Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Divat

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 12., szombat 10:27

tucsoki írta:
nmate írta:Igen, azok divatórák. De amúgy tényleg nagyon csinos darab.

Más: Avanglion napszemcsikről vélemény/tapasztalat? Beújítottam egyre, igen megtetszett, az eladócsajt fűztem, szerinte jó cucc.
Ha jól rémlik az Avanglion magyar márka.
Hasonló információkkal rajzszeg is tudott volna szolgálni :lol: engem inkabb tapasztalat eerdekelne.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 11., péntek 23:35

Ferencváros írta:.
Divatórák? Én egy ilyet se láttam semmilyen suhancon még az utcán. :lol:
Amúgy a Deák Ferenc utcai Boss boltban vettem még régebben. Jelenleg pedig ennyi az ára. Annak idején egy 10-15-el több volt.Link

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 11., péntek 23:12

nmate írta:Igen, azok divatórák. De amúgy tényleg nagyon csinos darab.

Más: Avanglion napszemcsikről vélemény/tapasztalat? Beújítottam egyre, igen megtetszett, az eladócsajt fűztem, szerinte jó cucc.
Ha jól rémlik az Avanglion magyar márka.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 11., péntek 23:10

Igen, azok divatórák. De amúgy tényleg nagyon csinos darab.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 11., péntek 22:56

Anyaka írta:Hát vannak itt érdekes órák. :mrgreen:

Én nekem az egyszerű, elegánsak jönnek be.
Jelenleg is ilyet használok, csak én vettem hozzá annak idején egy másik szíjat is: Link
Úúúúúú... :ozil:

Megkérdezhetem, hogy ezt hol, mennyiért vetted? :mrgreen:
Ez nagyon szép, pedig nem szeretem a Boss, Police (kicsit divatórák szerintem) irányt. :D

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 11., péntek 22:51

Hát vannak itt érdekes órák. :mrgreen:

Én nekem az egyszerű, elegánsak jönnek be.
Jelenleg is ilyet használok, csak én vettem hozzá annak idején egy másik szíjat is: Link

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 11., péntek 22:31

Én most ezt hordom, a szerkezet egy 1937-es (77 éves) kézi felhúzású Marvin Chronograph. Talán inkább egy múzeumban lenne a helye, mint a csuklómon. Sajnos a tok nem az eredeti, mert csak a szerkezetet tudtuk megvenni. Ettől függetlenül hibátlan darab, megy mindenhez.

A következő pedig nagyfaterom '72-es Doxája lesz, arra nagyon fáj a fogam :D

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 11., péntek 18:02

filatáska írta:
De ha szerintetek más típusú óra jobban menne az öltönyhöz, akkor szívesen olvasom a véleményeteket. :)
10-20 között már tökéletes Casiokat találsz, amik lesimultak, elegánsak, egyszerűek, és jól bírják. Öltönyhöz simán mennek, és ha úgy tartja kedved, simán felveheted hétköznapra is.
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/s ... 0D-7A2.ora
Ez például szerintem elegáns, és simán megy mindenhez.
Vagy ez:
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/s ... 69D-1B.ora

De ha ennyit sem szeretnél kidobni óráért, akkor szerintem nézz körül a Quartzok, és a Q&Q órák között. Ezek is jól bírják, és 4-5 ezerért is van már. :)
reed_ati írta:Ez ami a fradista kollégának, vagy kolleginának van :mrgreen: (nem tudhatjuk na, lehet hölgyként hord férfi karórát, ugye Filatáska is nőieket nézegetett lentebb :D ) ez tetszik nagyon, lehet beruházok ilyenre valamikor.
Örülök, hogy hódít az órám :mrgreen: Igazából nem egyszer gondolkoztam el rajta, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, egy egész gardrób lesz tele órákkal. :lol:

És maradjunk annyiba, hogy szerintem nem akarnál megdugni.. :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 11., péntek 17:45

én már egy ideje nem hordok órát, na nem azért mert nem tetszenek csak nincs rá money :lol:

2-3 éve egy ilyet hordtam csak egy este elmentem bulizni és nem emlékszem hogy ( :mrgreen: ) de a bőr részt gajra vágtam :x
de ezt nem is vehettem fel sok helyre, de suliba meg utcán mondjuk jó volt menőzni vele :mrgreen:
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 11., péntek 17:40

filatáska írta:Illetve egy másik ruha szetthez (sötétkék elegáns nadrág, szürke cipö, fehér ing, szürke zakó) milyen órát javasoltok? Színre, formára, anyagra?
Szerintem fémszíjas az megy mindenhez.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 11., péntek 17:36

Fúú ezek a Festinák nagyon bejövősek, jó hogy linkeltétek. :)
Van egy Police-om, de akarok még mellé egy olyat, ami picit hétköznapibb, vagy sportosabb na.
Ez ami a fradista kollégának, vagy kolleginának van :mrgreen: (nem tudhatjuk na, lehet hölgyként hord férfi karórát, ugye Filatáska is nőieket nézegetett lentebb :D ) ez tetszik nagyon, lehet beruházok ilyenre valamikor. :happy:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. július 11., péntek 17:31

Amúgy azért ezt a három órát linkeltem, mert valami egyszerüt, letisztultat szeretnék. :) Fekete öltönyhöz szeretném, amit ritkán hordok szóval nem minden nap. És most nem akarok órára sokat költeni, szóval csak divatozok. :mrgreen:

De ha szerintetek más típusú óra jobban menne az öltönyhöz, akkor szívesen olvasom a véleményeteket. :)

Illetve egy másik ruha szetthez (sötétkék elegáns nadrág, szürke cipö, fehér ing, szürke zakó) milyen órát javasoltok? Színre, formára, anyagra? :)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 11., péntek 17:20

Mondtam én, hogy nem?

Csak szerintem az óra az elég.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 11., péntek 17:17

Ferencváros írta: Régen szinte minden férfin volt óra. Szerintem elegáns, és a legfontosabb kiegészítő.
De amikor felvesz valaki egy divat órát, mint pl. ez:

Mourinho megmondta: Az egyetlen ékszer, amit egy férfinak viselnie kellene, az egy óra. Én egyetértek, persze ez nem azt jelenti, hogy elítélem akinek fülbevalója van, attól nem kevesebb senki.

http://casio.timecenter.hu/casio+orak/e ... 05D-1A.ora most ilyenem van, minimál, de gyönyörű. Imádom.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 11., péntek 17:09

@Sonny írta:
Ferencváros írta: http://www.royalora.hu/festina-karora/n ... a/F16585-8
Nekem jelenleg egy ilyen van, árban is nagyon jó, bírja az ütődéseket (tapasztalatból mondom :mrgreen: )
Nekem meg pont egy ilyenre fáj a fogam, már 2-3 hete szemezgetek vele. Az egyik boltban most 27 ezerért meg tudnám venni. Akkor azt mondod,hogy érdemes lecsapni rá?

Igen, főleg ha 27ezer. Annyiért vegyél kettőt is :mrgreen: Tényleg nagyon jól bírja. Nekem először van bőrszíjas órám, mert előtte kicsit féltem venni, hogy nehogy elszakadjon. De annyira stabil, hogy akármennyire tépném, sem szakadna el. Az üveglap is nehezen karcolódik, erről külön ki is faggattam az eladót, mert az előtte lévő Casiom elég hamar megkarcolódott, bár ott kőnek vágtam neki :lol: Azóta azért nagyon vigyázok az óráimra.

Az meg, hogy most ez divat-e vagy nem..hát nem tudom. Régen szinte minden férfin volt óra. Szerintem elegáns, és a legfontosabb kiegészítő.
De amikor felvesz valaki egy divat órát, mint pl. ez:
http://img1.etsystatic.com/007/0/688428 ... 7_fxlh.jpg

az kiborít. inkább vágja le a kezét :lol: Márpedig van olyan ismerősöm aki ilyet hord.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. július 11., péntek 12:11

Szamomra az ora nem mas, mint egy ekszer, ami jol mutat az ember kezen. (persze ezek mellett hasznos is).
Nem tudnam ugyan azt hordani 5 even keresztul, mint ahogy ruhakbol vagy cipokbol is inkabb veszek 2 draga darab helyett 4 vagy 5 olcsobbat, amiket siman tudok valtogatni eveken keresztul.

Nekem november ota egy ilyenem van. Nem egy nagy markas ora, 4k-ba kerult, de a celnak megfelelo. Valoszinuleg telen lecserelem egy masik, hasonlo stilusura
osztom a véleményt teljesen, a cipős részt is, sőt, nekem is majdnem ugyanolyan órám van, mint amit te linkeltél (barnában is van ilyenem) :lol:
Nálam ez divatozást jelent, hogy mindig más óra és stb
én nem vagyok mondható divatosnak, mégis van 3 órám, amit szettől függően cserélgetek.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 11., péntek 11:41

h3x0r írta:Szamomra az ora nem mas, mint egy ekszer, ami jol mutat az ember kezen. (persze ezek mellett hasznos is).
Nem tudnam ugyan azt hordani 5 even keresztul, mint ahogy ruhakbol vagy cipokbol is inkabb veszek 2 draga darab helyett 4 vagy 5 olcsobbat, amiket siman tudok valtogatni eveken keresztul.
Ízlések és pofonok. Nekem több, mint egy ékszer. Ha veszek órát akkor egy olyan órát, amit jó néhány évig elhordhatok és fájó lenne tőle elszakadnom. Nálam ez divatozást jelent, hogy mindig más óra és stb. Mondjuk divat a topic neve is... akkor nem szóltam. :mrgreen:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 11., péntek 11:14

L.Miki írta:Eddig nagyon jó, de egy óra annál jobb ha sokáig bírja, legalábbis szerintem. Öt év a minimum.
Szamomra az ora nem mas, mint egy ekszer, ami jol mutat az ember kezen. (persze ezek mellett hasznos is).

Nekem november ota egy ilyenem van. Nem egy nagy markas ora, 4k-ba kerult, de a celnak megfelelo. Valoszinuleg telen lecserelem egy masik, hasonlo stilusura

filatáska orai nem tetszenek.
Nekem jelenleg egy ilyen van, árban is nagyon jó, bírja az ütődéseket (tapasztalatból mondom :mrgreen: )
Ez viszont rohadt jol nez ki :agree:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 11., péntek 9:51

HA választhatnék Ferencváros nem olyanokat választanék az tuti fix. Egyik se tetszik.

http://www.casio-ora.shop.hu/nk.php?kep ... 63d49e.jpg

Nekem jelenleg ez van, miután elromlott az előző úgy két hónappal ezelőtt, ami Jaga volt és bírta hat évig... :ozil:
Eddig nagyon jó, de egy óra annál jobb ha sokáig bírja, legalábbis szerintem. Öt év a minimum. De nálam is a Casio az a márka amit szeretek.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 11., péntek 8:58

Nekem meg pont egy ilyenre fáj a fogam, már 2-3 hete szemezgetek vele. Az egyik boltban most 27 ezerért meg tudnám venni. Akkor azt mondod,hogy érdemes lecsapni rá?
Van még 2 Lotus modell is,amiket nézegettem,de azoknak az ára most olyan 40 körül mozog,szóval anyagilag mindenképp jobban járnék ezzel a Festinával.
filatáska írta:Mi a véleményetek ezekről a karórákról? :D
Melyiket választanátok? (ha tetszik egyáltalán :mrgreen: )
Nekem ezek közül egyik sem tetszik. Az ilyen olcsó karórák ráadásul nem fogják valami sokáig húzni,ha minden nap hordod.Pár hónap alatt tönkremegy az óra szerkezet vagy csak simán széthullik. Ezt tapasztalatból mondom,mert egy haverom már kb. a 6. ilyen olcsó óráját koptatja 2 év alatt. :mrgreen:
Persze,ha neked ezek tetszenek nem beszéllek le,végül is nem egy horror összeg az áruk,szóval meg lehet próbálni.

Vissza: