OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Ha mondjuk van 50 EUR, amit be akarnék váltani JMF-ra, akkor az átváltásnál szokott lenni ilyen-olyan kezelési/átváltási költség vagy ilyesmi? Vagy csak szimplán az adott árfolyamon beváltják a zsetont?
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Tescoba ne vegyél HDMI kábelt, mert qva drága. Egy sima tv elektrónikában 5 méterest kapsz annyiért amiért a tescoban másfél méterest.koax írta: Szoval inkabb egy pacek kabel,csak tartok tole hogy az nem adja vissza az 1080pt avagy ettol ne tartsak?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- MesQueUnClub
Múltkor fehérváron, egy 80+ éves bácsika rossz helyen hajtott fel egy útra és frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő 22 éves sráccal. azt az orvost amelyik kiadta neki a jogsira a megfelelőséget, remélem alaposan megrángatják.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Szuper Azt hiszem ez eldolt. Koszonom szepen!!sebydani írta:Én is azt használom, nyugi, ugyanolyan patent a minőségkoax írta: Szoval inkabb egy pacek kabel,csak tartok tole hogy az nem adja vissza az 1080pt avagy ettol ne tartsak?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is azt használom, nyugi, ugyanolyan patent a minőségkoax írta: Szoval inkabb egy pacek kabel,csak tartok tole hogy az nem adja vissza az 1080pt avagy ettol ne tartsak?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- koax
Koszonom Beno es R24!!:)
Rasihdm megmondom oszinten hogy ugy voltam vele egy pendrive nem olyan nagy dolog.. Epp arra volt dolgom,beugrottam aztan...
De teljesen osztom a velemenyedet...
Ezert se akarok hdmit venni ott...
Igazabol beugrott hogy akarok egy nagyobb pdt mert a jo hd filmek mar nem fernek fol egy 8 gigasra,de otthon rajottem hogy ezt igy mire folmasolja lecumizom magam..
Szoval inkabb egy pacek kabel,csak tartok tole hogy az nem adja vissza az 1080pt avagy ettol ne tartsak?
Rasihdm megmondom oszinten hogy ugy voltam vele egy pendrive nem olyan nagy dolog.. Epp arra volt dolgom,beugrottam aztan...
De teljesen osztom a velemenyedet...
Ezert se akarok hdmit venni ott...
Igazabol beugrott hogy akarok egy nagyobb pdt mert a jo hd filmek mar nem fernek fol egy 8 gigasra,de otthon rajottem hogy ezt igy mire folmasolja lecumizom magam..
Szoval inkabb egy pacek kabel,csak tartok tole hogy az nem adja vissza az 1080pt avagy ettol ne tartsak?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
3 napon belül sehol nem szarakodik senki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha webshopban rendelted akkor 14 nap.
ha a tescoban facetoface akkor a tescotól függ hogy visszaveszi-e. általában ezek a multik nem szarakodnak és visszaveszik.
ha a tescoban facetoface akkor a tescotól függ hogy visszaveszi-e. általában ezek a multik nem szarakodnak és visszaveszik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én úgy vagyok vele, hogy elektronikai dolgot nem a Tesco meg ilyen helyeken veszem meg.koax írta:Sracok,ha 3 napon bellul viszem vissza a vasarolt pendrivot akkor nem muszaj levasarolnom hanem megmondhatom h nem vagyok elegedett es adjak vissza a zset?
Hdmi kabellel jobban jarok rajottem,de azt lehet nem a Tecskoba akarol venni..
- koax
Sracok,ha 3 napon bellul viszem vissza a vasarolt pendrivot akkor nem muszaj levasarolnom hanem megmondhatom h nem vagyok elegedett es adjak vissza a zset?
- h3x0r
https://www.icloud.com/#findKAG írta: Tudsz benne segiteni, hogy hol tudná megtenni?
En droidos vagyok, neki pedig ez az elso almája
Bejelentkezel, majd fent kivalasztod a telefont. Ha ki van kapcsolja, tehat azt irja, hogy offline, akkor bepipalod, hogy ertesitest kersz megtalalaskor.
- MesQueUnClub
https://support.apple.com/explore/find- ... -mac-watch Apple oldalán.KAG írta:
Tudsz benne segiteni, hogy hol tudná megtenni?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
h3x0r írta:Igen, viszont be lehet allitani, hogy amikor legkozelebb bekapcsoljak, kuldjon egy emailt a helyzeterol.KAG írta:Koszi!
Finymyiphone csak bekapcsolt telonal mukodik?
Tudsz benne segiteni, hogy hol tudná megtenni?
ZIDANE
- h3x0r
Igen, viszont be lehet allitani, hogy amikor legkozelebb bekapcsoljak, kuldjon egy emailt a helyzeterol.KAG írta:Koszi!
Finymyiphone csak bekapcsolt telonal mukodik?
- MesQueUnClub
Viszont, legalább ha előfizetéses, a kimenő hívásokat letiltathatja.Kecskezs írta:Szolgáltató kizárólag a rendőrségi feljelentés alapján a rendőrséggel együttműködve fog szerintem bármit is mozdulni, közvetlen kapcsolattartás van köztük ha minden igaz és nem hiszem hogy gyorsan lesz bármi is belőle, de ne legyen igazam.MesQueUnClub írta: Érdemes megpróbálni, hogy a SIM kártya adatokból nem látják-e esetleg, hogy merre van. Mert maga a telefon csatlakozva van a hálózatra
Szolgáltató kizárólag a rendőrségi feljelentés alapján a rendőrséggel együttműködve fog szerintem bármit is mozdulni, közvetlen kapcsolattartás van köztük ha minden igaz és nem hiszem hogy gyorsan lesz bármi is belőle, de ne legyen igazam.MesQueUnClub írta: Érdemes megpróbálni, hogy a SIM kártya adatokból nem látják-e esetleg, hogy merre van. Mert maga a telefon csatlakozva van a hálózatra
- MesQueUnClub
Érdemes megpróbálni, hogy a SIM kártya adatokból nem látják-e esetleg, hogy merre van. Mert maga a telefon csatlakozva van a hálózatraKAG írta:Beszélek vele közben.
Az a gond, hogy kártyafüggetlen.
Szolgáltató gondolom kiesik...