Bajnokok Ligája
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Komoly párosítást érzek részünkről.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Itt voltam, emlékszem együtt néztük Benne vagyoklestat írta:Gyerekek beszeljuk meg hol nezzuk.
Tavaly az M4et jott be.
Szerintem maradjunk annál
Hátha szerencsét hoz.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- BlancoMark
Akkor gondolom ugy 6 eve az m4en nezitek.lestat írta:Gyerekek beszeljuk meg hol nezzuk.
Tavaly az M4et jott be.
Hátha szerencsét hoz.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Gyerekek beszeljuk meg hol nezzuk.
Tavaly az M4et jott be.
Hátha szerencsét hoz.
Tavaly az M4et jott be.
Hátha szerencsét hoz.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
vót má?
Amit szeretnek:
Juve-Bayern
Atletico-Barca
Real-Leicester
Monaco-Dortmund
Szivem szerint Barcelonat szeretnék, de sok lenne a klasszikus egy rakason, az meg mar olyan ocska.
Ami lesz:
Juve-Dortmund
Barca-Leicester
Atletico-Bayern
Real-Monaco
Amit szeretnek:
Juve-Bayern
Atletico-Barca
Real-Leicester
Monaco-Dortmund
Szivem szerint Barcelonat szeretnék, de sok lenne a klasszikus egy rakason, az meg mar olyan ocska.
Ami lesz:
Juve-Dortmund
Barca-Leicester
Atletico-Bayern
Real-Monaco
- nzooli93
Buffon se oket akarja...persze persze
Ez olyan mint mikor nem akarsz egy adott tetelt es tuti kihuzod. Csak beakarja vonzani mindenki a leicestert ezzel a dumaval
Ez olyan mint mikor nem akarsz egy adott tetelt es tuti kihuzod. Csak beakarja vonzani mindenki a leicestert ezzel a dumaval
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mégis mit mondjon,hogy a lesztert szeretném mert 10 emberrel is ütnénk őket és tartalékolhatunk a bajnokságra?Torquemada írta:Szerintem Zidán azért nem akarja a Lesztert kapni, mert angol csapat és fél, hogy nem fog bejönni ellenük a már a játékrendszerünk alapjává, lényegévé kristályosodott hülye beívelgetés
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Szerintem Zidán azért nem akarja a Lesztert kapni, mert angol csapat és fél, hogy nem fog bejönni ellenük a már a játékrendszerünk alapjává, lényegévé kristályosodott hülye beívelgetés
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ez a Juve csak stabilabb és erősebb lett az elmúlt két évben. Amúgy amikor kiütöttek minket még Del Pieroék 10 éve, akkor még gyengébbek is voltak, egyértelműen leszállóágban voltak. A Bayern és ők azok akik ellen nálam nem mi lennénk az esélyesek. A Barca-Atlético fifti-fifti, a többit papíron ki kéne ütni, de nézve a csapatot attól függ milyen napot fognak ki. Ha mondjuk a Monaco megviccelne minket, egyáltalán nem lepődnék meg.Én a juvétól mindig félek hiába megyünk esélyesebbként vagy esélytelenebbként ellenük utolsó 3? kiesési párharcot hozták ellenünk. Már csak ezért is fosnék tőlük.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Én a juvétól mindig félek hiába megyünk esélyesebbként vagy esélytelenebbként ellenük utolsó 3? kiesési párharcot hozták ellenünk. Már csak ezért is fosnék tőlük.
Szerintem jól építkeztek pirloék után, rutinos embereket hoztak mellette pedig van egy top edzőjük.
Szerintem jól építkeztek pirloék után, rutinos embereket hoztak mellette pedig van egy top edzőjük.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Jó persze, Higu mutatványozott egy párat, de azért a Morata-Tevez tengelynél, a Higu-Dybala jobban funkcionál. Pjanic meg szerintem semmivel nem szervez és szűr roszabbul, mint Pogba, aki a MU-ban eddig elég halovány.Realista24 írta: Mármint gyengültet akartál írni, Higuaín, you know
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mármint gyengültet akartál írni, Higuaín, you knowMesQueUnClub írta:Igen, de azt se felejtsd el, hogy lehet egységesebb volt az a kp (bár szerintem annyival nem), de a támadó részlegük viszont sokat erősödött.ziro4vr írta: Ezt nem tudom komolyan venni. Én egy egységes középpályáról beszéltem, annak mi köze higanyhoz meg dybalához?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
Igen, de azt se felejtsd el, hogy lehet egységesebb volt az a kp (bár szerintem annyival nem), de a támadó részlegük viszont sokat erősödött.ziro4vr írta: Ezt nem tudom komolyan venni. Én egy egységes középpályáról beszéltem, annak mi köze higanyhoz meg dybalához?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem van reális esély, pont azért, mert most gyengébb a mezőny. Ugyanúgy van baja mindegyik csapatnak. Nyerni tudni meg megint a másik dolog, azt nem sok csapat tud, és az sokat számít.
Ezt nem tudom komolyan venni. Én egy egységes középpályáról beszéltem, annak mi köze higanyhoz meg dybalához?MesQueUnClub írta:Nem akarom a Juvét védeni, de ez a nincs Pogba, nem érv, helyette van Dybala, Higu, Pjanic. Pirlo az más, de azóta már jóval előrébb tolódott a támadás szervezése is.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondjuk az biztos, hogy lassan már szarabbak nem tudunk lenni, akkor is, ha a BL-ben azért csak meneget a szekér, és ha épp jó napot fogun ki, akkor mindenki rábaszott.ziro4vr írta:Jó de bennünk ott a potenciál, a legnagyobb a mezőnyben szerintem. Ők nem lesznek jobbak. De mondjuk ja, nem sok esély van hogy ez majd hirtelen ki is jön, elismerem. Végülis lehet igazatok van..
De reálisan idén nincs nagy esély, duplázás sose volt, formánk sehol, a mezőny azért erős..
Szerintem Monacot kapjuk, és ha választani lehetne a Juvét szeretném a döntőben.
- MesQueUnClub
Nem akarom a Juvét védeni, de ez a nincs Pogba, nem érv, helyette van Dybala, Higu, Pjanic. Pirlo az más, de azóta már jóval előrébb tolódott a támadás szervezése is.
- ziro4vr
Jó de bennünk ott a potenciál, a legnagyobb a mezőnyben szerintem. Ők nem lesznek jobbak. De mondjuk ja, nem sok esély van hogy ez majd hirtelen ki is jön, elismerem. Végülis lehet igazatok van..
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ilyen csak egy ideális világban létezik, amit régen láthattunk Madridban sajnos. Ők is gyengébbek, meg mi is, ergo ugyanott vagyunk, mint a döntős csapat idejébenziro4vr írta:
De ezeket úgy mondom, hogy abból indulok ki, nem lankadt pöccsel futnak ki aranyfiaink, mert akkor mindegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
De amúgy a stílusuk is változott, ez a féloldalas 4-2-3-1 szerűség szerintem könnyebb ellenféllé teszi őket nekünk, mert a kp-n nem annyira masszívak, nincsenek emberelőnyös helyzetek.
De ezeket úgy mondom, hogy abból indulok ki, nem lankadt pöccsel futnak ki aranyfiaink, mert akkor mindegy.
Nem illik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nekünk nem tetsző stílusban játszanak. Ellenünk ez az erősségük, ezért kerülném őket.
A múltkor is sokkal jobb csapatunk volt, mégis sikerült továbbkaparniuk magukat. Szenvedjen meg velük más.
A múltkor is sokkal jobb csapatunk volt, mégis sikerült továbbkaparniuk magukat. Szenvedjen meg velük más.