Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Re: Zinedine Zidane
Annyira szívesen nézném most is hétről hétre, élmény volt a játéka, minden labdaérintése, csele.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elképesztő!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Erre nehéz szavakat találni...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Zidane, Bergkamp...kicsit értették a dolgotmessideco írta:Nem mindenki nő fel Zidanen azért 2000-es Eb, 8 évesen De mellette Henry, Bergkamp, Kluivert Visszavonulásáig egyértelmű kedvencem volt.
Ezért sem értem Wengert..nem egy hülye ember..oké Zidane, honfitárs..talán nem kapcsolt át mindig a barátok köztre mikor játszott..de akkor még ott van Bergkamp őt csak látta néha-néha.. És akkor jön itt az özilezéssel..de hagyjuk is
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem mindenki nő fel Zidanen azért 2000-es Eb, 8 évesen De mellette Henry, Bergkamp, Kluivert Visszavonulásáig egyértelmű kedvencem volt.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez betalált Isti.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez a kibastott Zidane. Emlékszem a Villa ellwni.meccsre (is). Őt aki nem latta nem is értheti. Xacu? Özil? Hát Kik ezek? Nímandij. Mintha egx Fabiat hasonlitanal az Audi. A8-hoz
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egész nap tudnám nézni kb... Tiszta Özil, vagy ugyebár a katalánok szerint Xavi...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ebben a mai fociban, és ebben a gyenge spanyol bajnokságban vajon hány gólpasszt tudna kiosztani?El Flaco írta:Nekem ezeken mindig könnybe lábad a szemem...és bármikor megcsinálta őket. VB döntőben, BL döntőben. Amikor csak akarta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Nekem ezeken mindig könnybe lábad a szemem...és bármikor megcsinálta őket. VB döntőben, BL döntőben. Amikor csak akarta.
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem is értem, hogy min megy a vita.
Zidaneról van szó, nagyon magyarázni nem kell szerintem.
Zidaneról van szó, nagyon magyarázni nem kell szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor soha senki se lett isten a csapata nélkül,ez lesz a pontos megfogalmazás erre a dologra.
58 -74 ig pelé nem lett volna 3X (?) világbajnok a brazil társak nélkül, a tulipánok se lettek volna Eb győztesek a többi nélkül....és ronaldo se lett volna VB győztes a többi nélkül.
Igaz. Jogos.
Persze én nem úgy értettem az egymaga győzöttet hogy egyedül kiment és focizott egyet és megnyerte a vb-t eb-t. Hanem úgy hogy ha a franciáknak nincsen zizu.....nincs se vb és se Eb a tarsolyban,mert ő hozta nekik.Nem dzsórkáeff.
58 -74 ig pelé nem lett volna 3X (?) világbajnok a brazil társak nélkül, a tulipánok se lettek volna Eb győztesek a többi nélkül....és ronaldo se lett volna VB győztes a többi nélkül.
Igaz. Jogos.
Persze én nem úgy értettem az egymaga győzöttet hogy egyedül kiment és focizott egyet és megnyerte a vb-t eb-t. Hanem úgy hogy ha a franciáknak nincsen zizu.....nincs se vb és se Eb a tarsolyban,mert ő hozta nekik.Nem dzsórkáeff.
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. A VB győzelemhez nagyon kellett a csapat többi tagja, mert Zidane utolsó csoportmérkőzésen elkövetett buta, undorító húzása miatt a csapatnak nélküle kellett elverekednie magát a döntőig. Paraguay, Olaszország és Horvátország ellen ez nem volt nekik olyan egyszerű. A döntőben aztán nem csak ő, hanem az egész francia csapat tökéleteset alkotott, de az aznapi brazil csapatot nagy valószínűséggel bárki megverte volna a történtek után. A csapat nélkül Zizu nem lehetett volna 98-ban "Isten".dzsihad91 írta:Zseni volt? az. Minden idők (egyik) legjobbja? az. De ő is csak ember volt, és egyedül nem képes szarból csodát tenni. Kellettek mellé azok a francia klasszis csapattársak rendesen
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
-
Ez eléggé elferditése zidane tudásának. De nem is erről volt szó,az hogy egyedül nyerte meg nyilván nem lehet valós,és az hogy a szabályok szerint 11en kell lenni megint csak egy fontos érvelési szempont zizut kisebbiteni.Nem tette azzá.
Számomra hétszentség hogy zidane nélkül,se vb se eb.....ő volt az aki oda vezette őket. Vizhordók,igen....voltak,ez a foci része,kell kapus is,meg cserejátékos,igen,persze,de ha nincsen zizu,hiába álltak volna ki 12en,és lehetett volna sok klasszisuk,akkor sem nyerték volna meg zizu nélkül.
Lehet kisebbiteni az érdemeit,de hülyeségnek hat. Ez a korszak,ez a sikeres francia korszak,zidane korszaka volt,ő vezette őket,ő volt az a plusz ami kellett hogy a döntő pillanatokban DÖNTSÖN....mint a két fejes gólja irányitóként a döntőben,vagy a real szineiben a BL döntőben,vagy az eb döntőbe jutásnál,amikor kellett,ott volt és döntött.
Megnéztem szinte minden francia meccset,mindig adta az eurosport anno,és amikor volt zidane akkor az egész csapat kivirágzott,a háttérben a nézők minden labdaérintésére felállva ujjongtak,a passzai olyanok voltak,mintha meg lett volna komponálva,benne volt minden amit a fociról tudni lehet......
Erre csak nagyon kevesen képesek.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
[/quote]
Itt egy mai hsz a Real vs Barca topikból Jestertől:
Meg nézd már meg a Real szezonjait 2003 nyarától kezdve. Klasszisok tömkelege, de a vízhordókat eladták mögülük. Hol volt Zidane, hogy a zsenialitásával megnyerje nekünk a 10.-et? Pedig nem kutyaütökkel focizott együtt... Ott volt a Fenomén, Figo, minden idők legjobb bhv-je, Raúl, valami playboy csávó, aki aztán elhúzta a belét Amerikába...
Zizou naggyá tette a Realt? Nem tette azzá. Egy fecske nem csinál nyarat.
Zseni volt? az. Minden idők (egyik) legjobbja? az. De ő is csak ember volt, és egyedül nem képes szarból csodát tenni. Kellettek mellé azok a francia klasszis csapattársak rendesen.[/quote]
És ezt ki cáfolja? Elég egyértelmű ,hogy egyedül senki se tud megverni 11embert....de annak a válogatottnak és Real Madridnak ő volt a motorja,ő lőtte a döntő gólokat, ő szervezte a játékot, az magátol értetődő,hogy vb-t eb-t bl-t nem nyersz úgy hogy MB2es játékosokkal vagy körülvéve.Ezért használják sokan ahogy én is ,hogy egymaga nyerte meg ezeket, költői túlzás.
Itt egy mai hsz a Real vs Barca topikból Jestertől:
Ugyanezt írtam le feljebb. Zidanet és a francia válogatottat nem választhatod ketté, mert mind a kettő lópikulát nem ér egymás nélkül.Maradona és Zidane. Az ő esetükben azért tűnik úgy, hogy "egyedül nyerték meg" mert olyan szintű vízhordó alakulat volt körülöttük, hogy semmit se kellett csinálniuk csak élvezni a játékot.
98-ban csak 3 klasszis VKP söpörte a vörös szőnyeget Zidane előtt. Deshamp, Petit,Karembeu...
2006-ban meg "csak" kettő de azért ők nem akárkik voltak: Makelele, Viera...
Meg nézd már meg a Real szezonjait 2003 nyarától kezdve. Klasszisok tömkelege, de a vízhordókat eladták mögülük. Hol volt Zidane, hogy a zsenialitásával megnyerje nekünk a 10.-et? Pedig nem kutyaütökkel focizott együtt... Ott volt a Fenomén, Figo, minden idők legjobb bhv-je, Raúl, valami playboy csávó, aki aztán elhúzta a belét Amerikába...
Zseni volt? az. Minden idők (egyik) legjobbja? az. De ő is csak ember volt, és egyedül nem képes szarból csodát tenni. Kellettek mellé azok a francia klasszis csapattársak rendesen.[/quote]
És ezt ki cáfolja? Elég egyértelmű ,hogy egyedül senki se tud megverni 11embert....de annak a válogatottnak és Real Madridnak ő volt a motorja,ő lőtte a döntő gólokat, ő szervezte a játékot, az magátol értetődő,hogy vb-t eb-t bl-t nem nyersz úgy hogy MB2es játékosokkal vagy körülvéve.Ezért használják sokan ahogy én is ,hogy egymaga nyerte meg ezeket, költői túlzás.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Itt egy mai hsz a Real vs Barca topikból Jestertől:R.M.C.F írta:Mert rá az illik a legjobban.csak én nem használok szuperlatívuszokat, ti meg igen.
Én nem megyek tovább zizu ügyben,elég volt,még hogy tegyük be a magyarokhoz...tedd be maradonát guzmics elé aztán osszon.
Én nem vitázom tovább,zizu istentelen nagy király volt,akkora amekkora alig volt egy maroknyi talán a labdarúgásban.....és igen,a francia válogatott 11 emberből állt.....de ha nincsen zizu,akkor továbbra is: Se vb se eb.....ennyi a véleményem.
Ugyanezt írtam le feljebb. Zidanet és a francia válogatottat nem választhatod ketté, mert mind a kettő lópikulát nem ér egymás nélkül.Maradona és Zidane. Az ő esetükben azért tűnik úgy, hogy "egyedül nyerték meg" mert olyan szintű vízhordó alakulat volt körülöttük, hogy semmit se kellett csinálniuk csak élvezni a játékot.
98-ban csak 3 klasszis VKP söpörte a vörös szőnyeget Zidane előtt. Deshamp, Petit,Karembeu...
2006-ban meg "csak" kettő de azért ők nem akárkik voltak: Makelele, Viera...
Zseni volt? az. Minden idők (egyik) legjobbja? az. De ő is csak ember volt, és egyedül nem képes szarból csodát tenni. Kellettek mellé azok a francia klasszis csapattársak rendesen.