Holnap már az index címlapján lesz a kocsid.Realista24 írta:Astrát én kukáznám kényelmi szempont miatt. 20 perc után fájt a hátam benne. Focus, hazabeszélek, lebuktam.Kerlon írta:Kényelmi dolgok, mint digit klíma, multifunkcionális kormány. Ja igen 3 ajtósat nem szeretnék. De amúgy pár dologról lemondanek, ha szép állapotú autót találnék.
OFF
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
A focus az jó
Mindhárom szériából van egy a családban Kényelmes, kellemesen elférnek benne öten. A csomagtartó is egész jó, csak figyelni kell, hogy a pótkereket hogy rakták bele, ha van benne. Pl az én csomagtartómból elvesz egy csomó helyet, mert meg kellett emelni az alját a pakolórésznek... túl nagy a kerék, és nem fér be a pótkerék helyére
Mindhárom szériából van egy a családban Kényelmes, kellemesen elférnek benne öten. A csomagtartó is egész jó, csak figyelni kell, hogy a pótkereket hogy rakták bele, ha van benne. Pl az én csomagtartómból elvesz egy csomó helyet, mert meg kellett emelni az alját a pakolórésznek... túl nagy a kerék, és nem fér be a pótkerék helyére
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Astrát én kukáznám kényelmi szempont miatt. 20 perc után fájt a hátam benne. Focus, hazabeszélek, lebuktam.Kerlon írta:Kényelmi dolgok, mint digit klíma, multifunkcionális kormány. Ja igen 3 ajtósat nem szeretnék. De amúgy pár dologról lemondanek, ha szép állapotú autót találnék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Nálam az i30 és a 308-as azonnal kiesne a Focus-szal szemben.Kerlon írta:Lényegében egy szűkített kör már van, amibe a focus is bekerult. H astra, Hyundai i30, 308-as a másik 3 jelölt.
Focus veri őket minőségben.
Kényelmi dolgok, mint digit klíma, multifunkcionális kormány. Ja igen 3 ajtósat nem szeretnék. De amúgy pár dologról lemondanek, ha szép állapotú autót találnék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
6-7 éves Mazdánál idősebbet ne vegyél, ha hosszútávra tervezel.Realista24 írta:Vegyél Focust.Kerlon írta:10 évnél fiatalabbat akarok. Audi A3bol kevés van és gyenge a felszereltseguk. 2 millió körül lehet olyat kapni, amiből más típust 1,5 körül megkapod. Persze Audi a csúcs minőség, én is gondoltam rá. Egy jó sportback kivitelben..
Egy fiatalabb Focus szerintem is jó választás.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Opel GTC?
Nekem most az van.
Imádom.Semmi gondom nem volt igazából vele.kopkop
Fiatalos,sportos,és nekem megdobja a külsejét hogy három ajtós.
Eladni kicsit nehezebb,pont azért amiért ugye más..
Illetve ha akkor jó ha egyedül vagy,esetleg csajoddal,ha többen vagytok már picúr,én nem is használom a hátsó részt..
( De sz*patós..)
(Sikerült összerakni egy kis zsét,szóval nyár elejére tervezek egy VW CC-t ,de még nem szeretnék előre inni..túl nagy álmom régóta.)
Nekem most az van.
Imádom.Semmi gondom nem volt igazából vele.kopkop
Fiatalos,sportos,és nekem megdobja a külsejét hogy három ajtós.
Eladni kicsit nehezebb,pont azért amiért ugye más..
Illetve ha akkor jó ha egyedül vagy,esetleg csajoddal,ha többen vagytok már picúr,én nem is használom a hátsó részt..
( De sz*patós..)
(Sikerült összerakni egy kis zsét,szóval nyár elejére tervezek egy VW CC-t ,de még nem szeretnék előre inni..túl nagy álmom régóta.)
- ___Samy___
Mert milyen felszereltségű lenne a megfelelő?Kerlon írta:10 évnél fiatalabbat akarok. Audi A3bol kevés van és gyenge a felszereltseguk. 2 millió körül lehet olyat kapni, amiből más típust 1,5 körül megkapod. Persze Audi a csúcs minőség, én is gondoltam rá. Egy jó sportback kivitelben..
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Lényegében egy szűkített kör már van, amibe a focus is bekerult. H astra, Hyundai i30, 308-as a másik 3 jelölt.Realista24 írta:Vegyél Focust.Kerlon írta:10 évnél fiatalabbat akarok. Audi A3bol kevés van és gyenge a felszereltseguk. 2 millió körül lehet olyat kapni, amiből más típust 1,5 körül megkapod. Persze Audi a csúcs minőség, én is gondoltam rá. Egy jó sportback kivitelben..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vegyél Focust.Kerlon írta:10 évnél fiatalabbat akarok. Audi A3bol kevés van és gyenge a felszereltseguk. 2 millió körül lehet olyat kapni, amiből más típust 1,5 körül megkapod. Persze Audi a csúcs minőség, én is gondoltam rá. Egy jó sportback kivitelben..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
10 évnél fiatalabbat akarok. Audi A3bol kevés van és gyenge a felszereltseguk. 2 millió körül lehet olyat kapni, amiből más típust 1,5 körül megkapod. Persze Audi a csúcs minőség, én is gondoltam rá. Egy jó sportback kivitelben..
K
K
- Steve
A Mazda rozsdásodik!Nagyon. Egyéni tapasztalat.Kerlon írta:Mindenkinek hamar leesne, ha meglátja a kiszabott nagy Benzema portrét a motor hazteton.Realista24 írta:Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát
Én is most akarok venni 1,5 millió körül valami alsó kozepkategorias autót, de fingom sincs milyet kéne. Mazda 3 nagyon adja, de a rozsdasodas miatt nem kockaztatok.
Nekem 2 hatosom volt, soha nem volt bajom velük.Nagyon megbízhatóak. Szóval ha nem nagyon idős Mazdát veszel, akkor remek választás.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Audi A3?
Kollégának amúgy mazda 3-asa van. 2 éve megvan neki, nem panaszkodik rá.
Kollégának amúgy mazda 3-asa van. 2 éve megvan neki, nem panaszkodik rá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mindenkinek hamar leesne, ha meglátja a kiszabott nagy Benzema portrét a motor hazteton.Realista24 írta:Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát
Én is most akarok venni 1,5 millió körül valami alsó kozepkategorias autót, de fingom sincs milyet kéne. Mazda 3 nagyon adja, de a rozsdasodas miatt nem kockaztatok.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem gond, van casco, kiütöm egy mozdulattal.ziro4vr írta:Én csak a szélvédőt félteném, igaz amit rákenne azt nehéz lenne lemosni, de főleg az asszony előtt kimagyarázni.Realista24 írta:Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én csak a szélvédőt félteném, igaz amit rákenne azt nehéz lenne lemosni, de főleg az asszony előtt kimagyarázni.Realista24 írta:Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Megsúgom, a Colas már nem csak útépítéssel foglalkozik, és a Swietelsky sem csak vasútépítéssel.füst írta:Nos, a Colas útépítéssel foglalkozik, a Swietelsky vasútépítéssel, a Strabag pedig ehhez a régióhoz tartozik, ráadásul pályázott is... az autópályaépítés pedig továbbra is egy másik iparág, nem az volt a téma. A Colas nem fog állatkertet építeni, erre van egy ezresem.Colas, Strabag, Swietelsky, stb. Ezek ugrottak be hirtelen. Ezek a nagy cégek már azt csinálják hogy megvesznek - jelen esetben magyar - cégeket, és az lesz a nevük mint pl Swietelsky Vasúttechnika Kft. Autópályát meg mindenhol csinálnak, nem csak itt.
Meg én csak arra reagáltam, hogy külföldi cég nem dolgozna külföldön.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közeledik, de nem adom ki magam teljesen, mert jön fosi, aztán leamortizálja a verdát
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema