Faust írta: Gyorsabban es simabban porog a messenger vagy mi?
Latom kezded erteni.
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. október 14., szerda 17:42
Faust írta: Gyorsabban es simabban porog a messenger vagy mi?
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 14., szerda 16:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. október 14., szerda 15:34
Ha azt nezzuk hogy az osszes konkurens flagshipjeben ott a magasabb kepfrissites, akkor kurva gaz. Sot Xiaomiknal mar a kozepkategoriaban is ott van legalabb a 90Hz (sot Mi10T proban 144 van). Ezeket figyelembe veve, es hogy mondjuk mennyibe kerul egy pro/pro max, akkor meg gazabb. viszont nyilvan lehet nelkule elno, de ennyi penzert elvarna az ember.flori írta: A 120hz utani vinnyogas mennnyire valid? Kicsit lemaradtam itt a 10esemmel. Nehez ugy, mert megerett a valtasra a telefon, de a 12 pro max huzos 490ert... Abba a hibaba meg nem akarok esni, hogy jovore durran valami nagyobb fejlesztes, kinottem mar az evenkenti telefon cserebol.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 14., szerda 14:29
flori írta: A 120hz utani vinnyogas mennnyire valid? Kicsit lemaradtam itt a 10esemmel. Nehez ugy, mert megerett a valtasra a telefon, de a 12 pro max huzos 490ert... Abba a hibaba meg nem akarok esni, hogy jovore durran valami nagyobb fejlesztes, kinottem mar az evenkenti telefon cserebol.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 14., szerda 14:11
HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 14., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. október 14., szerda 9:55
Tavasszal vettem 11 Prot, szoval majd az iPhone 14-nel elgondolkozokflori írta: Van akit meggyőzött az új iphone? Nekem lassan időszerű lenne a váltás, de a formán kívül annyira nem vettek meg.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 14., szerda 9:25
Nekem az Iphone 5s telefonom volt az abszolút kedvencem a régi Nokia 8850-em óta(azóta sem szerettem úgy telefont ).kodo írta:Szintén zenész váltás ügyileg.flori írta: Van akit meggyőzött az új iphone? Nekem lassan időszerű lenne a váltás, de a formán kívül annyira nem vettek meg.
Valószínűleg a 12-esre beruhazok, bar megvarom még a teszteket, meg hogy elotte a kezembe vegyem.
Amugy semmi extra, bar nekem a i7 plus után nagy fel lesz.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. október 14., szerda 8:58
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. október 14., szerda 8:45
Szintén zenész váltás ügyileg.flori írta: Van akit meggyőzött az új iphone? Nekem lassan időszerű lenne a váltás, de a formán kívül annyira nem vettek meg.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. október 14., szerda 8:08
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. szeptember 29., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. szeptember 20., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. szeptember 4., péntek 9:00
En egy refurbished lenovo/dell uzleti laptopot vennek a helyedben. Abban a meretben ritkabb, de mar elofordul egy ideje.flori írta: Tudom ezerszer volt már téma, de azért beírom az én paramétereimet is:
Anyukámnak kellene egy gép, kb. nyomtatáshoz, kevés netezéshez, nagyon maximum filnézéshez, semmi extra. Legyen könnyű, vékonyabb gép,13col körül, és azért bírja is az akksija. Megbízható laptopot keresnék, drága se kell. Legyen egy kompakt ki szerkezet. Keret max 200, nem tudom kijön-e belőle...
Láttam ilyen érintő+laptop egyben kombót, azok milyenek?
Köszi a segítséget, én nagyon kuka vagyok ehhez.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 2., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. augusztus 21., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. augusztus 19., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: Victor » 2020. augusztus 19., szerda 9:51
Vagy van egy másik telefonja isElrontod itt az egeszet az utolso mondattal. Igy mar nem is erdekelnek a valaszok
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. augusztus 19., szerda 9:51
Elrontod itt az egeszet az utolso mondattal. Igy mar nem is erdekelnek a valaszokVictor írta: Szerintetek mitől lehet az, hogy néha asszonyt folyamatosan elérhetőnek jelzi a Messenger úgy, hogy se a wifije nem maradt éjszakára bekapcsolva, se a számítógépe? Pár hetente előjön ez a dolog, és a túl nagy fantáziával megáldott fórumozó társaimnak előre leszögezném, hogy ilyen akkor is volt már, mikor itt aludt velem, a telefonja pedig kint volt a nappaliban, szóval nem, nem direkt nem ír
HozzászólásSzerző: Victor » 2020. augusztus 19., szerda 9:20
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem