Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 30., csütörtök 17:52

Elfogadja, hogy többre itt nem képes és megelégszik a játékpercekkel, amit kap. Annál több úgysem jön ki belőle, max egy kis csapatban játszhat minden héten. Így gondolta. Gondolom. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 28., kedd 8:40

ziro4vr írta:Ha mentálisan és fizikálisan rendben lesz, akkor egy szerepre jó lesz. Nem akkorára, mint azt itt gondolják páran, de hasznos játékos lehetne belőle. Ha ő is belátja ezt és megelégszik ennyivel.
sztem ez pont, h rossz hozzáállás lenne. h elégedne meg vele? mennek meccsre, jolvan tudom úgyis csere vagyok majd beállok azt kalap? nem, ez nem jó.

úgy kellene tolnia, mint a sérülése előtti hónapokban carlonal. ott sztem ő is elhitte hogyha alakít folyamatában kap majd egyre több szerepet. ott akkor látszott rajta, h nincs elveszve, h akarja, h elakar érni vmit. jöttek is az eredményei. és azért kapott is szerepet.

most milyen lenne egy beletörődöm mentalitással?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 27., hétfő 21:23

miVida írta:örülök h azért annyira nem hypoljátok föl rögtön...
szerintem egy Pedrohoz hasonló szerepet fog játszani - kis meccseken nyomatni, nagy meccsekre meg becserélni.
nem lesz soha nagy sztár de ügyes, gyors és hasznos munkás lesz

Csak az a baj,hogy pedro alázatosabb,agilisebb......nem egy Einstein,és nem is egy Márádona,de megy mint az állat,reszket mint akit megvágott a 220v, teker mint Bodrogi a Touron,tolakszik mint a nyugdijasok a buszon,fötör,fészkalódik,kidugja a fogait,kellemetlen mint egy lyukas fog.....vagyis mindent bedob hogy az ellenfél ramatyúl érezze magát és estére forogjon körülötte a szoba.

Jesé nem ilyen,ő arc.....megvan a tudása,a képessége,hogy kiemelkedjen az átlagból,de ez nem társul megfelelő profi hozzáállással és mentalitással,vagyis kissé karcsú ebben.
Én személy szerint drukkolok neki,iszonyat jó volt a sérülése előtt,ő volt a legjobb 12 ik emberünk......mindig hozott lendületet,mindig felkavarta az állóvizet.....ha bejött,az ellenfél tökeit leverte a veríték.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 27., hétfő 20:37

Ha mentálisan és fizikálisan rendben lesz, akkor egy szerepre jó lesz. Nem akkorára, mint azt itt gondolják páran, de hasznos játékos lehetne belőle. Ha ő is belátja ezt és megelégszik ennyivel.
Nem illik.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2015. július 27., hétfő 17:37

örülök h azért annyira nem hypoljátok föl rögtön...
szerintem egy Pedrohoz hasonló szerepet fog játszani - kis meccseken nyomatni, nagy meccsekre meg becserélni.
nem lesz soha nagy sztár de ügyes, gyors és hasznos munkás lesz
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 27., hétfő 16:42

MorataMartin írta:Milyen gólt lőtt megint ez a tehetségtelen nem Real Madrid szintű srác...
Soha nem mondta senki hogy tehetségtelen. Azt viszont igen, hogy nagyképűen, akarat nélkül, és szimplán rosszul focizott tavaly, ennyi :roll: Annyira fölöslegesek az ilyen stílusú kommentek, de komolyan. Jó volt ma, szépen mindenki megdicséri, és majd ha a szezonban fogja ezt nyújtani még boldogabb leszek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 27., hétfő 16:30

Ja, ez most jó volt. Folytassa csak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 27., hétfő 16:28

nyilatkozatai alapján és a nyári edzés videói alapján egyértelmű hogy nem másodállás számára a real madrid a fényes rap karrierje mellett.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. július 27., hétfő 16:19

Fasza volt, megint ígéretesen mozgott, a gólja is szép volt. Amikor tavaly szar volt, és sokan fikázták - teszem hozzá teljesen jogosan - akkor is mondtam, hogy ennél jóval több van benne, és továbbra is megvagyok győződve arról, hogy nem nagyon emlékeztek rá páran, hogy milyen teljesítményt nyújtott a sérülése előtt.
Messze nem egy tucatjátékos, ez a könnyed játékstílus a dinamikájával elég hasznos és látványos is tud lenni, továbbra is tartom, hogy sok van ebben a srácban.

Csakhát lehet hogy ez semmire nem lesz elég, az egész a hozzáállásától függ, de ha keményen dolgozik és visszavesz a nagy pofájából akkor kurvajól járhatunk vele.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 27., hétfő 16:15

MorataMartin írta:Milyen gólt lőtt megint ez a tehetségtelen nem Real Madrid szintű srác...
Szépet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. július 27., hétfő 15:54

Milyen gólt lőtt megint ez a tehetségtelen nem Real Madrid szintű srác...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 20., hétfő 13:15

na megyek begyakorolni a mozdulatsort
K

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. július 20., hétfő 13:12

Pure magic :coffee:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 16., csütörtök 22:20

Kerlon írta:Szerintem meg nem Carlo hibája az, hogy a gyerek 5 kiló felesleggel a seggén tért vissza és, hogy belassult. Carlo nem rehabos, hogy az ilyet kezelje. Amikor megkapta meg kb. használhatatlan volt. Nem volt egy jó megoldása. Megtolja a szélre, aztán simán szerelik. Az ilyet nem kell erőltetni, mert a kondíciója nem volt megfelelő, többek között.

Hanem kié? Ő a vezetőedző,neki a fő munkája a kontroll és az utasítások,nem úgy működik ez mint nálunk,csomó segĐedző van ott,carlo meg figyel...és ha lát valami szart,akkor lecsap.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 16., csütörtök 19:27

Sierra írta: Ez mekkora. :lol: :lol: Cé milyet borul. :lol:
Ilyeneket meccsen is tolhatna.. én bízom benne, hogy be fog válni. Igazából nem érdekel, ha nagy a pofája, a pályán legyen kiskirály, az számít.
Na ha ő is így fut ki akkor aztán nagyon jól járunk... :lol:
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. július 16., csütörtök 15:49

Toti írta:tessék, ha már szóbakerült.. :mrgreen:
cét le is ültette..mondjuk aztán ramos intézkedett is gyorsan. :Đ
Ez mekkora. :lol: :lol: Cé milyet borul. :lol:
Ilyeneket meccsen is tolhatna.. én bízom benne, hogy be fog válni. Igazából nem érdekel, ha nagy a pofája, a pályán legyen kiskirály, az számít.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 16., csütörtök 14:48

tessék, ha már szóbakerült.. :mrgreen:
cét le is ültette..mondjuk aztán ramos intézkedett is gyorsan. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 16., csütörtök 13:47

Szerintem meg nem Carlo hibája az, hogy a gyerek 5 kiló felesleggel a seggén tért vissza és, hogy belassult. Carlo nem rehabos, hogy az ilyet kezelje. Amikor megkapta meg kb. használhatatlan volt. Nem volt egy jó megoldása. Megtolja a szélre, aztán simán szerelik. Az ilyet nem kell erőltetni, mert a kondíciója nem volt megfelelő, többek között.
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. július 16., csütörtök 13:36

Az, hogy a sérülése után nem lett megfelelően felépítve, beépítve, játszatva az egyértelműen Carlo nagy hibája. Többet kellett volna vele foglalkozni szvsz.
De nyilván ebben vastagon benne volt Jesé is.
Idén meg fogja válaszolni, hogy mit is ér valójában. Én személy szerint azt várom, hogy pozitívan fogunk benne csalódni.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 16., csütörtök 13:23

nemigazán bízom már jesében, de ha rafa jó hatással lesz rá, és a teljesítménye is javul, stb..stb.. szóval kb egy új igazolással érhetne fel.

nyílván nem mérvadó, de kb 2naponta jönnek a hírek, képek, videok, stb, h mennyire eltökélt, mennyire készül és akar.

Vissza: