HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 9., vasárnap 11:49
Komolyan mondom nagyon funny ez a vita. Erre csak az ismert mémet lehet idetolni: Win, Lose or Tie, Madridistas allways cry!
Nyertünk 5-1-re, feltöröljük a padlót mindenkivel, akivel szembekerülünk, akár Bale-lel, akár Iscoval, erre itt olyan vita megy, mint az ínséges időkben Higu-Benzema vita fénykorában.
Nekem is meg van a véleményem, az Isco pártiak felé húz a szívem, mert szerintem is látványosabbak és stabilabbak vagyunk Iscoval, James is jobb jobb oldalon, mint a baloson. Bale nélkül gyakorlatilag mindenki a neki ideális poszton játszik, míg Bale-nek nem fekszik a jkp, és Jamesnek meg a bkp, szóval nettóban gyengébbek vagyunk Bale-lel, viszont Bale-lel sokkal gyorsabbak a kontráink, több a gyilkos ösztön a csapatban. Előnyök, hátrányok vannak mindkét esetben, de ha Bale ráfanyalodna a védekezésre, Isco meg kiszorítaná Jamest, akkor talán még erősebbek lennénk. Sok a variációs lehetőség, szóval nyugalom. Én nem a támadósor miatt aggódok, mert a Bale-James párossal is agyon tudunk verni bárkit. Én a Kroos-Modric párost féltem, mert mindketten létszükség a focihoz, amit játsszuk. Ők a kulcsemberek, meg CR. A többiek hiányát megoldjuk.
Apropó Kroos. Megrúgta az első gólját Madridban, azt kell, hogy mondjam, hogy olyan gól volt, amely őt tökéletesen jellemzi: pontos, precíz, eszes, elegáns, klasszis gól. Adott mellette egy gólpasszt, és kiváló játékot mutatott. Abszolút MOM.
CR-hez meg annyit, hogy most olyan játékért van szidva, amilyet az elmúlt 4 évben mutatott, és amiért én azt mondtam, hogy a góljai ellenére nem érdemel aranylabdát. Csak ponterős játéka volt éveken keresztül, azon kívül meg rossz volt nézni. Most az utóbbi 2 hónapban láttuk, hogy mit tud akkor, ha tényleg jól játszik. Na az, az a CR volt, aki aranylabdát érdemel, én ezt vártam, ezért voltam, vagyok vele szigorú. Végre CR bemutatja, hogy miről is beszéltem. Csak hát ma is volt 2 gólpassza, egy gólja, meg Bale gólja előtt ő adta a kulcspasszt Kroosnak. Ezen kívül abszolút nem játszott jól, de 4 gólt is ő hozott össze. Bárcsak mindig ilyen szarul játszana. Ennek ellenére Kroos a MOM, mert az egész meccset figyelembe véve ő játszott a legjobban, nem CR.