OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Amúgy, ha van rá kereted, menj el egy nyelvvizsgára most. Nézd meg miben vagy erős és gyenge. Vagy meglepődsz és átmész elsőre
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
prezentálnám az angol tudásom:ziro4vr írta:A nyelvtudását ismerjük, se csaj, se állás, vannak bajok...Zsombor írta: Én is hasonló cipőben járok, mert lusta vagyok mint a fene, pedig már jó lenne a nyelvvizsga.
Nekem pl ennyi a felsőre elég lenne. Nem tudom a szókincsed meg a nyelvtudásod milyen, de szerintem ezzel bőven fel tudsz készülni a középre, elég jó eredménnyel.
u're motherfucker
És mellé lőttél, mert csaj van és kívánni se tudnék jobbat..
állás is, annál meg csak az ingyen munka lehetne rosszabb.
Ja hát június végén államvizsgáztam, aztán gondoltam egy merészet, hogy magamtól készülök és azóta is készülök.Zsombor írta:Én is hasonló cipőben járok, mert lusta vagyok mint a fene, pedig már jó lenne a nyelvvizsga.Kerlon írta:Alap elképzelés:
Heti 2x3óra a kinézett nyelvvizsga felkészítő kurzuson.
A többi napon 1-2 órát talán tudok foglalkozni a nyelvtan/szókincs felhozatalával.
Nekem pl ennyi a felsőre elég lenne. Nem tudom a szókincsed meg a nyelvtudásod milyen, de szerintem ezzel bőven fel tudsz készülni a középre, elég jó eredménnyel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A nyelvtudását ismerjük, se csaj, se állás, vannak bajok...Zsombor írta: Én is hasonló cipőben járok, mert lusta vagyok mint a fene, pedig már jó lenne a nyelvvizsga.
Nem illik.
Én is hasonló cipőben járok, mert lusta vagyok mint a fene, pedig már jó lenne a nyelvvizsga.Kerlon írta:Alap elképzelés:
A többi napon 1-2 órát talán tudok foglalkozni a nyelvtan/szókincs felhozatalával.
- Süti
Hasonló cipőben járok, dobhatok egy pm-et pár kérdéssel?Tádám írta: nekem sport területen kéne elhelyezkednem (ami később be is jött)
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
Nem tudom most milyen a font árfolyama, de munkakeresőként nem biztos, hogy Kerlonnak arra lenne büdzséje....Steve írta: + Szedj össze egy helyes angol csajszit. Szex után néha beszélgessetek.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
+ Szedj össze egy helyes angol csajszit. Szex után néha beszélgessetek.ziro4vr írta:Szókincsre menj rá, hétköznapi szituációkkal megspékelve, olvass sokat angolul, szótárazz, film, zene, ezek mind segítenek, még ha nem is veszed észre.Kerlon írta:Alap elképzelés:
Szóbelin ha nem blokkolsz teljesen nem fognak elkapni, levélnél se szoktak, főleg a hallgatás szokott gondot okozni az embereknek, azt modellezd le a fent leírtakkal.
- ziro4vr
Szókincsre menj rá, hétköznapi szituációkkal megspékelve, olvass sokat angolul, szótárazz, film, zene, ezek mind segítenek, még ha nem is veszed észre.Kerlon írta:Alap elképzelés:
Szóbelin ha nem blokkolsz teljesen nem fognak elkapni, levélnél se szoktak, főleg a hallgatás szokott gondot okozni az embereknek, azt modellezd le a fent leírtakkal.
Nem illik.
Alap elképzelés:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hű erre nehéz válaszolni. Attól függ mennyi időd van foglalkozni vele. De szerintem naponta érdemes vele, úgy könnyebb. Még ha csak 1 órát is tudsz vele foglalkozni. De ziro jól megfogalmazta, ez nyelvérzéktől is függ. Egyszer egyetemen az ilyen kötelező műszaki kémia kurzuson a tanár azt mondta hogy 3 hónap alatt nulláról középszintre meg lehet tanulni. Persze, meg lehet. Csak mondjuk a legjobb nyelvérzékkel és napi 8-12 órában idegen környezetben.Kerlon írta:eljinxszel bármit, pedig milyen jól indult egy sima nyelvvizsgás kérdéstől.Realista24 írta:Kék dzsoni.
Igy kell egy jo témát elszabi.
Ahhoz visszatérva: B1 középfokót ajánlott egy szintfelmérő, március-április környékére szerintetek munka mellett bevállalható a B2?
Amúgy ha jól tudom mindenhol el lehet egyszer halasztani a vizsgát. Nézz utána ennek, hogy amit kinéztél nyelvvizsgát, ott mi a feltétele annak ha esetleg el szeretnéd halasztani.
eljinxszel bármit, pedig milyen jól indult egy sima nyelvvizsgás kérdéstől.Realista24 írta:Kék dzsoni.
Ahhoz visszatérva: B1 középfokót ajánlott egy szintfelmérő, március-április környékére szerintetek munka mellett bevállalható a B2?
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azt majd kell érdemelni.P. Krisz írta:Ha lagzi lesz belőle, nyugodtan meghívhatsz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kék dzsoni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Más:
20-50k-s árkategóriában milyen Whisky-t vennétek különleges alkalomra? (alkalom mindegy, lényeg, hogy nem sima iszogatás)
20-50k-s árkategóriában milyen Whisky-t vennétek különleges alkalomra? (alkalom mindegy, lényeg, hogy nem sima iszogatás)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Jobb nekem, ha távol vagyok az asszonytól.
Jó amúgy abban igazad lehet, hogy fogom én azt értékelni majd, de még fiatal és tettrekész vagyok, majd elmúlik gondolom.
Jó amúgy abban igazad lehet, hogy fogom én azt értékelni majd, de még fiatal és tettrekész vagyok, majd elmúlik gondolom.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennél már csak az én home office, teljes rugalmas munkaidő párosom jobbpl a törzsidőn túl rugalmas a történet.
Majd felnősz, aztán rájössz, hogy jó azs szeretne majd idővel előléptetni, viszont az már az a sáv, ahol a fent említett hülye értekezletek, oktatások, továbbképzések, telkók meg egyéb időpazarló történetek vannak, amik annyira nem vonzanak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Csak okosan, anyum is HR-es pozícióban van, mondjuk az közüzemi szektor. Illetve annyi, hogy ő vezető beosztásban van, ezt csak azért írom, mert az már nem az a pozíció, ahol nagyon helyhez vagy kötve. Ez a része tetszik a munkájának egyébként, ugyanakkor az a bődületes mennyiségű telefonhívás, értekezlet, oktatás, ez-az ami a munkájának szerves része, hát nem csinálnám utána. Gyakorlatilag dolgozni alig tud, annyi kötelező szarságot írnak be a naptárába a fejesek. Ja meg a hr-esek kapcsán rengetegen túldimenzionálják magukat és a jelentőségüket, szerencsére anyámnak megvan hozzá az öniróniája azért.
Én is elgondolkodtam diploma után, sőt, bár csak félig-meddig jelentkeztem oda, az egyik legkomolyabb bank szinte már rám akarta tukmálni az állását, amit majdnem el is fogadtam, mert olyan összeget adtak volna, hogy kettéállt a fülem.
De ahogy Ádám esetében is, nekem sem való. A mostani munkámban azt szeretem, hogy hagynak dolgozni, nyugalom van, ugyanakkor pl a törzsidőn túl rugalmas a történet. Viszont, ez egy dilemma is, mert a nagyfőnök alá bekerültem egy mentorprogramba, és szeretne majd idővel előléptetni, viszont az már az a sáv, ahol a fent említett hülye értekezletek, oktatások, továbbképzések, telkók meg egyéb időpazarló történetek vannak, amik annyira nem vonzanak.
Én is elgondolkodtam diploma után, sőt, bár csak félig-meddig jelentkeztem oda, az egyik legkomolyabb bank szinte már rám akarta tukmálni az állását, amit majdnem el is fogadtam, mert olyan összeget adtak volna, hogy kettéállt a fülem.
De ahogy Ádám esetében is, nekem sem való. A mostani munkámban azt szeretem, hogy hagynak dolgozni, nyugalom van, ugyanakkor pl a törzsidőn túl rugalmas a történet. Viszont, ez egy dilemma is, mert a nagyfőnök alá bekerültem egy mentorprogramba, és szeretne majd idővel előléptetni, viszont az már az a sáv, ahol a fent említett hülye értekezletek, oktatások, továbbképzések, telkók meg egyéb időpazarló történetek vannak, amik annyira nem vonzanak.
Nem illik.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Mögöttem nincs annyi ilyen tapasztalat, mint Laci mögött (ez nyilván az életkorból adódik ), de pl. nálam volt olyan, hogy HR-es munkára jelentkeztem, és szinte csak beszélgettünk az élet nagy dolgairól... Ráadásul fiatal csaj volt, semmi feszesség, semmi kötelező cucc, a vége pedig az lett, hogy azt mondta, szívesen dolgozna velem, ilyesmi arcokat keresnek, csak látja, hogy én igazából nem ezt akarom csinálni, hogy nekem sport területen kéne elhelyezkednem (ami később be is jött), és ő olyan embereket keres, aki teljesen elkötelezett a szakma iránt, és a cég iránt. Utána már én sem nyomtam a jó pofit, megbeszéltük, hogy igaza van, de ha van valami kreatívabb dolog, akkor keres.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE