Teljesen jogosan. Hét Aranylabda, HÉT, 7!!! És ez még nem a vége.Remy írta:Fix lesz róla díj elnevezve. Nem kérdés.sebydani írta:
Amikor visszavonul tuti átnevezik Lionel Messi díjra. Alig várom, hogy itt a fórumon is átírjuk a topik nevét
Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az ütnivalófejűbuzigyerek díj örökös győztese, es rengeteg jatekos lenne meltó ráfüst írta: Hát nem tudom... melyik díj méltó arra hogy Messi nevét viselje? És melyik játékos lenne méltó egy Messi-díjra? Mármint rajta kívül.
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát nem tudom... melyik díj méltó arra hogy Messi nevét viselje? És melyik játékos lenne méltó egy Messi-díjra? Mármint rajta kívül.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Fix lesz róla díj elnevezve. Nem kérdés.sebydani írta:Amikor visszavonul tuti átnevezik Lionel Messi díjra. Alig várom, hogy itt a fórumon is átírjuk a topik nevétRemy írta: Én arra leszek kíváncsi, mi lesz akkor, ha Messi még el is kezd kicsit focizni a PSG-ben. Lehet egyszerre 2 lasztit is kap.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amikor visszavonul tuti átnevezik Lionel Messi díjra. Alig várom, hogy itt a fórumon is átírjuk a topik nevétRemy írta: Én arra leszek kíváncsi, mi lesz akkor, ha Messi még el is kezd kicsit focizni a PSG-ben. Lehet egyszerre 2 lasztit is kap.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az a legnagyobb vicc az egeszben, hogy Jorginho is majdnem ketszer annyi pontot kapott, mint Karim Egy sotlan, eszrevehetetlen jatekos, aki jokor volt jo helyen. Ha mondani kellene 3 jatekost a Chelseabol es 3-at az olaszoktol, kinek jutna eszebe?
A futballbol egyre jobban kiesik a sportszakma es atveszi helyet a showbiznisz. Nem arrol szuletnek cikkek, hogy egy jatekos milyen munkat vegez edzesen vagy a meccsen, hanem az autojarol, nojerol, kutyajarol.
Legjobb pelda a harom Mendy esete: a gyoker "ujsagirok" nem tudnak megkulonboztetni harom kulonbozo jatekost. Az az eset megmutatta, hogy a kozvetve futballbol elok kozott rengetegen nem is neznek futballt es ez meg csak egy egyszeru eset...
A futballbol egyre jobban kiesik a sportszakma es atveszi helyet a showbiznisz. Nem arrol szuletnek cikkek, hogy egy jatekos milyen munkat vegez edzesen vagy a meccsen, hanem az autojarol, nojerol, kutyajarol.
Legjobb pelda a harom Mendy esete: a gyoker "ujsagirok" nem tudnak megkulonboztetni harom kulonbozo jatekost. Az az eset megmutatta, hogy a kozvetve futballbol elok kozott rengetegen nem is neznek futballt es ez meg csak egy egyszeru eset...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én arra leszek kíváncsi, mi lesz akkor, ha Messi még el is kezd kicsit focizni a PSG-ben. Lehet egyszerre 2 lasztit is kap.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Sorrentino
Lesznek itt még érdekes dolgok.
Lassan Aladdinék kezében van minden a fociban. Most már eljutottunk oda, hogy ez a díjak átadásakor is visszaköszön.
Alig várom a téli arab VB-t; a következő átigazolási ablakokat, ahol immár 3 csapat játszik majd élő Fifát végtelen pénzzel; és persze a BL sorsolást tavaszra.
De a lényeg, hogy ők megmentették a focit...
Lassan Aladdinék kezében van minden a fociban. Most már eljutottunk oda, hogy ez a díjak átadásakor is visszaköszön.
Alig várom a téli arab VB-t; a következő átigazolási ablakokat, ahol immár 3 csapat játszik majd élő Fifát végtelen pénzzel; és persze a BL sorsolást tavaszra.
De a lényeg, hogy ők megmentették a focit...
- hehetheoriginal
nem, abban a tudatban voltam, hogy nyert egyetGascoigne írta:Gondolom a jelölés tényére gondolt.alexoxladjackoxi írta: Sneijdernek is mondtátok, hogy aranylabdás?
ennyit jelent, hogy nekem az igazi foci ronaldoval véget ért kb, még pato jelentett valami reményt, aztán a tudatom kilöki magából ezeket a gyenge próbálkozásokat több, mint 10 éve
thereisonly1ronaldo
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Gondolom a jelölés tényére gondolt.alexoxladjackoxi írta: Sneijdernek is mondtátok, hogy aranylabdás?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Sneijdernek is mondtátok, hogy aranylabdás?
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Rosszabb, Sneijder és Owen legalább tényleg kiemelkedő évet mentek, trófeákat nyertek, vezérek voltak a pályán és az erős közepes pályafutásuk legjobb egyéni teljesítényét hozták az aranylabdás évben.hehetheoriginal írta: Ez itt egy sneijder vagy owen aranylabda volt tegnap.
Egy semmi.
Messi meg ellötyögött, kiscsapatoknak vert egy halom gólt, minden fontos sorozatban, párharcban eltűnt, és tizenikszedik próbálkozásra végre behúzta a délamerikai mikuláskupát, aztán bumm, a bablevesszigeteki szövetségi kapitányok megszokásból hozzábasszák az aranylabdát.
- hehetheoriginal
Jo akkor a barca tema skip, nem kovetem a noi focit, olyan mintha gyerekek jatszananak.
Viszont a tobbit tartom, kar, hogy egy ekkora monopoliumot nem mostansag fognak megtörni, sok evtizedig megy ez meg majd
Viszont a tobbit tartom, kar, hogy egy ekkora monopoliumot nem mostansag fognak megtörni, sok evtizedig megy ez meg majd
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem nyalták vissza semmivel, szerintem.hehetheoriginal írta: Ennyire nyiltan monopol, erofitogtato es korrupt szervezet egy ekkora iparagban nincs meg egy.
Aki nekik beszol vagy nincs egy velemenyen, ott nem terem tobb baber.
Kerdes, hogy a barcelona mivel nyalta vissza magat a kegyeikbe a superleague utan.
Ven blatter is a ceronaldos messis faszsagaival mar legalabb alulrol szagolja az ibolyat.
De a rabszolgahajcsarok rendre megveszik ezt a sok nyomorultat, legyen az vébé vagy epp aranylabda.
De megmentjuk a futballt, a futball mindenkie. Foleg a vak/ellehetetlenult rabszolgake ugye.
Ez itt egy sneijder vagy owen aranylabda volt tegnap.
Egy semmi.
Női díjazottat nem tudták elcsalni, akkora ott a Barca dominancia.
Kopa díjat ki nem szarja le?
Messinek meg vett egyet a kecskepásztor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ennyire nyiltan monopol, erofitogtato es korrupt szervezet egy ekkora iparagban nincs meg egy.
Kerdes, hogy a barcelona mivel nyalta vissza magat a kegyeikbe a superleague utan.
Ven blatter is a ceronaldos messis faszsagaival mar legalabb alulrol szagolja az ibolyat.
De a rabszolgahajcsarok rendre megveszik ezt a sok nyomorultat, legyen az vébé vagy epp aranylabda.
De megmentjuk a futballt, a futball mindenkie. Foleg a vak/ellehetetlenult rabszolgake ugye.
Egy semmi.
Egy semmi.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azon a félmeztelen képen ki van akadva nagyjából mindenki, hogy ez miért kellett?p.csabi1 írta: Ez mindig ilyen szokott lenni ez a műsor?Nem néztem csak egyszer mikor oda kapcsoltam akkor Drogba meg C.R. volt félpucéron kivetítve.Mondom mi a fasz ez.
Ez a Messi szopás meg már kínos.
Egy vicc kategória ami most megy az Uefánal meg a Fifánál.
Ilyenkor azért elgondolkozok,hogy lehet tényleg elment az eszük ott nyugaton a vezetőknek.
Ja a Barcás kiscsajt sunáztam volna így kikerázva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez mindig ilyen szokott lenni ez a műsor?Nem néztem csak egyszer mikor oda kapcsoltam akkor Drogba meg C.R. volt félpucéron kivetítve.Mondom mi a fasz ez.
Ilyenkor azért elgondolkozok,hogy lehet tényleg elment az eszük ott nyugaton a vezetőknek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mondjuk ez az idei ajándék aranylaszti sehol nincs, ahhoz képest, amikor 2009-2010-ben a VB évében Messi nem nyert se VB-t, se BL-t és mégis egkapta a bogyót. VB-n bazdmeg gólt se lőtt, és a németek megint elkenték szegényt nagyon ocsmányul. Sneijder meg ugye top 3-ba se került, miközben triplázott az Interrel, az elődöntőbe a barcát verve, VB döntőbe vitte a gyengécske Hollandokat, ahol nem mellesleg vert a tornán 5 gólt is, meccseket nyert a góljaival a 16 meg a 8 között Hollandia, de még az elődöntőben is kent egyet. Na az volt az igazán gusztustalan. Én ott engedtem el ezt a díjat.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Van baj itt is de legalább messit nem rakta beleillgner írta: Az nso munkatársa így szavazott:
Aranylabda: Robert Lewandowski, Jorginho, Giorgio Chiellini, Harry Kane, Cristiano Ronaldo.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Modric olyan szintű hyoeot kapott abban az évben ami szerintem mindenkit meglepett innen is.Abban a világban ahol akkor éltünk csak és kizárólag Céronaldo nyerhette volna azt a lasztit a bl góljaival az óllójával bl tripla vbn a spanyoloknak tripla.illgner írta:Szerintem ez nem így működik. Nem vagyok elájulva attól, hogy minden lópikula banánköztársaságban szavazhatnak a jelöltre, de mégiscsak több száz szavazat dönti el, hogy ki lesz az aranylabdás. Abban meg nem hiszek, hogy Modric azért nyert annak idején, mert lefizették az afrikai meg csendes-óceániai voksolókat. Az más kérdés, hogy lehet terelgetni a népet, hogy kire érdemes szavazni, de mégiscsak mindenki maga dönti el, hogy kire adja a szavazatát.dzsi91 írta: Szerintem meg kurva idegesítő az egész ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ott tartunk,hogy konkrétan teljesítmény nélkül kapja az aranylabdákat. Volt amikor úgy kapta,hogy azért csinált is valamit de más jobban megérdemelte volna most már ott tartunk,hogy nem kell semmit csinaljon hozzá.
Kozbén céronaldo hátán viszi a hígfos csapatait azt szóba se kerül. Jah meg ugye milyen jófejek vagyunk,hogy Modricot észrevesszük és adunk neki balondoort. Lófaszt messinek esélye nemvolt Cr nyerte volna 6-5 lett volna akkor legyen modric.
Én örülök,hogy modric aranylabdás és kurvára megérdemelte. Meg benzema ramos is érdemelne egyet egyet. De így ami utána történt látható,hogy ott semmi másról nemszólt a dolog,csak hogy cr ne előzzön.Ott 2018ban ha figyelembe veszem az előző évekbeli trendet CR Kapja és messi azóta sem kap egyet sem.
Mostmeg messi kapott még kettőt grátiszban…
Alapból ez az aranylabda egyszerű volt mint a bot most meg senki nem érti mire adják ezt is jól megoldották pedig kurvára nem volt nehéz megérteni.
-naptári év
-egyéni teljesítmény
-csapat trófeák
Így eggyütt nem külön külön. Ha valaki hozott egy átlagfeletti szezont de nem nyert semmit akkor az kapta aki hozott egy átlagfeletti szezont de nyert is valamit. Aztán 2012ben ezt borították messi nem nyert semmit de hozott egy átlag feletti szezont és neki adták míg cr hozta az átlag feletti szezont és a trófeákat meg egy erős ebt. Ezután 2013ban már odakellett adni crnek ugyanúgy trófea nélkül egyéni teljesítményre onnantól meg egy nagy katyvasz az egész.
Egyéni teljesítmény+csapattal elért eredmények.Nem annyira bonyolult.
A realitás lett volna a 4-4 de 5-5nél meg lehetett volna állni. Most 7-5re vezet egy olyan játékos aki 7 éve nem látott bl trófeát.
Igazaból azon húztam fel magam,hogy amikor már rég vége mindennek amikor a porba taposták annyiszor amennyiszer csak látni akartam idehozzák nekem 70évesen a semmire és mutogatják ,hogy ő a legjobb. Szánalom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams