Nem fogom első nap megvenni, várok véleményeket, teszteket. De én bízom benne, h jó lesz.Anyaka írta: Lényeg, hogy első nap véletlenül se vedd meg.
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Az Order nagy csalódás lesz majd. Lényeg, hogy első nap véletlenül se vedd meg. Egy két hét és leesik majd az ára, akár drasztikusan is. Túl van már most reklámozva, kevesebb mint, aminek mutatják. Egy egyszerű Gears of War másolat lesz jobb grafikával, meg rengeteg "press xyz." átvezető videókkal. Páran már most lehúzták, akik játszottak vele, és engem sem fogott meg, azonkívül, hogy jól néz ki, amitől még lehet gyenge játék.volt írta: Én ezt még kiegészíteném az Orderrel és a Bloodborne-val.
Én igazán egy Raindrop-ot várok. Kérdés mi lesz belőle.
Ami engem érdekel:
Rise of the Tomb Raider
Star Wars
Meg persze a Fifa , aztán psre ennyi elég is.
- realmadridfan
Killing floor 2 a legvárósabb. Fasza kis zombiölős shooter, aki nem ismerné. Haverokkal nagyon jó, próbáltuk a left 4 dead-et is és nekünk sokkal jobban bejött a KF. Nagyon addiktív a perkrendszere miatt, 1-2 vizsgám bánta annak idején
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
valaki tapasztalt már SIMS3-nál Appcrash hibát? Ha igen, hogyan lehet kiküszöbölni és mitől van?
Uncharted 4 és Star Wars Battlefront 3
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én ezt még kiegészíteném az Orderrel és a Bloodborne-val.P. Krisz írta:Az én listám : Batman Arkham Knight , Uncharted 4, The Division , Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 .
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Witcher 3. A Cyberpunk nem 2015-ben jön?
Most meg már vagy ötödjére tolom ki a Bioshock:Infinite-t,és Ken Levine egy kibaszott nagy zseni.
Owww fuck,2015 van.
Most meg már vagy ötödjére tolom ki a Bioshock:Infinite-t,és Ken Levine egy kibaszott nagy zseni.
Owww fuck,2015 van.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
GTA 5 és Batman. Valszeg más játékot nem is fogok tolni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Igaz hogy nagyon év eleje van de ki melyik játékot várja az idén ?
Az én listám : Batman Arkham Knight , Uncharted 4, The Division , Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 .
Az indie fronton is van pár ígéretes cím pl. az Amnesia-s arcok új játéka a Soma .
Az én listám : Batman Arkham Knight , Uncharted 4, The Division , Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 .
Az indie fronton is van pár ígéretes cím pl. az Amnesia-s arcok új játéka a Soma .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Biztosan persze senki nem tudja, de nagy valószínűséggel kb csak annyi hogy nincsen kedvük megcsinálni.Remy írta:Amúgy miért is nem csinálják meg a Half-Life 3-at? Már csak amiatt is érdekel, hogy mindenhol azt látom mennyire várják a folytatást, de valahogy nem akar elkészülni, sőt nem is akarják bejelenteni. Pedig a látottak alapján lenne rá kereslet. Akkor mégis mi tartja vissza a Valevét?
Akkora rajta a hype hogy kb tökéletes játékot kéne kiadni különben csak szidnák az egészet hogy ennyit kellett várni egy közepes folytatásra. Meg gondolom nem is szorulnak rá hogy ezzel baszakodjanak amikor úgyis dől a lé más játékokból, van min dolgozniuk így is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy miért is nem csinálják meg a Half-Life 3-at? Már csak amiatt is érdekel, hogy mindenhol azt látom mennyire várják a folytatást, de valahogy nem akar elkészülni, sőt nem is akarják bejelenteni. Pedig a látottak alapján lenne rá kereslet. Akkor mégis mi tartja vissza a Valevét?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Saints Row sorozat , Just Cause 1-2 , Sleeping Dogs , Watch Dogs , LA Noir .Illetve rockstar games stílusú játékok is jöhetnek, a GTA 5 nem nekem való már, de red dead redemption, bully, ilyesmi játékok érdekelnének még.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Játszani akartam a Bully: Scholarship editionnel a laptopomon, 3 különböző verziót kalózkodtam össze magamnak, abból kettőt fel is telepítettem (a harmadiknál egy csomagolt fájl hibás volt, így kuka az egész... pedig a magról van) de mikor elindítottam volna, valami side-by-side konfigurációs hiba miatt nem engedte elindítani a játékot. Próbáltam az optimalizálást átállítani (win 8.1 pro-t használok) de se vistával, se 7-tel, se xp sp2-vel sem pedig xp-sp3-mal nem működött, adminként futtattam de ugyanaz volt a hibaüzenet. Próbáltam egy olyan "megoldást" is (google javasolta) hogy a regeditben egy fájlt ki kell turkáálni és a legnagyobb értéket kell betenni defaultnak, de alapból az volt ott, úgyhogy ez sem oldotta meg a problémámat. Esetleg bárkinek bármi ötlet még, vagy adjam fel a Bullys reményeimet?
A játék minimum követelményeit bírnia kéne a gépnek.
Ki mit tud javasolni?
Esetleg pc-re van valami Sid Meier's Civilizationi Revolutionhöz hasonló stratégiai játék, amit tudtok javasolni? Illetve rockstar games stílusú játékok is jöhetnek, a GTA 5 nem nekem való már, de red dead redemption, bully, ilyesmi játékok érdekelnének még.
Előre is köszönöm bármi tippet.
A játék minimum követelményeit bírnia kéne a gépnek.
Ki mit tud javasolni?
Esetleg pc-re van valami Sid Meier's Civilizationi Revolutionhöz hasonló stratégiai játék, amit tudtok javasolni? Illetve rockstar games stílusú játékok is jöhetnek, a GTA 5 nem nekem való már, de red dead redemption, bully, ilyesmi játékok érdekelnének még.
Előre is köszönöm bármi tippet.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na ha már 2015. Akkor nálam a tavalyi év játéka most lehet sok embert meglepek vele, de a Wolfenstein the new order volt. Ezt élveztem a legjobban. Oké, hogy volt itt Watch Dogs meg Far Cry 4 meg COD meg AC meg Shadow Of Mordor stb... De egyiket se élveztem annyira mint a Wolfensteint. Ráadásul ezek közül is 3 olyan rosszul lett megcsinálva, hogy kifagyott. Far Cry 4 eredetibe megvettem összes patch meg volt hozzá és a játék felénél kifagy. Pedig nagyon jó lett volna, de hát így kuka. Nálam Wolfenstein volt a király. 2015-be meg szerintem a GTA V Jah és csak PC.
-
Az mondjuk derék a steamen, hogy egy 33 éves emberke elnyomott hozzávetőleg 10000 eurot 33 ezer játékkártyára és lett lvl 569. (kb 50 szintet ugrott sale alatt)
PalmDesert
Még 1000 játék és nem lesz mit vennie a steamről.
PalmDesert
Még 1000 játék és nem lesz mit vennie a steamről.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Akkor az úgy kb örökre az inventorydba ragadt? Még szerencse, hogy én tegnap eladtam mindet.
-
Tetves steam már a sale kártyáinak a cserélését is megszüntette a sale vége utánra? Rohadjál el Gabe!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Vírusfertőzést kapott és nem bírta el a szervezete.... Viszont nem szenvedett semmit elaludt és nem ébredt fel!