Real Madrid vs. Barcelona
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
a barca közleményben adott hangot nem tetszésének, miszerint az ő jogértelmezésük a helyes a CAS-éval (és mindenki máséval) szemben trump-i alternatív valóságba csöppentünk uraim
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Vasárnap a Barcelona hivatalosan bejelentette, hogy Neymar biztosan nem lesz ott a Real Madrid elleni mérkőzésen.
- h3x0r
Az ilyen Rosell meg Bartomeu fele emberek semmit nem tudnak errol. Szamukra csak az fontos, hogy egyik pillanatban sajnaltatjak szegeny elnyomott lelkuket, a masikban meg azt nezik, hogyan lehetne megkerulni a szabalyokat. Errol eszembe jut, mikor Luis Enrique kinevezese utan jatszi konnyedseggel rugtak ki a csapat szertarosat, aki 30 eve ott dolgozott.Babinho írta:A kluboknak értékeik, hagyományaik vannak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Barcaeknal megint azt hiszik hogy ok irjak a szabalyokat, vagy ok valami kivetelt kepeznek?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BuuuuuurnBlancoMark írta:En elhiszem hogy szeretsz magadrol beszelni de en nem rolad beszeltem hanem a klubodrol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
En elhiszem hogy szeretsz magadrol beszelni de en nem rolad beszeltem hanem a klubodrol.
- rolandantal
Sem vezetőségi tag, sem katalán nem vagyok és még az az ember sem, aki nem ismeri el a gyenge teljesítményünket, valamint az ellenfél jobb teljesítményét. Sőt, még az sem én lennék, aki nem ismeri el a vezetőség sok éretlen lépését, vagy egyes játékosok (pl. Piqué) idióta viselkedését és mindezeken felül az sem én vagyok, aki csak akkor tart ki csapata mellett és csak akkor van 'meskúunklab' amikor megy a szekér.BlancoMark írta:Rolandantal en erre csak annyit irnek, hogy a katalanoknak hirtelen akkor felrugandok a szabalyok es akkor vallalhatatlan a Real Madridnmint klub az ertekeivel amikor nezitek a hatunkat a bajnoksagban es nyertunk ket BL-t, amikor bezzeg ment a szeker akkor meg jo volt Perez mellett orulni a paholyban az alazasunknak meg a sikereiteknek de amiota kezd fordulni a kocka valahogy semmi nem tetszik a katalanoknak.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a barca mindig is csak akkor volt meskúunklab mikor nyertek. amikor akadozott a kerék kijött mindig a kisebbségzavaros énjük.KAG írta:Egyébként én sem értem mi ez a nagy támadás most a barcelona részéről.
Eddig csak Twitteren jött piquetől a szenny, de mostmár rákezdett az egész vezetőség is.
Kíváncsi vagyok, hogy Perez meddig tűri a fosáradatot ami jön felénk.
Simán be kéne nyomni egy rágalmazás pert.
- BlancoMark
Rolandantal en erre csak annyit irnek, hogy a katalanoknak hirtelen akkor felrugandok a szabalyok es akkor vallalhatatlan a Real Madridnmint klub az ertekeivel amikor nezitek a hatunkat a bajnoksagban es nyertunk ket BL-t, amikor bezzeg ment a szeker akkor meg jo volt Perez mellett orulni a paholyban az alazasunknak meg a sikereiteknek de amiota kezd fordulni a kocka valahogy semmi nem tetszik a katalanoknak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es ne küldj privatot, iktatom olvasás nelkul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyébként én sem értem mi ez a nagy támadás most a barcelona részéről.
Eddig csak Twitteren jött piquetől a szenny, de mostmár rákezdett az egész vezetőség is.
ZIDANE
A kluboknak értékeik, hagyományaik vannak. Ezek nem megvásárolható, vagy tanulható dolgok. Piqué sem érti mi ez, ezért is nyilatkozta, hogy nem tud azonosulni vele. Aki nem érti mi a probléma Bartemouval (aki a legpocsékabb elnök akit ismertem) annak van egy rossz hírem...néhány év, kicsit korosodsz és megérted remélhetőleg.
TISZTELET...
Bartomeou viselkedése egy ekkora klubhoz méltatlan! Piqué is. Puyol az katalán volt...ezek lófingok. Kóklerek. Ez nem a foci része. A foci nem erről szól. A rivalizálás nem ez, sose fogja megérteni.
TISZTELET...
Bartomeou viselkedése egy ekkora klubhoz méltatlan! Piqué is. Puyol az katalán volt...ezek lófingok. Kóklerek. Ez nem a foci része. A foci nem erről szól. A rivalizálás nem ez, sose fogja megérteni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te most belém akarsz állni? van egy érzésem hogy nem leszel századosrolandantal írta:Biztos forrásból tudjuk, hogy ez az első példa arra, hogy felrúgtak egy több évtizedes hagyományt? (vagy akár azt, hogy fordított esetben nem volt-e példa ilyen kaliberű 'sértésre')Realista24 írta: Most miért akarod megmagyarázni, hogy ha igaz, hogy skippelte a kajálást, akkor egy több évtizedes hagyományt rúgtak fel, ami undorító viselkedés. Mondjuk ugyanezt csináljátok a pályán is.
Vagy csak áskálódunk indokolatlanul egy AS vagy MARCA által lehozott cikken?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rolandantal
Biztos forrásból tudjuk, hogy ez az első példa arra, hogy felrúgtak egy több évtizedes hagyományt? (vagy akár azt, hogy fordított esetben nem volt-e példa ilyen kaliberű 'sértésre')Realista24 írta: Most miért akarod megmagyarázni, hogy ha igaz, hogy skippelte a kajálást, akkor egy több évtizedes hagyományt rúgtak fel, ami undorító viselkedés. Mondjuk ugyanezt csináljátok a pályán is.
Vagy csak áskálódunk indokolatlanul egy AS vagy MARCA által lehozott cikken?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most miért akarod megmagyarázni, hogy ha igaz, hogy skippelte a kajálást, akkor egy több évtizedes hagyományt rúgtak fel, ami undorító viselkedés. Mondjuk ugyanezt csináljátok a pályán is.rolandantal írta:Tradíció, diplomatikus megnyilvánulás, jópofizás, nevezzük annak, aminek csak akarjuk..Realista24 írta: Szereted vagy sem, ez egy tradíció. Remelem a paholyba sem ül Perez melle.
Ősi rivális a két csapat, és ezáltal nyílt titok az is, hogy nem puszipajtások a vezetőségi tagok sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rolandantal
Tradíció, diplomatikus megnyilvánulás, jópofizás, nevezzük annak, aminek csak akarjuk..Realista24 írta: Szereted vagy sem, ez egy tradíció. Remelem a paholyba sem ül Perez melle.
Ősi rivális a két csapat, és ezáltal nyílt titok az is, hogy nem puszipajtások a vezetőségi tagok sem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
rolandantal írta:Ha Luis Enrique megkockáztat egy esetleges jogosulatlan szerepeltetést Neymarral, akkor eldobom az agyam.Süti írta:Jogtalanul pályára küldik, 3-0 ide, mint Cheryshevnél. Ennyire szerintem ők se idióták.
Gyengén szerepel a csapat ezekben az időkben, és lélektani fölényben is vagytok, de ha összekapjuk magunkat a meccsre, akkor Neymar nélkül is győzhetünk.
Ezeket az égből kapott feltételezéseket nem szeretem. Ameddig senki nem tudja biztosan, hogy miért lett visszautasítva az a vacsora, addig nem látom értelmét, hogy ezzel foglalkozzunk.BlancoMark írta:Bezzeg ha vezetnek a bajnoksagot 10 ponttal akkora vacsorazas lett volna Perezzel hogy nyolc ettermet kellett volna lefoglalni a katalan klub kepviseloinek es meg masnap is sugarban hanytak volna a kaja mennyisegetol.
Foglalkozzunk a focival, és azzal, ami a pályán történik, mert végülis ott dől el minden, nem pedig egy vacsorán.
Szereted vagy sem, ez egy tradíció. Remelem a paholyba sem ül Perez melle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pedig ez is hozzatartozik a real vs barcahoz, mar bocsi, de latom te leszel itt az új védőügyved, no offenseEzeket az égből kapott feltételezéseket nem szeretem. Ameddig senki nem tudja biztosan, hogy miért lett visszautasítva az a vacsora, addig nem látom értelmét, hogy ezzel foglalkozzunk.
Foglalkozzunk a focival, és azzal, ami a pályán történik, mert végülis ott dől el minden, nem pedig egy vacsorán.
- rolandantal
Ha Luis Enrique megkockáztat egy esetleges jogosulatlan szerepeltetést Neymarral, akkor eldobom az agyam.Süti írta:Jogtalanul pályára küldik, 3-0 ide, mint Cheryshevnél. Ennyire szerintem ők se idióták.
Gyengén szerepel a csapat ezekben az időkben, és lélektani fölényben is vagytok, de ha összekapjuk magunkat a meccsre, akkor Neymar nélkül is győzhetünk.
Ezeket az égből kapott feltételezéseket nem szeretem. Ameddig senki nem tudja biztosan, hogy miért lett visszautasítva az a vacsora, addig nem látom értelmét, hogy ezzel foglalkozzunk.BlancoMark írta:Bezzeg ha vezetnek a bajnoksagot 10 ponttal akkora vacsorazas lett volna Perezzel hogy nyolc ettermet kellett volna lefoglalni a katalan klub kepviseloinek es meg masnap is sugarban hanytak volna a kaja mennyisegetol.
Enrique még nem hirdetett keretet? Mikor fog? Mi már hirdettünk. Amúgy nem egy időben kéne?