Realista24 írta:
Caraway írta:
Pedig szerintem fix kiesnek. Azutan hetvegen a city ver egy 5-ost, es vege a dalnak.
Ha te lennek a döntéshozó, ki lenne az edzo? Kit kuldenel el? És kit hoznal? Realitások talaján maradva. 3-3 név.
Ahh ezek nagyon nehez kerdesek.
Mielott leirom az en dolgaimat annyit hozzatennek azoknak, akik nem kovetik a United hireket, hogy teljes strukturavaltas van a csapatnal, es nyartol uj a CEO Omar Berrada szemelyeben aki a Citytol jon, illetve Dan Ashworth is erkezik uj DOF-nak a Newcastlebol, szoval remelhetoleg okosan fogjak az ugyeket intezni.
Akiket elkuldenek:
1. Maguire: ennel a csapatnal tudjuk hogy mar csak egy mem, konzisztens teljesitmenyt mar nem kepes hozni, minden meccsre akad egy hajmereszto hiba
2. Rashford: nevetseges az, hogy minden jo szezonra jut neki egy borzaszto, amikor netto emberhatrany. Emellett jelenleg FFP gondokkal kuzd a klub, es ha egy sajat nevelesu jatekost adnanak el dragan, az nagyon jo iranyba lenditene a penzugyeket. Amugy ha nem angol lenne, mar reg kicsinaltak volna, plusz a klub legjobban fizetett jatekosa
3. Antony: szerintem nem kell reszletezni, sose volt szint. Sajnos a klubtortenelem legnagyobb bukoja.
Na hogy kiket hoznek az egy nehez tema, mert tudomasom szerint a jatekosvasarlasoknal sok mulik azon, hogy kiket es mennyiert sikerul eladni. Igazabol neveket nem is nagyon tudok mondani, inkabb posztokat.
1. Egy Rodri fele labdatarto vedekezo kozeppalyas, aki elfer Case mellett vagy helyettesiteni is tudja.
2. Egy normalis jobbszelsoje 10 eve nem volt a csapatnak. A crystal palaceos Olise eleg jo teljesitmenyeket hoz, nagyon mas igy eszembe se jut, eleg nagy hianyposzt a fociban.
3. Egy clutch jatekos, akitol szimplan tart az ellenfel, intelligens, barmikor kepes a golszerzesre.. Son, Saka, Bellingham, Kdb, Salah, Kane kaliber..
De amugy nyilvan kene egy kozephatved is, egy balhatved is, megegy uj kozeppalyas.. szar az egesz meg mindig.
Elvert 400 millat Eth es nem javult a keret. Ja es Brunot csak akkor jatszatnam, ha megtanulna hasznalni az agyat. Annyira idegorlo bosszanto jatekos lett, hogy arra szavak nincsenek a 65-72%-os passzpontossagaival.
Az elerheto edzok kozul amugy valoszinuleg barki tudna javitani, de annyira senkitol nem vagyok elajulva.
Zidanet megneznem a padon, iranta hatalmas lenne a tisztelet, viszont nem tudom egy rebuildinget mennyire tudna vegigvinni. Azt tudjuk, hogy fullos kerettel kepes kimaxolni a futballt.
Emellett Simone Inzaghi teljesitmenye nagyon impressziv, mind a Lazioval mind az Interrel. Ha nem balfasz Lukaku, meg a BL-t is megnyerhettek volna, emellett Olaszorszagot leuraljak.
A tobbi ujvonalas hipster edzovel a tokom tele, ETH-rol is mindenki ezt mondta meg hitte, hogy mennyire atformal mindent erre latjuk 18 honap utan hol tart vele a csapat. De Zerbit pletykaljak meg, de szerintem ot is osszeroppantana a nyomas.
Szoval a fentebb emlitett 2 uriember kozul valasztanek, ok mar tettek is le az asztalra dolgokat, nem csak remenysegek. Nagyjabol ennyi, kicsit hosszura sikerult bocsi.