Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem látom azt az opciót, amivel mi jól járunk, ha Neymar lelép onnan. Nem lesz orrnehéz a Barca, tudnak igazolni lényegében bárkit középpályára. Cou + Verratti duót, vagy legalábbis az egyiket majdhogynem készpénznek lehet venni, ha Neymar lelép. Formációváltással, erősebb középpályával (amire bőven ráférne az erősítés) ismét veszélyesek lehetnek.
Én nem örülnék, ha lelépne.
Én nem örülnék, ha lelépne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A szivem szakad meg ahogy olvasom odaát a Neymar topicot sokan tényleg elhitték a mesét,hogy barcaban mibden igazolás kulé.
Az én véleményem az,hogy Neymar ott van már 4-5 ève és még mindig Messi golyói vannak melengetve(ami jogos,de neymar nyílván nem erre számított).
Gyakorlatilag ez a kis nyikhaj műpelé kifüstölheti nekünk az egész pereputtyot.ez vérciki lesz,hogy üldözik verrattit el abu ahmed binladen hussszein meg a hátsó ajtón kisétál az egyik legnagyobb sztárjukkal úgy hogy semmit sem tehetnek ellene.
Ha meg marad a sok hősszerelmes meszkuklub ezt nem felejti majd és nagyon csunyán fognak fütyülni amikor tehetik.
Szegény neymar.
Az én véleményem az,hogy Neymar ott van már 4-5 ève és még mindig Messi golyói vannak melengetve(ami jogos,de neymar nyílván nem erre számított).
Gyakorlatilag ez a kis nyikhaj műpelé kifüstölheti nekünk az egész pereputtyot.ez vérciki lesz,hogy üldözik verrattit el abu ahmed binladen hussszein meg a hátsó ajtón kisétál az egyik legnagyobb sztárjukkal úgy hogy semmit sem tehetnek ellene.
Ha meg marad a sok hősszerelmes meszkuklub ezt nem felejti majd és nagyon csunyán fognak fütyülni amikor tehetik.
Szegény neymar.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na Messi instáról állítóleg törölte a Neymarral közös képeket (én azért találtam egyet, igaz csapatfotó, meg aztán azt sem tudom, hogy előtte volt-e közös kép vagy sem), Piké meg ugye azt írta hogy marad.
Most akkor kinek van igaza?
Most akkor kinek van igaza?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Komolyan mondom, az ilyenekbe jobban belesérül, mint amúgy...ziro4vr írta:Ez fotosopp? Ilyen mozgás nincs is bakker.Realista24 írta:van ami nem változik
https://giphy.com/gifs/d3ywlTxqtxlcLntS/
Zárójelben, mi ez az okádék számozás?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont azt néztem, hogy egy ilyet mégis hogy a 'csába lehet kivitelezni? Ha ezt tényleg meg tudta csinálni az már komoly akrobatika.ziro4vr írta:Ez fotosopp? Ilyen mozgás nincs is bakker.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez fotosopp? Ilyen mozgás nincs is bakker.Realista24 írta:van ami nem változik
Nem illik.
Hát felkeszulesi meccs, ő így készül fel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
minden évben csúnya mezük van de ez idén gecironda lett, ezt még realos kötődés nélkül is így gondolnám, suarez meg mint egy gumilabdaRealista24 írta:van ami nem változik
- BlancoMark
Muszaj szineszkedni a jo eredmenyert, lehet iden csak ez az amerikai kupa jut nekik.
Viccelek
Viccelek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igazad van, az Ő szerződés hosszabbíttatása se egy jó dolog ! És ha ő is elkezdi zsarolni a klubbot, akkor menjen nyugodtan ! De itt nem a pénzel van a gond mert ha az normális megbeszélések által sikerül kiharcolni az nem gond, de az hogy valaki elmegy ha nem kap többet akkor az mehet , legyen az Messi vagy Neymar !wZoLee7 írta: Udv.
Mi a velemenyed akkor Messi szerzodeserol? Csak erdekel. Azt en ertem h sokat tett mar, jelenleg viszont Messi egyertelmuen a klubotok felett all. Nem lehet tul jo ugy a keretben lenni, hogy valaki kb evente ujra targyalja a szerzodesetes kap egyre nagyobb fizetest...ha mar evekkel ez elott azt mondtak volna neki h ennyivel elegedj meg, o is elkezdte volna a akkor tavozok meset
Egyébként én azért az nem gondolnám hogy Leo a klub felett van ! Az már más kérdés hogy a többi játékos vagy az edzői stáb fölött van-e! És azt továbbra is tartom, hogy aki menni akar egy barcábol az egy percig se kell győzködni!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Udv.Barca01 írta:Üdv mindenkinek !!
Én Barca szurkolóként , regisztráltam ide !
Mi a velemenyed akkor Messi szerzodeserol? Csak erdekel. Azt en ertem h sokat tett mar, jelenleg viszont Messi egyertelmuen a klubotok felett all. Nem lehet tul jo ugy a keretben lenni, hogy valaki kb evente ujra targyalja a szerzodesetes kap egyre nagyobb fizetest...ha mar evekkel ez elott azt mondtak volna neki h ennyivel elegedj meg, o is elkezdte volna a akkor tavozok meset
Nagy változást én nem láttam ! Talán picit többet futott a csapat , de kb ennyi ! Én tartok tőle, hogy ez a szezon rosszabb lesz mint a tavalyi. Pedig látszott mindenkin hogy akar, csak szerintem ez ilyen benyalok az új főnöknek eset volt!dzsi91 írta:Pluszegy
Egyébként mi volt tegnap valverde első meccsén?Van valami változás? Vagy tikitaka és passzoljunk messinek?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pluszegy
Egyébként mi volt tegnap valverde első meccsén?Van valami változás? Vagy tikitaka és passzoljunk messinek?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Üdv mindenkinek !!
A Juvesok meg kirohogtek Bonuccit, hogy elment egy szar Milanba.. Hát nézzék meg ezt a védelmet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Neymaron most a juve ellen abszolút nem látszott tavozasi szándéka. Nagyon jól nyomta.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Jobb, mint Messi.palesz77 írta:Hogy? Ezt komolyan kérdem, nem ismerem annyira a játékát, de amit láttam, az alapján full azon a poszton játszik mint Messi.
Komolyra fordítva: Dybala Neymarhoz képest szerkezet váltással sem előrelépés.
Az MSN top, egyénenként, együtt is. Kár lenne megbontani, csak olyan középpályát és csapatvedekest kell mögéjük szervezni, aki elbírja őket. Szerencsére Iniesta már nem fér bele, nincs meg a munkabírása.
Busi mellé kellene nekik egy pitbull. Szerintem Verratti sem jelentene megoldást.. (remélem soha nem derül ki)
Ez persze csak ötletes, szerencsére nálam hozzáértőbbek sem tudják, hogy hogy erősödhetne a barca, vagy akikkel erősödhetett volna, elhoppoltuk előlük, illetve minket választottak!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hogy? Ezt komolyan kérdem, nem ismerem annyira a játékát, de amit láttam, az alapján full azon a poszton játszik mint Messi.El Unico írta:Szerkezetvaltassal es egy kis modositassal Dybalaval erosebbek lennenek mint Neymarral.