Toni Kroos
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Toni Kroos - 8
Már 10 éve itt van, persze hogy rossz otthagyni valamit ennyi idő után, neki se lehetett könnyű meghozni ezt a döntést. Viszont már régen is mondta hogy a csúcson akarja abba hagyni 33 éves korába, azt hiszem akkor járt volna le a szerződése. Az hogy meggondolta magát az is csoda.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De, csak hehe megint nagyot akart mondani.Faust írta: Miert, jovore nem igy erezne?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Miert, jovore nem igy erezne?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
IdiotaELSiete írta: Toni Kroos: “I am sad at the moment. Something that defined me, that gave so much fun and gave me so many positive memories is coming to an end.”
Igazabol csak annyi kene, hogy ratesz még egy évet
Kurvanagy öngól
thereisonly1ronaldo
Nyugi, Oktoberre szarok leszunk, aztan reaktivalja magat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
O sem tudja megemeszteni csavi kibaszasat.ELSiete írta: Toni Kroos: “I am sad at the moment. Something that defined me, that gave so much fun and gave me so many positive memories is coming to an end.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Toni Kroos: “I am sad at the moment. Something that defined me, that gave so much fun and gave me so many positive memories is coming to an end.”
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Gyorsabb*, nem gyors.hehetheoriginal írta:Nincs mitRealista24 írta: Amúgy is utalom az ilyen összehasonlításokat, mert a vége mindig az hogy a régi nagy kedvencekrol, mint pl. Guti, előjönnek a negatív hangok, vagy éppen Kroos több mint 10 éve tartó zsenije van lenezve.
Amugy guti minden volt, csak nem gyors
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nincs mitRealista24 írta: Amúgy is utalom az ilyen összehasonlításokat, mert a vége mindig az hogy a régi nagy kedvencekrol, mint pl. Guti, előjönnek a negatív hangok, vagy éppen Kroos több mint 10 éve tartó zsenije van lenezve.
Amugy guti minden volt, csak nem gyors
thereisonly1ronaldo
-
poronty írta: Toni meg volt 10-es a Kusenben, de talán, mikor visszajött a kölcsönből még a bajoroknál is, aztán ott is játszott hátrébb, Pep alatt még a védelem előtt registaként is, szóval nem sokoldalúbb Guti.
Guti nagyjából két dologban volt jobb: kulcspasszok (mondjuk ebben kb nagyjából mindenkinél jobb volt) és szerintem jobban lépett be labdával az ellenfél területére mélységből.
Kroos meg egyébként egy tökéletes mélységi irányító, akit fölösleges bárkihez hasonlítani, mert az ember a valaha volt egyik legkonzisztensebb játékos a posztján, és, hogy valaki pont egy Gutival méri össze, aki ennek az abszolút ellenkezője az mókás.
Felsoroltal 3 posztot, amibol 2 poszton jatszott Guti is, de a spanyol meg jatszott csatart es hamis 9 est is, tehat akkor sokoldalubb, nem?
Amiben meg jobb volt Guti, az az, hogy ezerszer jobban cselezett, valamint gyorsabb is volt.
A Bayern elleni golpassza amulatba ejto, de ezt a Spanyol kis tulzassal minden honapban kirazta a kisujjabol.
Mindegy, mint irtam is fentebb, hogy nem lehet oket osszehasonlitani, raadasul nem is erdemli meg egyik sem, hogy erveljunk ellenuk. R24 megeloztel!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy is utalom az ilyen összehasonlításokat, mert a vége mindig az hogy a régi nagy kedvencekrol, mint pl. Guti, előjönnek a negatív hangok, vagy éppen Kroos több mint 10 éve tartó zsenije van lenezve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Parttalan vita. Én örülök, hogy mindkettő nálunk játszott. Annak is, hogy a katalánéknál áll a bál. Tényleg több, mint egy…inkább azon röhögjünk, mint vitatkozzunk.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Toni meg volt 10-es a Kusenben, de talán, mikor visszajött a kölcsönből még a bajoroknál is, aztán ott is játszott hátrébb, Pep alatt még a védelem előtt registaként is, szóval nem sokoldalúbb Guti.
Guti nagyjából két dologban volt jobb: kulcspasszok (mondjuk ebben kb nagyjából mindenkinél jobb volt) és szerintem jobban lépett be labdával az ellenfél területére mélységből.
Kroos meg egyébként egy tökéletes mélységi irányító, akit fölösleges bárkihez hasonlítani, mert az ember a valaha volt egyik legkonzisztensebb játékos a posztján, és, hogy valaki pont egy Gutival méri össze, aki ennek az abszolút ellenkezője az mókás.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
Elfogadom termeszetesen a velemenyed. A sokoldalusag alatt azt ertem, hogy tobb poszton bevethetobb volt Guti. Volt o tamado, tamado mogott, volt iranyito es termeszetesen a kpn mindenhol feltunt.Realista24 írta: Imadtam Gutit, és nagyobb zseni volt benne talán, de hogy sokoldalubb nem volt, az számomra egyértelmű.
Ahogy az is hogy Kroos >>> Guti.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez jó kérdés, és nehéz is megválaszolni. Gutiban ott volt az az isteni szikra - egy olyan tehetség a focihoz ami csak nagyon keveseknek adatik meg. Viszont mivel - kis túlzással - egy lusta disznó volt így nagyon sok maradt benne.tomi_b írta: És szerintetek (tényleg csak kíváncsiságból) a játék mely elemeiben volt jobb Guti, mint Kroos?
Szóval összességében egyértelműen Kroos > Guti. De ha csak és kizárólag a tehetséget nézzük akkor Guti egy hangyafasznyival többet kapott, de ez még önmagában kevés.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Imadtam Gutit, és nagyobb zseni volt benne talán, de hogy sokoldalubb nem volt, az számomra egyértelmű.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Sokkal kreativabb volt a spanyol, emellett sokoldalubb is. Relativ, de nekem a jatekaban is tobb szepseg volt. Persze nalam a nemet all time top 5 ben benne van a posztjan. Guti messze nem hozta ki magabol azt, ami benne volt. Mondjuk lehet, hogy durvan elfogult vagyok, nekem o az egyik kedvenc jatekosom.tomi_b írta: És szerintetek (tényleg csak kíváncsiságból) a játék mely elemeiben volt jobb Guti, mint Kroos?
- Galacticos
Na vegre megjottelferni írta: Hagyjál már hehe a faszságaiddal
Elmondhatatlanul szintekkel jobb focista Kroos, pedig én még láttam is bőven Gutit varázsolni.
Szerintem még ganso is jobb volt.
Kroos előrébb játszana és baszna visszafutni hidd el neki is mennének a gólpasszok még jobban
Guti > Xavér, többi le van tojva...
Guti > Xavér, többi le van tojva...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy miutan a tag, akarmekkora zseni is volt, nem tudott soha konstans extrat hozni, igy konnyebben kapta fel az ember a fejet 1-1 extra megmozdulason.
Kroos 10+ eve legszukebb elit a posztjan.
Megszokta mindenki, hogy fullextra.
Kroos 10+ eve legszukebb elit a posztjan.
Megszokta mindenki, hogy fullextra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots