Tenisz
- RealMadridFanatic
Re: Tenisz
Szép öngól, ha így volt.
Nem pont Djokovic volt, aki ez elején is valami bulikát veretett, ahol többen is belenéztek a fertőzésbe?
Hatalmas alakja a sportnak, de nem kellene elhinnie, hogy rá nem vonatkoznak a szabályok.
Nem pont Djokovic volt, aki ez elején is valami bulikát veretett, ahol többen is belenéztek a fertőzésbe?
Hatalmas alakja a sportnak, de nem kellene elhinnie, hogy rá nem vonatkoznak a szabályok.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
WTA hivatalosan is offolta a kínai tornát, bravó. Többi sportág fejesei is követhetnék a ezt a példát.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Emma Raducanu WINS the US Open!
First qualifier to win a Grand Slam EVER
First British woman to win a Slam since 1977
No sets dropped in TEN matches
18 évesen.
Erdemes lesz rá odafigyelni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Djokovic-Zverev meccsen mire várnak? 1re volt kiirva, erre folyamatosan halasztgatjak. 30kor talan elkezdodik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en meg rafat is siman idevennem, mert ugy erte el amit elert, hogy a sok serules kb eveket vett el osszesen a palyafutasabol es amikor papiron rendben volt, akkor sem mindig volt 100 szazalekos.
szinte eldonthetetlen kerdes.
szinte eldonthetetlen kerdes.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én mai napig utálom Djokovicot, de fejben én is abszolút a legjobbnak találom.
Rengetegszer fordított komoly hátrányokból, elúszni látszó meccseket. Igazi balkáni figura, nem tudod megtörni.
Rengetegszer fordított komoly hátrányokból, elúszni látszó meccseket. Igazi balkáni figura, nem tudod megtörni.
Egyéni sportban, ahol kimész a pályára 1v1, szerintem annál nincs egyértelműbb fokmérő. De persze szívesen olvasom szerintetek miért Federer a goat.Realista24 írta: [
Sokféleképpen lehet nézni.
A minden idők legjobbja bármelyik sportágban szubjektív. Kivéve fociban csapatszinten, mert ott a Real Madrid.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sokféleképpen lehet nézni.filatáska írta:Hogy máshogy kéne nézni? Megérteném ha más időkben játszottak volna, de így nálam egyértelmű. Grand Slam pipa, legtöbb hét no1 pipa, egymás elleni pipa. Az embernek nincs gyenge pontja. Illetve hozzátenném, hogy Federer akkor gyűjtögette a legtöbb trófeáját, amikor nem volt méltó ellenfele, valamint Rafa szárnybontogatásáig. Ebben a korban ahol Novák halmozza most a serlegeket, Roger már rég árnyéka volt önmagának.Realista24 írta:
Statisztikailag.
A minden idők legjobbja bármelyik sportágban szubjektív. Kivéve fociban csapatszinten, mert ott a Real Madrid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hogy máshogy kéne nézni? Megérteném ha más időkben játszottak volna, de így nálam egyértelmű. Grand Slam pipa, legtöbb hét no1 pipa, egymás elleni pipa. Az embernek nincs gyenge pontja. Illetve hozzátenném, hogy Federer akkor gyűjtögette a legtöbb trófeáját, amikor nem volt méltó ellenfele, valamint Rafa szárnybontogatásáig. Ebben a korban ahol Novák halmozza most a serlegeket, Roger már rég árnyéka volt önmagának.Realista24 írta:Statisztikailag.filatáska írta: A mai naptól Novak Đoković minden idők legjobb teniszezője.
- ikarus93
Egyetértek R24el.
Federer a GOAT itt.
Federer a GOAT itt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Statisztikailag.filatáska írta: A mai naptól Novak Đoković minden idők legjobb teniszezője.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A mai naptól Novak Đoković minden idők legjobb teniszezője.
- ikarus93
Nem irnám le Berrettinit, nagyon csúcs formába tolja.
Kérdés persze hogy Djokovic milyen szintet hoz, de én úgy érzem az olasz nyerni fog.
Olaszok ma mennybe mehetnek az EB, tenisz győzelemmel.
Kérdés persze hogy Djokovic milyen szintet hoz, de én úgy érzem az olasz nyerni fog.
Olaszok ma mennybe mehetnek az EB, tenisz győzelemmel.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
ikarus93 írta: Djokovic ma beérheti Federer, Nadalt Grand Slam győzelmekben.
Djokovic ma beéri Federer, Nadalt Grand Slam győzelmekben.
- ikarus93
Djokovic ma beérheti Federer, Nadalt Grand Slam győzelmekben.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Főleg ezt látva csodás, amit Fucso véghez vitt ma:
Hurkacz (lengyel, 14.)–Federer (svájci, 6.) 6:3, 7:6 (7–4), 6:0
(azt az utolsó szettet meg gondolom már elengedte)
Sajnos úgy nézem Roger elfáradt, kiöregedett, döntőzni már nem nagyon fog, hacsak a csillagok együttállása nem teszi ezt neki lehetővé. Nagyon sajnálom, mert bár elég ritkán nézem, teniszben neki szurkoltam mindig is. úgy tűnhet az a sérülése után már nem lesz az igazi.
de ahogy egy FB posztban írták pár éve, a generációnk hálát adhat az Istennek, hogy láthatta sportolni a CR, messi, MSC, Roger, Djoko, Nadal, Jordan, Kobe, LBJ féléket. Brutális generáció. És ahogy előbb írtátok, a CR-messi utáni éra is igencsak üres, úgy a teniszben is.
Hurkacz (lengyel, 14.)–Federer (svájci, 6.) 6:3, 7:6 (7–4), 6:0
(azt az utolsó szettet meg gondolom már elengedte)
Sajnos úgy nézem Roger elfáradt, kiöregedett, döntőzni már nem nagyon fog, hacsak a csillagok együttállása nem teszi ezt neki lehetővé. Nagyon sajnálom, mert bár elég ritkán nézem, teniszben neki szurkoltam mindig is. úgy tűnhet az a sérülése után már nem lesz az igazi.
de ahogy egy FB posztban írták pár éve, a generációnk hálát adhat az Istennek, hogy láthatta sportolni a CR, messi, MSC, Roger, Djoko, Nadal, Jordan, Kobe, LBJ féléket. Brutális generáció. És ahogy előbb írtátok, a CR-messi utáni éra is igencsak üres, úgy a teniszben is.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Abszolút nem szoktam tenisz nézni, de ezt most megnéztem 5-2 után.
Nem semmi teljesítményt tett le Marci az első szettes 5-0 után.
Amúgy rengeteg lehetősége volt még szorosabbá tenni (Sok ászt is ütött), akár szettet is nyerni, de sajnos ezért djoko a világelső, s nem más, mert kb bármilyen helyzetből győztesen jön ki. Közben sokszor belehibázott Marci ott, ahol ilyen szinten sajnos nem lehet már.
Ahogy a kommentátor is mondta a pálya és a szél se kedvezett neki - nekik.
Sebaj, a 6-3, 6-4, 6-4 a világelső ellen abszolút nem szégyelni való teljesítmény.
Bravó!
Nem semmi teljesítményt tett le Marci az első szettes 5-0 után.
Amúgy rengeteg lehetősége volt még szorosabbá tenni (Sok ászt is ütött), akár szettet is nyerni, de sajnos ezért djoko a világelső, s nem más, mert kb bármilyen helyzetből győztesen jön ki. Közben sokszor belehibázott Marci ott, ahol ilyen szinten sajnos nem lehet már.
Ahogy a kommentátor is mondta a pálya és a szél se kedvezett neki - nekik.
Sebaj, a 6-3, 6-4, 6-4 a világelső ellen abszolút nem szégyelni való teljesítmény.
Bravó!
Fucsovicsnak ennyi volt, kár itt 4-4nél a hibákért
Pedig látszik rajta nagyon akarja és nincs betojva.
Pedig látszik rajta nagyon akarja és nincs betojva.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
gondolom dörzsölik is a tenyerüket.ferni írta: Jól mutat a Dorkó a Lacoste mellett Wimbledonban
Hajrá Fucsovics
Nem nézek sok teniszt, de nekem csalódás a pálya. Azt hittem itt hibátlan. Ehhez képest úgy ki van taposva, mintha homokon játszanának. Vagy majd a döntőre lecserélik? Vagy vakon vagyok
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Jól mutat a Dorkó a Lacoste mellett Wimbledonban
Hajrá Fucsovics
Hajrá Fucsovics