69erssam írta:
Fifa 21-ben spanyol bajnoki csapatom van, viszont a tegnapi nap nyitottam egy CR7-et packból (aznap a munkahelyen minden irodába Sííí-vel léptem be
)
Próbálnám a támadó alakzatot a jobb chemistry miatt hozzá szabni viszont a kínálat silány.
Hazard helyére csak egy 81-es Guedest tudnék berakni, Felixet direkt megvettem hogy 4-es chem helyett 7-es legyen.
Így néz ki a csapatom:
https://www.futhead.com/21/squads/190457/
Valakinek valami egyéb javaslata, hogy a Fifa 14 óta hőn áhított Ronim Goat legyen a csapatomban?
Van egy megoldás.
Ennek annyi a lényege, hogy egy bizonyos felállásban összerakod a teamet és úgy 100-as a chemed, mindenki full maxos chemistry, de hülye posztokon lesznek, pl CR meg Griezmann is CM, viszont a taktikai beállításokban mondjuk a Defensive vagy Ultra Def vagy akár a támadóra is tudsz taktikát szabni, amit a balra-jobbra nyilakkal hozol elő konzolon.
Valamelyikre (a nevük mindegy, olyan mintha 1-4ig lenne hely taktikáknak) meg beállítod azt a felállást amit szeretnél és oda is tudod pakolni az embereket, ahova szeretnéd.
Ha tudtad ezt, akkor bocsi, hogy feleslegesen kellett olvasnod
A Chemistryt meg lehet oldani vhogy így.
link
Valverde kell a chem miatt Beckhamhez, de nagyon jó CDM ő.
Griezmann helyett bárki mehet oda a ligából, aki CDM-től ST-ig van
Védelembe kell picit variálni, de ha veszel egy Varanet az lenne a legegyszerűbb
Akkor ez a Lenglet-Ter Stegen duó lenne a legolcsóbb verzió, de Varane lenne a legjobb megoldás, de nem tudom mennyi coinod maradt.
Az a portugál Jobbhátvéd nem vészesen drága szerencsére meg hát kell szépen pozikat módosítgatnod.
Ennél nem igen van olcsóbban jobb megoldás, hogy megmaradjon a mostani csapatod