Remy írta:Na, nem nyertem.... 1 meccs elvitte... Viszont hol tudom megnézni a meccset? Nem rövid összefoglalóra gondolok.
Szerintem valamikor a napokban koradélután-délelőtt tuti ismétli S1-2 vagy SK
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. december 12., péntek 23:27
Remy írta:Na, nem nyertem.... 1 meccs elvitte... Viszont hol tudom megnézni a meccset? Nem rövid összefoglalóra gondolok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 12., péntek 23:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 23:23
még nem nyert szerintem... meg nem is fog... a többi meccsen úgy is elbukjarashidm írta:
Remy, örülök hogy nyertél...
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 12., péntek 23:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 12., péntek 23:22
Nem mindenki Én elvagyok ájulva,úgy nézzétek ahogy jelenleg alázzuk a világot,hogy ugyanez a mag volt ott a Camp Nou-ban az 5-0ánál...Milyen hosszú út vezetett idáig és mennyi meló kellett ehhez...A mentális gátakat amiket le kellet kűzdeni meg már meg se említsük.miro írta:Zsinórban a huszadik győzelmünk,elképesztően közel a rekord,de mi fanyalgunk,nyafogunk,és még többet akarunk.
Szép,szép.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 12., péntek 23:19
HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. december 12., péntek 23:16
Remy, örülök hogy nyertél...lordgabi írta:Remy megrakta a Real Madridot, ami az esetek 90%-ban (lehet keveset írtam ) fordítva szokott elsülni, az egyik topikban volt ma téma, ha döntetlen vagy vereség lett volna, két hetet bevállalt volna magától.rashidm írta:OFF: meccsem volt, ezért nem olvastam az egész hozzászólás zuhatagot. Ez a "Remy megúszta"... ez mi?
ON: a meccs nem volt jó, ámde szar. 3 pont, Ronci jól fog aludni.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 12., péntek 23:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 12., péntek 23:14
palesz77 írta:Én ezt most tök őszintén kérdezem - a Classico óta kb ez az első Real meccs, amit megnéztem, szóval annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal -, hogy ennek nem lehet esetleg köze ahhoz, hogy Bale visszatért, és az addig szép játékot és gálákat hozó 4-4-2-nek ezzel kampec lett?R.M.C.F írta:Összességében hetek óta összeesett a játékunk
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 12., péntek 23:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 12., péntek 23:04
Jól látod,de itt Modric a kulcs,ha ő lenne nem lenne ez ilyen szenvedős(fúbárcsak mindig így szenvedtünk volna ) tökmind1,hogy bale mit vergődik a szélen... Szóval Modric 80%-ban az ok,aztán meg Bale mélyrepülése.palesz77 írta:Én ezt most tök őszintén kérdezem - a Classico óta kb ez az első Real meccs, amit megnéztem, szóval annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal -, hogy ennek nem lehet esetleg köze ahhoz, hogy Bale visszatért, és az addig szép játékot és gálákat hozó 4-4-2-nek ezzel kampec lett?R.M.C.F írta:Összességében hetek óta összeesett a játékunk
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. december 12., péntek 23:02
Illetve az is, hogy pár meccs óta Isco - James egyike nincs pályán és Illaramendi játszik helyettük. Akivel nincs semmi baj, csak totál szürke, semmi váratlan nincs benne (az alapvető feladatait megcsinálja).dehogynem. - modric, + bale és kész is ez az izzadós szenvedés amit a csapat produkál.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 12., péntek 23:00
dehogynem. - modric, + bale és kész is ez az izzadós szenvedés amit a csapat produkál.palesz77 írta:Én ezt most tök őszintén kérdezem - a Classico óta kb ez az első Real meccs, amit megnéztem, szóval annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal -, hogy ennek nem lehet esetleg köze ahhoz, hogy Bale visszatért, és az addig szép játékot és gálákat hozó 4-4-2-nek ezzel kampec lett?R.M.C.F írta:Összességében hetek óta összeesett a játékunk
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 12., péntek 22:58
Én ezt most tök őszintén kérdezem - a Classico óta kb ez az első Real meccs, amit megnéztem, szóval annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal -, hogy ennek nem lehet esetleg köze ahhoz, hogy Bale visszatért, és az addig szép játékot és gálákat hozó 4-4-2-nek ezzel kampec lett?R.M.C.F írta:Összességében hetek óta összeesett a játékunk
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 12., péntek 22:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 12., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. december 12., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 12., péntek 22:51
Remy megrakta a Real Madridot, ami az esetek 90%-ban (lehet keveset írtam ) fordítva szokott elsülni, az egyik topikban volt ma téma, ha döntetlen vagy vereség lett volna, két hetet bevállalt volna magától.rashidm írta:OFF: meccsem volt, ezért nem olvastam az egész hozzászólás zuhatagot. Ez a "Remy megúszta"... ez mi?
ON: a meccs nem volt jó, ámde szar. 3 pont, Ronci jól fog aludni.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 12., péntek 22:49
Lényegtelen, nem szabad ilyen ártalmatlan szituációban az ellenfél felé rúgni, főleg hogy messze volt a labda. Mellesleg arról sem vagyok meggyőzve hogy nem ért hozzá az ellenfélhez, de az biztos hogy megadta az esélyt neki hogy elessen.... Élt vele. Ilyet nem szabad 2-1-nél.KAG írta:Becksy23 írta: ...a tizi miatt jöhet a fejmosás...
Hozzá sem nyúlt, dobta magát az emberünk!
HozzászólásSzerző: terry76 » 2014. december 12., péntek 22:48
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem