Hasonló információkkal rajzszeg is tudott volna szolgálni engem inkabb tapasztalat eerdekelne.tucsoki írta:Ha jól rémlik az Avanglion magyar márka.nmate írta:Igen, azok divatórák. De amúgy tényleg nagyon csinos darab.
Más: Avanglion napszemcsikről vélemény/tapasztalat? Beújítottam egyre, igen megtetszett, az eladócsajt fűztem, szerinte jó cucc.
Divat
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Divat
Ha jól rémlik az Avanglion magyar márka.nmate írta:Igen, azok divatórák. De amúgy tényleg nagyon csinos darab.
Más: Avanglion napszemcsikről vélemény/tapasztalat? Beújítottam egyre, igen megtetszett, az eladócsajt fűztem, szerinte jó cucc.
- nmate
Igen, azok divatórák. De amúgy tényleg nagyon csinos darab.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Úúúúúú...Anyaka írta:Hát vannak itt érdekes órák.
Én nekem az egyszerű, elegánsak jönnek be.
Jelenleg is ilyet használok, csak én vettem hozzá annak idején egy másik szíjat is: Link
Megkérdezhetem, hogy ezt hol, mennyiért vetted?
Ez nagyon szép, pedig nem szeretem a Boss, Police (kicsit divatórák szerintem) irányt.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én most ezt hordom, a szerkezet egy 1937-es (77 éves) kézi felhúzású Marvin Chronograph. Talán inkább egy múzeumban lenne a helye, mint a csuklómon. Sajnos a tok nem az eredeti, mert csak a szerkezetet tudtuk megvenni. Ettől függetlenül hibátlan darab, megy mindenhez.
A következő pedig nagyfaterom '72-es Doxája lesz, arra nagyon fáj a fogam
A következő pedig nagyfaterom '72-es Doxája lesz, arra nagyon fáj a fogam
- Ferencváros
10-20 között már tökéletes Casiokat találsz, amik lesimultak, elegánsak, egyszerűek, és jól bírják. Öltönyhöz simán mennek, és ha úgy tartja kedved, simán felveheted hétköznapra is.filatáska írta:
De ha szerintetek más típusú óra jobban menne az öltönyhöz, akkor szívesen olvasom a véleményeteket.
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/s ... 0D-7A2.ora
Ez például szerintem elegáns, és simán megy mindenhez.
Vagy ez:
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/s ... 69D-1B.ora
De ha ennyit sem szeretnél kidobni óráért, akkor szerintem nézz körül a Quartzok, és a Q&Q órák között. Ezek is jól bírják, és 4-5 ezerért is van már.
Örülök, hogy hódít az órám Igazából nem egyszer gondolkoztam el rajta, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, egy egész gardrób lesz tele órákkal.reed_ati írta:Ez ami a fradista kollégának, vagy kolleginának van (nem tudhatjuk na, lehet hölgyként hord férfi karórát, ugye Filatáska is nőieket nézegetett lentebb ) ez tetszik nagyon, lehet beruházok ilyenre valamikor.
És maradjunk annyiba, hogy szerintem nem akarnál megdugni..
- nmate
Szerintem fémszíjas az megy mindenhez.filatáska írta:Illetve egy másik ruha szetthez (sötétkék elegáns nadrág, szürke cipö, fehér ing, szürke zakó) milyen órát javasoltok? Színre, formára, anyagra?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fúú ezek a Festinák nagyon bejövősek, jó hogy linkeltétek.
Van egy Police-om, de akarok még mellé egy olyat, ami picit hétköznapibb, vagy sportosabb na.
Ez ami a fradista kollégának, vagy kolleginának van (nem tudhatjuk na, lehet hölgyként hord férfi karórát, ugye Filatáska is nőieket nézegetett lentebb ) ez tetszik nagyon, lehet beruházok ilyenre valamikor.
Van egy Police-om, de akarok még mellé egy olyat, ami picit hétköznapibb, vagy sportosabb na.
Ez ami a fradista kollégának, vagy kolleginának van (nem tudhatjuk na, lehet hölgyként hord férfi karórát, ugye Filatáska is nőieket nézegetett lentebb ) ez tetszik nagyon, lehet beruházok ilyenre valamikor.
Amúgy azért ezt a három órát linkeltem, mert valami egyszerüt, letisztultat szeretnék. Fekete öltönyhöz szeretném, amit ritkán hordok szóval nem minden nap. És most nem akarok órára sokat költeni, szóval csak divatozok.
De ha szerintetek más típusú óra jobban menne az öltönyhöz, akkor szívesen olvasom a véleményeteket.
Illetve egy másik ruha szetthez (sötétkék elegáns nadrág, szürke cipö, fehér ing, szürke zakó) milyen órát javasoltok? Színre, formára, anyagra?
Illetve egy másik ruha szetthez (sötétkék elegáns nadrág, szürke cipö, fehér ing, szürke zakó) milyen órát javasoltok? Színre, formára, anyagra?
- nmate
Ferencváros írta: Régen szinte minden férfin volt óra. Szerintem elegáns, és a legfontosabb kiegészítő.
De amikor felvesz valaki egy divat órát, mint pl. ez:
Mourinho megmondta: Az egyetlen ékszer, amit egy férfinak viselnie kellene, az egy óra. Én egyetértek, persze ez nem azt jelenti, hogy elítélem akinek fülbevalója van, attól nem kevesebb senki.
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/e ... 05D-1A.ora most ilyenem van, minimál, de gyönyörű. Imádom.
- Ferencváros
Igen, főleg ha 27ezer. Annyiért vegyél kettőt is Tényleg nagyon jól bírja. Nekem először van bőrszíjas órám, mert előtte kicsit féltem venni, hogy nehogy elszakadjon. De annyira stabil, hogy akármennyire tépném, sem szakadna el. Az üveglap is nehezen karcolódik, erről külön ki is faggattam az eladót, mert az előtte lévő Casiom elég hamar megkarcolódott, bár ott kőnek vágtam neki Azóta azért nagyon vigyázok az óráimra.@Sonny írta:Nekem meg pont egy ilyenre fáj a fogam, már 2-3 hete szemezgetek vele. Az egyik boltban most 27 ezerért meg tudnám venni. Akkor azt mondod,hogy érdemes lecsapni rá?Ferencváros írta: http://www.royalora.hu/festina-karora/n ... a/F16585-8
Nekem jelenleg egy ilyen van, árban is nagyon jó, bírja az ütődéseket (tapasztalatból mondom )
Az meg, hogy most ez divat-e vagy nem..hát nem tudom. Régen szinte minden férfin volt óra. Szerintem elegáns, és a legfontosabb kiegészítő.
De amikor felvesz valaki egy divat órát, mint pl. ez:
http://img1.etsystatic.com/007/0/688428 ... 7_fxlh.jpg
az kiborít. inkább vágja le a kezét Márpedig van olyan ismerősöm aki ilyet hord.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
osztom a véleményt teljesen, a cipős részt is, sőt, nekem is majdnem ugyanolyan órám van, mint amit te linkeltél (barnában is van ilyenem)Szamomra az ora nem mas, mint egy ekszer, ami jol mutat az ember kezen. (persze ezek mellett hasznos is).
Nem tudnam ugyan azt hordani 5 even keresztul, mint ahogy ruhakbol vagy cipokbol is inkabb veszek 2 draga darab helyett 4 vagy 5 olcsobbat, amiket siman tudok valtogatni eveken keresztul.
Nekem november ota egy ilyenem van. Nem egy nagy markas ora, 4k-ba kerult, de a celnak megfelelo. Valoszinuleg telen lecserelem egy masik, hasonlo stilusura
én nem vagyok mondható divatosnak, mégis van 3 órám, amit szettől függően cserélgetek.Nálam ez divatozást jelent, hogy mindig más óra és stb
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ízlések és pofonok. Nekem több, mint egy ékszer. Ha veszek órát akkor egy olyan órát, amit jó néhány évig elhordhatok és fájó lenne tőle elszakadnom. Nálam ez divatozást jelent, hogy mindig más óra és stb. Mondjuk divat a topic neve is... akkor nem szóltam.h3x0r írta:Szamomra az ora nem mas, mint egy ekszer, ami jol mutat az ember kezen. (persze ezek mellett hasznos is).
Nem tudnam ugyan azt hordani 5 even keresztul, mint ahogy ruhakbol vagy cipokbol is inkabb veszek 2 draga darab helyett 4 vagy 5 olcsobbat, amiket siman tudok valtogatni eveken keresztul.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szamomra az ora nem mas, mint egy ekszer, ami jol mutat az ember kezen. (persze ezek mellett hasznos is).L.Miki írta:Eddig nagyon jó, de egy óra annál jobb ha sokáig bírja, legalábbis szerintem. Öt év a minimum.
Nekem november ota egy ilyenem van. Nem egy nagy markas ora, 4k-ba kerult, de a celnak megfelelo. Valoszinuleg telen lecserelem egy masik, hasonlo stilusura
filatáska orai nem tetszenek.
Ez viszont rohadt jol nez kiFerencváros írta: http://www.royalora.hu/festina-karora/n ... a/F16585-8
Nekem jelenleg egy ilyen van, árban is nagyon jó, bírja az ütődéseket (tapasztalatból mondom )
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
HA választhatnék Ferencváros nem olyanokat választanék az tuti fix. Egyik se tetszik.
http://www.casio-ora.shop.hu/nk.php?kep ... 63d49e.jpg
Nekem jelenleg ez van, miután elromlott az előző úgy két hónappal ezelőtt, ami Jaga volt és bírta hat évig...
Eddig nagyon jó, de egy óra annál jobb ha sokáig bírja, legalábbis szerintem. Öt év a minimum. De nálam is a Casio az a márka amit szeretek.
http://www.casio-ora.shop.hu/nk.php?kep ... 63d49e.jpg
Nekem jelenleg ez van, miután elromlott az előző úgy két hónappal ezelőtt, ami Jaga volt és bírta hat évig...
Eddig nagyon jó, de egy óra annál jobb ha sokáig bírja, legalábbis szerintem. Öt év a minimum. De nálam is a Casio az a márka amit szeretek.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nekem meg pont egy ilyenre fáj a fogam, már 2-3 hete szemezgetek vele. Az egyik boltban most 27 ezerért meg tudnám venni. Akkor azt mondod,hogy érdemes lecsapni rá?Ferencváros írta: http://www.royalora.hu/festina-karora/n ... a/F16585-8
Van még 2 Lotus modell is,amiket nézegettem,de azoknak az ára most olyan 40 körül mozog,szóval anyagilag mindenképp jobban járnék ezzel a Festinával.
Nekem ezek közül egyik sem tetszik. Az ilyen olcsó karórák ráadásul nem fogják valami sokáig húzni,ha minden nap hordod.Pár hónap alatt tönkremegy az óra szerkezet vagy csak simán széthullik. Ezt tapasztalatból mondom,mert egy haverom már kb. a 6. ilyen olcsó óráját koptatja 2 év alatt.filatáska írta:Mi a véleményetek ezekről a karórákról?
Melyiket választanátok? (ha tetszik egyáltalán )
Persze,ha neked ezek tetszenek nem beszéllek le,végül is nem egy horror összeg az áruk,szóval meg lehet próbálni.