Meg azzal, hogy akár cölibátusba is vonulhatNika91127 írta:Srácok,aki ilyen városi használatra akar autót,az barátkozzon a Honda Jazz nevezetű, városi használatra kihegyezett csodával
OFF
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: OFF
Merci Zizou!
- ___Samy___
Hasznaltautoban benne van mindig a rizikó. Ez valamelyest csökkenthető, ha olyannal mész autót venni, aki ért is hozzá. De akkor sincs garantálva a siker.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Itt is ez a szitu, hogy 1,6-os, 110 ló körüli autót venni 3-5 évre, aztán váltás. Aztán a Mazda 3asokról eddig jót olvastam többnyire nem tudom, hogy mi másban tudnék még gondolkozni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Jo valamelyest tuloztam azzal az 1-1 kilometerrel.
De felnek hasznaltan ebben az arkategoriaban turbosat venni (masfel misi) ennyiert 8-10eves autot kapsz, es nem tudhatod h az elotted levo pontosan mennyire kimelte es mennyire nem. Es ehhez hozza jon a turelmetlensegem is..
De most ti napi hasznalatra (elmenni munkaba, haza, boltba, hetvegen ide oda, hosszu tavra ritkan) ennyiert milyen autot vennetek? Amiket szeretnek: ne 3ajtos legyen, azert legyen egy 110-120lo es benzin.
De felnek hasznaltan ebben az arkategoriaban turbosat venni (masfel misi) ennyiert 8-10eves autot kapsz, es nem tudhatod h az elotted levo pontosan mennyire kimelte es mennyire nem. Es ehhez hozza jon a turelmetlensegem is..
De most ti napi hasznalatra (elmenni munkaba, haza, boltba, hetvegen ide oda, hosszu tavra ritkan) ennyiert milyen autot vennetek? Amiket szeretnek: ne 3ajtos legyen, azert legyen egy 110-120lo es benzin.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az 1.0 az turbós, nagyon nyomatékos. Na majd kiderül mi lesz belőle....kelemen.istvan írta:2015-ös, 1.2 tsi Fábiám van, 110 lóerő.. egész jól mozgatja a kis kasztnit. Octaviaba az 1.4 tsi is kevésnek tűnik, a családban van. Nyilván nem örökéletű szívó-benzin, vagy sdi motor, de azert bízom benne, hogy 80 ezernél azert többet fog elmenni..
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2015-ös, 1.2 tsi Fábiám van, 110 lóerő.. egész jól mozgatja a kis kasztnit. Octaviaba az 1.4 tsi is kevésnek tűnik, a családban van. Nyilván nem örökéletű szívó-benzin, vagy sdi motor, de azert bízom benne, hogy 80 ezernél azert többet fog elmenni..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A nyomatéka nagyon magas, arra apellálok ha menekülőre fogom majd az utakon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem a tsi a lényeg. Hanem az Octavia méret meg az 1000 köbcenti es a felhúzott teljesítmény.R.M.C.F írta:Ez más mint a korábbi tsi-k,___Samy___ írta:Az az ezres motor tuti úgy ki van hegyezve, hogy min 120 ló. Ezek max 100 ezer km, azt kuka.
Hasonlóképen működik mint egy dízel,de majd meglátom mit tud, és leírom...... céges autó lesz nem saját, nincsen vele költségem, tehát nem hat meg ha nem kiforrott, de jókat írnak róla.....meglátjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Jah, az úgy más
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Ez más mint a korábbi tsi-k,___Samy___ írta:Az az ezres motor tuti úgy ki van hegyezve, hogy min 120 ló. Ezek max 100 ezer km, azt kuka.
Hasonlóképen működik mint egy dízel,de majd meglátom mit tud, és leírom...... céges autó lesz nem saját, nincsen vele költségem, tehát nem hat meg ha nem kiforrott, de jókat írnak róla.....meglátjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az úgy vállalható akkor.R.M.C.F írta:Realista24 írta:Remek lesz ha nem akarod sokkal tovább használni mint 80-100e km. Es lehet sokat irtam.
nem, 3 évig használom, 50.000 Km a futás addig, utána új. Egyébként ez más konstrukció mint a korábbi tsi.k
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Az az ezres motor tuti úgy ki van hegyezve, hogy min 120 ló. Ezek max 100 ezer km, azt kuka.
-
Realista24 írta:Remek lesz ha nem akarod sokkal tovább használni mint 80-100e km. Es lehet sokat irtam.
nem, 3 évig használom, 50.000 Km a futás addig, utána új. Egyébként ez más konstrukció mint a korábbi tsi.k
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remek lesz ha nem akarod sokkal tovább használni mint 80-100e km. Es lehet sokat irtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
kelemen.istvan írta:A mostanában divatos turbós benzines motorokkal összevetve már ezek sem igazak, megdőltek az általános állítások, közhelyek..___Samy___ írta:A dízel előnye a fogyasztás, meg az, hogy nyomatékosabb a gép
Igen, én most egy octavia 1.0 tsi-t szerzek éppen be, eléggé új konstrukció, de nagyon jókat írnak róla, a nyomaték és a fogyasztása mint a dízelnek. DSG váltóval, szerintem remek lesz.
- ___Samy___
Így van. A turbot csak akkor kell hűteni, ha huzamosabb ideig mész vele gyorsan, pl autópályán. Ha pályán mész, és megállsz a parkolóba, akkor ketyegteted 1-2 percig, majd leallitod.
De ha a pályáról lejössz, és míg elersz hazáig, az is elég a turbónak, hogy visszahuljon, főleg ha mész lakott területen belül is.
Itt inkább azon van a hangsúly, hogy hirtelen állsz meg nagy sebességről. Akkor kell járatni a kocsit alapjáraton.
De ha a pályáról lejössz, és míg elersz hazáig, az is elég a turbónak, hogy visszahuljon, főleg ha mész lakott területen belül is.
Itt inkább azon van a hangsúly, hogy hirtelen állsz meg nagy sebességről. Akkor kell járatni a kocsit alapjáraton.
Nekem eddig csak turbós autóim voltak, egyiknek sem volt turbó ügyileg semmi baja, de ilyeneket én soha nem csináltam. Nem olyan egyszerű kinyírni azt a csigát (persze a R24 által említett vezetési stílustól eltekintve)Galacticos írta: hát ezt én értem, de most figyelj például ma elindulok mindjárt a pékségbe, utána a kisboltba és a munkahelyemre. ezek között a távolság kb 1-1-1 kilométer. kizárt dolog hogyha késésben vagyok, mind a három helynél várni fogok 1-2 percet érkezésnél és elindulásnál is.
a környék pedig nem adott arra hogy járó motorral a pékség előtt merjem hagyni a kocsit.
eleinte még csak csak vigyáznék rá de hosszútávon sajnos kinyírnám, a turbót.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Turbó be sem kapcsol 1 kilométeren, hacsak nem barom módon vezetsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
hát ezt én értem, de most figyelj például ma elindulok mindjárt a pékségbe, utána a kisboltba és a munkahelyemre. ezek között a távolság kb 1-1-1 kilométer. kizárt dolog hogyha késésben vagyok, mind a három helynél várni fogok 1-2 percet érkezésnél és elindulásnál is.___Samy___ írta:Ez időben kb 1-2 perc.ugyanez ha sietek nem fogok állni még alapjáraton hagyni hogy lehüljön..
a környék pedig nem adott arra hogy járó motorral a pékség előtt merjem hagyni a kocsit.
eleinte még csak csak vigyáznék rá de hosszútávon sajnos kinyírnám, a turbót.