Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Egy meccs alapján azért könyörgöm ne szarjátok már össze magatokat bezzeg amikor a PSG ellen továbbjutottunk nem nyavalyogtatok ennyire , most meg már mindenki egy rossz félidő után temeti az egész csapatot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát nálam ez ma edző tényező, xavi felrakta a legjobb csapatát, berakta dembelét, kihagyta az örökforgó gavit, egy focizni akaró csapatot rakott fel. Carlo meg ezt a nulla szart, lassú kp-val, két 15 kilós brazillal akiknek 30 labda kell egy helyzethez de a felét se kapják meg...miért kell beszarian játszani?
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Majd gyertek vissza a vegen. Ne haragudjatok, de neha tenyleg szanalmas ez a forum. Napokkal a PSG elleni kivegzes utan.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Jól tolja a Barca de azért nem kell beszarni. Ugyanazok a hibáink mint az elmúlt 3 évben, case kroos már csak kocog 30 perc után. Így ennek is köszönhetően Carvajal Nacho nem tudja kihozni a sarokból csak elrugni valahova... Rég voltunk jók letámadás ellen.
Csóró Vini megint gondolkozott. Nem szabad neki, ösztönből kéne ezeket megoldania...
Másodikra hozzuk be akinek van szíve aztán menjen egy jó hajtós második félidő. Mentálisan azért nem egy beton ez a Barca, vissza lehet még jönni ha jön egy gyors gól.
Remélem jó meccs lesz, nem tikken takken 40perc.
Csóró Vini megint gondolkozott. Nem szabad neki, ösztönből kéne ezeket megoldania...
Másodikra hozzuk be akinek van szíve aztán menjen egy jó hajtós második félidő. Mentálisan azért nem egy beton ez a Barca, vissza lehet még jönni ha jön egy gyors gól.
Remélem jó meccs lesz, nem tikken takken 40perc.
Én Casemirot kurva gyorsan elfelejteném, de még cserének sem túl hasznos. Szép volt jó volt, a prime Realba nagyon kellett, de inkább hátrány már, ha a pályán van. Kroosról is lassan ez a véleményem. Elképesztő a faszi, ahogy passzol, amilyen pontossággal, meg a meglátásai, de ő is nagyon belassult, és 2 ilyen emberrel nehéz a középpályán felvenni a versenyt. A támadó részleget meg se említem. Vini az Vini, Rodrygo egy nagy semmi, többi arc szóra sem érdemes. Hátul pedig betonnak kéne lennünk, hát ma nincs toppon egyik középső védő sem. De Nacho se tudja melyik rendezvényen van.
Mindegy ezt a meccset engedjük el, aztán vhogy tartsuk azt a 9 pontot meg, hosszú lesz ez a bajnoki hajrá.. Miért nem lehet egy oylan év, amikor nyugodtan hátra lehet dőlni és már fordulókkal a bajnokság vége előtt nyerni? Ez a fasszopó barca mindig belekavar a dolgokba.
Mindegy ezt a meccset engedjük el, aztán vhogy tartsuk azt a 9 pontot meg, hosszú lesz ez a bajnoki hajrá.. Miért nem lehet egy oylan év, amikor nyugodtan hátra lehet dőlni és már fordulókkal a bajnokság vége előtt nyerni? Ez a fasszopó barca mindig belekavar a dolgokba.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Sierra írta:Nekem is ez jutott eszembe basszameg. Ez a csöves csávi nagyon összekapta ezt a tohonya brigádot. Pedig aztán Aubameyangon meg Dembelén kívül semmi extra ez a csapat. Sajnos Aubameyanggal nagyot húztak. Pfejjj hogy én mennyire rühellem ezt a csótány csapatot, pedig azt hittem már eltűnnek a süllyesztőben legalább pár évre, de erre úgy látszik várni kell. Jó lenne már egy kis nyugalom nélkülük.petiamadridista írta: Gyerekek ez nagyon a Pep Barcas éveket idézi.
Ezek 2 éven belül megint a BLért mennek.
Vigyázzunk arra a 9 pont előnyre mert a végén meleg lehet a pite nagyon basszameg.
Teljesen ugyanaz az erzés, megtáltosodnak aztán mindenkinek verik a 4et 5öt.
Sztem ha csoda nemntörténik ez ma 0-4.
Anno Pep egy olyan Barcát vett át ami sehol nem volt. Szétesett, nem volt tényező. 4et kaptak a nyugger Raúl- Guti kettöstől 2008 májusaban. Gago mellett Messi nemntudta elvinni a labdát. Egy év múlva tripla és 2-6 meg ilyenek. Csak CR7, Kaká Benz stb igazolásokkal tudtunk felnőni hozzájuk pár év után.
UGYANAZ AZ ÉRZÉS.
Csak most nibcs egy csodagyerek Messi, a játék ugyanaz a domináns alázós szopatós történet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2022. március 20., vasárnap 21:59-kor.
- flori
Azért nem kell azonnal torokra venni egész katalóniát. Egy meccs után már ilyet kijelenteni... ne vicceljünk már.Sierra írta:Nekem is ez jutott eszembe basszameg. Ez a csöves csávi nagyon összekapta ezt a tohonya brigádot. Pedig aztán Aubameyangon meg Dembelén kívül semmi extra ez a csapat. Sajnos Aubameyanggal nagyot húztak. Pfejjj hogy én mennyire rühellem ezt a csótány csapatot, pedig azt hittem már eltűnnek a süllyesztőben legalább pár évre, de erre úgy látszik várni kell. Jó lenne már egy kis nyugalom nélkülük.petiamadridista írta: Gyerekek ez nagyon a Pep Barcas éveket idézi.
Vigyázzunk arra a 9 pont előnyre mert a végén meleg lehet a pite nagyon basszameg.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Sorrentino
Haaland reméljük nem nézi a meccset ...Ladislao Suarez írta: Mbappé & Haaland kelleni fog kerül, amibe kerül.
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Mindkét szélén rendszeresen megverik a védőinket és középen Auba is nyeri a párharcokat, a CKM pedig már lassú az ilyen meccsekhez…
Sokan kritizáltátok Ancelottit a PSG elleni meccsek alatt, de most tényleg Ő a hunyó, ez a felállás nem működik most és a Chelsea ellen se fog…
Lucas, Camavinga mindenképp kell hogy érkezzen a szünetben, Nacho pedig cseréljen helyett Alabával.
Sokan kritizáltátok Ancelottit a PSG elleni meccsek alatt, de most tényleg Ő a hunyó, ez a felállás nem működik most és a Chelsea ellen se fog…
Lucas, Camavinga mindenképp kell hogy érkezzen a szünetben, Nacho pedig cseréljen helyett Alabával.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Sztem meg atom hülye ötlet.. Így vette ki a kreativitást a kp-ról..kiserik írta:Ez hülyeség szerintem. Modric hamis 9esbe nem rossz ötlet. A gáz az, hogy a mögötte lévő jó lassú. Már nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy Case sok meccsen fölösleges.Impostor írta: Úgy állította fel az öreg a csapatot, hogy jó lesz nekünk a 0-0.
De tudvalevő volt, hogy most Xavi vért itat velük, pláne hogy nincs Benzema..nem tudjuk kibekkelni a meccset..
- ___Samy___
Pont, hogy rossz, mert fizikailag ki van herelve, mar 20 perc utan csapagyasra lett jaratva.kiserik írta:Ez hülyeség szerintem. Modric hamis 9esbe nem rossz ötlet. A gáz az, hogy a mögötte lévő jó lassú. Már nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy Case sok meccsen fölösleges.Impostor írta: Úgy állította fel az öreg a csapatot, hogy jó lesz nekünk a 0-0.
De tudvalevő volt, hogy most Xavi vért itat velük, pláne hogy nincs Benzema..nem tudjuk kibekkelni a meccset..
Vagy tegyunk oda egy csatart, vagy felejtsuk el ezt a kontra temat. Olyan tereket hagynak maguk mogott mikor fellepnek letamadni, hogy borzalom. Lenduletbol viheti a barca a vedelemre.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Mbappé & Haaland kelleni fog kerül, amibe kerül.
- Galacticos
hogy ne lenne rossz otlet modric hamis9esbe? Jatszott azt valaha nalunk?kiserik írta:Ez hülyeség szerintem. Modric hamis 9esbe nem rossz ötlet. A gáz az, hogy a mögötte lévő jó lassú. Már nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy Case sok meccsen fölösleges.Impostor írta: Úgy állította fel az öreg a csapatot, hogy jó lesz nekünk a 0-0.
Soha nem alltunk igy fel, minde kinek teljesen idegen az egesz. Ennel meg hazard vagy jovic is jobb lett volna centerbe.
Nem emiatt allunk szarul, de a biro is egy gyoker. Auba becsuszasa az minimum sarga, pedrinek meg modric rangatasa is.
kosz hogy ennyit rotalsz ancelotti
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát igen. ez a probléma akkor ha a 25-ös keretből 14 játékosban bízol és nekik adsz csak esélyt... bármilyen poszt is legyen az. (gála kezdő + rodrygo, valverde, nacho)
Nekem is ez jutott eszembe basszameg. Ez a csöves csávi nagyon összekapta ezt a tohonya brigádot. Pedig aztán Aubameyangon meg Dembelén kívül semmi extra ez a csapat. Sajnos Aubameyanggal nagyot húztak. Pfejjj hogy én mennyire rühellem ezt a csótány csapatot, pedig azt hittem már eltűnnek a süllyesztőben legalább pár évre, de erre úgy látszik várni kell. Jó lenne már egy kis nyugalom nélkülük.petiamadridista írta: Gyerekek ez nagyon a Pep Barcas éveket idézi.
Ez hülyeség szerintem. Modric hamis 9esbe nem rossz ötlet. A gáz az, hogy a mögötte lévő jó lassú. Már nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy Case sok meccsen fölösleges.Impostor írta: Úgy állította fel az öreg a csapatot, hogy jó lesz nekünk a 0-0.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BlancoMark
En nem ertem neha Ancelottit. Csak jozan paraszti esszel, nem kell ehhez licensz: miert Modricot es Kroost futtatjuk legelso emberekkent? Kroos vagy Casemiro csere, Cava be, Modricot meg rakjuk szepen olyan pozicioba ahol hasznalhato is.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem jatszik szar focit a barca, sot… de elsosorban mi vagyunk toketlen balfaszok, szinte hagyjuk, hogy azt csinaljanak, amit akarnak, es meg labdakat is adunk nekik ajcsiba, Carvajal legalabb ketszer, Case, Militao… megkonnyitjuk a dolgukat. Szarul tolodunk, kozepen nagy teret hagyunk nekik mert az eleje elore megy, a hatulja meg nem mozdul, mint a ragogumi, szetnyulik a csapat. Amikor epitkezunk, az nem rossz, jar a labda, de Benzema hianyzik kozeprol, beadni sincs kinek… szoval ez igy kurva keves. Tobb sebbol verzik, ahogy irta a kollega is.petiamadridista írta: Gyerekek ez nagyon a Pep Barcas éveket idézi.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Random felállás + random játék (+ fasz bíró de ez borítékolható volt) = szopás a négyzeten
Az tuti hogy Ance mester nem ezt a meccset fogja referenciaként mutogatni.
Ez van kisebb csoda kellene a második felében egy X-re. Szégyen. Volt kb 5-10 perc az elején amikor még játszott valamit a csapat aztán cső.
Az tuti hogy Ance mester nem ezt a meccset fogja referenciaként mutogatni.
Ez van kisebb csoda kellene a második felében egy X-re. Szégyen. Volt kb 5-10 perc az elején amikor még játszott valamit a csapat aztán cső.