EB - 2020
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: EB - 2020
Végre nincs Bruno Alves.
Amúgy elég jó..
Amúgy elég jó..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A PORTUGÁL VÁLOGATOTT 26 FŐS KERETE AZ EB-RE
KAPUSOK: Anthony Lopes (Olympique Lyon), Rui Patrício (Wolverhampton Wanderers FC), Rui Silva (Granada CF).
VÉDŐK: João Cancelo (Manchester City), Nélson Semedo (Wolverhampton Wanderers FC), José Fonte (LOSC Lille), Pepe (FC Porto), Rúben Dias (Manchester City), Nuno Mendes (Sporting CP), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund).
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Danilo Pereira (PSG), João Palhinha (Sporting CP), Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers FC), Bruno Fernandes (Manchester United FC), João Moutinho (Wolverhampton Wanderers FC), Renato Sanches (LOSC Lille), Sérgio Oliveira (FC Porto), William Carvalho (Real Bétis Bolompié).
TÁMADÓK: Pedro Goncalves (Sporting CP), André Silva (Eintracht Frankfurt), Bernardo Silva (Manchester City FC), Cristiano Ronaldo (Juventus FC), Diogo Jota (Liverpool FC), Gonçalo Guedes (Valencia CF), João Félix (Atlético Madrid), Rafa Silva (SL Benfica).
KAPUSOK: Anthony Lopes (Olympique Lyon), Rui Patrício (Wolverhampton Wanderers FC), Rui Silva (Granada CF).
VÉDŐK: João Cancelo (Manchester City), Nélson Semedo (Wolverhampton Wanderers FC), José Fonte (LOSC Lille), Pepe (FC Porto), Rúben Dias (Manchester City), Nuno Mendes (Sporting CP), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund).
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Danilo Pereira (PSG), João Palhinha (Sporting CP), Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers FC), Bruno Fernandes (Manchester United FC), João Moutinho (Wolverhampton Wanderers FC), Renato Sanches (LOSC Lille), Sérgio Oliveira (FC Porto), William Carvalho (Real Bétis Bolompié).
TÁMADÓK: Pedro Goncalves (Sporting CP), André Silva (Eintracht Frankfurt), Bernardo Silva (Manchester City FC), Cristiano Ronaldo (Juventus FC), Diogo Jota (Liverpool FC), Gonçalo Guedes (Valencia CF), João Félix (Atlético Madrid), Rafa Silva (SL Benfica).
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Igen, csak akkor nem látja a magyar meccset.flori írta: Csak az egyik München, a másik Budapest.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Arra figyelj, hogy, egy időben lesz a német-magyarral.ferni írta:Erről amúgy tud valaki valamit?MorataMartin írta: Valaki tudna nekem segíteni, mert elég vakon vagyok ebben a témában. Magyarként tudok valahol jegyet venni a francia-portugál EB-meccsre, vagy lekéstem róla, vagy nem is vehetek magyarként, vagy meg elérhetővé teszik. Mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
Gondolom már eladtak minden jegyet, nem?
Most a magyar meccseket is kérdezem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Erről amúgy tud valaki valamit?MorataMartin írta: Valaki tudna nekem segíteni, mert elég vakon vagyok ebben a témában. Magyarként tudok valahol jegyet venni a francia-portugál EB-meccsre, vagy lekéstem róla, vagy nem is vehetek magyarként, vagy meg elérhetővé teszik. Mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
Gondolom már eladtak minden jegyet, nem?
Most a magyar meccseket is kérdezem.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Lehetett venni +15 euróért szuvenír jegyet, amit postázni fognak.flori írta: Miért postáznák? Nem pdf-et küldenek, amit ki tudsz nyomtatni vagy bemutatsz a telódon?
Gondolom június elején küldözgetik majd ki őket.
- flori
Miért postáznák? Nem pdf-et küldenek, amit ki tudsz nyomtatni vagy bemutatsz a telódon?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor postázzák ki várhatóan az Eb jegyeket? Valaki megkapta már esetleg?
- Pad'em
My bad Végre megtanultam Mbappét leírni, most belerohanok a németekbe Klostermann valóban, autentikusan hangzik pedig ahogy átneveztem.illgner írta:Nem tudom, ez a Klostenberg honnan jön, talán Klostermannra gondoltatokfüst írta: Ginter és Günter, Halstenberg és Klostenberg, istenem de imádom a német neveket.
Hummelsnek nagyon örülök, vele csecsébb lesz a védelem.
Günter is gyanús volt, de olyan spieler van.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nem tudom, ez a Klostenberg honnan jön, talán Klostermannra gondoltatokfüst írta: Ginter és Günter, Halstenberg és Klostenberg, istenem de imádom a német neveket.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Fantasy engem is érdekelne fanteam-en, lehet páran ismeritek, lehet privát ligát létrehozni jelképes összeggel, hogy legyen egy kis pikantéria benne.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Valaki tudna nekem segíteni, mert elég vakon vagyok ebben a témában. Magyarként tudok valahol jegyet venni a francia-portugál EB-meccsre, vagy lekéstem róla, vagy nem is vehetek magyarként, vagy meg elérhetővé teszik. Mi a helyzet ezzel kapcsolatban?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Laporte váltott a spanyolokhoz. a kp a teljesen érthetetlen. Sissoko,Tolisso bent és Ndombele,Aouar,Camavinga kint. ráadásul alig visz kp-s embereket. ellenben 8 millió támadót visz. Thuram,Lemar,Ben Yedder helyett mehettek volna. úgyse játszanak mert olyan támadók vannak elől. Benzema,Mbappé,Dembele,Griezmann,Coman mellett nem sok só lesz.alexoxladjackoxi írta: Ha lesz fantasy, szerintem én is szívesen csatlakoznék.
Német keretben én nem annyira érzem az átütő erőt, a középpálya finom, de a többi csapatrész nem igazán kiemelkedő.
Franciáknál meg úgyis a szokásos unalmas emberek fognak játszani, nem értem egy Ndombele, Aouar, Camavinga miért marad ki mondjuk egy Momo Sissokoval szemben, aki idén már nem is volt alapember a Spursben. Védelemben Zouma és Lenglet miért jobb választás, mint Upamecano, Laporte, vagy Konaté? Alig várom, hogy Deshamps elhúzzon a válogatottól.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az utolso mondatoddal meg is valaszoltal minden kerdest. Mondjuk meg igy is a francia keret tunik a legjobbnak, de naluk messze az edzo a leggyengebb lancszemalexoxladjackoxi írta: Ha lesz fantasy, szerintem én is szívesen csatlakoznék.
Német keretben én nem annyira érzem az átütő erőt, a középpálya finom, de a többi csapatrész nem igazán kiemelkedő.
Franciáknál meg úgyis a szokásos unalmas emberek fognak játszani, nem értem egy Ndombele, Aouar, Camavinga miért marad ki mondjuk egy Momo Sissokoval szemben, aki idén már nem is volt alapember a Spursben. Védelemben Zouma és Lenglet miért jobb választás, mint Upamecano, Laporte, vagy Konaté? Alig várom, hogy Deshamps elhúzzon a válogatottól.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Más kérdés hogy még Sallai is úgy megfutja, azt se tudja hol van.füst írta: Ginter és Günter, Halstenberg és Klostenberg, istenem de imádom a német neveket.
Én nagyon bírtam a legjobb éveiben, de szörnyen lassú lett, bár régen se volt gyors, de akkor kompenzálta
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ha lesz fantasy, szerintem én is szívesen csatlakoznék.
- flori
Angoloknál mikor lesz kerethirdetés? Ott nagy sértődések lesznek.
https://twitter.com/i/status/1394977417610113027
Ezt érdemes velük kapcsolatban:Hummels és Müller is visszatér.
https://twitter.com/i/status/1394977417610113027
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ginter és Günter, Halstenberg és Klostenberg, istenem de imádom a német neveket.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
TS meg Reus kimaradását leszámítva én még egy Hoffmann-Wirtz cserét eszközöltem volna, de vszeg ez a legerősebb keret most amit össze lehet állítani. A védelem viszont nagyon gyenge, ezzel nem fogják megnyerni.
Nem illik.