Persze hát röhögnék a felmelegített meg hűtött golyókon hetekig ha behúznánk a lesztert ők meg a bayernt.Szerintem a Juve inkább csak ránk veszélyes,a bayern meg rájuk veszélyesebb.Nem fogok szomorkodni ha könnyűt kapunk.istimester írta:Bámulatosan fanatikus katona lehettél volna a 40-es évekbendzsi91 írta: Barca:
Egyértelműen őket akarom.Egyrészt ez a péezsgé meccs vért kíván, másrészt rohadt verhető csapat, harmadrészt egyformán szopnánk a ligában is, nem lenne az,hogy az egyik a leszterrel haknizik a másik meg vért pisál a Juvéval... Annyiban veszélyesek,hogy clasicora még a legszarabb időszakaikban is összeszedik magukat, de szerintem itt az idő,hogy egy szezonban végleg lesöpörjük őket minden porondról, mert ha mi nem tesszük meg más nem igazán fogja. Szóval ja, elég volt jöjjön a clasico vegyük el a kedvüket az élettől is,törjük le a cellukszozott szárnyaikat még időben nehogy a végén behúzzák...
Nekem tökéletesen megfelel, ha izzadnak pl. egy Juvéval, miközben mi a Leicesterrel strandolnánk. Akár egy újabb bajnoki baki is becsúszhatna a terhelés végett.
Senki ne gondolja, hogy van különbség a Barcán vagy a Monacón keresztüli továbblépés között. Amikor 2004-ben kizúgtunk a BL-ben és az utolsó körökben összeomlottunk a bajnokságban, az sem a Barca féle nagycsapat elleni meccseken múlt. Olyan gigászok ellen is kikapunk, mint az Osasuna vagy a Murcia. Rajtunk kívül ki emlékszik erre? Csak a győztes marad fenn.
Benitez Valenciája
De ez lehet ennek a csapatnak az utolsó nagy dobása,jovőre kifut a fél kezdőnk több már nincs bennük.És szép zárás lenne egy nagy bl menetelés címvédéssel meg barcaveréssel(ami bőven kijár még nekik) meg persze bajnoki cím.
Ezt a barcát meg amúgy is minél előbb kikell tessékelni európából mert amilyen makkerek még behúzzák a végén ha elkerülnek minket és a bayernt.A többi csapat összepisálná magát a nagy comeback barcától, a juve is.