Jesé Rodriguez - 20
Re: Jesé Rodriguez - 20
Elfogadja, hogy többre itt nem képes és megelégszik a játékpercekkel, amit kap. Annál több úgysem jön ki belőle, max egy kis csapatban játszhat minden héten. Így gondolta. Gondolom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
sztem ez pont, h rossz hozzáállás lenne. h elégedne meg vele? mennek meccsre, jolvan tudom úgyis csere vagyok majd beállok azt kalap? nem, ez nem jó.ziro4vr írta:Ha mentálisan és fizikálisan rendben lesz, akkor egy szerepre jó lesz. Nem akkorára, mint azt itt gondolják páran, de hasznos játékos lehetne belőle. Ha ő is belátja ezt és megelégszik ennyivel.
úgy kellene tolnia, mint a sérülése előtti hónapokban carlonal. ott sztem ő is elhitte hogyha alakít folyamatában kap majd egyre több szerepet. ott akkor látszott rajta, h nincs elveszve, h akarja, h elakar érni vmit. jöttek is az eredményei. és azért kapott is szerepet.
most milyen lenne egy beletörődöm mentalitással?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
miVida írta:örülök h azért annyira nem hypoljátok föl rögtön...
szerintem egy Pedrohoz hasonló szerepet fog játszani - kis meccseken nyomatni, nagy meccsekre meg becserélni.
nem lesz soha nagy sztár de ügyes, gyors és hasznos munkás lesz
Csak az a baj,hogy pedro alázatosabb,agilisebb......nem egy Einstein,és nem is egy Márádona,de megy mint az állat,reszket mint akit megvágott a 220v, teker mint Bodrogi a Touron,tolakszik mint a nyugdijasok a buszon,fötör,fészkalódik,kidugja a fogait,kellemetlen mint egy lyukas fog.....vagyis mindent bedob hogy az ellenfél ramatyúl érezze magát és estére forogjon körülötte a szoba.
Jesé nem ilyen,ő arc.....megvan a tudása,a képessége,hogy kiemelkedjen az átlagból,de ez nem társul megfelelő profi hozzáállással és mentalitással,vagyis kissé karcsú ebben.
Én személy szerint drukkolok neki,iszonyat jó volt a sérülése előtt,ő volt a legjobb 12 ik emberünk......mindig hozott lendületet,mindig felkavarta az állóvizet.....ha bejött,az ellenfél tökeit leverte a veríték.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha mentálisan és fizikálisan rendben lesz, akkor egy szerepre jó lesz. Nem akkorára, mint azt itt gondolják páran, de hasznos játékos lehetne belőle. Ha ő is belátja ezt és megelégszik ennyivel.
Nem illik.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
örülök h azért annyira nem hypoljátok föl rögtön...
szerintem egy Pedrohoz hasonló szerepet fog játszani - kis meccseken nyomatni, nagy meccsekre meg becserélni.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Soha nem mondta senki hogy tehetségtelen. Azt viszont igen, hogy nagyképűen, akarat nélkül, és szimplán rosszul focizott tavaly, ennyi Annyira fölöslegesek az ilyen stílusú kommentek, de komolyan. Jó volt ma, szépen mindenki megdicséri, és majd ha a szezonban fogja ezt nyújtani még boldogabb leszek.MorataMartin írta:Milyen gólt lőtt megint ez a tehetségtelen nem Real Madrid szintű srác...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ja, ez most jó volt. Folytassa csak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nyilatkozatai alapján és a nyári edzés videói alapján egyértelmű hogy nem másodállás számára a real madrid a fényes rap karrierje mellett.
- ateeemadrid
Fasza volt, megint ígéretesen mozgott, a gólja is szép volt. Amikor tavaly szar volt, és sokan fikázták - teszem hozzá teljesen jogosan - akkor is mondtam, hogy ennél jóval több van benne, és továbbra is megvagyok győződve arról, hogy nem nagyon emlékeztek rá páran, hogy milyen teljesítményt nyújtott a sérülése előtt.
Messze nem egy tucatjátékos, ez a könnyed játékstílus a dinamikájával elég hasznos és látványos is tud lenni, továbbra is tartom, hogy sok van ebben a srácban.
Csakhát lehet hogy ez semmire nem lesz elég, az egész a hozzáállásától függ, de ha keményen dolgozik és visszavesz a nagy pofájából akkor kurvajól járhatunk vele.
Messze nem egy tucatjátékos, ez a könnyed játékstílus a dinamikájával elég hasznos és látványos is tud lenni, továbbra is tartom, hogy sok van ebben a srácban.
Csakhát lehet hogy ez semmire nem lesz elég, az egész a hozzáállásától függ, de ha keményen dolgozik és visszavesz a nagy pofájából akkor kurvajól járhatunk vele.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szépet.MorataMartin írta:Milyen gólt lőtt megint ez a tehetségtelen nem Real Madrid szintű srác...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Milyen gólt lőtt megint ez a tehetségtelen nem Real Madrid szintű srác...
na megyek begyakorolni a mozdulatsort
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Szerintem meg nem Carlo hibája az, hogy a gyerek 5 kiló felesleggel a seggén tért vissza és, hogy belassult. Carlo nem rehabos, hogy az ilyet kezelje. Amikor megkapta meg kb. használhatatlan volt. Nem volt egy jó megoldása. Megtolja a szélre, aztán simán szerelik. Az ilyet nem kell erőltetni, mert a kondíciója nem volt megfelelő, többek között.
Hanem kié? Ő a vezetőedző,neki a fő munkája a kontroll és az utasítások,nem úgy működik ez mint nálunk,csomó segĐedző van ott,carlo meg figyel...és ha lát valami szart,akkor lecsap.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ha ő is így fut ki akkor aztán nagyon jól járunk...Sierra írta: Ez mekkora. Cé milyet borul.
Ilyeneket meccsen is tolhatna.. én bízom benne, hogy be fog válni. Igazából nem érdekel, ha nagy a pofája, a pályán legyen kiskirály, az számít.
Nem illik.
Ez mekkora. Cé milyet borul.Toti írta:tessék, ha már szóbakerült..
cét le is ültette..mondjuk aztán ramos intézkedett is gyorsan. :Đ
Ilyeneket meccsen is tolhatna.. én bízom benne, hogy be fog válni. Igazából nem érdekel, ha nagy a pofája, a pályán legyen kiskirály, az számít.
tessék, ha már szóbakerült..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Szerintem meg nem Carlo hibája az, hogy a gyerek 5 kiló felesleggel a seggén tért vissza és, hogy belassult. Carlo nem rehabos, hogy az ilyet kezelje. Amikor megkapta meg kb. használhatatlan volt. Nem volt egy jó megoldása. Megtolja a szélre, aztán simán szerelik. Az ilyet nem kell erőltetni, mert a kondíciója nem volt megfelelő, többek között.
K
K
Az, hogy a sérülése után nem lett megfelelően felépítve, beépítve, játszatva az egyértelműen Carlo nagy hibája. Többet kellett volna vele foglalkozni szvsz.
De nyilván ebben vastagon benne volt Jesé is.
Idén meg fogja válaszolni, hogy mit is ér valójában. Én személy szerint azt várom, hogy pozitívan fogunk benne csalódni.
De nyilván ebben vastagon benne volt Jesé is.
Idén meg fogja válaszolni, hogy mit is ér valójában. Én személy szerint azt várom, hogy pozitívan fogunk benne csalódni.
nemigazán bízom már jesében, de ha rafa jó hatással lesz rá, és a teljesítménye is javul, stb..stb.. szóval kb egy új igazolással érhetne fel.
nyílván nem mérvadó, de kb 2naponta jönnek a hírek, képek, videok, stb, h mennyire eltökélt, mennyire készül és akar.
nyílván nem mérvadó, de kb 2naponta jönnek a hírek, képek, videok, stb, h mennyire eltökélt, mennyire készül és akar.