Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 27., hétfő 21:07

Géci írta:Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...
Nem is a te írásodra írtam, hogy elfogult, hanem a feltöltőjére. :)
Ő "chances"-t írt, de azért nem volt ez mind helyzet. Lehettek volna, ha pontosabbak a srácok. :shifty:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 27., hétfő 21:03

M1Ö írta:Mondjuk ez enyhén szólva elfogult videó! Nem volt ez mind helyzet.
Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL... :D

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 27., hétfő 21:00

Géci írta:Vidi a támadásokról... :)
Mondjuk ez enyhén szólva elfogult videó! :) Nem volt ez mind helyzet. Azt viszont jól megmutatja, hogy abszolút jogos győzelem, felesleges is vitatkozni azzal, aki nem így látja.
Erről jut eszembe... Volt téma, hogy miért foglalkozunk a tévés elemzéssel. Hát hihetetlen, hogy mennyire át tudják mosni az emberek agyát... Nem 1, nem 2 Barca-s ismerősöm lenyomta ugyanazt a szöveget amit a műsorban letoltak... Na ezért nem kéne ez, mert hihetetlenül butítják az embereket. Már aki vehető rá, de annyi buta, befolyásolható ember van Magyarországon (már elnézést :mrgreen: ) hogy meghallgattatásra talál a sok baromság...

A szavazásnál Modric-ra nyomtam. Mindenhol ott volt, védekezett, támadott, irányított, színezte, több Barca-s közt megtartotta, egyszerűen tökéletes munkát nyomott le, hiba nélkül, pluszba tetszetős játékkal. Szorosan mögötte Kroos, de egy fokkal jobb volt Luka. ááá, nem tudom elmondani, hogy mennyire imádom ezt a duó-t, mindent tudnak, tökéletes focisták! :salute:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 20:57

Géci írta:
Matt009 írta: Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
Vidi a támadásokról... :)
Köszi a videót, kb. a felét sikerült ezeknek streamen elcsípni. A video alapján Benzema egyértelmű MotM. Minden támadásban benne volt, úgy szopatta a Barca játékosokat, ahogy illik. Az sosem volt kérdés, hogy a tehetsége meg van az ilyen szintű játékhoz. Ha rendszeresen jó teljesítményt hozna, már rég aranylabdás lehetne még CR meg Messi mellett is.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 27., hétfő 20:42

Matt009 írta: Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
Vidi a támadásokról... :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 27., hétfő 20:28

Realista24 írta:Modric rontott passzt, hagyjuk mar ezt a fals infót.
csak nem a barca ellen

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 27., hétfő 20:21

Modric rontott passzt, hagyjuk mar ezt a fals infót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 20:17

ericco írta:Na bmeg, Matt nickjét feltörték :mrgreen:
Tudok én pozitívat is írni a csapatról, ha van mit. Csak a BL döntőt leszámítva ezen a meccsen meg az utóbbi 5-6 meccsen közelítette meg a csapat azt, amit én elvárok tőle ennyi beleőlt lóvé után.
Biztos nem, mert Karimot meg sem említi :lol: vagy olyan rossz volt a minőség hogy nem tudta hogy pályán van.
Senki teljesítményét nem emeltem ki külön, mert úgy nem lehet értékelni egyéni teljesítményt, hogy átlagosan 3 percből másfél percet nem látok. A kp-t azért emeltem ki, mert az még így is lejött, hogy full kontroll alatt van a meccs, és ez bizony a kp érdeme. Plusz ugye James gólpassz, Modric nem rontott passzt, Iscot meg 1-2 oldal MotM-nak választotta úgyhogy gyanítom nem lehetett rossz. Mellesleg nem is szavaztam a MotM szavazásnál hasonló okok miatt. Az full véletlen, hogy Karim pont ekkor volt MotM. :lol:
Negatív mentes még talán C 3. aranylabdáját is elfogja ismerni.
És igen. Ősszel annyival jobb mindenkinél, hogy minden kérdést eldönt. Gólok + jó játék (mondjuk most pont nem volt a jobbak között) ezt illik elismerni. De azért jobban örülnék, ha egyszer a tavaszi teljesítményével érdemelné ki az aranylabdát.
a futball csúcsa
Aki akarja, az érti, hogy akkor mire céloztam. Kifejteni nem fogom, mert nem akarok más agyára menni, és újabb bant sem akarok.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 27., hétfő 19:57

futball csúcsa.. köszi.. nembírom geci. :lol: :lol: sírok
danomics? neee.. legenda. visszakell néznem a régi forumot. :Đ

bocs az offért.

a futball csúcsa.. ilyen nincs. :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 27., hétfő 19:55

akkor már csak danomics hiányzik asszem, most pont aktuális is lenne, CR nem volt annyira jó, ha Altintop tolta volna a helyén 5-1 :lol:
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 27., hétfő 19:53

Toti írta:ő volt aki az egekig magasztalta a mu-t? hogy volt az pontosan? milyen kifejezést használt?
ha nem ő volt sorry.
A futball csúcsa. :mrgreen: De megérdemel egy második esélyt, javuló tendenciát mutat :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 19:53

a futball csúcsa :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 27., hétfő 19:48

ő volt aki az egekig magasztalta a mu-t? hogy volt az pontosan? milyen kifejezést használt?
ha nem ő volt sorry.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 19:37

Matt009

Időtartam: 2 hét
Ok: A legújabb ámokfutásaid.
1. Vagy új csapatot keresel magadnak.
2. Vagy új fórumot.
3. Vagy változol egy kicsit, mert vállalhatatlan, amit csinálsz időről időre.
Van két heted eldönteni.
Vagy elég volt neki a két hét változtatni. :mrgreen: (tudom a dátuom nem stimmel)

Amúgy tényleg mintha más ember írt volna a nevében. Negatív mentes még talán C 3. aranylabdáját is elfogja ismerni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 27., hétfő 19:30

ja Matt még küldte nekem pü-be, hogy üzeni, hogy
ps: ancelotti azért takarodjon :lol:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 27., hétfő 18:56

ericco írta:Na bmeg, Matt nickjét feltörték :mrgreen:
Biztos nem, mert Karimot meg sem említi :lol: vagy olyan rossz volt a minőség hogy nem tudta hogy pályán van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 27., hétfő 18:38

Na bmeg, Matt nickjét feltörték :mrgreen:
Merci Zizou!

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 18:33

Elég szar minőségben láttam a meccset, okostelón akadozott elég sokat a stream, így nehéz értelmes dolgokat írni, de azért annyi lejött, hogy mennyire magabiztosan futballoztunk, és mennyire kontroll alatt volt a meccs. Lefociztuk a Barcát, ha odafigyelünk, akkor ki is üthettük volna őket. A kp-nk igazán remek (Modric nem rontott passzt! :ozil: ) Kroos Modric páros valami hihetetlen jól működik, mind előre felé, mind hátra, Isco és James is passzjátékban top minőség, és a melót is elvégzik, úgyhogy nagyon nehéz ellenünk focizni. A szezonunk sikeressége tulajdonképpen Modric-Kroos (és CR) kezében van, mert őket nem tudjuk minőségben pótolni, ha hosszabb időre kiesnek, egyébként Jesé és Bale felépülésével elég jól lehet majd variálni a támadószekciót.
A Barca meg abban a betegségben szenved, amiben mi szenvedtünk az elmúlt években, hogy a komoly meccseket nem igazán tudtuk hozni. LE-nek még sokat kell gyúrnia a csapatán, mert bár a motiváció megvan, az elképzelések is megvannak, de nem érzem eléggé csiszoltnak a Barcát komoly nyomással szemben. Nem a kp összetétellel van a baj (mondjuk Xavi kezdetése nem volt szerencsés), hanem finomhangolás még nem történt meg, így az összeszokottabb csapatok átrohannak rajtuk. Ez azonban semmit nem von le a Real érdemeiből, főleg mert az volt az érzésem, hogy nem pörögtünk 100%-on. Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
Nagyon örülök a győzelemnek, mert megérdemelt, és mert a szezon eleji problémákra Carlo megtalálta a megoldást. A játékunk pedig pazar; gyors, lüktető, kreatív és intelligens. Régóta vártam már egy hasonlóan szép focit, de úgy néz ki végre valahára ismét vizuális orgia Real meccset nézni. A Zidane R9 korszak óta nem volt ilyen érzésem. Az meg csak hab a tortán, hogy a Barcát is könnyedén rendeztük le. Gratuláció a csapatnak! :taps: :taps: :taps:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 27., hétfő 12:46

morientes írta:
Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)
Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba...:) Ha tökéletes meccsre vágysz,olyat tessoha nem fogsz látni...
Amúgy pont ilyen dolgok miatt kötnek bele általában teljesen feleslegesen sokszor 1-1 k_rvajó játékosba. Betiltanám a Fifá-t :lol: Amúgy a másik véglet meg az Arsenal szurkolók.....(tisztelet a kivételnek!!!!) hogy minden játékosuk majd egyszer a posztján világklasszis vagy k_rvajó játékos lesz. :lol: :mrgreen: Mert papa knows.... :cens: :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 27., hétfő 12:33

Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)
Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba...:) Ha tökéletes meccsre vágysz,olyat tessoha nem fogsz látni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: