Megy a meccs!
- Sorrentino
Re: Megy a meccs!
Barca jobban akarja ezt mint mi...
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jön Pedri grandmaster
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ateeemadrid
Amúgy sem értem, hogy függ össze ez az 1 v 2 szaros meccs a bajnoksággal. Meg kell nyerni azt kész, nincs poszt, ahol ez a Barca jobb lenne. Kapjuk már össze magunkat 20 percre, azt döntsük el.
Es ez a majom asensio igy is kenterbe veri a belga csodankat. Nevetseges.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, aztán nehogy év végén egy semmivel zárjunk a barca meg akár ezzel a mikiegér kupával. ritka szánalmas lenne.Yazid írta: ne feszüljetek màr, tőlem meg is nyerhetik ezt a hulyeseget, idény végén senkit nem fog érdekelni ez, meg emlékezni se fog senki.
minden kupáért megy a real közhely nem nagyon ül már,
bajnokság rulezz
BL-en kívül mindent nyerni kéne kötelezően ilyen barca mellett. Nincs kifogás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
Semmi baj vele? Tamadasba semmi. A lassusaga miatt elakadnak a tamadasok, amugy szokasos hatrapassz es erotlen lovesek. De cserebe mar hatul se segit ugy be.Hege írta:Semmi baj nincs vele ma szerintem.Galacticos írta: Asensio helyett barki johetne akár a padrol akár az utanpotlasbol kb u11-tol felfele barki.
Gyengék vagyunk, Luka se ul annyira.
Mondjuk lehet igazad van es az asensio mércén ez egy egesz jo meccs, de a realba vagy ugy altalanossagba egy top csapatba ez edes keves.
Asensio baszik segíteni Carvajalnak jöttek is onnan folyamatosan a beadások meg lett is belőle gól.
Amúgy nekem olyan mintha egy felkészülési meccs lenne.
Amúgy nekem olyan mintha egy felkészülési meccs lenne.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- flori
Naggyá tettük ezt a bohóc luukot. asensio vicc.
Kicsit ráültünk az eredményre, addig jó volt a meccs. Fel kell pörögni, nyerjünk! Ezt a csótány gavit meg valaki gyalulja bele a földbe.
Kicsit ráültünk az eredményre, addig jó volt a meccs. Fel kell pörögni, nyerjünk! Ezt a csótány gavit meg valaki gyalulja bele a földbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2022. január 12., szerda 20:51-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Semmi baj nincs vele ma szerintem.Galacticos írta: Asensio helyett barki johetne akár a padrol akár az utanpotlasbol kb u11-tol felfele barki.
Gyengék vagyunk, Luka se ul annyira.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Idegesítő ilyen fos gólt kapni. Ha oldalra kibikázza Militao, akkor nem teszi gólszerzővé ezt a senkit.
Ez a Gavi amúgy full idegesítő bevetődik, szabálytalankodik, de semmit nem ér. Most is már minimum egy sárgánál kellene tartani, de eléggé narancssárga az is. Nem tudom ez a gyerek mire akkora sztár.
Asensiot amúgy szerintem is le kellene kapni. Félidő közepén balon sprintel, támad Benzema meg Vini, ő meg kocog a jobboson és néz hátra, hogy ki jön még, amikor a jobb oldalt keresné őt Benzema. Rodrygo jöhetne helyette, ez most nem fér bele. Carvajal hozza azt az oldalt.
Ez a Gavi amúgy full idegesítő bevetődik, szabálytalankodik, de semmit nem ér. Most is már minimum egy sárgánál kellene tartani, de eléggé narancssárga az is. Nem tudom ez a gyerek mire akkora sztár.
Asensiot amúgy szerintem is le kellene kapni. Félidő közepén balon sprintel, támad Benzema meg Vini, ő meg kocog a jobboson és néz hátra, hogy ki jön még, amikor a jobb oldalt keresné őt Benzema. Rodrygo jöhetne helyette, ez most nem fér bele. Carvajal hozza azt az oldalt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R. Carlos 2022. január 12., szerda 20:51-kor.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A masodikban szerintem behuzzuk. De igazabol tenyleg ilyen felesleges bohockupameccs hangulata van ennek. A jatekosokat sem erdekli nagyon szerintem. Egy meccs a sok kozul ez, nem egy tulfutott klasziko.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem igaz, hogy nincs egy szélsőnk a jobb oldalra, aki hozná Vini sebességének a felét legalább, nem szoktam kikezdeni, de ma eléggé felszabott Asensio.
Modric pedig továbbra is világklasszis formában.
Modric pedig továbbra is világklasszis formában.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bajnoksagba pont akkora elonyunk van, hogy ezekre is lehetne epp most koncentralni.Yazid írta: ne feszüljetek màr, tőlem meg is nyerhetik ezt a hulyeseget, idény végén senkit nem fog érdekelni ez, meg emlékezni se fog senki.
bajnokság rulezz
Raadasul ez nem utkozik epp semmi komolyabb bl fixturrel jelenleg.
ZIDANE
ne feszüljetek màr, tőlem meg is nyerhetik ezt a hulyeseget, idény végén senkit nem fog érdekelni ez, meg emlékezni se fog senki.
bajnokság rulezz
bajnokság rulezz
- Galacticos
Asensio helyett barki johetne akár a padrol akár az utanpotlasbol kb u11-tol felfele barki.
- ateeemadrid
Jó kis felkészülési meccs. Kicsit vehetnek komolyabban azért, mondjuk ha olyan 60%on pörögnénk sima lenne.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Vini gólja óta egy kapuznak, grat.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Jelenleg 1-2-nek is örülnék.Sierra írta: Sose fogjuk mar visszaadni a 6-2ket meg az 5-0kat
Megy a lötyögés megint. A Barca lehet ennyit tud max,de legalább futnak. Ezért kár volt elutazni, ha nem akarnak nyerni.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez a Gavi baszki nevetséges egy focista.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Mert ő is goodboy.lordgabi írta: Ez miért nem sárga Gavikának?