Hááát, én azért extrának ezt se mondanám. Hozták a saját játékukat, nem hiszem, hogy erőn felül teljesítettek volna. Ők alapból így játszanak szerintem, de a számokban is meglátszik mert elég gólerős brigád évek óta.Realista24 írta: Ők meg extrát hoztak és így is jobban kell izgulniuk mint nekünk.
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én is úgy mondanám, hogy ez megint egy semmi produkció nem volt, de majdnem mégis akkor rúgtunk gólt, amikor csak odaértünk a kapu elé.
Ők meg extrát hoztak és így is jobban kell izgulniuk mint nekünk.
Ők meg extrát hoztak és így is jobban kell izgulniuk mint nekünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Adja, nagyon langyosak es szarok voltunk, de bejott. A City nem tud ennel tobbet, mi igen es meg lesz hazai palya is. Remelem a sracok egyenileg is feljavulnak, mert nagyon kelleni fog az is.Babinho írta: Ancelotti...
Imádom az öreget. Nem a világ legjobb edzője. De ezt az évet más nem hozta volna így le. Akkor ez most hogy van?
Nem sok reakciója volt a city játékára. Bármit gondolt a meccs előtt, nem az történt marha sok gólt kapunk egész tavasszal. Az előre játékunk mostmár faék egyszerű. Modric Vini Benzema. Valahogy mégis működik. De ez orosz rulett.
Nincs felépítése a meccsnek. Nem birtokoljuk tudatosan a labdát, nem diktáljuk az iramot, csak amikor hátrány van, de akkor ami a csövön kifér. Lőjünk egyel többet rengeteg minden hiányzik a játékunkból. De...az eredmények...mellette szólnak. Én meg pláne.........
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://twitter.com/VidaAgusto/status/1 ... D2SLSrD5NgDonát írta:Vagy ha nincs Carlo, Benzema sem játszik ilyen ihletett formában egy szezonon keresztül.Yazid írta: egyszerű a képlet ha nincs benzema már nem lenne itt carlo se
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Vagy ha nincs Carlo, Benzema sem játszik ilyen ihletett formában egy szezonon keresztül.Yazid írta: egyszerű a képlet ha nincs benzema már nem lenne itt carlo se
egyszerű a képlet ha nincs benzema már nem lenne itt carlo se
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Oké, oké. De valamit csináljon már. Hát csak vertük előre a labdát meg támadásépítés helyett visszaadtuk a kapusnak, hogy az előrebombázza, emberfogás meg az 1.perctől nem volt, szaladgált mindenki amerre gondolta.Babinho írta: Ancelotti...
…
Hát már a szezon végére elvisznek ezek az izgalmak, nem bírom eztet Maúnika..
- flori
Carlo Ancelotti in 2021/22 is the biggest example for all those who judge football purely on the basis off Managerial CV's and Historical Trophies won.
By CV, he is a ridiculous manager.
In actuality he is pretty bad
Van benne igazság?
By CV, he is a ridiculous manager.
In actuality he is pretty bad
Van benne igazság?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ancelotti...
Imádom az öreget. Nem a világ legjobb edzője. De ezt az évet más nem hozta volna így le. Akkor ez most hogy van?
Nem sok reakciója volt a city játékára. Bármit gondolt a meccs előtt, nem az történt marha sok gólt kapunk egész tavasszal. Az előre játékunk mostmár faék egyszerű. Modric Vini Benzema. Valahogy mégis működik. De ez orosz rulett.
Nincs felépítése a meccsnek. Nem birtokoljuk tudatosan a labdát, nem diktáljuk az iramot, csak amikor hátrány van, de akkor ami a csövön kifér. Lőjünk egyel többet rengeteg minden hiányzik a játékunkból. De...az eredmények...mellette szólnak. Én meg pláne.........
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kis történelem.
https://twitter.com/LSR_RM/status/15176 ... _i4wg&s=19
https://twitter.com/LSR_RM/status/15176 ... _i4wg&s=19
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Kroos, Vinicius
Sziasztok ,elnézést hogy nem a témával kapcsolatosan írok ,de sikerült el jutnom Pamplonába és én naiv nem vettem online jegyet és sajnos már sehol se kapok …:(
Van valami ötletetek ,hogy honnan tudnék beszerezni egy jegyet ?
Válaszokat előre is köszönöm
Van valami ötletetek ,hogy honnan tudnék beszerezni egy jegyet ?
Válaszokat előre is köszönöm
Én ezt már tegnap olvastam.
A cím egy hatásvadász kamu, szó sincs arról benne, hogy ő lehet-e a világ legjobbja Lahm szerint.
Egy kedveskedő, közhelyeket felmondó, meccsek előtti nyilatkozatokra emlékeztető írás.
Nagyszerű edző, Sacchi alatt volt játékos , nyert trófeákat, tésztát eszik, szeretik a játékosai, de távolságtartó is. Ilyenek vannak csak benne.
A cím egy hatásvadász kamu, szó sincs arról benne, hogy ő lehet-e a világ legjobbja Lahm szerint.
Egy kedveskedő, közhelyeket felmondó, meccsek előtti nyilatkozatokra emlékeztető írás.
Nagyszerű edző, Sacchi alatt volt játékos , nyert trófeákat, tésztát eszik, szeretik a játékosai, de távolságtartó is. Ilyenek vannak csak benne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nincs xG a cikkben, meg sem nyitom.Süti írta:De ezt holmi filiplám mondja... Kérdezd meg ateszt.Babinho írta: Ancelotti a világ legjobb edzője?
https://444.hu/foci/2022/04/18/carlo-an ... obb-edzoje
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én ezen kacagok a legjobban, kb igy lehetne lerni a szagértést:Süti írta: Volt aki szerint "csak ideiglenesen rakták ide, amíg nem szabadul fel jobb. És ezt az öreg is tudta, így vállalta el."
- Pochettino kell. Ő a tökéletes edző.
- 4-3...
- Faszom, Tuchel. Tuchelre gondoltam, ő a legjobb.
- 5-4...
- Picsába. Akkor Guti, vagy Raul. Ők lesznek a mi Xavink.
- Na kussoljál!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mondjuk remelem adott egy jo nagy pofont a luke Thomas Muller haverjanak es Lewandowskinak is, amikor nyilvanosan elkezdtek fikazni. Hanyingerem volt toluk es mindezt azert, mert Cristiano ugyanugy raklapszamra rugta ellenuk a golokat a BL-ben, ahogy kesobb az oreg Heynckes alatt isSüti írta:De ezt holmi filiplám mondja... Kérdezd meg ateszt.Babinho írta: Ancelotti a világ legjobb edzője?
Thomas Muller has delivered one of the most stinging blows yet by comparing the current state of the squad to when Ancelotti was in charge.
“We will have a good training again,” the striker said following Germany’s 5-1 victory over Azerbaijan on Sunday, per the Sun.
“Heynckes is the right man because he can inspire the team to have the ability to suffer more, to have more commitment and a better defensive set-up.
- Süti
Volt aki szerint "csak ideiglenesen rakták ide, amíg nem szabadul fel jobb. És ezt az öreg is tudta, így vállalta el."
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Vagy azt a pár szagértőt, aki már a kinevezésekor biztosra vette az év közbeni elzavarását és azóta is ráhánnyák a szart minden meccsen az öregre...Süti írta:De ezt holmi filiplám mondja... Kérdezd meg ateszt.Babinho írta: Ancelotti a világ legjobb edzője?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Süti
De ezt holmi filiplám mondja... Kérdezd meg ateszt.Babinho írta: Ancelotti a világ legjobb edzője?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Sexual harassment!flori írta: Florentino Perez left the Pizjuán Stadium euphoric, even giving kisses to people he doesn’t know.” @elchiringuitotv