Értékeld a legutóbbi meccset
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
ELÉG VOLT
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
sztem az nektek van Zsomborral, ti jelentek meg egyből ha írok valamit, én sosem reagálok a ti írásaitokra, csak ha már hozzámcímeztek vmit, de igen nekem van biztos...Realista24 írta:Üldözési mánia?
Géci: r24 jött a statokkal, hogy nézzem meg azokat, hogy mi a különbség benz-bale között, én erre válaszoltam, egy olyan oldal értékelésével ami kizárólag statok alapján értékel. és bale aztán minden csak nem kedvenc/szeretett focistám, persze benzema sem;ettől függetlenül r24 midnig átfogalmazza az írásaimat a sajátjára, csak a tartalma nem lesz ugyanaz
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
Kroos. CR hiába adott két gólpasszt és rúgta meg a szokásos gólját, de szerintem rémes volt. Első gól abszolút Toni érdeme, a gólja zseniális volt, a hátsó kameraállásból jól látszik, hogy miért... és milyen messziről verte be így.... Ellentétben itt pár Luka lehúzással... ő is szépen melózott. Nekem Bale is tetszett, de elfáradt a második feles közepére, fel kell hozni. James is dolgozott, helyenként jól játszott, kár, hogy kiugratta a Rayost... A védelem korrekt volt, de Nacho eddigi legrosszabb meccsét hozta talán. Navasnak kár a felesleges kifutásáért, azonkívül még egy bizonytalansága volt, de ott is jól korrigált.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a félelmetes,hogy nem játszottunk különösen jól és elraktunk 5-öt...Elképesztő potenciál van a csapatban, ez a csapat erősebb mint a 2013as Bayern és a csodabarcát is bucira verné(na ebből most nagy vita lesz ...).
Kicsit szokatlan még,hogy úgy kell Real meccset ,hogy egy minimális izgalom nincs az egészben, de szerintem lassan hozzászokok... Mostanában a legnagyobb problémánk,hogy 4nél vagy a fölött állunk meg... De tényleg,hiányzik már egy izzadós meccs, egy jó kis 3-2 mint a City ellen volt annó, vagy kiállhatnánk az első félidőben csak 10 emberrel
Na de tényleg én ilyenkor senkit nem tudok elő venni, sorra jönnek a gálák, simán verünk mindenkit...Nem tudok haragudni egy James eladott labda miatt, vagy egy bármilyen hiba miatt.
A sors iróniája viszont ,hogy ekézzük Ikert folyamatosan erre Navas bemutat egy olyan aláfutást amit még a kapitány is megirigyelne
Sima volt, elégedett vagyok nagyon élvezem a meccseket, mindenki tanár
Kicsit szokatlan még,hogy úgy kell Real meccset ,hogy egy minimális izgalom nincs az egészben, de szerintem lassan hozzászokok... Mostanában a legnagyobb problémánk,hogy 4nél vagy a fölött állunk meg... De tényleg,hiányzik már egy izzadós meccs, egy jó kis 3-2 mint a City ellen volt annó, vagy kiállhatnánk az első félidőben csak 10 emberrel
Na de tényleg én ilyenkor senkit nem tudok elő venni, sorra jönnek a gálák, simán verünk mindenkit...Nem tudok haragudni egy James eladott labda miatt, vagy egy bármilyen hiba miatt.
A sors iróniája viszont ,hogy ekézzük Ikert folyamatosan erre Navas bemutat egy olyan aláfutást amit még a kapitány is megirigyelne
Sima volt, elégedett vagyok nagyon élvezem a meccseket, mindenki tanár
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A lényeg az, hogy veled minden rendben, és a többi a hülye mert nem mennek utánnad azok után, hogy jössz az ilyen blik szintű oldal statjaival...heccsat írta:még jó, hogy csak a támadó 3asról volt szó, de ferdítsd csak a dolgokat megint a saját javadra, mindig ezt csinálod, aztán mások már a te ferdítésedre reagálnakRealista24 írta:legjobb
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kroos a motm, Bale arcából és hajából faragjon le valaki és akkor jó lesz, Benzema meg egy állat
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sajnálom, ha azt hiszed, hogy minden rólad szól. Én a saját véleményem ütköztettem a whoscore, tévedhetetlen statisztikájával.heccsat írta:még jó, hogy csak a támadó 3asról volt szó, de ferdítsd csak a dolgokat megint a saját javadra, mindig ezt csinálod, aztán mások már a te ferdítésedre reagálnakRealista24 írta:legjobb
Üldözési mánia?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
Cr nem volt az igazi,de 2 gólpassz 1 gól. bale átlagos benzema jó volt.Kroos nagyon jó volt modric kicsit gyengébb.
James volt nagyon gyenge ma szerintem.
James volt nagyon gyenge ma szerintem.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
még jó, hogy csak a támadó 3asról volt szó, de ferdítsd csak a dolgokat megint a saját javadra, mindig ezt csinálod, aztán mások már a te ferdítésedre reagálnakRealista24 írta:legjobb
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
Első gól, méghozzá egy zseniális gól. Ne add alább Toni!
Meccs embere nálam.
Meccs embere nálam.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Realista24 írta:Gól, gólpassz, bár a whoscored szerint nem ő volt a legjobb. Nálam azért Kroos lett.
Én azért még gondolkoztam Modricon, de gondolom ő ott egy hetest kapott csak...
Isco kell nagyon ebbe a csapatba, nélküle többnyire kontrázunk "csak"
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
MOM: Kroos!!!!!!4!!!négy!!4négy!!
Jó kis lézengés volt ez a szombat esti edzés a fiúktól. A Rayo becsületére legyen mondva, hogy akartak, küzdöttek, de a tudásbeli különbség azért minimum 1 osztály.
Jó kis lézengés volt ez a szombat esti edzés a fiúktól. A Rayo becsületére legyen mondva, hogy akartak, küzdöttek, de a tudásbeli különbség azért minimum 1 osztály.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gól, gólpassz, bár a whoscored szerint nem ő volt a legjobb. Nálam azért Kroos lett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A meccs margójára:
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... et-2374431
mekkora formák... Scholes és a szurkolók is
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... et-2374431
mekkora formák... Scholes és a szurkolók is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
motm Benz, egyértelmű, mellette még nagyot játszott Marcelo,Varane és Ramos. A két agy a kp-n csak a szokásos elképesztő pontosságú, precíz játékot nyújtotta, Isco-tol több váratlan dolgot vártam volna egy ennyire betömörülő csapat ellen. CR túlpörgött. Mindegy. Statisztika beszél..
azok a legjobbak, követni se bírja az ellenfél ping-pong (tiki-taka )CS0ki írta:Mondjuk 1-2 vicces, amikor úgy dobálják vissza a másiknak a labdát, mint a mesékben a meggyújtott dinamitot.Am én ezeket a Benzema meg CR összjátékokat annyira imádom.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Benzemára nyomtam.Az utóbbi hetek teljesítménye alapján mindenképp.Marcelo is jó volt,meg Varane is,de mondom,nem csak a tegnapi mecxs alapján....persze most ugye felvetődik a kérdés,hogy a szavazás úgy szól,hogy a meccs stb de...tegnap egy fejben már kicsit máshol járó csapat hozta a kötelezőt,szal a játékosaink nem voltak annyira élesre állítva,mint ha egy fontosabb meccset vívtak volna.De Benzema nem engedett ki,látszik hogy élvezi a focit,hál istennek.
Egy valamit mondhatok...a rayo nehezebb dió lesz...
Egy valamit mondhatok...a rayo nehezebb dió lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem meg egyértelmű, hogy a fekete cipők miatt van, valami ezüst, fehér, narisari vagy zöld csuka kell oda, azokban mindig ment a góllövés.
és ezt fullkomolyan mondom
és ezt fullkomolyan mondom
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Rágörcsölt,nem is kérdés.
Amit mond R24 ott is látszott,illetve volt egy védővonal mögé bebökött labda amit azt se tudta hirtelen melyik lábával lőjön el.
Amit mond R24 ott is látszott,illetve volt egy védővonal mögé bebökött labda amit azt se tudta hirtelen melyik lábával lőjön el.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale