Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
a 86. perceben dobtam 5000-et 3.4-es szorzóra.
Csak hogy ne offoljunk nekem pl sportfogadásban a 3/4es kombi jött be, 4*2500 Ft alaptét, meg kell célozni az 1.58-1.59es átlag oddsot a 4ből, ajánlott ehhez közelieket választani.
Ha a 4ből egy meccs elmegy visszajön a 10k, ha bejön mind 40k, 30ezer haszon.
Mikor ezt rendszeresen játszottam és rendesen utánanéztem a dolgoknak többször jött be jóval 4/4, mint ment el min. 2, mert azért 1.6os oddsnak azért még illik jönnie
Kombi biztonságérzetet is ad, ha bejön keresel is vele szépen, de nemrég valakitől aki szép tételben nyer folyamat megélhetési szinten azt mondta, hogy hülyeség a kombi és úgy tudod a legtöbb pénzt kivenni, ha 1-1 meccsekre fogadsz külön.
Nekem ez vált be, agyalok rajta hogy megint elkezdem.
Ha a 4ből egy meccs elmegy visszajön a 10k, ha bejön mind 40k, 30ezer haszon.
Mikor ezt rendszeresen játszottam és rendesen utánanéztem a dolgoknak többször jött be jóval 4/4, mint ment el min. 2, mert azért 1.6os oddsnak azért még illik jönnie
Kombi biztonságérzetet is ad, ha bejön keresel is vele szépen, de nemrég valakitől aki szép tételben nyer folyamat megélhetési szinten azt mondta, hogy hülyeség a kombi és úgy tudod a legtöbb pénzt kivenni, ha 1-1 meccsekre fogadsz külön.
Nekem ez vált be, agyalok rajta hogy megint elkezdem.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezek a legédesebb nyeremények.tomi_b írta: Megtettem egy tízessel a tegnapi Elche - Betist. Gyorsan lemondtam róla, most nézem, hogy nyertem.
Nézzetek rá az eredményre
Grat!
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Megtettem egy tízessel a tegnapi Elche - Betist. Gyorsan lemondtam róla, most nézem, hogy nyertem.
igenkodo írta: Unibeten Rodrygora lehet fogadni, hogy 1.5 alatt fog lőni ma. Ilyenkor ha nem jatszik, akkor az 1-es odds lesz?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Unibeten Rodrygora lehet fogadni, hogy 1.5 alatt fog lőni ma. Ilyenkor ha nem jatszik, akkor az 1-es odds lesz?
- Galacticos
En eddig akarmikor utaltam ki sose volt belole problema.
De sztem ha egy revolutra kiutalod abbol ugy meg annyira se lesz.
De sztem ha egy revolutra kiutalod abbol ugy meg annyira se lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem meg allambacsi mindent lat, csak nem mindennel foglalkozik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Az is egy megoldás.
Ma már ezerféle megoldás van arra, hogy az allambacsi ne lássa mit alkotsz
Ma már ezerféle megoldás van arra, hogy az allambacsi ne lássa mit alkotsz
- ___Samy___
Es a skrillel mi a helyzet? Arra gondoltam, hogy oda kifizetek, es onnnan fizetek online, nem tolom tovabb a bankszamlamra.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
___Samy___ írta: Betrol rendszeres kifizetesre van valakinek tippje, hogy hogyan lehetne megoldani ugy, hogy ne legyen feltuno allam bacsinak?
Attól függ mennyi az annyi.
De legegyszerűbb külföldi számlára dobni.
- ___Samy___
Betrol rendszeres kifizetesre van valakinek tippje, hogy hogyan lehetne megoldani ugy, hogy ne legyen feltuno allam bacsinak?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
3 meccs. crvena monaco h,mechelen- dvtk h, roma-genoa a genoa jut tovább. így leírva lehet igazad van
rikko, köszi. reggel lottozóban kezdek.
rikko, köszi. reggel lottozóban kezdek.
- ateeemadrid
Úgyse jön besanko. írta: megérkezett a nap hülyéje cím nyertese. én. régi vágású vagyok, tippmix csak régi módszer alapján, nem online. Na ma feladtam 10 ezerért egy tutit amit összehajtva a pénztárcámban szoktam tartani. eltelt tíz perc, és abban a hitben, hogy ez egy régi hosszában eltéptem... ekkor esett le. na, ha be jön ezzel tudok még mit kezdeni, vagy kuka?
-
Semmi gond nincs vele. Ha a kód nincs szétszedve. Ha a kódot be tudják olvasni, akkor nincs gond. Én anno kimostam és simán fizették. Ergo nyugisanko. írta: megérkezett a nap hülyéje cím nyertese. én. régi vágású vagyok, tippmix csak régi módszer alapján, nem online. Na ma feladtam 10 ezerért egy tutit amit összehajtva a pénztárcámban szoktam tartani. eltelt tíz perc, és abban a hitben, hogy ez egy régi hosszában eltéptem... ekkor esett le. na, ha be jön ezzel tudok még mit kezdeni, vagy kuka?
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
megérkezett a nap hülyéje cím nyertese. én. régi vágású vagyok, tippmix csak régi módszer alapján, nem online. Na ma feladtam 10 ezerért egy tutit amit összehajtva a pénztárcámban szoktam tartani. eltelt tíz perc, és abban a hitben, hogy ez egy régi hosszában eltéptem... ekkor esett le. na, ha be jön ezzel tudok még mit kezdeni, vagy kuka?
-
Akkor úgy néz ki, hogy hosszabbítást is belevetted.M1Ö írta:Így.Azért nem értem, mert a csoportkörben is ott volt a (hossz), ott meg nem volt 2x15.rikko írta:Attól függően hogy tetted.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Így.Azért nem értem, mert a csoportkörben is ott volt a (hossz), ott meg nem volt 2x15.rikko írta:Attól függően hogy tetted.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Attól függően hogy tetted. De alapvetően a 90 percet nézik. Ha úgy tetted, hogy az egész meccset, beleértve a hosszabbítást is, akkor nyalóka.M1Ö írta: Srácok... Segítsetek már még egy kicsit... Japán-Horvát meccs, kevesebb 23,5 kapuralövésnél. Idézőjelbe (hossz). Itt nem csak a rendes játékidőt értik a hosszabbításon? A 2x15 percet is? Mert elvileg nem nyert a szelvényem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Srácok... Segítsetek már még egy kicsit... Japán-Horvát meccs, kevesebb 23,5 kapuralövésnél. Idézőjelbe (hossz). Itt nem csak a rendes játékidőt értik a hosszabbításon? A 2x15 percet is? Mert elvileg nem nyert a szelvényem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero