Minden, ami válogatott

Foci a Real Madridon túl...

Szerinted hol végez a csoportban a válogatottunk?

A szavazás 2023. december 18., hétfő 10:28-kor befejeződött.

1.
8
15%
2.
21
38%
3.
18
33%
4.
8
15%

Szavazatok száma: 55

kiserik

Re: Minden, ami válogatott

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. szeptember 10., péntek 9:54

raul 4 ever írta:
kiserik írta: Viszont a kluboknak (akik a játékosok munkaadói és nagyon, nagyon sok pénzt fizetnek nekik) biztos, hogy (valljuk be jogosan) nem tetszene és nem tenne jót a klubfutbalnak.

Majd erre fog jönni, hogy a pénzéhes klubok fogják be, mert a foci mindenkié.. Pedig a klubcsapatok a jelenlegi rendszerrel (is) szívatva vannak rendesen.

Aug.-ban 2-3 forduló után szétszéled mindenki 2 hétre, majd visszaesik kifacsarva, majd ugyanez okt és nov mégegyszer.
Alaba évi 10M-t kap tőlünk és abból gyak. 3 hónapot máshol van.. uefa/fifa rendezvényen, miközben a fizetését a csapatától kapja.. Főnököm is biztos örülne, ha a szabadságomon kívül elmennék máshova.. Kompenzáció most miért jár a klubcsapatoknak? Csak ha megsérül a játékos nem? Fizu 80%-a?
Én az ilyenek miatt szántanám fel sóval az uefa-t, verik a klubcsapatokéval a csalánt, keresnek rajta egy halom pénzt és még jópofát is kell vágni hozzá..

Am. nem rossz az öreg ötlete, de ezt a fizu témát pl. rendezni kéne..
Emellett azért az is ott van, hogy a szezon elején és a finish előtt is több, mint 1-1 hónap teljesen tönkrevágja egy klubcsapat ""életét"". Más csapat, más rendszer, más edzés, más erőnlét. 1 hónap azért sok idő.

ui.: ha a klub oldaláról nézem, akkor Alaba évi 20 milliót kap tőlünk...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 10., péntek 9:26

kiserik írta: Viszont a kluboknak (akik a játékosok munkaadói és nagyon, nagyon sok pénzt fizetnek nekik) biztos, hogy (valljuk be jogosan) nem tetszene és nem tenne jót a klubfutbalnak.

Majd erre fog jönni, hogy a pénzéhes klubok fogják be, mert a foci mindenkié.. Pedig a klubcsapatok a jelenlegi rendszerrel (is) szívatva vannak rendesen.

Aug.-ban 2-3 forduló után szétszéled mindenki 2 hétre, majd visszaesik kifacsarva, majd ugyanez okt és nov mégegyszer.
Alaba évi 10M-t kap tőlünk és abból gyak. 3 hónapot máshol van.. uefa/fifa rendezvényen, miközben a fizetését a csapatától kapja.. Főnököm is biztos örülne, ha a szabadságomon kívül elmennék máshova.. Kompenzáció most miért jár a klubcsapatoknak? Csak ha megsérül a játékos nem? Fizu 80%-a?
Én az ilyenek miatt szántanám fel sóval az uefa-t, verik a klubcsapatokéval a csalánt, keresnek rajta egy halom pénzt és még jópofát is kell vágni hozzá..

Am. nem rossz az öreg ötlete, de ezt a fizu témát pl. rendezni kéne..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. szeptember 10., péntek 9:12

Realista24 írta:
Marky írta:

Van am egy masik is, amibol peldaul a mi valogatottunk nagyon komolyan tudna profitalni.
Marciusban es oktoberben lenne egy-egy 4-5 hetes valogatott blokk, amikor leallna a klubfoci, minden jatekos a valogatottnal lehetne, sorban mennenek a selejtezok es igy konnyebb lenne valamilyen fejletteb jatekrendszert begyakorolni. Kevesebb utazassal jarna a jatekosoknak, profitalna a valogatott foci, a nem valogatott jatekosoknak extra pihenest nyujtana.
Ez nem hangzik rosszul egyébként.
Viszont a kluboknak (akik a játékosok munkaadói és nagyon, nagyon sok pénzt fizetnek nekik) biztos, hogy (valljuk be jogosan) nem tetszene és nem tenne jót a klubfutbalnak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 10., péntek 8:53

Marky írta:
Anthony írta: Esküszöm amióta ott van Wenger egy értelmes ötlete nem volt.
Van am egy masik is, amibol peldaul a mi valogatottunk nagyon komolyan tudna profitalni.
Marciusban es oktoberben lenne egy-egy 4-5 hetes valogatott blokk, amikor leallna a klubfoci, minden jatekos a valogatottnal lehetne, sorban mennenek a selejtezok es igy konnyebb lenne valamilyen fejletteb jatekrendszert begyakorolni. Kevesebb utazassal jarna a jatekosoknak, profitalna a valogatott foci, a nem valogatott jatekosoknak extra pihenest nyujtana.
Ez nem hangzik rosszul egyébként.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 10., péntek 8:35

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. szeptember 10., péntek 1:19

decemberre viszont feleslegesnek erzem beeroltetni
Nem is akarják. Az az akár lenni, hogy decemberben lesz róla döntés, majd akkor kiderül.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 9., csütörtök 23:09

Szerintem egész korrekt gondolatok Hrutkától..

Amikor van minden és mindenki és küzdés, meg hajtás, akkor 1-1 jó eredmény benne van, de komoly merítés nagyon nincs..

Én amúgy a mostani három meccsből a legjobban az albán bukót sajnálom, de nem az elvesztett 1 pontért, hanem mert azok a kutyák (sorry, van pár vendégmunkásunk onnan, ritka mocsok egy fajta) így hármat szereztek/ajiba kaptak 2-t, nézőpont kérdése...
Kétségbe így sem vagyok esve, a csoda 16-os EB után is leeresztett a lufi (pár játékos első/utolsó komoly lehetősége, visszavonulások, stb, (vitte is a sz@r lavina Storckot és bele is nyúltunk a tutiba Leekensz-szel utána)).

Hányan adtuk volna/adták el a lelkü(n)ket a kétezres évek elején egy pótselejtezőért, nemhogy 2x egymás utáni EB részvételért. Valami lehet elindult most. Pénz van a fociban rogyásig, elfogadható/ügyes játékosok inkább a magyar válogatottba honosodnak, stbstb.. A 15 évvel ezelőtti állapothoz képest iszonyú komoly ugrás lenne a stabil EB részvétel, vb remények.. és azt a sz@rt elnézve még majdnem irreális is..

A sztory sztem tök egyértelmű. Aki perpill Európából vb-re akar menni az vagy egy tradicionális nagy nemzet, vagy vmi kicsinek vigaszágon ki kell jöjjön a lépés, meg szerencse is kell legyen, meg kaparnia is kell, mint malacnak a jégen.. De a lengyelek x-e mérlegre téve a mi sima 0-4-gyel elég egyértelmű.. Bravúr volt velük az itthoni 3-3 velük, de ilyenekre már lehet a mieinktől is számítani, nem csak a csodában bízni..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. szeptember 9., csütörtök 20:55

'shutterisland írta: decemberre viszont feleslegesnek erzem beeroltetni.
Én nem a felesleges szót raknám ide, de mindegy. :D
Kicsit lemaradtam,hol van az öreg Arsene?
Miért nem egy Sevilla szintű csapatot dirigál amúgy?
rashidm írta: Szerintem maradjon minden úgy ahogy van. EB meccsre még csak leül az ember…
VB meccsre nem ülsz le? Ez fura. :)
A VB a foci ünnepe, 4 évente bőven elég.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. szeptember 9., csütörtök 20:51

Esküszöm amióta ott van Wenger egy értelmes ötlete nem volt.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. szeptember 9., csütörtök 19:58

'shutterisland írta:
Egyre jobban ki akarjak facsarni a jatekosokat vg nemtudom mi mas logika lehetne mogotte.
ha az eb, copa, afrika kupa stb helyett is inkabb vb lenne, ez szerintem nem lenne plusz teher.
ugyanigy a selejtezok is gondolom atalakulnanak csak vb selejtezove.

decemberre viszont feleslegesnek erzem beeroltetni.
Szerintem maradjon minden úgy ahogy van. EB meccsre még csak leül az ember…

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 9., csütörtök 19:54

Egyre jobban ki akarjak facsarni a jatekosokat vg nemtudom mi mas logika lehetne mogotte.
ha az eb, copa, afrika kupa stb helyett is inkabb vb lenne, ez szerintem nem lenne plusz teher.
ugyanigy a selejtezok is gondolom atalakulnanak csak vb selejtezove.

decemberre viszont feleslegesnek erzem beeroltetni.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. szeptember 9., csütörtök 16:57

Bullshit.

Pont az a lenyeg es a varazs hogy ritkabban van.

Komolyan nem ertem mi bajuk van mar ezzel is.

Ja persze. Pénz. Mi más.

10 ev es teljesen elidegenulok ettol a sporttol :|
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 9., csütörtök 15:56

Arsenal Wenger: “146 federations have asked to change the World Cup to every two years and in December, we’ll see. The response of all has been very positive, even active footballers. On December 19, it will be known, if the federations approve it.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 9., csütörtök 9:36

Marky írta: Szerintem ideje elgondolkodni azon, hogy mennyire erdemes eroltetni a 3-5-2-t ugy, hogy nincs 2-2 szarnyvedo a keretben. Kik johetnenek szoba? Bollat teljesen jegeli a Mister, Nego covidos, Hangya serult. Lehet felmegoldasokat alkalmazni, mint Botka vagy Schon, de az egyik elorejatekban keves es feloldalas lesz a tamadasepites, a masiknak pedig posztidegen az, hogy visszalepjen 5. vedonek.
Tegnap egyetlen egyszer sikerult hozni az EB-n latott 3-4 passzos labdakihozatalt es azutan az ellenkezo oldali sulypontathelyezest: Botka nagy helyzetbe kerult. A jobb-bal irany azert nem ment, mert Botkaval nem lehet ugy kicsiben kigurigazni, hiaba lep vissza Szalai es Sallai is.

A masik szembetuno dolog pedig az volt, hogy Salloi ugyetlen. Meterekre pattogott tole a labda, inkabb nem is keri el kicsiben, mert tudja o is mire kepes. O egy Inzaghi tipusu csatar, aki jol talalja meg a folyosokat, ahova belephet es egy jo utempassz utan akar egyerintobol golt lohet. A gond ismet ott van, hogy ebbe a 3-5-2 szisztemaba nem illik bele, Szalai szerepere alkalmatlan. A meccs vegere Rossinak elmehetett az esze, amikor ezt a megilletodott sracot berakta baloldali szarnyvedonek….

En ezt a meccset egyertelmuen Rossi nyakaba varrnam, nem hiaba a meccs utani paprikas nyilatkozata sem. Hiaba ker taktikailag valamit, ha az adott jatekos posztidegen szerepkorre kenyszerul.
Teljesen egyetértek, erről beszéltem már az előző meccsen is. Szép és jó ez a taktika és felfogás ha teljes kerettel, komoly csapatok ellen játszunk. De ha sok a sérülés, vagy kicsit dominálni kéne és nekünk kezdeményezni, akkor nem kéne ehhez foggal-körömmel ragaszkodni, semmi értelme hogy egy Salloi legyen a balhátvéd például, aki labdát se nagyon tud átvenni, ellenben vszeg jobban fejezne be meg érne a kapu elé mint a 99 éves Nikolics már.
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 9., csütörtök 9:32

Szerintem ideje elgondolkodni azon, hogy mennyire erdemes eroltetni a 3-5-2-t ugy, hogy nincs 2-2 szarnyvedo a keretben. Kik johetnenek szoba? Bollat teljesen jegeli a Mister, Nego covidos, Hangya serult. Lehet felmegoldasokat alkalmazni, mint Botka vagy Schon, de az egyik elorejatekban keves es feloldalas lesz a tamadasepites, a masiknak pedig posztidegen az, hogy visszalepjen 5. vedonek.
Tegnap egyetlen egyszer sikerult hozni az EB-n latott 3-4 passzos labdakihozatalt es azutan az ellenkezo oldali sulypontathelyezest: Botka nagy helyzetbe kerult. A jobb-bal irany azert nem ment, mert Botkaval nem lehet ugy kicsiben kigurigazni, hiaba lep vissza Szalai es Sallai is.

A masik szembetuno dolog pedig az volt, hogy Salloi ugyetlen. Meterekre pattogott tole a labda, inkabb nem is keri el kicsiben, mert tudja o is mire kepes. O egy Inzaghi tipusu csatar, aki jol talalja meg a folyosokat, ahova belephet es egy jo utempassz utan akar egyerintobol golt lohet. A gond ismet ott van, hogy ebbe a 3-5-2 szisztemaba nem illik bele, Szalai szerepere alkalmatlan. A meccs vegere Rossinak elmehetett az esze, amikor ezt a megilletodott sracot berakta baloldali szarnyvedonek….

En ezt a meccset egyertelmuen Rossi nyakaba varrnam, nem hiaba a meccs utani paprikas nyilatkozata sem. Hiaba ker taktikailag valamit, ha az adott jatekos posztidegen szerepkorre kenyszerul.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 9., csütörtök 9:09

sonic írta:
dzsi91 írta: Biztos vagyok benne,hogy látni fogom a válogatottat foci vb-n mielőtt meghalok
Ott is felhivitjak majd a mezonyt mint az EB-n hogy ki tudjunk jutni?
Vitya kilép nem csak az Eubol de Europából is es csatlakozik óceániához. Bár ott meg a sok utazás és jet lag miatt fogunk Palautól kikapni :mrgreen:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. szeptember 9., csütörtök 9:07

sonic írta:
dzsi91 írta: Biztos vagyok benne,hogy látni fogom a válogatottat foci vb-n mielőtt meghalok
Lesz még itt 64 fős VB :x

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. szeptember 9., csütörtök 8:57

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 9., csütörtök 0:45

Bántani nem kell őket, viszont attól még szerintem kritikát nyugodtan meg lehet fogalmazni.

Az más kérdés, hogy ezt illene kulturált formában az meg a legtöbb szurkolónak nem erőssége :D
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. szeptember 8., szerda 23:50

Biztos vagyok benne,hogy látni fogom a válogatottat foci vb-n mielőtt meghalok :D
feltetelezem, ha 91es szuletesu vagy, akkor kereken 109 eves korodig kene huznod, vagy meg tovabb.
thereisonly1ronaldo

Vissza: