Özil nagy pénzért, jött Bale még nagyobbért, ment Di Maria nagy pénzért, jött James.
Máshol: Ment Pogba, jött Higuaín.
Van a piacon egy nagy lufi, az nagyon meg tudja kavarni a szálakat.
Sztem Morata ára is egy lufi, de nagyon druván. Ezért fog jönni iszonyatos pénzért Mbappé... szerintem.
És könnyen lehet, hogy így lesz Neymarnál is. 250 millió Euró plusz pénz, akkor Coutinho nem 80, hanem már 110, és mi tudom én.. Kanté, vagy Verratti, vagy bárki másik top kp-s meg nem 60-70, hanem megint 100.
És már jók is a Barcáék.
De ez persze csak egy egyszerű felvetés.
Vagy ha az idei évet beáldozzák, és kuka az sem baj, 1-2 jó előszerződéssel akkor majd 1 év múlva tarolnak a piacon.
Akár.(Ilyen volt nálunk is, 2008-ban, Robinho elment, de tudta az akkori vezetőség, hogy el is lehet engedni, mert jön jobb max 1 év így kicsit karcsú.)
Nekünk nyilván az lenne a jó, ha idén nyáron nem tudnák érdemben felhasználni ezt a sok pénzt, azzal sztem visszük is a ligát jövőre, ami azért jó dolog
- M1Ö
De kit vennének meg? Engem komolyan érdekel. Mert eddig bárhol érdeklődtek el lettek küldve.petiamadridista írta:Annyi plusz pénzből már simán lehet világverő csapatot építeni, és olyan nagyon sok ész sem kell hozzá.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
az a 220 millió inkább 250..
Mivel hozzájön az éves fizetés is.
Annyi plusz pénzből már simán lehet világverő csapatot építeni, és olyan nagyon sok ész sem kell hozzá.
Nem tudom, hogy jó-e hogy Neymar lelép vagy sem.
Na majd meglátjuk, hogy lesz -e ebből egyáltalán valami.
Mivel hozzájön az éves fizetés is.
Annyi plusz pénzből már simán lehet világverő csapatot építeni, és olyan nagyon sok ész sem kell hozzá.
Nem tudom, hogy jó-e hogy Neymar lelép vagy sem.
Na majd meglátjuk, hogy lesz -e ebből egyáltalán valami.
- M1Ö
De a PSG börtön... Szegény Verratti is minden edzésen sír, mert csak annyi jutott neki egy Barca helyett, hogy a PSG börtönében játszik évi 9 millió eurókért.h3x0r írta:"Bayern can do many things, like not letting others go over our heads and toy with us. That's the problem. I hear about a lot of transfers where the player is signed in July and in September they're discussing where he'll move to the following season. There has to be some continuity and seriousness in the business again. Bayern can send a strong message once again. A contract at Bayern is a contract that ends when Bayern says so."
Olyan szinten tele vannak az angol klubok, meg a top csapatok, hogy megtehetik, hogy elküldik melegebb éghajlatra a Barcát. Meg minket is, meg bárkit. Mi indokolná a PSGnek, hogy eladják Verratti-t? A Poolnak Coutinhot, a Spursnek Eriksent. Mikor pont ők a csapataik legjobbjai, tele is vannak, pótolni sem tudnák ilyen szinten, ráadásul a pótlás is brutál drága lenne. Pont ezért írtam a Pool-t példának. Nekik abban mi lenne a biznisz, ha mondjuk 80 millió fontért eladnák Coutinhot a Barcának, mikor 75 millió euróért nem tudnak megvenni egy Naby Keitát?
- h3x0r
A Bayern elnoketol is lattam egy hasonlo nyilatkozatot ma: "Bayern can do many things, like not letting others go over our heads and toy with us. That's the problem. I hear about a lot of transfers where the player is signed in July and in September they're discussing where he'll move to the following season. There has to be some continuity and seriousness in the business again. Bayern can send a strong message once again. A contract at Bayern is a contract that ends when Bayern says so."M1Ö írta:Nem fog oda menni, mint Verratti sem. Nem fognak tudni minőséget igazolni, legyen bármennyi pénzük. Ezért remélem, hogy Neymar lép. Aztán majd tényleg az lesz a vége, hogy azt a pénzt oda adják Messinek.
Az utolso mondatot olvasva eszembe is jutott Verratti, aki tavaly nem csak a nagy fizetesnek irt ala, hanem evekre elkotelezte magat a PSG mellett. Innentol kezdve pedig a Barca vagy a jatekos barmit tehet, ha nincs egy kivasarlasi ara, a PSG-nek anyagilag belefer, hogy egy jatekost akar egesz evben padoztasson, foleg egy VB elott.
Mint ahogy Donnarummat is mindenki kopkodte, pedig csak nem akart evekre egy EL szintu csapatban ragadni.
- M1Ö
lestat írta:Viszont ha Coutinho oda megy sajnalni fogom,bírom a tagot de a Barcaban valahogy hirtelen mindenki elkezd szineszkedni.
Nem fog oda menni, mint Verratti sem. Nem fognak tudni minőséget igazolni, legyen bármennyi pénzük. Ezért remélem, hogy Neymar lép. Aztán majd tényleg az lesz a vége, hogy azt a pénzt oda adják Messinek.Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere szemmel láthatóan kezdi megelégelni a rengeteg pletykát, melyek arról szólnak, épp mely kulcsjátékosát adja el a klub.
„A probléma ezzel az egésszel, hogy bármit is mondok, úgy is találnak benne valamit, ami alapján tovább spekulálnak – közölte Klopp. – Ha egyszer azt mondtam, nem eladó, akkor nem eladó. Nincs más mondanivalóm, kész! Ez a klub döntése, ez az én döntésem, ez van.”
„Luís Suárez vagy Raheem Sterling eladásánál én még egyáltalán nem voltam itt, így a két szituációnak semmi köze a jelenlegihez. Fontos pillanathoz érkeztünk: jobbak akarunk lenni és erősödni szeretnénk, ennek érdekében meg kell tartanunk a kulcsjátékosainkat. Ez a válasz.”
„Elmondhatom még hússzor, hogy nem eladó. Nem eladó. Ha kifordítják és másként fogalmazzák meg a kérdést, amire én azt mondom »Nincs rá biztosíték«, úgy is megírják a saját sztorijaikat, ám ezek engem nem érdekelnek, nem nekem szólnak. Bármi is történik másnál, én azt mondom, nem eladó. Az újságírók azt mondanak, amit akarnak. Az én válaszom: nem eladó.”
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A Liverpool sem engedheti meg magának, hogy eladják a legjobbjukat. Minden riválisuk erősödött a nyáron, BL-ben is indulnak, semmi okuk sincs eladni Coutinhot.
Merci Zizou!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem gondoltam volna hogy ennyire komoly a dolog
Viszont ha Coutinho oda megy sajnalni fogom,bírom a tagot de a Barcaban valahogy hirtelen mindenki elkezd szineszkedni.
Viszont ha Coutinho oda megy sajnalni fogom,bírom a tagot de a Barcaban valahogy hirtelen mindenki elkezd szineszkedni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Coutinho nem inkabb kozeppalyas? Szerintem ot akkor is megprobaljak megszerezni ha Neymar marad, Verrattit is akartak a Neymar ugy elott,csak hat o a lehetetlen kategoria.
Szerintem ha menne Neymar akkor mar eldolt volna, maradni fog, a barca megadja amit ker es kesz, nem tehetik meg, hogy ennyivel gyengebb nyarat zarjanak mint mi, foleg h bajnoksagban es bl ben is mi vedunk.
Szerintem ha menne Neymar akkor mar eldolt volna, maradni fog, a barca megadja amit ker es kesz, nem tehetik meg, hogy ennyivel gyengebb nyarat zarjanak mint mi, foleg h bajnoksagban es bl ben is mi vedunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mindkét csapat játszik holnap, tőlünk Piqué és Masch megy. Nem hiszem, hogy a Neymar transzfer miatt lesz, szimplán a szokásos meccs előtti sajtótájékoztató szerintem. Aztán lepjenek meg, legalább lezárulna a hercehurca.
Angliában vannak amúgy már Coutinhoért a Barca képviselői - passzolom kik, Robert gondolom.
Angliában vannak amúgy már Coutinhoért a Barca képviselői - passzolom kik, Robert gondolom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak neki nincs kivásárlási ára.ikarus93 írta:Le fog lépni Neymar, nagyon úgy néz ki.Realista24 írta:PSG ma sajtótájékoztatót tart 23:00-kor, honlapon megerősítve.
Coutinhoért már be is jelentkezett a Barca nem véletlenül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Le fog lépni Neymar, nagyon úgy néz ki.Realista24 írta:PSG ma sajtótájékoztatót tart 23:00-kor, honlapon megerősítve.
Coutinhoért már be is jelentkezett a Barca nem véletlenül.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
PSG ma sajtótájékoztatót tart 23:00-kor, honlapon megerősítve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Teljesen indokolatlan emberekért repkednek a 30-40-50-60 milliók. Párizsban odavágni egy 220 millást, semmibe nincs. Marketing, "miénk a világ legdrágább igazolása" stb stb. Aztán az ilyenek miatt már tényleg olyan magasságokban vannak az árak, amiket felfogni se lehet. De senki ne gondolja hogy a PSGnek fájna ezt kifizetni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.