Raphael Varane

Archívum
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Raphael Varane - 5

HozzászólásSzerző: Jim » 2020. december 2., szerda 14:11

Realista24 írta: Én már nem lepődöm meg semmin, maximum azon, ha Jim rosszat ír egy spanyolról.
Előfordult mostanában 😀
Cserélni kéne a spanyolok 1 részét is jobbakra..
Középhátvédnek Varane mellé jöhetne Garcia a cityből vagy Pau Torres :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 2., szerda 13:47

Faust írta: Fura hogy egyesek rogton kivagnak, mert 10 ev alatt van egy gyengebb periodusa, mintha ez nem lenne termeszetes (mert az ugye az, hogy 18 evesen szetszopatja a csodabarca komplett tamadoreszleget :lol: ). Ki fog ebbol maszni, de szemmel lathatoan raferne egy kis pad, de hat Militaot is tok feleslegesen igazoltuk.
Fura? Itt zsinórban három BL cím és bajnoki cím kombó, meg az apróbb kupák után is ment egyből a lázadás, hogy de-de-de izé :roll:

Én már nem lepődöm meg semmin, maximum azon, ha Jim rosszat ír egy spanyolról.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 2., szerda 13:40

Fura hogy egyesek rogton kivagnak, mert 10 ev alatt van egy gyengebb periodusa, mintha ez nem lenne termeszetes (mert az ugye az, hogy 18 evesen szetszopatja a csodabarca komplett tamadoreszleget :lol: ). Ki fog ebbol maszni, de szemmel lathatoan raferne egy kis pad, de hat Militaot is tok feleslegesen igazoltuk.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. december 2., szerda 13:39

Berti írta: Varane ha formában van akkor világklasszis a posztján. Ha elengednénk és formába lendülne máshol, akkor visszasírnánk.
Egy 100asért elengedném, másképp csak akkor, ha év végéig végigbakizza.
Vezéregyéniség nem lesz. A védelmet nem tudja irányítani, ha nincs mellette Ramos, nem hogy hosszútávon csk legyen.
Inkább a Ramos utód esetében kellene a vezetői képességeket figyelembe venni és úgy nem lesz gond Capi távozásakor.

Militao engem nem győzött meg, hogy ő majd átvegye Ramos helyét.
Az egyik legnagyobb értékünk. Szóba sem jöhet az elengedése.

Varanet kicsit pihentetni kell, vagy a neki megfelelő módon formába hozni.
Realista24 írta: [quote=Steve post_id=<a href="tel:1082657">1082657</a> time=<a href="tel:1606911760">1606911760</a> user_id=428]
[quote=Realista24 post_id=<a href="tel:1082655">1082655</a> time=<a href="tel:1606911365">1606911365</a> user_id=56]
8 év után jött egy formahanyatlás nála, és idén még inkább visszaesett. 8 top év után.
Hogy rohadjon meg :lol:

Bezzeg Maldini egész karrierje alatt top volt, meg Ramos is.

Hogy rohadjon meg 2.0.

Milita egy Pepe light, de hiszek neked Ziro.
Remélem nem nekem jött, mert én abszolút nem gondolom, hogy rohadjon meg. Az egyik kedvencem.

Ettől függetlenül gondolom, hogy Militaot meg kellett volna néha próbálni használni többet. Varane pedig sajnos nagyon nincs formában egy ideje lehet, hogy a pihenés segítene. A formahanyatlás természetes, nem robotokról beszélünk(kivéve CR :kalapos: )

Meg az ember innen a gép mögül utólag pláne sokkal okosabb.
[/quote]

Nem, csak annak, aki szerint a karrierje nem úgy alakul ahogy várta.
4 BL cím és VB győzelem után, úgy hogy 18 éves korától top volt mostanáig.
[/quote]

Lehet naív vagyok, de kicsit így vagyok ZZ-vel is most.

Nyilván fáj nézni ezt a szenvedést és leginkább, hogy nincs foci. A gólképtelenség mellé már gólokat is kapunk..

Viszont vannak mindig rossz és jobb időszakok. Azt gondolom ZZ mint edző, vagy Varane egyéni szinten adott már nekünk annyit, hogy mi is lehessünk türelmesek.

Varane egy fantasztikus játékos, akit formába kell hozni. Militaomeg szerintem jó lehet, kell neki időt biztosítani.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. december 2., szerda 13:37

Arra nem gondoltam, hogy Varane-ig is elér a "népharag". Ja, most nem hozza az általa borzasztó magasra tett szintet, de 10 évig konstans top formában játszani nem is nagyon szokott senki.

27 éves, kor alapján most jönnek a legjobb évei. Fizikailag a topon, rutin bőven van, semmi pénzért nem adnám el, csak akkor, ha Ő maga kérné, mert belefásult és nem látja a megújulás esélyét.

Az meg, hogy mit futott be, vagy mennyire korszakos játékos... Ötszázszoros BL győztes, spanyol bajnok, kupagyőztes, világbajnok. Minden csapatban alapember, meghatározó játékos, aki hozta magát minden sorozatban. Korszakának meghatározó védője. Egy nagyon patent VVD-t az egekig magasztaltak egy szezon után. Akkor hozzá képest Varane hol van?

Csendesebb személyiség, egy közutálat tárgyát képező csapatban, de hogy top3 a fazon, az egészen biztos.

Amúgy Militaoban én is sokat látok valamiért, nagyon remélem, hogy be lesz építve és nem hagyjuk elkallódni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 2., szerda 13:33

Steve írta:
Realista24 írta: 8 év után jött egy formahanyatlás nála, és idén még inkább visszaesett. 8 top év után.

Hogy rohadjon meg 2.0.

Remélem nem nekem jött, mert én abszolút nem gondolom, hogy rohadjon meg. Az egyik kedvencem.

Ettől függetlenül gondolom, hogy Militaot meg kellett volna néha próbálni használni többet. Varane pedig sajnos nagyon nincs formában egy ideje lehet, hogy a pihenés segítene. A formahanyatlás természetes, nem robotokról beszélünk(kivéve CR :kalapos: )

Nem, csak annak, aki szerint a karrierje nem úgy alakul ahogy várta.
4 BL cím és VB győzelem után, úgy hogy 18 éves korától top volt mostanáig.

Mondjuk, ha az elvárás az volt, hogy már 25 évesen szobrot kapjon Madridba, akkor valóban csalódás.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2020. december 2., szerda 13:25

Varane ha formában van akkor világklasszis a posztján. Ha elengednénk és formába lendülne máshol, akkor visszasírnánk.
Egy 100asért elengedném, másképp csak akkor, ha év végéig végigbakizza.
Vezéregyéniség nem lesz. A védelmet nem tudja irányítani, ha nincs mellette Ramos, nem hogy hosszútávon csk legyen.
Inkább a Ramos utód esetében kellene a vezetői képességeket figyelembe venni és úgy nem lesz gond Capi távozásakor.

Militao engem nem győzött meg, hogy ő majd átvegye Ramos helyét.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. december 2., szerda 13:22

Realista24 írta: 8 év után jött egy formahanyatlás nála, és idén még inkább visszaesett. 8 top év után.

Hogy rohadjon meg 2.0.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 2., szerda 13:19

Realista24 írta: Milita egy Pepe light, de hiszek neked Ziro.
Képességekre top, fejben eléggé labilis. Bizalom kell neki meg egy mentor, utóbbi adott lenne, előbbi sajnos nincs meg. Kicsit szomorú, hogy pont ő a leginkább alulfoglalkoztatott brazil jelenleg a keretben. :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 2., szerda 13:16

8 év után jött egy formahanyatlás nála, és idén még inkább visszaesett. 8 top év után.

Hogy rohadjon meg 2.0.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 2., szerda 12:24

Még a padon is van más opció, szerény véleményem szerint képességekre az egyik legnagyobb belső védő tehetség. Csak hát játszhatna zsinorban 3 meccset ő is.
Nem illik.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. december 2., szerda 12:20

De azt én totál nem értem, hogy Militao miért nem lett beépítve. Nem vagyok szakember, de szerintem több meccsen is jól játszott, majd jegelve lett a fenébe és azokon utána azon a kis időn,amit kapott..hát nem lehet eldönteni.

Szerintem van benne tehetség, de nála azt érzem, hogy kikerült a zzBarátok köztből és akkor redőny le. A semmi játékidő után epizód szerepekre nem fog prime meccset hozni senki. (Ok Nacho :) )

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. december 2., szerda 12:04

Jó, ha a 18 éves Varane gyönyörű ívben fejlődött volna tovább és minden évben szintet lépett volna, akkor most kis túlzással elég lenne 1 védővel játszanunk.

Hullámvölgyben van, Ez van. Lenne más opció a világon? Nem... ez még mindig nem FIFA.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 2., szerda 11:51

Babinho írta:
KAG írta:
Egyértelműen nem azt a pályát futotta/futja be eddig, amit anno ott beleláttam.

BÁMMMM. Mivaaan? :lol: :lol: :lol: Nézd már meg, hogy milyen teljesítményt rakott le eddig minden évben, és mivan a vitrinben?

Egyébként most a tegnapiért miért is van elővéve?
Hol hibázott?

Klub szinten pont az, mint L.V nek vagy aszunszaonak.

De te mit láttál bele? A csávó 25 éves koráig lehozott 3 BL és egy VB döntőt. Mi kellene még? Minden döntőben fejeljen gólt is vagy mi? 
Idén tényleg gödörben van, de attól ne vegyük el tőle az elmúlt évek teljesítményeit.
Azt, hogy ennyi idos korara kerdest nem turoen nr1 lesz posztjan es egy igazi legenda lesz belőle. (Nesta,Maldini,Ramos, stb...)
De gecire nem erre felé tart.
Illetve ahogy mondtam az elmult 5 8 evben nem is ugy fejlodott egyenileg sem, ahogy arra szamitottam, amikor 18 9 evesen berobbant.

Ha elmegy masik csapatba, vszleg megint egy bomba kh lesz, de a fentebb emlitett nevekhez szvsz soha nem fog felerni.
ZIDANE

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2020. december 2., szerda 10:08

KAG írta: De lényegében, ahogy azt már írtam jött, berobbant és kb megállt a fejlődésben.
Amikor idejött 18-9 évesen, én azt hittem, hogy 26-7 évesen már jelentősen előrébb lesz ennél, de tényleg minimálisat fejlődött csak.
De te mit láttál bele? A csávó 25 éves koráig lehozott 3 BL és egy VB döntőt. Mi kellene még? Minden döntőben fejeljen gólt is vagy mi? :lol:
Idén tényleg gödörben van, de attól ne vegyük el tőle az elmúlt évek teljesítményeit.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. december 2., szerda 10:04

KAG írta: Régóta látható nála is, hogy esik vissza fokozatosan.
Talán a City elleni BL visszavágó volt a töréspont.
Azóta fixen szar.

Én is azok között lennék, aki elengedné egy normáis világban már.
De mivel ennyire szar a támadóharmad, nem fog beleférni, hogy 70-150 millió között húzunk be valami KH-t, aki képes lenne megfelelően teljesíteni Ramos mellet.

És akkor Ramos...
Imádom, szeretem, isten, de ő sem lesz fiatalabb. Bármikor előjöhet, hogy úgy visszaesik, mint Marcelo.
Akkor már két kezdő szintű KH-ról fogunk beszélni.

Varane-nak pont most kéne átvenni a stafétát Sergiotól és szép lassan neki lenni az alfának.

De lényegében, ahogy azt már írtam jött, berobbant és kb megállt a fejlődésben.
Amikor idejött 18-9 évesen, én azt hittem, hogy 26-7 évesen már jelentősen előrébb lesz ennél, de tényleg minimálisat fejlődött csak.

Ennek ellenére, ahogy nyitottam, én sem engedném el.
Kell belőle még 1-2 jó/közepes év, amíg rendberakunk ott elől mindent.
Egyébként Varane alapból fura, nyilván hosszú évekig klasszis volt, top a posztján, de a csávó kb. 20 éves kora körül érhette el a peakjét, ritka az ilyen. Amikor még kölyökként a legjobb formában lévő Messit vette le a pályáról, mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne. Akkor azt gondoltam, hogy korszakos védő lesz, és a legnagyobbak között emlegetik majd, de végül """"""csak"""""" világklasszis lett.

Egyébként ahogy többen is írjátok, nem fér bele az, hogy még védő után is nézegessünk, azért őt még biztos össze lehet kapni valahogy szerintem. Befásult. Szerintem sok játékosnak jót tesz majd a generációváltás, azért sok motivált, fiatal játékos biztos kihathat a többiekre is. Illetve Militaot érdemes lenne nyomatni többet, sok van benne.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. december 2., szerda 10:02

KAG írta:

BÁMMMM. Mivaaan? :lol: :lol: :lol: Nézd már meg, hogy milyen teljesítményt rakott le eddig minden évben, és mivan a vitrinben?

Egyébként most a tegnapiért miért is van elővéve?
Hol hibázott?

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2020. december 2., szerda 10:01

Szerintem fejben o mar mas csapatban van. Csodalkoznek ha hosszabbitana, es ha nem akkor nyaron ertekesitjuk a jatekjogat amig meg lehet. Szerintem ertheto amugy. Itt van egy romokban levo xsapatban, nagyjabol egy nagyobb szerzodesnyi ideje van meg a top eveivel es egeszen biztos hogy majd minden top csapat sorba fog allni erte meg akkor is ha vegigbohockodja ezt a szezont. Es elnezve a jelenlegi helyzetet itt a kovetkezo ket harom evben kinkeserves epitkezes lesz optimista becslesek szerint is. Ellenben elmegy egy Pool-ba, Citybe peldaul es a kovetkezo evekben valoszinuleg tuzkozelbe lesz mindenert plusz egy zsiros fizut elkerhet.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. december 2., szerda 9:56

Régóta látható nála is, hogy esik vissza fokozatosan.
Talán a City elleni BL visszavágó volt a töréspont.
Azóta fixen szar.

Én is azok között lennék, aki elengedné egy normáis világban már.
De mivel ennyire szar a támadóharmad, nem fog beleférni, hogy 70-150 millió között húzunk be valami KH-t, aki képes lenne megfelelően teljesíteni Ramos mellet.

És akkor Ramos...
Imádom, szeretem, isten, de ő sem lesz fiatalabb. Bármikor előjöhet, hogy úgy visszaesik, mint Marcelo.
Akkor már két kezdő szintű KH-ról fogunk beszélni.

Varane-nak pont most kéne átvenni a stafétát Sergiotól és szép lassan neki lenni az alfának.

De lényegében, ahogy azt már írtam jött, berobbant és kb megállt a fejlődésben.

Ennek ellenére, ahogy nyitottam, én sem engedném el.
Kell belőle még 1-2 jó/közepes év, amíg rendberakunk ott elől mindent.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. december 2., szerda 9:50

ziro4vr írta: Ha nem vérezne ezer sebből a keret, én már elengedtem volna, persze gigászi összegért. Sokkal nagyobb gondjaink is vannak más posztokon, illetve sajnos a kopasz Militao beépítését nagyon elszúrta. Egyszerűen fejben leeresztett, és a teste is kezd kopni, az egyik műmajer brazil úgy otthagyta tegnap, hogy ijesztő volt.
Egyrészt.

Másrészt a két méteres lábaival régen elpökölt mindent, most meg visszahúzza a lábát, meg sem próbálja elválasztani az ellenfelet a labdától, párhuzamosan fut velük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: