Megy a meccs!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Iscora ívelgetünk és Marcelo helyén majdnem gólt kapunk. ez már taktika.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jézusom, Marcelonak szóltak milyen poszton játszik? Mert a bal szél az egy nyitott csűrkapú, konkértan nincs ott SENKI!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ostoba indok. Isco és Bale is lejáró szerződéssel fognak menni.kiserik írta: Azért rohadtul nem látunk a kulisszák mögé, így egy egy döntést nem tudunk megítélni tökéletesen. Olyat is el tudok képzelni, hogy nyomást kellene helyezni ezekre a mellőzött játékosokra, hogy év végén húzzanak már a picsába. De az is lehet, hogy csak egyszerűen arról van szó, hogy Bale és Ceba kula a sérülése után, Hazard és Jovic pedig már kaptak perceket, de nem tudtak bizopnyítani, most isco kapja a lehetőséget erre.
Hazard hiába kula, most legalább elérhető lenne, ennek ellenére nem dobja be. Eddig az volt a baj, hogy 2 meccs után kiesett.
Ase évek óta kapja a lehetőséget ara, hogy alibizzen.
Mindannyian a keret tagjai. Legalább addig kéne használni őket, amíg itt vannak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Azért rohadtul nem látunk a kulisszák mögé, így egy egy döntést nem tudunk megítélni tökéletesen. Olyat is el tudok képzelni, hogy nyomást kellene helyezni ezekre a mellőzött játékosokra, hogy év végén húzzanak már a picsába. De az is lehet, hogy csak egyszerűen arról van szó, hogy Bale és Ceba kula a sérülése után, Hazard és Jovic pedig már kaptak perceket, de nem tudtak bizopnyítani, most isco kapja a lehetőséget erre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Iscot amúgy honnan kukazta ki ancelotti?
Hazard miért nem kezdő ilyen meccsen de komolyan mikor mindenki tudja hogy asensio kezdőként egy hulladék, csereként beallva tud hozzá tenni..
Hazard miért nem kezdő ilyen meccsen de komolyan mikor mindenki tudja hogy asensio kezdőként egy hulladék, csereként beallva tud hozzá tenni..
Mateu Lahoz
Ha legalább szar meccs lesz, lesz kinn szórakozni
Ha legalább szar meccs lesz, lesz kinn szórakozni
biroi stab csak a granadasokkal jopofizik. ez sok jot nem jelent nekunk
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem nagyon értem mi történik.
Én személy szerint bármikor előbb játszatnám Hazardot és Balet mint Asensiot vagy Iscot. Értem én, hogy egy Granada az ellenfél, de akkor is.
Kicsit rossz a közérzetem miután kiestünk a kupából és a körberöhögött Barca 4-2-re elintézte az Atleticot. Jó lenne nyerni...
Én személy szerint bármikor előbb játszatnám Hazardot és Balet mint Asensiot vagy Iscot. Értem én, hogy egy Granada az ellenfél, de akkor is.
Kicsit rossz a közérzetem miután kiestünk a kupából és a körberöhögött Barca 4-2-re elintézte az Atleticot. Jó lenne nyerni...
Hát ez vicces meccs lesz...
Valahol röhögök bale szopatasan, hazard szerintem más tészta valamennyire, őt azért feltennem a pályára. És szerintem ceballos sem olyan szar, hogy egy ilyen meccsen ne kapjon lehetőséget, talán becserelik majd. Mert áll úgy a meccs.
Valahol röhögök bale szopatasan, hazard szerintem más tészta valamennyire, őt azért feltennem a pályára. És szerintem ceballos sem olyan szar, hogy egy ilyen meccsen ne kapjon lehetőséget, talán becserelik majd. Mert áll úgy a meccs.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Jajj Istenem, félek, hogy ez nagyon fájdalmas lesz. Remélem rámcáfolnak a fiúk.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kb akkor kellett volna eladni őket. Bár Isconak még volt egy jó 2016-17-es szezonja. Azóta sok jóra nem emlékszem tőle. Szezononként kb. egy jó meccse van, hátha most lesz az...ziro4vr írta: Jajj mi ez az isco meg asensio mánia, 2016ot írunk?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- ikarus93
Asensio triplával nyerünk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Uzuni vajon ki tud majd ugrani?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Néha összerakok a fejemben egy-egy top 3-as listát, hogy kit kellett volna eladni és nem megvenni. Hazard, Jovic és mondjuk Odri nem jön, Bale, James és Isco/Asensio meg megy 80ert. Istenem, hogy hol tartanánk.Faust írta: Atyaisten, az az elso harmas.
Jol elkapalta az oreg a velszi barmot es a sajnalatos modon meccshianyos belgat, amit egyreszrol megertek es tamogatok, masreszt te jo eg, ezt az asensiot bottal kergetnem innen minnel messzebb, az istenert nem adtuk el 100 millerert.
Na mindegy, még mindig jobb mint a Cout-Dembele-Grizi trió.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Atyaisten, az az elso harmas.
Jol elkapalta az oreg a velszi barmot es a sajnalatos modon meccshianyos belgat, amit egyreszrol megertek es tamogatok, masreszt te jo eg, ezt az asensiot bottal kergetnem innen minnel messzebb, az istenert nem adtuk el 100 millerert.
azon pont kint voltam a helyszínen. történemi gólok voltak így utólagLegutóbbi Bernarbeus, Granada elleni meccsünkon rúgta kedvenc kövérbelgánk az első gólját, illetve James az utolsót
hazard átemelte a kapust, bale külsővel adott szép gólpasszt, luka irgalmatlanul beverte és a végén james is beköszönt.
valamelyik univerzumban:
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Asensio még néhanapján csinál valamit, de hogy mit akarunk ettől a súlytalan Rodrygotól azt fel nem tudom fogni.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Legutóbbi Bernarbeus, Granada elleni meccsünkon rúgta kedvenc kövérbelgánk az első gólját, illetve James az utolsót
Ferran azért beférne a kezdőnkbe oda jobbszélre.wZoLee7 írta:nem unalmas még? jókat igazoltak? ne vicceljünk már. Melyik igazolásuk kellene ide? Padra odaférne Traore? Nevetségeseket igazoltak és azokat sem tudom, hogy sikerült regisztrálni bárhová is.tubatibi írta: Húbmeg…felfog jönni a Barca, mint a talajvíz..jókat igazoltak télen, erősödtek, egyben lesznek tavaszra, mi meg elbaszunk 12 pont előnyt….Carlo knows..
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
isco a kezdőben.
jó meccs lesz a mai is. így nehéz lesz visszaszerezni ancelottinak az edzői papírokat
jó meccs lesz a mai is. így nehéz lesz visszaszerezni ancelottinak az edzői papírokat
valamelyik univerzumban: