Értékeld a legutóbbi meccset
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Hatalmasat küzdött tegnap a csapat...le a kalappal mindenki előtt, ez vérbeli csapatmunka volt a javából...főleg annak a tudatában, hogy bő 2 napunk volt csak felkészülni a meccsre...nálam a legjobbak Benzema és Isco voltak, de mindenki bőven beletette tudását a meccsbe...mondjuk ha helyzeteinket kihasználjuk, akár nagyobb is lehetett volna a különbség, de a lényeg a 3 pont és, hogy tapadunk a katalánokra...mondjuk elszállni sem szabad, de nagyon jó az irány ami felé a csapat és Carlo halad...idén is nagy tetteket hajthatunk végre, ha tartani tudjuk tavasszal is ezt a formát...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nalam a legnagyobb pozitivum (inkabb ketto) hogy a jatekosok szinte rendre nyertek a parharcokat, nem ismertek elveszett labdat vagy lehetetlen szituaciot, szamtalan remek mentest lattunk hatul illetve elcsent labdat elol. Emellett nagyon jo volt latni hogy 1-0nal a csapat nem zavarodott meg mint ahogy az regebben jellemzo volt. Tudomasul vettek a golt, es higgadtak tudtak maradni. Tisztaban voltak vele hogy ha kovetik a tervet akkor meg fogjak forditani mert ismerik a tudasukat es biznak az erejukben. Ez a kepernyon keresztul is tisztan atjott, sot at is ragadt. Erdekes modon egyaltalan nem idegeskedtem Neymar goljanal, ereztem hogy erre meg jonni fog a valasz.
Ezek oriasi fegyvertenyek mert az ilyen mentalisan eros, magabiztos es kiegyensulyozott csapatok szoktak ev vegen emelgetni a trofeakat ugyhogy szerintem jogosan lehetunk bizakodoak. Mindez Ancelotti erdeme, gondolom ezt nem nagyon lehet elvitatni. Nem ugy tunik hogy ebbol az allapotbol konnyen ki lehet mozditani a sracokat, ha egy hazai Clasicon 5 perc alatt beszopott gol nem viszi padlora oket akkor nemtudom hogy minek kene tortennie...
Egyenileg mindenki jo volt, volt par kiemelkedo teljesitmeny mint peldaul Benzema aki hatalmasat focizott, de felesleges kulonosebben kiemelgetni egyeneket. Mindenki odatette magat. Szep volt. A Bayern elleni meccsek ota a legjobb meccs volt szerintem.
Meg valami ami korabban a hirek kozott szerepelt: Volt rola szo hogy Hierro elso feladata az lesz hogy Isco-t megtanitsa a vedekezes fortelyaira. Hat az utobbi par meccs alapjan ugy tunik hogy egesz jol halad a projekt.
Ezek oriasi fegyvertenyek mert az ilyen mentalisan eros, magabiztos es kiegyensulyozott csapatok szoktak ev vegen emelgetni a trofeakat ugyhogy szerintem jogosan lehetunk bizakodoak. Mindez Ancelotti erdeme, gondolom ezt nem nagyon lehet elvitatni. Nem ugy tunik hogy ebbol az allapotbol konnyen ki lehet mozditani a sracokat, ha egy hazai Clasicon 5 perc alatt beszopott gol nem viszi padlora oket akkor nemtudom hogy minek kene tortennie...
Egyenileg mindenki jo volt, volt par kiemelkedo teljesitmeny mint peldaul Benzema aki hatalmasat focizott, de felesleges kulonosebben kiemelgetni egyeneket. Mindenki odatette magat. Szep volt. A Bayern elleni meccsek ota a legjobb meccs volt szerintem.
Meg valami ami korabban a hirek kozott szerepelt: Volt rola szo hogy Hierro elso feladata az lesz hogy Isco-t megtanitsa a vedekezes fortelyaira. Hat az utobbi par meccs alapjan ugy tunik hogy egesz jol halad a projekt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Szerintem pedig egyáltalán nem.morientes írta:bár Neymar góljában Carvajal is ludas volt egy kicsit.
Mivel Marcelo nem ér vissza a védelmi láncot csak 3 játékos alkotja.
Ramos megtámadja a labdást-suarez-, akit Marcelonak kellett volna. Pepe felveszi Ramos helyét, és Pepe helyét pedig Carvajal. Ezért a pálya másik fele tiszta üresen marad, Neymar nyugodtan átveheti a labdát, és onnan más nincs esélye Carvajalnak. Pepe még menthetett volna, de Messi nagyon ügyesen keresztbefutott, ezzel elterelve Modric és Pepe figyelmét.
Marcelo mozgása: A Barca támad az ő felén, neki gyorsan hátra kell futnia. Ez eddig sikerült, viszont aztán kirohan a labdásra, aki egy másik Barcással kijátsza őt.
Még James érhetett volna vissza, és átvehette volna Carvajal helyét.
Videó:http://www.youtube.com/watch?v=xZ_ulbt_Bmo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A végére meg egy 10-4 kb
Igazából első félidő után az 5:3 lett volna a reális eredmény, HA kicsivel szerencsésebb a két csapat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött.Felidegesitesz
Mintha nekunk nem lett volna harom ziccerunk...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Felidegesiteszpetiamadridista írta:azért ezt tegyük hozzá, hogy az első fél óra nagyon sovány volt. Bár az 5.-15. perc között nyomott a csapat, de utána a 11esig a Barca irányította a meccset. Kroos többször is rosszul passzolt, Isconak egy csele sem jött be, rengeteg volt az idegeskedés, a pontatlanság. És a Barca lőhetett volna még egyet...
Szóval van még min javítani, az egyenlítés után viszont tényleg pazarul ment minden, de előtte csak szenvedés volt. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a csúcsPep korszakban lennénk...
Sokat izgultak a srácok vagy nem tudom, de nagyon nem ment.
Azon az első 30 percen azért még javítani kell!!
Mintha nekunk nem lett volna harom ziccerunk...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én még tegnap este újranéztem nyugodt fejjel a meccset, de szerintem ott se volt vészes a dolog. De már élőben is jónak éreztem a csapatot, kiegyensúlyozott volt a félidő, kicsit persze mindenki ideges volt, az érzelmek kicsit eluralkodtak a csapaton, de már ott is jött Benzema két lehetősége például. Volt, hogy percekig be voltunk szorítva, utána viszont mi tettük ezt meg a barcelonával.Szóval van még min javítani, az egyenlítés után viszont tényleg pazarul ment minden, de előtte csak szenvedés volt. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a csúcsPep korszakban lennénk...
És egyébként a barca is magyarázhat a kontrákról, de sem a gólja, se a sokat emlegetett messi helyzet nem felállt védelem ellen jött, hanem gyorsan végigvitt támadásból.
De a legelején valóban nem volt jó a koncentráció, megint hamar gólt kaptunk, mint tavasszal.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
azért ezt tegyük hozzá, hogy az első fél óra nagyon sovány volt. Bár az 5.-15. perc között nyomott a csapat, de utána a 11esig a Barca irányította a meccset. Kroos többször is rosszul passzolt, Isconak egy csele sem jött be, rengeteg volt az idegeskedés, a pontatlanság. És a Barca lőhetett volna még egyet...
Szóval van még min javítani, az egyenlítés után viszont tényleg pazarul ment minden, de előtte csak szenvedés volt. Kicsit olyan érzésem volt, mintha a csúcsPep korszakban lennénk...
Bocs a dupláért, csak itt is a végén olvasom, hogy a Barca nincs még kész a rangadókra, 2/0. Isten ments, hogy védjem a katalánokat, de ugye mindkét rangadójuk idegenben volt, és mint tudjuk idegenben mindig sokkal nehezebb. Szóval először nézzük meg mit tudnak otthon mondjuk egy PSG vagy Atlético ellen (igaz, az majd csak januárban lesz).Realista24 írta:http://www.estihirlap.hu/sport/futball/ ... ag-diadala
Benzemára nyomtam, hihetetlen milyen meccset hozott le, szinte minden összejött neki (kivéve a kurva kapufás helyzetei ). Elképesztően tartotta meg a labdákat, szinte ragadt a lábához alig bírták szerelni, a cselei is nagyrészt bejöttek, régen játszott már ennyire jól.
Egyébként Ramos is odafért volna a listába.
Egyébként Ramos is odafért volna a listába.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:Egyébként ez a Kroos-Modric tengely nem kicsit durva. Néha az az érzésem, ha akarnék, az ellenfél gólvonaláig elvinnék a labdát egymás között passzolgatva.
Kiegészítve iscoval,jamessel,vagy egy komoly btb-vel, veretes egy kp-a. Minden megvan benne,labdaszerzés,labdatartás,összjáték,előrejáték,lassú-gyors szinkron, sok munka,szép megoldások.....igazi univerzális mindenes,erős és kreativ kp-a.
A jövő.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A tegnapi meccsben minden benne volt ami foci, nálam eddig az idény legjobb meccse.Bár Pepe az elején kissé meg volt zavarodva,de aztán javított,nem is akár hogyan,bár Neymar góljában Carvajal is ludas volt egy kicsit.
A kp-nk szenzációs volt,kezdek arra hajlani hogy talán tényleg nem kellene egy védekezőbb arc még,lehet hogy akkor veszítene a csapat a dinamizmusból.Iker jól védett,a gólról nem tehet.Benzema nálam a MOM,a francia meccsről-meccsre jól játszik,jönnek most már a gólok is.Hameszt érzem még kicsit lassúnak,remélem ez majd változik még...
Eddig remekül alakulnak a dolgok,csak így tovább,ott vagyunk az elején...
A sevilla valószinű hogy kipukkad majd,habár a tavaji atma bizonyította hogy ez azért nem biztos...
Összességében remek meccs volt,és még az eredményt is eltaláltam...
A kp-nk szenzációs volt,kezdek arra hajlani hogy talán tényleg nem kellene egy védekezőbb arc még,lehet hogy akkor veszítene a csapat a dinamizmusból.Iker jól védett,a gólról nem tehet.Benzema nálam a MOM,a francia meccsről-meccsre jól játszik,jönnek most már a gólok is.Hameszt érzem még kicsit lassúnak,remélem ez majd változik még...
Eddig remekül alakulnak a dolgok,csak így tovább,ott vagyunk az elején...
A sevilla valószinű hogy kipukkad majd,habár a tavaji atma bizonyította hogy ez azért nem biztos...
Összességében remek meccs volt,és még az eredményt is eltaláltam...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbey
- Kedvenc játékosaid: Karim, Cristiano, Luka, Raphael, Sergio, Isco
Nagyon jó látni, hogy mennyire kezd összerázódni MINDENKI! Az edző, a stáb. Elég csak az Carlo-Modric, Carlo-Isco eseteket megvizsgálni, vagy a Vecchi-Benzema, de ahogy Ronaldo is gólt akart a többiekkel rúgatni, akár Jamesszel, élményszámba mennek! Jó látni ezt a régen látott egységet, még egy Kehdira out és "mutatjukafukkot!"
Egyébként ez a Kroos-Modric tengely nem kicsit durva. Néha az az érzésem, ha akarnék, az ellenfél gólvonaláig elvinnék a labdát egymás között passzolgatva.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Igen-igen. Szépek is voltak a védések. Jó is volt Ikert végre tűzben látni. De nekünk akkor is sokkal több helyzetünk volt,mint nekik. Szóval akármit mondhatunk de azt nem, hogy a Barca vesztette el. Legalábbis jó lenne, ha az ilyen szakértők leszoknának erről is többek között ilyen hegyi félék.Realista24 írta:Messinek volt egy, amikor Iker bravúrral védett. Meg Matyi lövésénél is parádézott.Neymar gólján kívül nem nagyon volt helyzetük, legalábbis ajtó-ablak nem, szóval nem értem mi ez a hőbörgés a részükről.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amit iván csak 47szer hozott fel mit összeszenvedtek ezek a meccs utánRealista24 írta:Messinek volt egy, amikor Iker bravúrral védett. Meg Matyi lövésénél is parádézott.Neymar gólján kívül nem nagyon volt helyzetük, legalábbis ajtó-ablak nem, szóval nem értem mi ez a hőbörgés a részükről.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messinek volt egy, amikor Iker bravúrral védett. Meg Matyi lövésénél is parádézott.Neymar gólján kívül nem nagyon volt helyzetük, legalábbis ajtó-ablak nem, szóval nem értem mi ez a hőbörgés a részükről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
A tegnapi meccs fantasztikus volt. Le a kalappal az egész kompánia előtt. Az elején volt egy kis félsz, de hamar helyrerázódtunk. Szerencsére nem estünk kétségbe és ez jó, nagyon jó a jövőre nézve is. Kiemelni nem szeretnék senkit, mert a CSAPAT volt kiváló,bár azt megjegyezném, hogy Benzema végre azt mutatta, ami benne van. A "szakik", Hegyi és társaik meg egy szervilis bohózattal értek fel. Ha jól tudom a meccseket még mindig gólra játsszák és nem a kihagyott helyzetekre, ráadásul egyetlenegy (!!!) ziccerről van szó. Azért ez eléggé nevetséges. Neymar gólján kívül nem nagyon volt helyzetük, legalábbis ajtó-ablak nem, szóval nem értem mi ez a hőbörgés a részükről. Örüljenek, hogy nem volt közte 3-4. A lényeg a győzelem és csökkent a ponthátrányunk. Csak így tovább.