hehetheoriginal írta:de geci.realmadrid95 írta:
Mivel 3 kozephatved van, igy nyilvanvaloan az egyik kozephatved kijjebb tolodik a jobbhatved poszt fele, nem atomfizika ez. Nevszerint ez az ember Debast, aki kozephatved. Remelem igy kicsit kezd osszeallni mar a kirakos. Nem en mondtam egyebkent, hanem a “vilag, aki meg nem latott ilyet.” Meg tudod nezni, hogy iden csak rwb poszton jatszott, egyetlen egyszer volt, mikor elore huzodott szelsonek. Nem szegyen, ha hallasz valami ujat.
nem nézek utána.
a videódra reagáltam.
gyere már le a magasból, aztán fogd már fel, amit írnak neked.
probalod eladni itt bekknek, aztán csak támadóanyag van róla a videódban, kapu előtt, szélsőtámadóként.
remélem sikerül felfogni.
de mondom, ha mutatsz nekem profi futballban egy alapból (és nem kényszerből) gyengébbik lábbal a másik oldalon játszó hátvédet, azt megköszönném.
ha már sokkal jobban tudsz mindent.
Itt, aki nem fogja fel a dolgokat, az pont te vagy. Az is le van irva, hogy iden jatszik szarnyvedot, ami 7 meccset jelent, 7 meccsbol eleg nehez osszevagni egy 2-3 perces videot csak szerelesrol.
Mondok neked nagyon szivesen, Maldini balhatved volt es kozel 500 meccset jatszott jobb labaskent. Lahm is 220 korul jatszott balhatvedet jobb labaskent. De rengeteg nevet talalsz meg, ha keresel. Tobb focit kell latnod, nem eleg ha nezed.