Chicharito - 14
Re: Chicharito - #?
Talán nem véletlenül nincs is 21-26 közötti kiemelkedő csatártehetség. Valószínűleg már jobban koncentrálnak arra, hogy egy csatár is tudjon mindent, jól passzoljon, szervezzen. A gólfelelősök eggyel hátrébb kerültek, illetve jobban megoszlik a felelőség, már a vb-n is feltünő volt ez, de a kluboknál is egyre jellemzőbb. Ilyen szempontból Benzema és a Madrid az új "stílushoz" tökéletes lett volna, csak aztán se Benzema nem hozza azt, amit kéne, és a többiekben is van 1-2 hiba, ami miatt nem úgy működik az egész, mint kéne.
Mindegy, elkanyarodtam. a mexikói még abszolút a régi vonalat képviseli, a góllövésen kívül szinte minden másra használhatatlan, viszont sokat mozog, talán nem is érkezik olyan szarul a kapu elé, amit el is szokott találni. A statjai sem rosszak annyira, akár komolyabb szerep is juthat neki szerintem (ami mondjuk valahol nem jelent sok jót...).
Mindegy, elkanyarodtam. a mexikói még abszolút a régi vonalat képviseli, a góllövésen kívül szinte minden másra használhatatlan, viszont sokat mozog, talán nem is érkezik olyan szarul a kapu elé, amit el is szokott találni. A statjai sem rosszak annyira, akár komolyabb szerep is juthat neki szerintem (ami mondjuk valahol nem jelent sok jót...).
én örülök neki, jobbat nem hozhattunk volna a padra, már pedig oda akartak Carloék igazolni.
viszont lókuki mínuszban vagyunk, szóval ideje robbantani a KPra, pénz maradt rá bőven....
bár én már egy Gustavonak is képes lennék örülni, csak jöjjön valaki és ne Rambot kelljen nézni.....
viszont lókuki mínuszban vagyunk, szóval ideje robbantani a KPra, pénz maradt rá bőven....
bár én már egy Gustavonak is képes lennék örülni, csak jöjjön valaki és ne Rambot kelljen nézni.....
Falcao már bizonyított a képességeit az ATMA-nal, Jackson Martínez-ről mi mondható el?dannen írta:ilyen alapon minek nekünk egy 29 éves egy szezonos, félig sérült falcao
Ne túlozzunk...
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Üdv a csapatban.
Hááááát szerintem mindenkinél nagy a ? vele kapcsolatban.
Remélem meglepetés lesz az ő igazolása:) (és pozitív értelembe )
Hááááát szerintem mindenkinél nagy a ? vele kapcsolatban.
Remélem meglepetés lesz az ő igazolása:) (és pozitív értelembe )
Minek nekünk egy 29 évesen semmit sem elérő játékos?dannen írta:esetleg jackson martinez jövőre. bár ő sem világklasszis szint.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tehat, akkor szarban vagunk csatar ugyileg.MyStiQ írta:Ha Falcao valóban csak kölcsönbe megy a MU-hoz, akkor akár Ő is opció lehetne. Megnézzük, hogy mennyire bírja az a térd, aztán ha akkora madridista, amekkorának vallja magát, akkor a kölcsön után szépen lecsapunk rá.numberone1 írta: Tudsz mondani nevet erre az oriasira? Nekem hirtelen senki nem ugrik be...
Ha Ő kiesik, akkor a mai piaci viszonyokat és hájpot tekintve akár Cavani is opció lehet, de még az is benne lehetne, hogy elhozzuk Ibrát 1-2 évre, amíg Morata be nem húzza az Aranylasztit.
Esetleg elhozzuk Messit.
Eltudom kepzelni, h a MU belement ebbe a magas kolcson szerzodesbe, akkor akar lehet egy elovasarlasi jog is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most én is megnéztem egy összefoglalót, abban van vagy 5 isRemy írta:Pedig itt az összefoglalóban volt pár fejes gólja. Annyira szar nem lehet.Anthony írta:Én írtam, hogy jól fejel, akkor tévedtem
Nekem inkább a fejes góljai maradtak meg valamiért, azért volt.
Amugy ez a sok "mocskos" gól, amit szerez ez nagyon hiányzik nálunk. Belövik a 16-osra, valahogy belepiszkál, hozzápattan, odaér a kipattanóra, és a semmiből szerez gólokat. Ez elég sok esetben kifejezetten jól jönne a Realnak is.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Én kezdem egyre jobban elfogadni a srácot. Nyilván nem a kezdőbe jött, így pedig nem volt sok más megoldás, meglátjuk majd mit hoz ki belőle Carlo. Bár, ha Benzema így folytatja, simán kezdő lehet a srác
Na, de majd meglátjuk mit alkot, reméljük beválik, a gond csak az, hogy a fő probléma továbbra is orvosolatlan.
De még van 7 órája Péreznek.
Tik-Tak Presidente... Tik-Tak.
Na, de majd meglátjuk mit alkot, reméljük beválik, a gond csak az, hogy a fő probléma továbbra is orvosolatlan.
De még van 7 órája Péreznek.
Tik-Tak Presidente... Tik-Tak.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én valamiért nagyon bízok benne, hogy jól fog beszállni a meccsekbe és nem fog csődöt mondani.
Ahogy írták már, Ferguson kezei alatt teljesen rendben volt.
Moratahoz képest egyértelmű előre lépés, már csak a rutin miatt is.
Falcao meg hülyeség lett volna -szerintem- 65-ért, még ha a fizetéséből engedett is volna, ha egyáltalán igazak a hírek.
Így, hogy a MU-ba ment, már hihetetlennek tűnik.
Ha meg jövőre robbantani akar Perez csatár posztra, akkor hozni kell Agüero-t, mert kb csak ő lesz szint, így, hogy Suarez már a sötét oldalon van.
Szimpatikus így, sajtótájékoztató alapján. Igaz egy szót sem értek, de végig vigyorok, biztos vagyok benne, hogy örült, hogy Madridba került.
Ahogy írták már, Ferguson kezei alatt teljesen rendben volt.
Moratahoz képest egyértelmű előre lépés, már csak a rutin miatt is.
Falcao meg hülyeség lett volna -szerintem- 65-ért, még ha a fizetéséből engedett is volna, ha egyáltalán igazak a hírek.
Így, hogy a MU-ba ment, már hihetetlennek tűnik.
Ha meg jövőre robbantani akar Perez csatár posztra, akkor hozni kell Agüero-t, mert kb csak ő lesz szint, így, hogy Suarez már a sötét oldalon van.
Szimpatikus így, sajtótájékoztató alapján. Igaz egy szót sem értek, de végig vigyorok, biztos vagyok benne, hogy örült, hogy Madridba került.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Borsónak ennyi lesz csak a bemutatása ?
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Padra jó lesz, Karim mögéMyStiQ írta:
Esetleg elhozzuk Messit.
Amúgy tényleg nincs most olyan csatár, akiért bankot lehetne robbantani. Falcaot most vegyük ki a MU miatt. Suarez lehetett volna még. Cavani nem nagy szám. Olyan igazi klasszis csatár nem nagyon van, aki ráadásul nem 30 körüli, hanem 25, mondjuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kb., na de micsoda nevek ezek kérem!Ginac,Gomez,Giroud,hogy csak kiegészìtselek....de pl Lukakut lehet hogy hozni lehetett volna ésszerű áron...mert a chelseabe is bírta a padot,csak Mou nem birta őt...
Ha a pletykákból, Carlo szavaiból és a vezetőség kényelmesre vett figurájából indulunk ki, akkor számomra ez egy egyértelmű, padra történt, illetve szánt igazolás! A végére talán Carlonak is leesett (miután Jesé nincs és Cristiano is folyamat lábadozik, a hamis 9-es történet meg egyértelműen bukó a jelenlegi arcokkal), hogy mégis csak kell egy Morata utód, illetve egy tőle picit jobb, tapasztaltabb egyén a csapatba; de a gála kezdőt, illetve a BBC-t alapvetően semmiképp sem szeretnék megbontani látva a fejleményeket és Falcao tükörsima átengedését a MU.-nak!Na de Xavinho... Én azt mondom,hogy ha azt akarták,hogy Benzema mögé valakit,akkor kifogástalan.Ha minőségi cserének akarták,akkor benézték...
Ez egyértelmű; de Karim szerződéshosszabbításával és Suárez, Falcao "elengedésével" szerintem nincs is miről beszélni --> a vezetőség abszolút letette a voksát a francia mellett.ő arra jó,hogy ha van egy nyögvenyelős meccs vmi kisebb csapat ellen,vagy egy kiélezett küzdelem egy nagyobb ellen....akkor bemakkolja...De rá konstans kezdőként számítani,ha Benzema nem tér észhez,nem lehet...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. szeptember 1., hétfő 16:52-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Ha Falcao valóban csak kölcsönbe megy a MU-hoz, akkor akár Ő is opció lehetne. Megnézzük, hogy mennyire bírja az a térd, aztán ha akkora madridista, amekkorának vallja magát, akkor a kölcsön után szépen lecsapunk rá.numberone1 írta: Tudsz mondani nevet erre az oriasira? Nekem hirtelen senki nem ugrik be...
Ha Ő kiesik, akkor a mai piaci viszonyokat és hájpot tekintve akár Cavani is opció lehet, de még az is benne lehetne, hogy elhozzuk Ibrát 1-2 évre, amíg Morata be nem húzza az Aranylasztit.
Esetleg elhozzuk Messit.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Padra, 10-15 percekre meg a kupameccsekre tokeletesen megfelel. Innentol rajta a sor, hogy bizonyitson, hatha rajtunk marad
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Szerintem pl. Gomez igen jó csatár. És attól még h ügyetlen egy kiváló target man, jól fejel és remek felépítésű. Ja és igen gólerős. Ő elég alulértékelt játékos a Fio óta, így ő jó lett volna Benz mögé szerintem. Bár lehet hogy jobb csatár nála.. Negredo meg úgy gondolom szintén jobb. Talán ezért sem jöttek ők, mert tényleg Benzemánál gyengébb játékost akartak, hogy játszhasson a kicsike, meg ne legyen belviszály és bizalomhiány.morientes írta: Én sem vagyok hanyatt esve mostanság a franciától,meg nem is akarok offolni,de nincs az az isten hogy ne rúgnál bele amikor ]Reálisan nézve --> Soldado, Negredo, Llorente, Hernández és társaik az a szint, akik itt a közeljövőben másodhegedűsek lehetnek, jobb ha ezzel néhányan komolyan megbarátkoznak, mert jelenleg ez a szomorú és kőkemény valóság! úgy adódik...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kicsit már unalmas...torjack írta:
áleccsándre pátinnyó!!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
MyStiQ írta:Perez megalomániáját ismerve, simán benne van, hogy jövőre durrantunk csatárposzton valami óriásit. Pláne akkor, ha kiderül, hogy Cé kicsinálta magát...falcao jobb lett volna azért.
áleccsándre pátinnyó!!!!
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Üdv ecsém. Legyen szerencséd
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
csak kit? nem igazán van sok opció..max elhozza cavanit, de akkor a dunának megyekMyStiQ írta: Perez megalomániáját ismerve, simán benne van, hogy jövőre durrantunk csatárposzton valami óriásit. Pláne akkor, ha kiderül, hogy Cé kicsinálta magát...
Nem illik.