Nem is a te írásodra írtam, hogy elfogult, hanem a feltöltőjére.Géci írta:Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...
Ő "chances"-t írt, de azért nem volt ez mind helyzet. Lehettek volna, ha pontosabbak a srácok.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 27., hétfő 21:07
Nem is a te írásodra írtam, hogy elfogult, hanem a feltöltőjére.Géci írta:Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 27., hétfő 21:03
Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...M1Ö írta:Mondjuk ez enyhén szólva elfogult videó! Nem volt ez mind helyzet.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 27., hétfő 21:00
Mondjuk ez enyhén szólva elfogult videó! Nem volt ez mind helyzet. Azt viszont jól megmutatja, hogy abszolút jogos győzelem, felesleges is vitatkozni azzal, aki nem így látja.Géci írta:Vidi a támadásokról...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 20:57
Köszi a videót, kb. a felét sikerült ezeknek streamen elcsípni. A video alapján Benzema egyértelmű MotM. Minden támadásban benne volt, úgy szopatta a Barca játékosokat, ahogy illik. Az sosem volt kérdés, hogy a tehetsége meg van az ilyen szintű játékhoz. Ha rendszeresen jó teljesítményt hozna, már rég aranylabdás lehetne még CR meg Messi mellett is.Géci írta:Vidi a támadásokról...Matt009 írta: Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 27., hétfő 20:42
Vidi a támadásokról...Matt009 írta: Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 27., hétfő 20:28
csak nem a barca ellenRealista24 írta:Modric rontott passzt, hagyjuk mar ezt a fals infót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 27., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 20:17
Tudok én pozitívat is írni a csapatról, ha van mit. Csak a BL döntőt leszámítva ezen a meccsen meg az utóbbi 5-6 meccsen közelítette meg a csapat azt, amit én elvárok tőle ennyi beleőlt lóvé után.ericco írta:Na bmeg, Matt nickjét feltörték
Senki teljesítményét nem emeltem ki külön, mert úgy nem lehet értékelni egyéni teljesítményt, hogy átlagosan 3 percből másfél percet nem látok. A kp-t azért emeltem ki, mert az még így is lejött, hogy full kontroll alatt van a meccs, és ez bizony a kp érdeme. Plusz ugye James gólpassz, Modric nem rontott passzt, Iscot meg 1-2 oldal MotM-nak választotta úgyhogy gyanítom nem lehetett rossz. Mellesleg nem is szavaztam a MotM szavazásnál hasonló okok miatt. Az full véletlen, hogy Karim pont ekkor volt MotM.Biztos nem, mert Karimot meg sem említi vagy olyan rossz volt a minőség hogy nem tudta hogy pályán van.
És igen. Ősszel annyival jobb mindenkinél, hogy minden kérdést eldönt. Gólok + jó játék (mondjuk most pont nem volt a jobbak között) ezt illik elismerni. De azért jobban örülnék, ha egyszer a tavaszi teljesítményével érdemelné ki az aranylabdát.Negatív mentes még talán C 3. aranylabdáját is elfogja ismerni.
Aki akarja, az érti, hogy akkor mire céloztam. Kifejteni nem fogom, mert nem akarok más agyára menni, és újabb bant sem akarok.a futball csúcsa
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 27., hétfő 19:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 27., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 27., hétfő 19:53
A futball csúcsa. De megérdemel egy második esélyt, javuló tendenciát mutatToti írta:ő volt aki az egekig magasztalta a mu-t? hogy volt az pontosan? milyen kifejezést használt?
ha nem ő volt sorry.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 27., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 19:37
Vagy elég volt neki a két hét változtatni. (tudom a dátuom nem stimmel)Matt009
Időtartam: 2 hét
Ok: A legújabb ámokfutásaid.
1. Vagy új csapatot keresel magadnak.
2. Vagy új fórumot.
3. Vagy változol egy kicsit, mert vállalhatatlan, amit csinálsz időről időre.
Van két heted eldönteni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 27., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 27., hétfő 18:56
Biztos nem, mert Karimot meg sem említi vagy olyan rossz volt a minőség hogy nem tudta hogy pályán van.ericco írta:Na bmeg, Matt nickjét feltörték
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 27., hétfő 18:38
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 27., hétfő 12:46
Amúgy pont ilyen dolgok miatt kötnek bele általában teljesen feleslegesen sokszor 1-1 k_rvajó játékosba. Betiltanám a Fifá-t Amúgy a másik véglet meg az Arsenal szurkolók.....(tisztelet a kivételnek!!!!) hogy minden játékosuk majd egyszer a posztján világklasszis vagy k_rvajó játékos lesz. Mert papa knows....morientes írta:Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba... Ha tökéletes meccsre vágysz,olyat tessoha nem fogsz látni...Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 27., hétfő 12:33
Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba... Ha tökéletes meccsre vágysz,olyat tessoha nem fogsz látni...Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem