Real Madrid vs. Barcelona
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
angliában jövőre vezetik be hogy utólagosan visszanézi az esetet egy csoport és aki delfin volt vagy sérülést szimulált azt 2 meccsre elkaszálják. remélhetőleg a spanyol liga is követi a példát
- ___Samy___
De ez az amit fel nem foghatok már évek óta. Minden szarra tolják utólagosan az eltiltást, de az ilyen horpasztásokra meg semmi. Alba meg lehet balfasz volt, de az esés utáni reakciója mindent elárult. Ez nem véletlen jött így össze.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- BlancoMark
Szerintem Alba egyszeruen csak balfek volt es elesett, de ez a Neymar gyerek szanalom. 1-2 ev es bevezetik a szineszkedesre vonatkozo reformokat, miszerint az ilyenert komoly eltiltas jar majd. Aztan majd Barcaek meglepodnek amikor a Suarez-Neymike paros a fel szezonban nem lesz bevetheto.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Több, mint egy klub. Inkább elengedik, hogy gól legyen, mint tizi.dzsi91 írta:Lehoztak egy szezont ellenük fujt 11es nélkül.A psg meccsel karöltve csak magukat égetik ha bíróznak.
- P. Krisz
Út Cardiffba legutóbbi adása, Hegyi:rashidm írta:Á már várom, hogy haverom mikor ír. Múltkori sörözésünk alkalmával megemlítette, hogyha a Realnak kedvező ítéletek nem lennének, akkor legalább 7 ponttal mehetne a Barca...
A Realnak 15 pontot adtak a bírók, a Barcatól ennyit vettek el.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehoztak egy szezont ellenük fujt 11es nélkül.A psg meccsel karöltve csak magukat égetik ha bíróznak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Á már várom, hogy haverom mikor ír. Múltkori sörözésünk alkalmával megemlítette, hogyha a Realnak kedvező ítéletek nem lennének, akkor legalább 7 ponttal mehetne a Barca... Nem akartam neki mondani, hogy akkor a Barcától mennyi pontot kéne levonni? Jobb volt nézni, ahogy habzó szájjal és fullvörös arccal próbálja az igazát állítani én meg csak vigyorogtam.
- BlancoMark
Persze mert mindenki a bajnokrol beszel most, teljesen lenyegtelen hogy Alba a masodik helyen hanyszor botlik meg egy fucsomoban tizit eroen.KAG írta:Az amúgy elég kemény, hogy sehol nem olvastam a barca két kamutizijéről egy sort sem.
Amikor meg nekünk van egy 20 centis lesgólunk mindenhol címlapon szereplünk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az az albás eset azért csak megérne egy kivizsgálást hogy mi a tököm volt. Sporit egy orvosi alkalmasságira elküldeném.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Az amúgy elég kemény, hogy sehol nem olvastam a barca két kamutizijéről egy sort sem.
ZIDANE
- BlancoMark
Nekem pont ez jutott eszembe a meccs elejen hogy kivancsi leszek a reakciokra tole a goljainknal, helyzeteinknel es hogy mit csinal Malaga helyzetnel, ugyhogy direkt figyeltem ot. Es szerintetek mikor rendezte a legnagyobb orditast? Hat persze hogy annal a Malaga helyzetnel amikor Sandro meglotte izombol es egy Malagas belefejelt es majdnem behullott. Persze mit ertek a bajnoksagot eldonto goljaink ehhez a "ziccerhez" kepest, felesleges is ertuk hangot emelnie.ziro4vr írta:Én hiányoltam a tegnapi góljainknál azt a skálájú üvöltést, amit a barca-atmán letolt alexis góljánál...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
ziro4vr írta:Én hiányoltam a tegnapi góljainknál azt a skálájú üvöltést, amit a barca-atmán letolt alexis góljánál...
Megunta már, 63 meccse gólt lövünk, te is ráunnál... ne légy telhetetlen
ZIDANE
- ziro4vr
Én hiányoltam a tegnapi góljainknál azt a skálájú üvöltést, amit a barca-atmán letolt alexis góljánál...
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
dzsi91 írta:Farkas Norbert:
Sokan Barcelona-, mások Real-szurkolónak tartják. Mit szól ehhez?
Legutóbb odajött egy szurkoló, és kérdezte, kinek drukkolok. Mondtam, senkinek. Mire ő: De egy kicsit azért a Realnak? Mindkettőt szokták mondani, ami jó. Ha csak azt mondanák, hogy Barca, az baj lenne. Ha páran barcásnak, páran realosnak gondolnak, azzal elégedett vagyok.
Kis kamus
Van aki kételkedik abban hogy kinek drukkol?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Farkas Norbert:
Legutóbb odajött egy szurkoló, és kérdezte, kinek drukkolok. Mondtam, senkinek. Mire ő: De egy kicsit azért a Realnak? Mindkettőt szokták mondani, ami jó. Ha csak azt mondanák, hogy Barca, az baj lenne. Ha páran barcásnak, páran realosnak gondolnak, azzal elégedett vagyok.
Kis kamus
Kis kamus
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én a biztonság kedvéért lementettem őket Ha lett volna még egy-két hsz a bajnoki cím csak a 2. legjobb dolog lett volna az este.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
Remek coming out volt, asszem a kefir után megvan az újabb klasszikus, ikarusz és a kakaó.ericco írta:Reméljük, nem kellett újra a haverjánál aludnia egy kis kakaóért cserébeRealista24 írta:Jar a dicséret. Egész korrektül viselkedtetek. Pacsi.
Ikarus meg reméljük jol van
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Reméljük, nem kellett újra a haverjánál aludnia egy kis kakaóért cserébeRealista24 írta:Jar a dicséret. Egész korrektül viselkedtetek. Pacsi.
Ikarus meg reméljük jol van
Merci Zizou!
- ___Samy___
Most néztem Neymar tizijet.....hat az se semmi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"