Szerintem pont hogy irgalmatlanul sok jó játék jelenik meg, konkrétan ki sem látok a backlogomból. Egyszerűen el kell engedni az Activision és a Ubisoft féléket. Ha már shooterekről van szó, akkor például a nem egészen két hónapja megjelent Prodeusban olyan őserő lakozik, ami simán zsebrevágja az elmúlt 20 év FPS termésének nagy részét.Remy írta: Ezt a retek szart. Imádom, hogy bármilyen új játék kijön, fix hulladék.
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt a retek szart. Imádom, hogy bármilyen új játék kijön, fix hulladék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem rossz a dmz, bár hogy hosszú távon fenntartaná az érdeklődést..kétlem.
Viszont a warzone kezd tetszeni, bár továbbra is túl loot központú, de a map egyre jobban tetszik.
Viszont a warzone kezd tetszeni, bár továbbra is túl loot központú, de a map egyre jobban tetszik.
Nem illik.
Én azzal szórakoztam tegnap meg ma. El lehet lenni vele.hehetheoriginal írta: most nézem ezt a dmz módot, egész jó, escape from tarkov light
induljon a hétvége és a vébé
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most nézem ezt a dmz módot, egész jó, escape from tarkov light
thereisonly1ronaldo
Nekem a loot nem adja egyelore, de ugy gondolom elorelepes, mert az 1-ben hiaba voltak teljesen modifikalhatoak a fegyverek, mindig volt kb 1-3 teljesen elmebeteg build amit a szerver 90%-a hasznalt, ez igy inkabb skillbased lesz. Lepeshangokon is javitottak sokat, egyelore pozitiv csalodas, kerdes mikor lesz megint a jatekosok ketharmada csalo.
- ziro4vr
Majd meglátjuk, az első a végére undorító lett, már-már fortnite szint. Ez nekem egyelőre túlságosan loot-based pubg vonulat, de majd biztos finomítanak rajta. Viszont kinézetben mintha trébb lenne mint az első, ezt már az mw2 multinál is megfigyeltem, 3 év alatt nem sikerült előrelépni kb semmit.
Nem illik.
- hehetheoriginal
nekem az elozo nem adta, most se tetszik, hogy milliárd ólom kell az emberbe - jobb lenne egy cod4 féle hardcore verzio valahogy, de akkor gondolom mindenki beulne vmi hazba, mert be lenne mindenki fosva - de ez nekem jobban bejön, jobbak a mechanikák, mint korábban.
hozzateszem összesen jatszottam par órát ezekkel, nem száz meg ezer tizezer napokat.
hozzateszem összesen jatszottam par órát ezekkel, nem száz meg ezer tizezer napokat.
thereisonly1ronaldo
En remeltem hogy orokre befejeztem, amikor letoroltem az elsot.
- hehetheoriginal
elsőre 2. lettem megölt a gáz
fegyó fizika meg a mozgás egesz jó, egy ilyen átmenet a pubg meg a korábbi szélsebesen mozgok cuccok közt, amint nyerek egy solo kört, törlöm is a gecibe, mert érzem, hogy rácuppannék
fegyó fizika meg a mozgás egesz jó, egy ilyen átmenet a pubg meg a korábbi szélsebesen mozgok cuccok közt, amint nyerek egy solo kört, törlöm is a gecibe, mert érzem, hogy rácuppannék
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
én kb 3 órája töltöm le még
kiprobalom, de csak mert ingyenes
kiprobalom, de csak mert ingyenes
thereisonly1ronaldo
Remélem nem kell a következő seasonig várni hogy berakjanak valami pályát a Rebirth Island helyett ahol nem kell órákig gyalogolni
- ziro4vr
Warzone 2.0 vélemény?
A pálya elsőre szarabb mint Verdansk de jobb mint Caldera, viszont ez a lootolás tiszta gagyi pubg ezt nem értem hogy gondolták.
A pálya elsőre szarabb mint Verdansk de jobb mint Caldera, viszont ez a lootolás tiszta gagyi pubg ezt nem értem hogy gondolták.
Nem illik.
Varnek egy par honapot, hogy kijavitjak-e a hibakat, mivel a jelenlegi formajaban nem tul elvezheto a jatek.tomi_b írta: Mennyire ajánlanátok ModernWarfare 2-t PS4-re?
Képfrissítés nem a legjobb, érdemes legalább 120 Hz-eset keresni jatekhoz.kecsu10 írta:Ehhez mit szóltok?
Nekem ilyen van, szerintem az elég jó:
ASUS-vg27aqz
Vagy meg ezeket is meg lehet nezni peldaul:
LG-27gp750-b
LG-27gn850-b
Acer Nitro XV272UP
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Ps5 miatt, meg elvileg dlss mellett megoldja a 3070ti is. Bár most már a konzol is támogatja a 1440p-t. Lehet inkább az lesz.cart írta: Miert szeretnel 4K monitort ha 1440p-n hasznalnad? 4k-ra legalabb egy 3080-at erdemes venni.
https://euronics.hu/monitor/acer-nitro ... 07-p238751
Ehhez mit szóltok?
Nekem ez nem tul meggyozo jatekra sajnos.kecsu10 írta: https://youtu.be/IMBykZQZJUU
Srácok segítsetek már légyszi. Nagyon tetszik ez a monitor. Jó lehet gamingre is? Végül egy 3070ti asztali mellett döntöttem. Tudom, input lag és csak 60hz, de én csak sztori játékokat játszok, nincs szükségem többre. De még az is kérdés, hogy ha 1440p-re állítom a felbontást, az mennyire lenne csúnya a 4k kijelzőn? Ezen lenne a Ps5 is egyébként.
Miert szeretnel 4K monitort ha 1440p-n hasznalnad? 4k-ra legalabb egy 3080-at erdemes venni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2022. november 2., szerda 17:15-kor.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
https://youtu.be/IMBykZQZJUU
Srácok segítsetek már légyszi. Nagyon tetszik ez a monitor. Jó lehet gamingre is? Végül egy 3070ti asztali mellett döntöttem. Tudom, input lag és csak 60hz, de én csak sztori játékokat játszok, nincs szükségem többre. De még az is kérdés, hogy ha 1440p-re állítom a felbontást, az mennyire lenne csúnya a 4k kijelzőn? Ezen lenne a Ps5 is egyébként.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mennyire ajánlanátok ModernWarfare 2-t PS4-re?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Nem lepődök meg. Volt anno egy Quake 3/Live duelist, aki egérrel és billentyűzettel még a topmezőny Élő pontszámait hozta, QuakeCon alapanyag volt, majd valamilyen szerencsétlenség következtében kontrollerre korlátozódott, és éveken keresztül streamelte a szenvedését/fejlődését.realmadrid95 írta: Top 100 predatorban vagyok, ahol nevszerint ismeri mar egymast az ember es tudja ki mivel jatszik Apexen. Meglepodnel, hogy mennyire ra lehet erezni a joyistickra.
En speciel az aim assistot reg kilottem, mivel sok esetben a triobol a masik enemyre huzott, akit mar knockoltam.
A maga módján lenyűgöző volt követni a játékstílusának teljes átalakulását, tök érdekes volt látni, hogy a célzásban való visszaesését hogyan igyekezte kompenzálni az intelligensebb pálya- és tárgykontrollal, az ellenfél gránátokkal és rakétákkal való (el)terelésével/félrevezetésével és így tovább, aimbotok ellen is gyakorolt, hogy még jobban átálljon az agya, nem mellesleg célzásban is elég jó szintre hozta fel magát.
Rengeteg kitartás volt benne és brutál kontroller-skillt halmozott fel, de végül még a saját "pro underdog" Élőjét sem tudta soha elérni, a mozgása sem lett soha olyan fluid és hibátlan, mint akár egy közepes képességű játékosnak, a ténylegesen profik elleni gyakorlásoknál rendszeresen zsebre lett rakva, de amúgy nagyon szép győzelmeket is aratott nem hivatásos, de egész jó játékosokkal szemben.
Nyilván az Apex és a Quake más kávéház, mind tempóban, mind megkövetelt skillsetben, mind mechanikákban, de nekem az egész sztoriból az jött le, hogy bármennyire is rá vagy utalva kontrollerre, bármennyire is vért izzadsz, soha nem fogod vele elérni a benned rejlő képességeket. De ha az Apex annyira más, hogy ott ez működhet, és vannak versenyeken kontrolleresek, akkor őszintén mea culpa.