Robben es Ribery ilyen szinten meg tudnak kiemelkedot hozni? Milyen formaban vannak? Nem nagyon szoktam Bayern meccset nezni.mia san mia írta:Érdekes kérdés.
Neuer Lahm Hummels Martinez Alaba
Vidal Xabi
Robben Thiago Ribery
Lewa.
Ez a sor várható szerintem. Boateng sokat hagyott ki, a Hummels Martinez páros jól működik, hiba lenne most megbontani. Müller szerintem joker lesz.
Amúgy ha támadni kell akkor Vidal Thiago és Müller van Lewa mögött.
Jövőre elvileg Martinez újra vkp lesz, szerintem az a legerősebb amúgy ha Boa Hummels a védelemben Xabi helyett pedig Martinez, de ezt most hiba lenne megpróbálni.
Bajnokok Ligája
- BlancoMark
Re: Bajnokok Ligája
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tuti zártan fognak játszani, de nem tudom elképzelni Bonucciékról, hogy olyan amatőr hibákat hozzanak össze mint a PSG. Mondjuk jobb oldalon elég nagy bajban lehetnek. Ha Lichtsteiner, ha Alvés játszik, az Neymarnak csemege lesz. Kelleni fog a 3-5-2 és akkor nagyobb esélyük lesz. De így is a Barca az esélyesebb, főleg, hogy ők is idegenben kezdenek.dzsi91 írta:Legyen igazad, ha elhiszik képesek rá, ahogy manapság már bárki, de szerintem ugyanúgy befosnak majd a camp nouban mint a psg.
Mondjuk Dybala komám bemutathatna Messinek 1-2 góllal.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Érdekes kérdés.
Vidal Xabi
Robben Thiago Ribery
Lewa.
Ez a sor várható szerintem. Boateng sokat hagyott ki, a Hummels Martinez páros jól működik, hiba lenne most megbontani. Müller szerintem joker lesz.
Jövőre elvileg Martinez újra vkp lesz, szerintem az a legerősebb amúgy ha Boa Hummels a védelemben Xabi helyett pedig Martinez, de ezt most hiba lenne megpróbálni.
Vidal Xabi
Robben Thiago Ribery
Lewa.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ancelotti nem fog minket lenézni, a többi meg mindegy. Ami nem baj amúgy, hogy ők sem azok az erős kezdők, az első 20 percek nem lesznek túl izgalmasak.
Kíváncsi vagyok ZZ mennyire fog sakkozni, ha felrak egy 3-5-2őt akkor azonnal be fogok rúgni már a bl himnuszra.
Az Alonso környéki területük sebezhető, itt egy agilis Benzema nagyon kéne, vagy egy Isco akár. Illetve Ronaldo oldalán, a befelé húzódó játéka fontos lesz a Lahm-Boateng/Martinez páros ellen. Hummels idén nagyon top, ott Bélának sok esélyt nem adok.
Hátul meg a Thiago-Lewa párossal fogunk szívni, Casemiro lemarad, Ramosnak ki kell lépnie és ott a hely a lengyelnek.
Kíváncsi vagyok ZZ mennyire fog sakkozni, ha felrak egy 3-5-2őt akkor azonnal be fogok rúgni már a bl himnuszra.
Az Alonso környéki területük sebezhető, itt egy agilis Benzema nagyon kéne, vagy egy Isco akár. Illetve Ronaldo oldalán, a befelé húzódó játéka fontos lesz a Lahm-Boateng/Martinez páros ellen. Hummels idén nagyon top, ott Bélának sok esélyt nem adok.
Hátul meg a Thiago-Lewa párossal fogunk szívni, Casemiro lemarad, Ramosnak ki kell lépnie és ott a hely a lengyelnek.
Nem illik.
- ikarus93
Azért én a Juventust meg a PSG-t nem említeném egy lapon.
Most a Juve kapta a legjobb ellenfelet a legnagyobbak közül.
Higuain meg BL-t fog nyerni.
Most a Juve kapta a legjobb ellenfelet a legnagyobbak közül.
Higuain meg BL-t fog nyerni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. március 17., péntek 14:10-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kétlem,hogy manapság ellehet kerülni a bayernt egy bl cimvédésb közben, 2 szezont végignyomni úgy ,hogy nem futunk bele a világ másik legjobb csapatába lehetetlen. A gond inkább az ,hogy egy negyeddöntőben.H.E.H.E. írta:persze hogy megint nem lesz címvédés a béellben
pont a bájernt beszarás....
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Legyen igazad, ha elhiszik képesek rá, ahogy manapság már bárki, de szerintem ugyanúgy befosnak majd a camp nouban mint a psg.ikarus93 írta:Szerintem meg a Juve igen is kitudja ejteni a Barcát.dzsi91 írta:Továbbjutást várok, szerintem jó lesz a forma időzítésünk.De azt is eltudom képzelni,hogy simán kizúgunk, abszolút 50-50 az egész.Mindenestre megint jól levagyunk nézve mint '14ben, szerintem jók leszünk.
Juvétól meg nemvárok sokat,higannyal képtelenség lenne, csak jól fárasszák le ők is a barcát a clasicora.
A Barca egyik legnagyobb hátránya a szervezettségbe van, a Juve meg pont az ellentéte ennek az egésznek.
Nem beszélve arról, hogy azért a Dybala-Higuain kettős elől nem rossz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
persze hogy megint nem lesz címvédés a béellben
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- ikarus93
Szerintem meg a Juve igen is kitudja ejteni a Barcát.dzsi91 írta:Továbbjutást várok, szerintem jó lesz a forma időzítésünk.De azt is eltudom képzelni,hogy simán kizúgunk, abszolút 50-50 az egész.Mindenestre megint jól levagyunk nézve mint '14ben, szerintem jók leszünk.
Juvétól meg nemvárok sokat,higannyal képtelenség lenne, csak jól fárasszák le ők is a barcát a clasicora.
A Barca egyik legnagyobb hátránya a szervezettségbe van, a Juve meg pont az ellentéte ennek az egésznek.
Nem beszélve arról, hogy azért a Dybala-Higuain kettős elől nem rossz.
Pjaniccal meg nem hogy hátra inkább előrelépett a Juve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. március 17., péntek 14:04-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- dzsi91
Továbbjutást várok, szerintem jó lesz a forma időzítésünk.De azt is eltudom képzelni,hogy simán kizúgunk, abszolút 50-50 az egész.Mindenestre megint jól levagyunk nézve mint '14ben, szerintem jók leszünk.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem Nekünk az hátrány, hogy idegenben kezdünk...a Bayern nekünk fog rontani...simán benne van akár egy nagyobb zakó, mint anno a Dortmund ellen idegenben (4-1)...az idegenben lőtt gól aranyat érhet...
Nem Ő vagyok, de szerintem egy:Realista24 írta:Mi a legerősebb kezdőtök? Nem nagyon követem a BM-t, azért kérdem.
Neuer-Lahm,Boateng,Hummels,Alaba-Alonso,Vidal-Ribery,Thiago,Robben-Lewa
sor fog kifutni. 4-2-3-1-ben, Thiagoval kötetlen poszton. De lehet hogy Xabi helyén Thiago lesz, Müller meg Lewa mögött.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi a legerősebb kezdőtök? Nem nagyon követem a BM-t, azért kérdem.mia san mia írta:...
Közben szavazás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt meg elismerésMesQueUnClub írta:Lehet furcsa lesz, de nekem Dinho volt az alpha és omega, sosem voltam oda Messiért. Tudom ezért valahol kövezés jár...Realista24 írta: Pár éve kezdték csak ezt el, lehet még öt év sincs. Pedig Messi akkor már focizott, hogy nem tudsz róla?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
barca - juve, huu de jo lesz
carlo meg szerintem elpicsaz minket csunyan, a bayern jatekosai nem fognak viccelni, napoli ahogy beszoritott minket, ugy lesznek a nemetek is 2x kemenyebben, de ne igy legyen
carlo meg szerintem elpicsaz minket csunyan, a bayern jatekosai nem fognak viccelni, napoli ahogy beszoritott minket, ugy lesznek a nemetek is 2x kemenyebben, de ne igy legyen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yazid 2017. március 17., péntek 13:40-kor.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Lehet furcsa lesz, de nekem Dinho volt az alpha és omega, sosem voltam oda Messiért. Tudom ezért valahol kövezés jár...Realista24 írta: Pár éve kezdték csak ezt el, lehet még öt év sincs. Pedig Messi akkor már focizott, hogy nem tudsz róla?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pár éve kezdték csak ezt el, lehet még öt év sincs. Pedig Messi akkor már focizott, hogy nem tudsz róla?MesQueUnClub írta:Régen voltak, viszont több mint 10 éve tuti, hogy sorsolással döntenek, az meg szerintem nagyon gyorsan elterjedt volna a twitetteren/facebookon akárhol ha ezen változtattak volna tavaly óta.Realista24 írta: Én úgy tudom, hogy régen voltak ágak. Nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Valamiért régebb óta emlékeztem rá, Berti egyébként nem lenéző válasznak, hanem poénnak szántam. Kinőttem én már abból, hogy online "trollkodjak".András93 írta: Nincs az még 10 éve, 2012-13 óta sorsolják külön az elődöntőket (illetve, hogy ki lesz a "hazai" csapat a döntőn).
Előtte ezt a negyeddöntőknél letudták, de egyébként az ágakat ott is külön sorsolták, nem ahogy épp sorrendben kihúzták őket.
10-15 éve nem gondoltam volna, hogy valaha a Juvénak fogok szurkolni, erre rövid időn belül már másodszor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Egyszerűen jobban megy a csapatnak ha otthon kezd egy BL playoff párharcot. 2006 ban estünk ki utoljára amikor otthon kezdtük.András93 írta:Miért? Szerintem itt már kevésbé számít. Eleve persze a visszavágó hazai pályát szokták preferálni.mia san mia írta:Azért örülök, hogy ezúttal nem Pep irányításával indulunk neki ennek a párharcnak, valamint annak is, hogy otthon kezdjük.
Eddig 10 párharc volt a két csapat között. Ötször a Bayern kezdett otthon, kétszer jutottak tovább (1986-87-ben és 2011-12-ben, utóbbin büntetők után).
Egyébként a Real is ötször kezdett hazai pályán, és ők is csak kétszer mentek tovább (1999-2000-ben és legutóbb 2013-14-ben).
Magyarán az eddigi egymás elleni mérleg 5-5. Nem rossz.
Igaz, egyszer találkoztak csoportkörben is, ott mindkétszer a Bayern nyert, de abban az idényben a Real lett a BL győztes.
De.Realista24 írta:Én úgy tudom, hogy régen voltak ágak. Nem?
Viszont úgy tűnik szeretik ezeket a sorsoló gálákat, és többet akarnak, gondolom még döntő előtt is megtennék, ha lehetne.
M1Ö: Érdekes kérdés. Szerintem annyira nem vészes amit Ancelotti csinál. Speciel jobban rotál mint Madridban az biztos. Senki nincs kimerítve. Costa is bőven kap percet, Coman sérült volt ugyan de azóta ő is játszik. Egyedül a Kimmich Renato Sanches páros kap levés lehetőséget.
- András93
Nincs az még 10 éve, 2012-13 óta sorsolják külön az elődöntőket (illetve, hogy ki lesz a "hazai" csapat a döntőn).MesQueUnClub írta:Régen voltak, viszont több mint 10 éve tuti, hogy sorsolással döntenek, az meg szerintem nagyon gyorsan elterjedt volna a twitetteren/facebookon akárhol ha ezen változtattak volna tavaly óta.
Előtte ezt a negyeddöntőknél letudták, de egyébként az ágakat ott is külön sorsolták, nem ahogy épp sorrendben kihúzták őket.
10-15 éve nem gondoltam volna, hogy valaha a Juvénak fogok szurkolni, erre rövid időn belül már másodszor.