Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 2., vasárnap 21:00

Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco.
Modric-Isco kp elég érdekesen nézne ki, Hámesszel előttük. :lol: Az úgy védekezésben nem túl acélos.
Illarat kellene kicsit bejáratni, aztán ha gond van hátha nem úgy szállna be mint Dortmundban. :roll:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 20:27

Realista24 írta:
Kerlon írta:Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.

Szerintem a Khedira - Lucas Silva váltás össze fog jönni, 70%. A srác jönne, Carlo már korábbi csapatába is vitte volna, olcsó, jó paraméterekkel.
legalább hehe is kiélheti magát, ha már a patójából paco lesz (remélhetőleg) :mrgreen:

bárki is jön a német helyére, nagyon szimpatikus lesz (kivéve ha biglia jön) :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 20:24

Kerlon írta:Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.

Szerintem a Khedira - Lucas Silva váltás össze fog jönni, 70%. A srác jönne, Carlo már korábbi csapatába is vitte volna, olcsó, jó paraméterekkel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 20:22

Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 20:11

A gebasz ott van, hogy a Cé, Modric, Kroos, Carvajal 4-esnek nincs megfelelő pótlása, és ha ezek közül az egyikük kiesik, nagyon nagy gondok lesznek.
Nálam ez nem gebasz, mert nem tarthatsz két Modric, vagy két Kroos szintű embert. Egyet a padon egyet meg fixen a pályán? Nem életszerű.
Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco. Ha egyszerre kiesik mind a kettő, akkor rohadjon meg :lol: :lol:

Carvajal, rá ott van Arbeloa, Nacho, nekem elég. Cét meg ahogy írod, nem lehetne pótolni, se így, se úgy.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 2., vasárnap 20:09

A gebasz ott van, hogy a Cé, Modric, Kroos, Carvajal 4-esnek nincs megfelelő pótlása, és ha ezek közül az egyikük kiesik, nagyon nagy gondok lesznek. Leginkább a kp közepe a necces, mert Cé-nek sosem volt (és nem is lehet) megfelelő pótlása, de a kp közepe nagyon sebezhető, ha Khedira vagy Illara játszik valamelyik nagyágyúnk helyett. Nagyon kellene még egy minőségi kkp-s. A szezonunk sikeressége azon múlik, hogy ebből a 4-esből sikerül-e mindenkinek többé-kevésbé végigjátszani a szezont. Ha valaki kidől, és nem lesz bevethető az április-május szakaszban, akkor nagyon kemény időszak elé nézünk.

A pálya többi része rendben van, ott inkább a bőség zavara van.
szerintem egy fullos (=vért ivós, tajparaszt, lerúgós) atma tolhat ki velünk leginkább egy párharcban mondjuk.
Én még idevenném Mou Chelseajét is, illetve talán a Thiagoval megerősödött BM-et, de mindegyiküknek vért kell inniuk, ha le akarnak minket tolni, ha nálunk mindenki egészséges.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 20:04

Realista24 írta:Nincs realitása. Majd ha kimegy Modric, ugyis hosszabbított vagy ha meg nem, akkor fog. Ket ev mulva hozzuk.
akkor jön ilkay gündogan, igen :mrgreen:

amúgy még lehet optimalizálni, csicsa el, khedira el, paco in mondjuk, meg valami kiegészítő arc a kp-ra

ja meg Iker el, valaki a helyére
Nem illik.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. november 2., vasárnap 19:56

wxyz írta:Egy használható csere kp még elférne szerintem. Khedira még erre a szerepre is alkalmatlan
Macifej tökéletes arra az esetre, ha minden kötél szakad.
Amíg neki így megfelel, addig szerintem nem kell több ember oda, bár ha játszani akar, akkor nem sokáig lesz már nálunk.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 2., vasárnap 19:40

Egy használható csere kp még elférne szerintem. Khedira még erre a szerepre is alkalmatlan

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 19:36

Nincs realitása. Majd ha kimegy Modric, ugyis hosszabbított vagy ha meg nem, akkor fog. Ket ev mulva hozzuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 2., vasárnap 19:22

Realista24 írta:
ziro4vr írta:Teljesen jól optimalizált ez a keret, (ha egészséges mindenki, vagy mondjuk 90-95%-a) csak 2-3 tehetséget hiányolok továbbra is, akiket le lehet ültetni a padra olykor, vagy a kupában mondjuk kezdetni nyugodt szívvel.
Jese, Isco, Varane, Illarra, Nacho. Nekem ok bőven elegek egyelore. Igy is nehez lesz a beepitesuk. Elore meg egy Paco es hatradolok.
Pogbinho már nem kell? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 19:19

ziro4vr írta:Teljesen jól optimalizált ez a keret, (ha egészséges mindenki, vagy mondjuk 90-95%-a) csak 2-3 tehetséget hiányolok továbbra is, akiket le lehet ültetni a padra olykor, vagy a kupában mondjuk kezdetni nyugodt szívvel.
Jese, Isco, Varane, Illarra, Nacho. Nekem ok bőven elegek egyelore. Igy is nehez lesz a beepitesuk. Elore meg egy Paco es hatradolok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 19:15

Kerlon írta:Szerintem meg annyi a klasszis focista a keretbe, hogy 95%-ban garantált a meccsenkenti 2 gólunk. Elég James góljára gondolni vagy C sarkazos passzara... Még a nyogvenyelos meccseken is kijohet a lépés... Brutális itt minden. Egyedul, ha nagyon elkenyelmesedunk es elbizzunk magunkat, akkor lehetünk bajba.
szerintem egy fullos (=vért ivós, tajparaszt, lerúgós) atma tolhat ki velünk leginkább egy párharcban mondjuk. betömörülnek, Jamest, Balet ki tudják vonni, aztán jön egy pontrúgás, aminek levédekezése továbbra sem erősségünk. bár egyre kevesebbszer tudja ezt a játékát hibátlanul tolni az atma, ha meg nem megy ez, akkor nincs esélyük. a játszó csapatokat lendületből, tudásból leverjük
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 19:11

Szerintem meg annyi a klasszis focista a keretbe, hogy 95%-ban garantált a meccsenkenti 2 gólunk. Elég James góljára gondolni vagy C sarkazos passzara... Még a nyogvenyelos meccseken is kijohet a lépés... Brutális itt minden. Egyedul, ha nagyon elkenyelmesedunk es elbizzunk magunkat, akkor lehetünk bajba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 19:02

Teljesen jól optimalizált ez a keret, (ha egészséges mindenki, vagy mondjuk 90-95%-a) csak 2-3 tehetséget hiányolok továbbra is, akiket le lehet ültetni a padra olykor, vagy a kupában mondjuk kezdetni nyugodt szívvel.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 18:55

Mondjuk az a durva, hogy ugy hoztuk a meccseket, hogy a padon nem volt sem Jese sem pedig Bale.
Ezért nem ertem azokat, akik a keret mélysége miatt aggódnak. Bőven megvagyunk, olyan extrém helyzet meg csak nem kesz, hogy hat kulcsember dől majd ki egyszerre.
Mindenhol tele vagyunk minőségi es nem jatekpercekert es pénzért rinyalo játékosokkal. Na meg van egy irigylésre méltó edzőnk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 2., vasárnap 16:55

Hát igen, azért ez a forma elég durva, nem lehet mindig így játszani, remélem nem fog kipukkadni a csapat, én is megelégszem most 1-2 szűkebb győzelemmel, kell az erő és a sok gól tavaszra.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 16:48

A Sevilla elleni majd februárban lesz a klub vb miatt.

Amugy ez a forma nehezen tartható szezon végéig, de nem is kell. En megelegszek neha egy szenvedős döntetlennel vagy győzelemmel is. Mert fogunk szenvedni kicsik ellen. A Barcelona pedig evek óta januárban esik vissza, remelem iden sem lesz ez másképpen.
Az Atmat es a Barcat verni kell a bajnokságban es akkor meg is vagyunk. A kicsik ellen kb mindenki ugyanannyit fog veszíteni sztem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 2., vasárnap 15:31

reeed_ati írta:Én most azt érzem, hogy eléggé csúcsra van járatva a csapat, nem fog ez visszaütni tavasszal?
A játékunk nagyon rendben van, vertük a barcát, a poolt remek focival, most szinte mindenki jó formában.
De vajon meddig lehet tartani ezt a szintet?
Vagy lesz még ettől feljebb is? :mrgreen: (Az mondjuk csúnya lenne, ha tavasszal még rádobnának egy lapáttal. :Đ )
Nincs megírva sehol,hogy kötelező a hullámvölgy,sőt nekünk volt is szeptember elején, tavaly is egy nagyon hosszú szériánk volt ezt kéne most megismételni mondjuk januárig, sok töltelék kis meccs és 2 nehéz (valencia-Sevilla) ez nem egy lehetetlen feladat.És a Barcának még csak most jön a java és játszanak még a matracosokkal is...szerintem a lényeg,hogy bármilyen botlásunk lesz az ne tartson 1 meccsnél tovább, tehát olyat nem szabad,hogy egymás után 2 meccsen pontot vesztünk, én érzem ebben a csapatban hogy bármilyen botláson túllépnek egy perc alatt.Tavaszra valahogy összekell kukázni egy 5-6 pontos előnyt, az lenne az optimális mert nem is tunyul el a társaság oda kell azért figyelni és a blre is lehet koncentrálni mert belefér 1-2 botlás(na persze ha lesz egy 10 pontos előnyünk azt se bánom)...Nem lehetetlen ilyen csapattal meglehet oldani.

Tvalay a hullámvölgy pont a bajnokság végére jött ki erre szerintem Carlo idén nagyon figyelni fog.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. november 2., vasárnap 11:58

Én most azt érzem, hogy eléggé csúcsra van járatva a csapat, nem fog ez visszaütni tavasszal?
A játékunk nagyon rendben van, vertük a barcát, a poolt remek focival, most szinte mindenki jó formában.
De vajon meddig lehet tartani ezt a szintet?
Vagy lesz még ettől feljebb is? :mrgreen: (Az mondjuk csúnya lenne, ha tavasszal még rádobnának egy lapáttal. :Đ )

Vissza: