Előfordult mostanábanRealista24 írta: Én már nem lepődöm meg semmin, maximum azon, ha Jim rosszat ír egy spanyolról.
Cserélni kéne a spanyolok 1 részét is jobbakra..
Középhátvédnek Varane mellé jöhetne Garcia a cityből vagy Pau Torres
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. december 2., szerda 14:11
Előfordult mostanábanRealista24 írta: Én már nem lepődöm meg semmin, maximum azon, ha Jim rosszat ír egy spanyolról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 2., szerda 13:47
Fura? Itt zsinórban három BL cím és bajnoki cím kombó, meg az apróbb kupák után is ment egyből a lázadás, hogy de-de-de izéFaust írta: Fura hogy egyesek rogton kivagnak, mert 10 ev alatt van egy gyengebb periodusa, mintha ez nem lenne termeszetes (mert az ugye az, hogy 18 evesen szetszopatja a csodabarca komplett tamadoreszleget ). Ki fog ebbol maszni, de szemmel lathatoan raferne egy kis pad, de hat Militaot is tok feleslegesen igazoltuk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 2., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. december 2., szerda 13:39
Az egyik legnagyobb értékünk. Szóba sem jöhet az elengedése.Berti írta: Varane ha formában van akkor világklasszis a posztján. Ha elengednénk és formába lendülne máshol, akkor visszasírnánk.
Egy 100asért elengedném, másképp csak akkor, ha év végéig végigbakizza.
Vezéregyéniség nem lesz. A védelmet nem tudja irányítani, ha nincs mellette Ramos, nem hogy hosszútávon csk legyen.
Inkább a Ramos utód esetében kellene a vezetői képességeket figyelembe venni és úgy nem lesz gond Capi távozásakor.
Militao engem nem győzött meg, hogy ő majd átvegye Ramos helyét.
Remélem nem nekem jött, mert én abszolút nem gondolom, hogy rohadjon meg. Az egyik kedvencem.Realista24 írta: [quote=Steve post_id=<a href="tel:1082657">1082657</a> time=<a href="tel:1606911760">1606911760</a> user_id=428]
[quote=Realista24 post_id=<a href="tel:1082655">1082655</a> time=<a href="tel:1606911365">1606911365</a> user_id=56]
8 év után jött egy formahanyatlás nála, és idén még inkább visszaesett. 8 top év után.
Hogy rohadjon meg
Bezzeg Maldini egész karrierje alatt top volt, meg Ramos is.
Hogy rohadjon meg 2.0.
Milita egy Pepe light, de hiszek neked Ziro.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. december 2., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 2., szerda 13:33
Nem, csak annak, aki szerint a karrierje nem úgy alakul ahogy várta.Steve írta:Remélem nem nekem jött, mert én abszolút nem gondolom, hogy rohadjon meg. Az egyik kedvencem.Realista24 írta: 8 év után jött egy formahanyatlás nála, és idén még inkább visszaesett. 8 top év után.
Hogy rohadjon meg
Hogy rohadjon meg 2.0.
Ettől függetlenül gondolom, hogy Militaot meg kellett volna néha próbálni használni többet. Varane pedig sajnos nagyon nincs formában egy ideje lehet, hogy a pihenés segítene. A formahanyatlás természetes, nem robotokról beszélünk(kivéve CR )
Meg az ember innen a gép mögül utólag pláne sokkal okosabb.
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. december 2., szerda 13:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. december 2., szerda 13:22
Remélem nem nekem jött, mert én abszolút nem gondolom, hogy rohadjon meg. Az egyik kedvencem.Realista24 írta: 8 év után jött egy formahanyatlás nála, és idén még inkább visszaesett. 8 top év után.
Hogy rohadjon meg
Hogy rohadjon meg 2.0.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 2., szerda 13:19
Képességekre top, fejben eléggé labilis. Bizalom kell neki meg egy mentor, utóbbi adott lenne, előbbi sajnos nincs meg. Kicsit szomorú, hogy pont ő a leginkább alulfoglalkoztatott brazil jelenleg a keretben.Realista24 írta: Milita egy Pepe light, de hiszek neked Ziro.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 2., szerda 13:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 2., szerda 12:24
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. december 2., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 2., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 2., szerda 11:51
Babinho írta:BÁMMMM. Mivaaan? Nézd már meg, hogy milyen teljesítményt rakott le eddig minden évben, és mivan a vitrinben?KAG írta:
Egyértelműen nem azt a pályát futotta/futja be eddig, amit anno ott beleláttam.
Egyébként most a tegnapiért miért is van elővéve?
Hol hibázott?
Azt, hogy ennyi idos korara kerdest nem turoen nr1 lesz posztjan es egy igazi legenda lesz belőle. (Nesta,Maldini,Ramos, stb...)De te mit láttál bele? A csávó 25 éves koráig lehozott 3 BL és egy VB döntőt. Mi kellene még? Minden döntőben fejeljen gólt is vagy mi?
Idén tényleg gödörben van, de attól ne vegyük el tőle az elmúlt évek teljesítményeit.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. december 2., szerda 10:08
De te mit láttál bele? A csávó 25 éves koráig lehozott 3 BL és egy VB döntőt. Mi kellene még? Minden döntőben fejeljen gólt is vagy mi?KAG írta: De lényegében, ahogy azt már írtam jött, berobbant és kb megállt a fejlődésben.
Amikor idejött 18-9 évesen, én azt hittem, hogy 26-7 évesen már jelentősen előrébb lesz ennél, de tényleg minimálisat fejlődött csak.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. december 2., szerda 10:04
Egyébként Varane alapból fura, nyilván hosszú évekig klasszis volt, top a posztján, de a csávó kb. 20 éves kora körül érhette el a peakjét, ritka az ilyen. Amikor még kölyökként a legjobb formában lévő Messit vette le a pályáról, mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne. Akkor azt gondoltam, hogy korszakos védő lesz, és a legnagyobbak között emlegetik majd, de végül """"""csak"""""" világklasszis lett.KAG írta: Régóta látható nála is, hogy esik vissza fokozatosan.
Talán a City elleni BL visszavágó volt a töréspont.
Azóta fixen szar.
Én is azok között lennék, aki elengedné egy normáis világban már.
De mivel ennyire szar a támadóharmad, nem fog beleférni, hogy 70-150 millió között húzunk be valami KH-t, aki képes lenne megfelelően teljesíteni Ramos mellet.
És akkor Ramos...
Imádom, szeretem, isten, de ő sem lesz fiatalabb. Bármikor előjöhet, hogy úgy visszaesik, mint Marcelo.
Akkor már két kezdő szintű KH-ról fogunk beszélni.
Varane-nak pont most kéne átvenni a stafétát Sergiotól és szép lassan neki lenni az alfának.
De lényegében, ahogy azt már írtam jött, berobbant és kb megállt a fejlődésben.
Amikor idejött 18-9 évesen, én azt hittem, hogy 26-7 évesen már jelentősen előrébb lesz ennél, de tényleg minimálisat fejlődött csak.
Ennek ellenére, ahogy nyitottam, én sem engedném el.
Kell belőle még 1-2 jó/közepes év, amíg rendberakunk ott elől mindent.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. december 2., szerda 10:02
BÁMMMM. Mivaaan? Nézd már meg, hogy milyen teljesítményt rakott le eddig minden évben, és mivan a vitrinben?KAG írta:
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. december 2., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 2., szerda 9:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 2., szerda 9:50
Egyrészt.ziro4vr írta: Ha nem vérezne ezer sebből a keret, én már elengedtem volna, persze gigászi összegért. Sokkal nagyobb gondjaink is vannak más posztokon, illetve sajnos a kopasz Militao beépítését nagyon elszúrta. Egyszerűen fejben leeresztett, és a teste is kezd kopni, az egyik műmajer brazil úgy otthagyta tegnap, hogy ijesztő volt.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem