Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
Re: Javaslataitok
Csabber megcsinálta a fórumajánlót, skacok. Kicsit szokatlan helyen van, de annyi baj legyen. :-)
A szavazás eredménye ismeretében pedig régi álmom teljesült, kettészedtük a Filmtopikot, mostantól a sorozatokról külön topikban értekezhettek.
A szavazás eredménye ismeretében pedig régi álmom teljesült, kettészedtük a Filmtopikot, mostantól a sorozatokról külön topikban értekezhettek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez tetszikJavaslom,hogy ne azt írjátok ki,hogy orvosi szoba,hanem csak annyit,hogy Sanitas
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kedves felhasználók. Amint találunk megfelelő alanyokat lesznek ilyen témájú cikkek is, viszont az oldal felfuttatásának első napjaiban még vannak fontosabb feladatok is előttünk. De a türelem rózsát terem.Ismerd meg a szerkesztőket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Akkor gondolom orvosi szoba is lesz... Javaslom,hogy ne azt írjátok ki,hogy orvosi szoba,hanem csak annyit,hogy Sanitas. Legyünk eredetiek,na...
Majd, ha eljön a kívánság órája.Remy írta:Gitáros smileyt lehet kérni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gitáros smileyt lehet kérni?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Amúgy tudom, hogy elvetettétek az ingyen sör javaslatot, de azért a helyetekben átgondolnám még egyszer. :Đ :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mindent folytatunk, lehet, hogy valamit más néven, de minden folytatva lesz, és a számunkra fontos (és több munkát igénylő) tartalmakat most már ki is fogjuk emelni (ismerd meg..., exkluzív interjúk, stb) :-)A szerkesztőknek lesz külön részleg, mármint olyan, amiben benne van mondjuk az "Ismerd meg a szerkesztőket" cikk az adott szerkesztőről?
Esetleg a cikksorozat folytatódik majd?
Amúgy, ha van rá mód, szerintem vállalkozó kedvű mezei fórumozókkal is el lehetne ezt játszani mondjuk havi egyszer. :-)Remy írta:A szerkesztőknek lesz külön részleg, mármint olyan, amiben benne van mondjuk az "Ismerd meg a szerkesztőket" cikk az adott szerkesztőről?
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
írok én neked pár sort mindenkiről,azon ne múljonRemy írta:A szerkesztőknek lesz külön részleg, mármint olyan, amiben benne van mondjuk az "Ismerd meg a szerkesztőket" cikk az adott szerkesztőről?
Támogatom!
Én is
csak hogy ne legen totál off
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
örülök, hogy ennyi értelmes javaslattal tudtam segíteni a munkátok.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A szerkesztőknek lesz külön részleg, mármint olyan, amiben benne van mondjuk az "Ismerd meg a szerkesztőket" cikk az adott szerkesztőről?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
vhogy belecsempészhette volna Galacticos a fejlécbe, szerintem úgy sokkal jobban adnánagyfiú írta:Ne hazudjatok, nagyon jól tudjuk, hogy hiányzik az 5 fajta sportfogadási reklám és a Messis banner, de az itt sajnos nem lesz :Đ
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
soon...én már kérvényeztem a Messi bannert, de még a gránátvöröskék ratyi szín se ártana alapszínnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért buzulás az nuku Galacticos barátom.
én már kérvényeztem a Messi bannert, de még a gránátvöröskék ratyi szín se ártana alapszínnek. :Đnagyfiú írta:Ne hazudjatok, nagyon jól tudjuk, hogy hiányzik az 5 fajta sportfogadási reklám és a Messis banner, de az itt sajnos nem lesz :Đ
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
pont azért van ez a topik. nem azért hogy olyan oldalt csináljunk amit mi akarunk, hanem olyat ami nektek kell. a régin a kezünk meg volt kötve mi meg egy cellában voltunk.Nem azért mert ez új,hanem mert egyszerűbb,letisztultabb,a sok javaslat miatt a miénknek érezzük az oldalt,hogy tényleg,mi nekünk is szerepünk van benne. Ti csináljátok,de érdekel titeket a "nép" kívánságai. Ez jó dolog. Így tovább,nagyon fasza,tetszik!
...soon... :-)
- Galacticos
nem azt mondták hogy nem lesz. :-)Kerlon írta:szerintem meg kell az a rohadt fórum ajánló.
akkor ezért vitázunk csomószor matan meg özilen meg mindenen.Kerlon írta:Legalább is én akkor szeretek hozzászólni valamihez, ha egy számomra kedvelt/értelmesnek vélt ember szólt hozzá...
énis.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ne hazudjatok, nagyon jól tudjuk, hogy hiányzik az 5 fajta sportfogadási reklám és a Messis banner, de az itt sajnos nem lesz :Đ
szerintem meg kell az a rohadt fórum ajánló.
Legalább is én akkor szeretek hozzászólni valamihez, ha egy számomra kedvelt/értelmesnek vélt ember szólt hozzá...
Amúgy a másik oldal miatt de átérzem a helyzetet...
Legalább is én akkor szeretek hozzászólni valamihez, ha egy számomra kedvelt/értelmesnek vélt ember szólt hozzá...
Amúgy a másik oldal miatt de átérzem a helyzetet...
K
K