James Rodríguez - 16
- BlancoMark
Re: James Rodríguez - 10
En a Marcanak hiszek. Nem surun tevednek vegleges megallapodasoknal, raadasul nekem ne meselje be senki, hogy 10+35 millaert meggyoztek Perezeket egy nap leforgasa alatt. Bayernnek es Carlonak kellett egy nagyobb eresztes, hogy csillapitsa az elozo szezont, de jelenleg nincs ra 60-70 milliojuk, gondolom ennek szol a ket eves kolcson.
Az is pozitivum, hogy vege Perez cicafiacskai erinthetetlensegenek es szakmai alapon alakul a keret. Jovore Bale lesz a kovetkezo ha nem villant egy hatalmasat.
Az is pozitivum, hogy vege Perez cicafiacskai erinthetetlensegenek es szakmai alapon alakul a keret. Jovore Bale lesz a kovetkezo ha nem villant egy hatalmasat.
sok jo meccset goldenboy. legyel te a bundes golpasszkiralya.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Adva van egy játékos.
Már akkor ekézve volt, amikor megvettük 4 jó vb meccs után, az ára miatt pláne.
Itt volt évekig, folyamatosan kapta a kulát, mert egy bal lába van, mellette, lassú, körülményes, nincs helye.
Írtátok, hogy ha 40ért vettük volna, az lett volna a reális.
Most meg a vezetőség a gyökér, mert több félresikerült év után, nem tudta legalább árában eladni, bár nyilván ilyenkor a 45 milliót hiszitek el csont nélkül a 75 millió helyett.
Most James már 100 milliós játékos, csak mert Adidas, meg szép a mosolya. Jöhettek azzal is, hogy elszállt a piac, de ha nincs rá potenciális kereslet, akkor okoskodhattok reggelig, meg szidhatjátok Pérezt, végül is csak a Real Madrid elnöke, meg egy néhány milliárdos céget vezet. Biztos okosabbak vagytok.
Állítom, ha maradt volna, és Zidane nem játszatja, akkor meg azt írtátok volna, hogy csak vitték volna el 40 millióért, már az is jobb lenne.
Ahelyett, hogy örülnétek, hogy hallgat Zidane-ra, itt puffogtok. Az eredmények még mindig Zidane-t és Pérezt igazolják, a sok örök elégedetlennel szemben.
Már akkor ekézve volt, amikor megvettük 4 jó vb meccs után, az ára miatt pláne.
Itt volt évekig, folyamatosan kapta a kulát, mert egy bal lába van, mellette, lassú, körülményes, nincs helye.
Írtátok, hogy ha 40ért vettük volna, az lett volna a reális.
Most meg a vezetőség a gyökér, mert több félresikerült év után, nem tudta legalább árában eladni, bár nyilván ilyenkor a 45 milliót hiszitek el csont nélkül a 75 millió helyett.
Most James már 100 milliós játékos, csak mert Adidas, meg szép a mosolya. Jöhettek azzal is, hogy elszállt a piac, de ha nincs rá potenciális kereslet, akkor okoskodhattok reggelig, meg szidhatjátok Pérezt, végül is csak a Real Madrid elnöke, meg egy néhány milliárdos céget vezet. Biztos okosabbak vagytok.
Állítom, ha maradt volna, és Zidane nem játszatja, akkor meg azt írtátok volna, hogy csak vitték volna el 40 millióért, már az is jobb lenne.
Ahelyett, hogy örülnétek, hogy hallgat Zidane-ra, itt puffogtok. Az eredmények még mindig Zidane-t és Pérezt igazolják, a sok örök elégedetlennel szemben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A 16 éves gyerek befektetés, a másik meg ahogy írod semmi más, mint egy kirakati bábu. Nem látom a problémát.Annyira bármikor vagyok zseni innen a gurulós székből, hogy kiadok egyazon (!) nyáron 35 (45?) milliót egy nevesincs 16 éves gyerekért majd két évre az egyik legnagyobb riválisomnak opciós joggal kölcsönbe adok egy se nem öreg, se nem sérült kellő marketingértékkel megáldott játékost, a fél házadat ráteheted!
De nektek biztos jobban tetszene egy Beckham-James középpálya ezek szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, a Bayern állja a fizuját egy az egyben.
Ez évi 16-17 millió spórolás bruttóban, évi 21-22, az két év alatt 44 mondjuk, kiegészítve a 10 millióval.
B verzió, hogy nem tudjuk eladni idén nyáron, elmegy a fizujára ez a lóvé, nem játszik, vagy elveszi más elől a helyet, mert hát Adidas...többet veszítettünk volna vele.
Nekem sem tetszik ez a kölcsön, de el tudom fogadni. Remélhetőleg beválik és megtartják.
Ez évi 16-17 millió spórolás bruttóban, évi 21-22, az két év alatt 44 mondjuk, kiegészítve a 10 millióval.
B verzió, hogy nem tudjuk eladni idén nyáron, elmegy a fizujára ez a lóvé, nem játszik, vagy elveszi más elől a helyet, mert hát Adidas...többet veszítettünk volna vele.
Nekem sem tetszik ez a kölcsön, de el tudom fogadni. Remélhetőleg beválik és megtartják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Opciokkal meg egyeb aprobetus reszekkel egyutt lehet az 60 is, de valljuk be oszinten, ez a 45 millio jol fog jonni meg:) olyan jatekos lep le, aki nem akart itt maradni, nem jott be neki Madrid, talan majd a Munchen es Ancelotti. Sok sikert James:)
-
Ennél jobb boltot nem igazán hiszem, hogy lehet kötni, esetleg fél kiló aranyat még elcserélhetnék másfél kiló paplantollra. Először azt hittem az nso trollkodik, aztán jött a felismerés, hogy újból bohócsipkát húztak Perez fejére.
Annyira bármikor vagyok zseni innen a gurulós székből, hogy kiadok egyazon (!) nyáron 35 (45?) milliót egy nevesincs 16 éves gyerekért majd két évre az egyik legnagyobb riválisomnak opciós joggal kölcsönbe adok egy se nem öreg, se nem sérült kellő marketingértékkel megáldott játékost, a fél házadat ráteheted!Jaja, óriási balfa.zok, bezzeg ti fotelbuzerátor fm betyárok aztán zsenik vagytok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2017. július 11., kedd 16:00-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Konkrétan kisokkoltam, amikor megláttam a hírt. Még Ceballost sem jelentettük be, de James már el is ment. Nekem ez derült égből villámcsapás volt most. Pláne, hogy csak 2 évre kölcsönbe adtuk, amiért 10 milliót fizet a Bayern és oda opciós joguk van, hogy az a mai piacon nevetséges összeg egy sztárért. Csak az nem értem, ha 60-80 millió eurókkal dobálozott mindenki és ilyen Higuaínok, Lindelöfök, Pogbák, de aki már 2 egyeneset tud rúgni a labdába is 35 milliónál kezdődik mi ilyen bagóért elszortuk. Nem értem. szerintem nevetséges üzletet kötöttünk. Pedig az utóbbi időben ez nem volt jellemző.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem is erről szólt a hsz, hanem arról, hogy szar alkupozícióban voltunk. Több okbólBBeno írta:4.re reagalva most 10 milliot kaptunk. a hirek szerint. nem ezen a 10 million mulik bappe leigazolasa. hanem moratan.
Abban lehetett reménykedni, hogy valamelyik kitörni akaró klub majd bankot robbant érte, mert neves játékos. Viszont James csak nagy múltú csapatba akart menni, akik megtehetik, hogy nem akarják őt leigazolni minden áron.
Merci Zizou!
- ateeemadrid
Hát ennél szerintem többet is kilehetett volna hozni ebből, de azért az utóbbi időben 1 szavunk nem lehet az igazolásokra, akár eladásról akár vételről beszélünk. Különben is, Kroos leigazolásával mi jobban megszívattuk őket.
Mondjuk ez a 10+30 gondolom nem hivatalos, azért ilyen 50-60 körül illene legalább kapni.
Jamesnek meg sok sikert kívánok, azért neki is volt egy olyan féléve amikor nagyon durván jól játszott, persze egyértelmű, hogy erőn felül teljesített. Azért a bajnokság megnyeréséhez ő is hozzátett, és a pályán azért mindig igyekezett a maxot hozni. Remélem jó helye lesz bajor haverjainknál.
Mondjuk ez a 10+30 gondolom nem hivatalos, azért ilyen 50-60 körül illene legalább kapni.
Jamesnek meg sok sikert kívánok, azért neki is volt egy olyan féléve amikor nagyon durván jól játszott, persze egyértelmű, hogy erőn felül teljesített. Azért a bajnokság megnyeréséhez ő is hozzátett, és a pályán azért mindig igyekezett a maxot hozni. Remélem jó helye lesz bajor haverjainknál.
- ravenite
- Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo
Egy a lényeg: elment. Senki nem adott volna érte többet, így is nehezen passzoltuk el. Jobb lesz ez neki is és nekünk is.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
45 se tragédia. Eleve drágán vettük. Fix pados HA egyáltalán odafér a padra, nagy a fizetése, foglalja a helyet. Én év közben is úgy voltam vele hogy 60 körül simán adnám de ha csak 45 jön az se katasztrófa egy perememberért aki nyíltan el akart menni. Azért ez nem akkora blama mint Kaka volt 65ért venni majd ingyen adni, plusz azért James hozzátett it a dolgokhoz. Böven voltak góljai meg assistjai csak helye nem volt soha, ami vices mert pont tavasszal volt olyan a rendszer ami neki kedvez, de lényegtelen. Normális összegért elmegy nekünk nincs vele gond a pótlása is megvan 45+ a fizetése- win win
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
German media outlet SportBild claim Real Madrid are being paid €10 million over the course of the loan and that Bayern will have an option - not an obligation - to buy James for €35.2m in 2019.
However, Marca is reporting that Bayern will be contractually obliged to pay the Spanish club €60m in 2019 to retain the former Monaco midfielder.
Első nagyon nem jó nekünk.
ha szimplán szar akkor visszaküldik, ha meg hoz két jó szezont, akkor vesznek egy fasza játékost 35-ért.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaja, óriási balfa.zok, bezzeg ti fotelbuzerátor fm betyárok aztán zsenik vagytok.realistahuni írta:Hát ha igaz ez a 10+35 jó nagy balfaszok Perezék, ha nincs jobb ajánlat, lehetett volna várni augusztus végéig legalább. Mikor egy Lukaku meg Higuain 80+ba kerül, James is megér ennyit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
4.re reagalva most 10 milliot kaptunk. a hirek szerint. nem ezen a 10 million mulik bappe leigazolasa. hanem moratan.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nekem szimpi srác, örültem is, amikor jött, de kétségtelenül nincs itt posztja, és a szintet sem igazán hozza. Mennie kellett, ez egyértelmű.
Köszi mindent, és sok sikert! (de ne a Madrid kárára, és amúgy a sikereket sem tudom őszintén kívánni, rühellem a bayernt..)
Köszi mindent, és sok sikert! (de ne a Madrid kárára, és amúgy a sikereket sem tudom őszintén kívánni, rühellem a bayernt..)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A körülményeket figyelembe véve nem annyira rossz ez:BBeno írta:viccnek is rossz az a 10+35. de siman kitelik.
1. másfél éve padozik
2. elvágyódó játékos
3. viszont akráhová nem akar igazolni, olaszországi ajánlatokat utasított el júniusban
4. a Real már igazolt a posztjára, és nyílt titok, hogy méregdrága MBappéra hajtunk, akire kell a zsé
Merci Zizou!
viccnek is rossz az a 10+35. de siman kitelik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát ha igaz ez a 10+35 jó nagy balfaszok Perezék, ha nincs jobb ajánlat, lehetett volna várni augusztus végéig legalább. Mikor egy Lukaku meg Higuain 80+ba kerül, James is megér ennyit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az annyira megbízható néha, mint a híreidBBeno írta:remelem valamelyik oldal eloall a hivatalos verzioval vagy legalabb a footballleaks...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema